Ik mag het gewoon van hem.

Hallo allemaal, ik ben José, 26 jaar en 4 jaar getrouwd met mijn man Roelof. Ik zal mezelf even beschrijven, ik ben 1.65, 56 kg, lang bruin haar en heb een B cup. We komen uit een dorp in de buurt van Breda. Ik heb een uitstekende relatie met mijn man Roelof, hij is 40 jaar. Hij snapt dat ik wel eens de behoefte heb aan een avond lekker stappen en uit mijn bol gaan. Zelf gaat hij liever een bioscoopje pakken of een potje darten, waar ik niet zoveel om geef. Dat is de reden dat hij een jaar of twee geleden bespreekbaar maakte dat ik dan maar een minnaar moest zoeken om de dingen te kunnen doen waar ik toch behoefte aan heb. Ik werk in de horeca en de portier die tijdelijk bij ons aan de deur stond vond ik wel heel erg leuk. Hij mij ook, zo bleek al snel. Zijn naam is Chakir en komt oorspronkelijk uit Marokko. Hij is op zijn derde naar Nederland gekomen en hij is nu 27 jaar en woont in Rotterdam. Ik ben met hem gaan daten. We gingen dan naar een gezellige discotheek in Rotterdam of naar dancings in Breda. In eerste instantie hadden Roelof en ik afgesproken dat ik niet all the way zou gaan met mijn minnaar. Dus zoenen en voelen mocht wel, maar daar zou het bij moeten blijven. Al snel werd dit door mij bijgesteld tot oraal bevredigen en bevredigd worden.

Ik weet nog goed dat ik bij Chakir in de auto zat. Het was onze derde date en we waren lekker gaan stappen in Rotterdam. De eerste date kreeg ik drie zoenen als afscheid. Bij de tweede date gaf hij mij weer drie zoenen en de derde zoen gaf hij op mijn mond. We keken elkaar toen heel even aan en toen zoende hij mij weer waarbij hij heel even zijn tong in mijn mond stak die ik meteen beantwoordde met mijn tong. Daar was het bij gebleven. Uit zijn sms’jes bleek dat hij het een vreemde situatie vond en dat hij niet goed kon bevatten dat mijn man het goed vond dat ik met hem uitging. Ik antwoordde telkens weer dat mijn man het echt oké vond. Toen we voor de derde keer op stap waren en na sluitingstijd nog even naar een cafetaria toe gingen, sms’te ik Roelof dat we nog wat gingen eten en daarna nog even bij Chakir thuis wat gingen drinken. Ik liet Chakir het sms’je lezen voordat ik hem naar Roelof verstuurde. Chakir was bang dat ik Roelof wakker zou maken met dat sms’je en dat hij boos zou worden op ons. Ik verzekerde hem dat dit niet zou zijn. Al snel antwoordde Roelof met; “Is goed schatje, geniet er maar van. Ik hoor het nog wel of hij deze keer wel iets met je durft”. Met een grijns liet ik Chakir het sms’je lezen. “Het is dus echt zo” mompelde Chakir.

Toen we onze maaltijd op hadden liepen we naar zijn auto. Hij pakte mijn hand vast en zo liepen we hand in hand naar de parkeerplaats. In de auto boog hij zich naar mij toe en gaf me de eerste echte tongzoen. Hmmm, hij kon heerlijk zoenen. Ik was super geil want ik had de hele avond al geil tegen hem op staan dansen, waarbij Chakir zijn kruis stevig tegen de mijne duwde en me bij mijn billen nog harder tegen zijn kruis aan duwde. Ik schuurde dan met mijn kutje tegen zijn kruis aan. De tongzoen duurde minuten, hijgend maakte hij zich los uit mijn omhelzing. “Kom, we gaan naar mijn huis” zei Chakir. Tijdens de rit streelde Chakir over mijn bovenbeen. Ik had mijn hand ook op zijn been gelegd en zat hem ook te strelen. Bij zijn appartement aangekomen liepen we al zoenend naar binnen. We belanden op de bank en daar werd weer stevig gezoend. Chakir voelde aan mijn borsten en streelde die, toen ging zijn hand onder mijn truitje en begon hij mijn borsten weer te strelen en te kneden. Al snel trok hij mijn truitje uit en al zoenend maakte hij mijn bh los. Weer begon hij mijn borsten te kneden en te strelen. Na een paar minuten maakte hij een slakkenspoor van mijn mond via mijn hals naar mijn borsten en begon hij aan mijn tepels te likken en te zuigen, met zijn handen probeerde hij mijn spijkerbroek open te maken. Toen hem dat gelukt was begon hij deze naar beneden te sjorren. Ik hielp hem een handje door mijn kontje op te tillen. Even later zat ik naakt op de bank en lag hij aan mijn tepels te zuigen en over mijn kale kutje te strelen. Ik begon ook aan zijn broek te sjorren, Chakir stond op en trok zijn broek en boxer uit, waarna hij weer bij me kwam liggen. Al zoenend en strelend lagen we elkaar te betasten. Chakir had niet zo’n grote pik als mijn man, maar ik voelde wel dat hij besneden was. ‘Hoe trek je zoiets af’ dacht ik nog.

Ik kneedde zijn ballen en streelde zijn pik en eikel. Chakir lag me te vingeren en zoog nog steeds aan mijn gevoelige tepels. Ik spuugde in mijn hand en begon Chakir zachtjes af te trekken. Zijn pik schoof op en neer door mijn met spuug natgemaakte hand. Chakir begon te kreunen dus kennelijk deed ik het goed zo. Toen draaide Chakir zich om en kwam in 69 boven me hangen. Ik voelde dat hij aan mijn lipjes en klitje begon te likken en te zuigen. ‘Hmm, ook beffen kon hij goed.’ Ik pakte zijn pik vast, bestudeerde deze even, bedacht nog dat het best mooi is, een besneden pik en liet hem toen mijn mond in glijden. Pijpen kan ik als de beste volgens mijn man, dus deed ik extra mijn best. Ik zoog zijn pik heel diep mijn mond in en begon mijn hoofd op en neer te bewegen. Zijn pik zat soms tot achter in mijn keel, dan zoog ik weer hard op zijn eikel en liet ik mijn tong zijn dansje doen rond de eikel. Ik voelde dat ik klaar ging komen en aan het gekreun van Chakir te horen kon het bij hem ook nooit lang meer duren. Ik kwam schokkend klaar en voelde even later hoe Chakir luid kreunend mijn mond vol spoot. Ik ben nog nooit vies geweest van sperma dus slikte ik gewoon alles door. Ik likte zijn pik verder schoon en zoog nog even zacht op zijn slapper wordende pik. We dronken nog wat en toen kleedde ik me aan en ben naar huis gereden.

Toen ik thuis in bed stapte werd Roelof wakker. Ik moest in geuren en kleuren vertellen wat er gebeurd was, want we hadden wel afgesproken om eerlijk tegen elkaar te zijn. Terwijl ik aan het vertellen was streelde Roelof mijn kutje en streelde ik zijn lekkere pik. Toen ik klaar was met vertellen draaide Roelof zich in 69 op me en begon mijn kutje te beffen. Ik hapte zijn pik naar binnen en in een tijdsbestek van een uur had ik weer een pik in mijn mond. Ik voelde me lekker hoerig en wilde zijn zaad proeven. Al snel kwam ik weer schokkend klaar en loosde Roelof zijn zaad ook in mijn mond, wat ik natuurlijk ook door slikte. Roelof gaf me nog een zoen en ging ik op zijn rug liggen. Ik ging lekker met mijn hoofd op zijn schouder liggen en streelde hem over zijn borst. Roelof streelde mij over mijn kontje en al snel sliepen we.

Zo ging het nog een paar dates door, ik pijpte Chakir na het stappen bij hem thuis of in de auto en hij befte me dan. Op een dag waren Roelof en ik een gesprek begonnen over Chakir. Hij vertelde me dat hij hoopte dat ik toch een keer met Chakir zou neuken. We kwamen overeen dat als het zou gebeuren ik het dan ook gewoon zou laten gebeuren, maar dat ik wel eerlijk zou blijven. Ik verlangde ook al een tijd naar het echte werk met Chakir. Als ik met mijn man vrij dan heb ik meestal pijn, hij is vrij fors geschapen. Ook houd ik het meestal niet zo lang vol met hem omdat hij me pijn doet met zijn pik. Ik had Roelof dan ook verteld dat Chakir een stuk kleiner geschapen is. “Misschien doet het met hem geen pijn en kan je dan ook eens langdurig genieten van een neukpartij” zei Roelof.

Op een dag had ik met Chakir afgesproken. We gingen op stap in Rotterdam en ik zou bij hem blijven slapen zodat ik ook kon drinken. Zoals gewoonlijk was ik tijdens het dansen weer bloedgeil geworden door de manier waarop Chakir en ik met elkaar dansten. Weer flink met de kruizen tegen elkaar schuren en af en toe een hand onder mijn rokje. In het toilet had ik mijn string uit gedaan en die propte ik in zijn hand toen ik weer bij ons tafeltje kwam. Toen we weer gingen dansen kwam er een zwoel nummer en trok Chakir me tegen hem aan en begonnen we traag op de muziek te bewegen. Chakir ging onder mijn rok en al dansend begon hij zachtjes mijn kutje te strelen. Ik werd hier zo geil van dat ik me moest inhouden om niet op mijn knieën voor hem te gaan zitten en hem ter plaatse klaar te pijpen. In plaats hiervan begon ik over zijn kruis te strelen en in zijn al harde pik te knijpen. Chakir stak twee vingers in mijn kutje en begon me zachtjes te vingeren terwijl hij me kuste en zijn tong mijn mond binnen drong. Hij likte mijn hals en terwijl hij me vingerde drong zijn andere hand ook tussen ons in en begon hij mijn tietjes te masseren. “Ik wil je vannacht in me” fluisterde ik in zijn oor terwijl ik zijn pik aan het kneden was. “Gaat goed komen schatje” fluisterde Chakir terug en duwde zijn vingers nog dieper mijn kutje in.

Bij hem thuis gekomen gingen we samen douchen. Chakir begon me in te zepen en toen hij me afgespoeld had knielde hij voor me en begon mijn geile kutje te likken. Vlak voordat ik klaar kwam stopte hij en kwam omhoog. Grijnzend keek hij me aan en draaide de kraan uit. We droogden ons af en gingen naar de slaapkamer. Daar aangekomen gingen we naast elkaar liggen en begonnen onze handen en lippen weer een innig spel. Ik pijpte Chakir terwijl hij mij lag te vingeren. Als ik voelde dat hij bijna klaar kwam, stopte ik even en liet hem weer bij komen. Chakir deed hetzelfde met mij. Toen kroop hij voor me en begon mijn kutje hard te likken. Ik schuurde met mijn kutje over zijn gezicht, ik was echt super geil. Even later kwam ik luid kreunend en schokkend klaar. “Kom, ik wil je voelen” zei ik tegen Chakir.

Chakir kwam op me liggen en ik pakte zijn pik en plaatste die voor mijn natte hunkerende kutje. Zijn eikel schoof mijn kutje in, ik hapte naar adem, wat had ik hier lang naar verlangd. Hij schoof de rest van zijn pik ook mijn kutje in, en wat denk je, geen pijn, alleen maar genot. Zacht begon Chakir in me te stoten, heerlijk vond ik het. Elke stoot beantwoorde ik door met mijn bekken te kantelen en hem nog dieper in me te krijgen. Steeds harder begon Chakir te stoten en voor het eerst sinds lange tijd kwam ik tijdens het neuken klaar. Toen begon ook Chakir luid te kreunen en voelde ik hoe hij diep in mijn kutje zijn warme zaad loosde. Weer gingen we samen douchen want we waren echt behoorlijk bezweet. In de douche stonden we al snel weer te zoenen. Ik knielde voor hem en zoog en likte zijn lekkere pik weer op sterkte. Hij tilde me op, plaatste me tegen de wand zodat ik met mijn kontje naar achteren voorover gebukt stond en ik voelde zijn pik weer in mijn kutje glijden, Chakir begon me hard te neuken. Ik begon met mijn klitje te spelen. Chakir duwde zijn duim in mijn kontje en daardoor werd ik helemaal gek. Nadat ik twee keer heftig was klaargekomen haalde Chakir zijn duim uit mijn kontje en voelde ik dat hij zijn eikel tegen mijn sterretje plaatste. “Voorzichtig hoor” fluisterde ik. Langzaam duwde hij zijn pik mijn kontje in, tot ik zijn ballen tegen mijn kutje voelde. Even liet hij mij aan het gevoel wennen en begon toen rustig te stoten. “Jezus, wat lekker” fluisterde ik. Na me zo even geneukt te hebben tilde hij een been op en vroeg me recht te gaan staan. We begonnen weer te zoenen. Al snel begon Chakir sneller en harder te stoten, totdat hij diep in mijn kontje zijn laatste restje zaad spoot. We spoelden ons af en gingen dicht tegen elkaar aan in bed liggen. Al snel sliepen we. Ik was de eerste die wakker werd die ochtend, ik ging eruit en ging koffie zetten. Met een pot koffie en een paar gesmeerde beschuiten ging ik Chakir wekken. We hebben samen ontbeten en voordat ik me ging douchen en aankleden heb ik Chakir nog even lekker gepijpt. Vanaf die dag neukten we ook bij elke date.

Een paar weken later kwam Chakir zijn beste vriend Rashid tegen, die ook in de horeca werkt. Rachid zou een feest geven en Chakir had aan mij gevraagd of ik met hem mee wilde gaan naar het feest. Het was wel in Den Haag, dus zou het fijn zijn als ik kon blijven slapen. Roelof vond het geen probleem, kon hij die avond naar de kroeg toe. Ik ben dus gegaan. We zijn eerst naar de stad geweest in Rotterdam omdat ik pas jarig was geweest. Ik werd helemaal netjes aangekleed door hem, een mooi jurkje, bijpassend truitje en schoenen en een heel duur lingeriesetje, bestaande uit een bh, string en nylons. Niet hoerig maar juist heel chique. Daarna zijn we naar zijn appartement gegaan alwaar ik me gedoucht heb en de nieuwe kleding, inclusief het lingeriesetje, aangetrokken heb. Ik deed mijn make-up op en liep de huiskamer in. Goedkeurend floot Chakir tussen zijn tanden toen hij mij zag. Chakir gaf me wel vaker dure dingen. Eerst wilde ik het nooit aannemen, maar Roelof had gezegd neem nu maar aan, je hoeft je niet schuldig te voelen of zo. Ik voelde me net een hoer als ik weer iets van hem kreeg, maar Chakir verzekerde me dat dit een misplaatst gevoel was, hij mocht me gewoon graag dat was alles.

Het was heel gezellig op het feest. Veel collega’s van Rashid met aanhang waren daar aanwezig. Chakir kreeg veel jaloerse blikken als ik naast hem liep. Rashid kende ik al wat langer, we waren al vaker met Rashid erbij op stap geweest. Rashid had zijn relatie een tijdje geleden beëindigd en was nu, zoals hij het zelf zei, heerlijk single. Rond twaalf uur gingen de laatste gasten weg zodat we nog maar met drieën waren. Ik had al de nodige witte wijn op en was aardig aangeschoten. Nadat we alles een beetje opgeruimd hadden stelde Rashid voor om nog wat te drinken. Chakir en ik gingen op de grote bank zitten en Rashid in een luie stoel. De tv werd aangezet op een muziekzender en er werd wat te drinken ingeschonken. “Blijf toch slapen man” zei Rashid tegen Chakir, “kun je nog een paar baco’s drinken en ik heb ook heel goede wiet in huis.” Chakir keek mij aan en ik haalde mijn schouders op, “mij maakt het niets uit hoor.” Na nog een paar baco’s en witte wijn voor mij, werd er een joint opgestoken. Deze ging rond en ook ik trok er paar keer flink aan. Even later waren we allen goed stoned. Chakir trok mij tegen zich aan en begon over mijn benen te strelen en kuste me even later. Loom zoende ik hem terug. Rashid pakte de afstandbediening en begon een beetje te zappen totdat hij bij Penthouse aankwam. Daar werd net een vrouw geneukt terwijl ze een andere man lag te pijpen.

“Kijk” zei Chakir, “daar word ik nu echt geil van.” “Anders ik wel” zei Rashid. “En hoe zit het met jou” vroeg Rashid aan mij. “Nou ik mag het ook graag zien” zei ik loom. Chakir streelde mij nu over mijn naakte been en ging steeds een stukje hoger zodat mijn jurkje steeds een beetje verder omhoog kroop tot mijn string zichtbaar werd. Ondertussen keek Chakir naar de scène op TV. Ik keek ook naar de scène en voelde me geil worden. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Rashid naar ons zat te kijken. Toen Chakir met zijn vingertoppen mijn string beroerde zei hij “dat is waar ook, ik heb José helemaal aangekleed voor haar verjaardag, inclusief een heel mooi lingeriesetje.” “Oh, is dat zo” zei Rashid. “Ja man, kom José laat het eens aan hem zien.” “Doe normaal man” zei ik tegen Chakir. “Ach, wat maakt het uit, het is toch een net setje en bovendien, je hoeft toch niet naakt.” “Oké” zei ik, ik stond op, trok het truitje over mijn hoofd uit en liet het jurkje van me af glijden. Daar stond ik dan, in lingerie voor twee ongetwijfeld geile mannen. Rashid floot tussen zijn tanden. Chakir zei “draai eens rond.” Langzaam draaide ik rond en liet me aan alle kanten bekijken. “Mooi hoor” zei Rashid. Ik wilde mijn jurkje weer pakken maar Chakir zei “laat maar” en trok me weer op de bank tegen zich aan. Hij begon me weer te strelen over mijn benen. Toen begon hij me ook weer te zoenen en kroop zijn hand al strelend steeds hoger, ik opende mijn benen en zacht begon Chakir over mijn kutje te strelen. Ik voelde dat ik al aardig nat was. Even later trok Chakir mijn string opzij en begon mijn klitje te strelen. Rashid zat tegenover ons en keek zo tegen mijn, nu naakte kutje aan.

Ik ging met mijn hand naar het kruis van Chakir en begon zijn harde pik te kneden door de stof van zijn broek. De drank en de wiet hadden alle remmen los gemaakt bij me. Rashid stond op en ging naast me zitten. Zacht begon hij mijn borsten te masseren. Chakir stopte zijn zoen en draaide mijn hoofd naar Rashid die me zacht begon te kussen. Ik kuste terug en al snel drong zijn tong mijn mond binnen. Chakir zoog op een tepel en likte zich toen een weg naar mijn kutje. Zacht begon hij mijn kutje te likken. Rashid nam ook een tepel in zijn mond en begon te zuigen, ik werd heerlijk verwend door twee monden en vier handen. Rashid pakte mijn hand en legde die op zijn kruis. Zacht begon ik te kneden en voelde daar een pik groeien die echt groot moest zijn. Rashid maakte zijn broek open en daar kreeg ik toch een stuk vlees in mijn hand, groot en dik, Toen ik klaar kwam op de tong van Chakir en weer bijgekomen was zei Chakir “er kan niemand zo goed pijpen als José.” “Hmm, is dat zo” zei Rashid. “Ja, laat maar eens zien schatje” zei Chakir. Ik ging op de bank op mijn knieën naast Rashid zitten en pakte die enorm grote dikke pik vast en begon hem geil te pijpen. Chakir kroop achter me en schoof zijn pik mijn natte kutje in en begon rustig te stoten. Op zijn tempo pijpte ik Rashid die ondertussen kreunend met mijn tietjes aan het spelen was. Chakir haalde zijn pik uit mijn kutje en zei tegen mij dat Rashid nu aan de beurt was. Rashid trok me op hem en ik pakte zijn pik vast en liet de massieve eikel tussen mijn lipjes glijden. Uiterst voorzichtig liet ik me kreunend van de pijn heel langzaam over zijn pik zakken. Ik voelde mijn kutje zich tot het uiterste uitrekken. Net toen ik dacht dat het echt niet verder zou gaan voelde ik zijn schaambeen tegen de mijne. Zo bleef ik minutenlang zitten totdat de pijn bijna weg was. Chakir zoog op mijn tepels en vingerde ondertussen mijn klitje.

Toen begon ik langzaam op en neer te wippen, de pijn maakte plaats voor genot. Rashid vond het kennelijk te lang duren en pakte me vast en liet me achterover op de bank zakken terwijl hij diep in mijn kutje bleef. “Jezus, wat is ze nauw” kreunde Rashid. “Ja, ze heeft een super lekker kutje” hoorde ik Chakir zeggen. “Nou meisje, nu ga ik je neuken” fluisterde Rashid in mijn oor en begon met lange halen in me te stoten. Kreunend van de pijn en toch ook van genot onderging ik zijn marteling. Rashid was een reus van een vent en zijn borstkas lag op mijn gezicht. Happend naar adem probeerde ik zijn marteling te overleven. Rashid lag zwaar op me en ging steeds harder in mijn kutje te keer. Keer op keer martelde hij mijn baarmoeder met zijn reusachtige pik. Toen hoorde ik hem zeggen; “Ik ga je kleine kutje helemaal vol spuiten.” Ik voelde zijn pik diep in mijn kutje pulseren en wist dat hij me aan het volspuiten was met zijn zaad. Met een plop kwam zijn pik los uit mijn kutje, ik voelde zijn zaad uit mijn verdoofde kutje stromen, zo langs mijn bilnaad op de bank. Uitgeteld lag ik op de bank.

Toen kwam Chakir bij me en draaide me op mijn buik. Zwaar kwam hij op me liggen en ik voelde zijn pik tegen mijn sterretje aan drukken. Deze was aalglad door mijn sappen en het zaad van Rashid. Ik voelde dat Chakir bij me binnendrong en tot aan zijn wortel in mijn kontje gleed. Hij drong met een hand onder mijn buik en begon mijn klitje te stimuleren terwijl hij me steeds harder in mijn kontje neukte. Kreunend kwam ik klaar. Toen begon hij nog harder te stoten, Rashid zat naast ons op de grond en keek toe hoe ik in mijn kontje geneukt werd door zijn beste maat. Toen kwam Chakir met een luide kreun diep in mijn kontje klaar. Daar lag ik dan, met een beurs geneukt kutje en kontje en een zere bek van het pijpen van die monsterlijke pik. Het zaad droop uit mijn kutje en uit mijn kontje toen ik wankelend opstond en vroeg of ik gebruik mocht maken van de badkamer. Rashid wees me de badkamer. Toen ik fris gedoucht de badkamer uitkwam kwamen Rashid en Chakir juist met nog wat drankjes de hal ingelopen. “Kom schatje” zei Chakir en nam me mee naar de slaapkamer van Rashid waar een waanzinnig groot bed stond. Ik mocht in het midden liggen nadat de heren zich ook gedoucht hadden. Drinkend en rokend hebben we nog even door gefeest. Toen wilde Rashid mijn kleine kutje ook wel eens likken. Terwijl Rashid met zijn hoofd onder de dekens verdween bood Chakir me zijn pik aan. In een vlot tempo pijpte ik hem klaar en zoog het laatste restje zaad uit zijn pik. Toen ik kreunend klaar kwam wilde Rashid me weer neuken. Ik zei dat dit echt niet meer ging lukken omdat mijn kutje nu echt overgevoelig was, maar dat ik hem wel wilde pijpen. Voor de tweede keer kreeg ik die monsterlijke pik in mijn mond. Ik likte en zoog hem zo lekker als ik maar kon en ook bij Rashid duurde het niet lang voordat hij zijn laatste restje zaad aan mij schonk. Dicht tegen elkaar aan zijn we in slaap gevallen.

De volgende morgen had gelukkig niemand spijt en na het ontbijt zijn we naar Rotterdam vertrokken alwaar ik in mijn eigen auto stapte en naar mijn eigen lekkere vent reed, ondertussen bedenkend wat voor een gelukswijf ik toch ben. Ik bedoel wie droomt hier nu niet van, en ik? Ik mag en doe het gewoon.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb