Sexcontactservice.nl

Ik mag de hoer spelen.

Het heeft mijn man heel wat moeite, mailtjes en telefoontjes gekost om voor elkaar te krijgen wat ik zo graag wilde: een keer geneukt worden door een stel onbekende mannen. Nee, het viel echt niet mee om dat goed te organiseren. Want hij wilde van te voren met iedereen kennis hebben gemaakt, zodat hij wist wat voor vlees hij voor mij in de kuip had. Wij wonen in Drente, zijn begin dertig en hebben al heel lang gefantaseerd over een avond met meerdere mannen. Ongeremd geilen met mij, daar ging het om. Toen Ruud, mijn man, begrepen had dat het mij ernst was en dat ik er echt naar verlangde, ging hij op advertenties reageren en met bepaalde mensen mailen. Ik had er zelf op gestaan dat hij het voor me zou regelen en dat ik de mannen in kwestie pas zou zien als ze kwamen om me te neuken.

Hoe dat met mij zo gekomen is? Ik weet het niet. Op de een of andere manier heb ik altijd al gefantaseerd over zoiets. Jezelf eens echt als een hoer kunnen gedragen en de volgende dag de draad van je leven weer oppikken zonder dat het gebeurde gevolgen heeft. Daar streefde ik naar. Lag Ruud weer eens driftig op me in te beuken, dan lag ik met gesloten ogen te fantaseren dat hij iemand anders was. Begrijp me goed, ik hou ontzettend veel van hem en geen man ter wereld kan hem vervangen. Iets in me zegt, dat eigenlijk alle vrouwen wel eens een hoerige bui hebben. De ene vrouw heeft geen last van die gevoelens en houdt zulke kleine fantasietjes voor zichzelf. De andere vrouw laat het duidelijk blijken en flirt met iedere man. Ik zit meer in het midden. Ik wil geen dagelijkse hoer zijn en ik hou van het leven dat ik momenteel met Ruud leidt. Maar zo nu en dan komt het hoerige duiveltje in me boven en dan ben ik in staat om een hele compagnie soldaten hun bevrediging te geven door wijdbeens voor hen op een bed te gaan liggen, iedereen mag dan over me heen, van de laagste soldaat tot de hoogste officier. Ruud begon er gelukkig plezier in te krijgen en op een gegeven moment kwam hij met het verlossende woord: “Oké!”

Dat wilde zo veel zeggen als: alles is geregeld, je kunt aan de slag. Hij had tien mannen bezocht. Twee daarvan vond hij echt niet geschikt, omdat ze te brutaal en te grof, waren. Acht bleven er over en een negende meldde zich op het laatste moment nog aan. Dus zouden we met tien kerels zijn, als je Ruud zelf ook mee rekent. We zouden tien kerels over de vloer krijgen, die allemaal met mij zouden neuken. Nou ja, niet over de vloer van ons huis! Want Ruud had alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen. Voor een weekend had hij een houten huisje van een kennis kunnen huren. Het werd eigenlijk alleen maar gebruikt door een oudere man, die daar sliep als hij een dag ging vissen. We moesten er voor naar Friesland, waar het huisje aan een van de meren lag. Op vrijdag er heen, dan kwamen de mannen op zaterdag en op zondag kon ik er uitrusten. Het kon gewoon niet mooier. Niemand zou te weten komen wie ik eigenlijk was of waar ik vandaan kwam.

Toen we op vrijdagmorgen op weg gingen, had ik overal voor gezorgd. Mijn leukste en meest opwindende lingerie had ik ingepakt, mijn speeltjes zoals vibrator en rubberen lul had ik bij me, ik had voor een weekend eten ingeslagen en er was een koffer vol koffie en bier, want de mannen wilden natuurlijk wel wat drinken. Het huisje viel me best mee. Het was klein, maar in de kamer kon iedereen zo te zien wel zitten. Er was maar een slaapkamer met een eenpersoonsbed, maar dat lag heel comfortabel. Met een schemerlampje en gesloten gordijnen leek het een echt peeskamertje! Ik was er verrukt over en kleedde me spontaan uit en zei tegen Ruud, terwijl ik op het bed ging liggen: “Kom jij maar als eerste.” Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij ging rap uit de kleren en zijn lul stond al strijdklaar vooruit. Zonder een voorspel neukte hij me en liet het bed schudden en kraken. Ik kwam klaar als een raket en wist meteen dat het de volgende dag goed zou gaan. Eerst misschien nog even iets over mezelf. Ik heet Conny ben tweeëndertig jaar, heb een slank figuur, lang donker haar, stevige tietjes en een mooie kut. Ik scheer mijn schaamhaar altijd gedeeltelijk weg (bikinilijn) en laat op mijn venusheuvel een klein strookje staan. Mijn schaamlippen zijn strak gesloten en ik heb echt een knijpkut, zoals Ruud altijd zegt. Ik kan een lul echt stevig vasthouden met mijn kut en ik mag wel zeggen dat mijn man daar gek op is. We hebben samen aan partnerruil gedaan, dus Ruud is echt niet de enige geweest die me geneukt heeft. De negen mannen zouden rond elf uur ‘s morgens komen. Voor die tijd maakte ik me zorgvuldig op. Mijn ogen waren koolzwart gemaakt, mijn lippen vuurrood. Ik trok een ultrakort leren rokje aan, naadkousen, hoge hakken, een tanga en verder alleen een zwarte, doorzichtige blouse. Mijn tietjes kon je zien zitten en als ik op mijn hoge hakken liep, wipten ze parmantig op en neer. Ruud kon al bijna niet meer van me af blijven en ik moest hem regelmatig weg duwen. In het slaapkamertje hing nu de geur van parfum en zag het er extra leuk uit. Hier en daar had ik ‘toevallig’ wat van mijn lingerie laten slingeren. Kousen hingen over een stoel, een slipje lag in ene hoek, mijn hoge laarzen stonden tegen de muur. Dit was een perfect peeskamertje. In de knusse grotere kamer stonden de kratjes bier opgestapeld, waren asbakken voor de kerels neergezet en stonden stoelen, klapstoeltjes en tuinstoelen.

Om elf uur waren alle mannen present, gingen de eerste flesjes bier al open en zag de kamer al snel blauw van de rook. Niemand bleek elkaar te kennen. Foto’s maken was verboden. Ruud vroeg iedereen naar zijn raad te luisteren, hij zou wel zeggen hoe het allemaal ging. Toen kwam ik vanuit de kleine kamer de grote kamer in en viel er een stilte. Ze hadden me allemaal al op de foto gezien, maar nu ze me in levenden lijve zagen, begrepen ze geloof ik pas goed dat het ernst was en dat er met mij geneukt ging worden. Daar zaten dan al die grote kerels! Allemaal thuis een smoes vertelt: vissen, zaken, vriendenbezoek, noem maar op. Stuk voor stuk zo geil als boter en volop zin om het eens met een slet te doen die overal voor te porren was. Ik ging me netjes aan iedereen voorstellen. “Ik ben Conny,” zei ik, een handje gevend, me voorover buigend en de lippen van de mannen opzoekend. Ik kreeg van iedereen een lange, diepe tongzoen en intussen werd er aan mijn tietjes gevoeld en onder mijn rokje gestreeld. Iemand deed onder het leren rokje mijn tanga al wat opzij en schoof een vinger in mijn kut. Omdat ik al lekker nat was, kon hij er goed in komen. Het was heel stil in de kamer en ineens grinnikten de mannen toen ze duidelijk mijn kut konden horen soppen. Toen iedereen al zo’n beetje van me had kunnen genieten, ging ik tegen een muur staan. Iedereen kon me zien. Ik deed mijn blouse uit, mijn rokje liet ik vallen en ik maakte de strikjes van mijn tanga los. Zo droeg ik alleen nog kousen en schoenen. Opnieuw ging ik tussen de kerels door en liet me op alle mogelijke plekjes betasten. Lekker was dat. Ik zette bij een man zelfs een voet op zijn stoel, zodat hij met een paar vingers door de gleuf van mijn kut kon graaien en op hetzelfde moment zat iemand anders al aan mijn kont te friemelen en probeerde uit te vinden of mijn achterste gaatje ook te doorboren was. Het lukte hem nog ook en zo stond ik daar temidden van de mannen met twee vingers in mijn kut en een in mijn kont.

Om het nog leuker te maken begon ik zelf met mijn tepels te spelen en liet iedereen vol trots zien hoe groter ze werden. Ruud legde mijn dildo en vibrator op tafel. Meteen graaiende handen. Ik werd naar iemand toe getrokken, die me op schoot nam, met mijn billen naar hem toen en zijn benen langs zijn benen. Toen hij zijn benen spreidde, gingen mijn benen ook vanzelf uit elkaar. Een andere man kwam er tussen, ging op zijn hurken zitten en duwde mijn vibrator naar binnen. Ik ging van man tot man, overal moest ik nu even op schoot komen zitten en werd ik gelikt of kreeg ik de dildo of de vibrator in mijn kut. De mannen waren allemaal ongeveer van onze leeftijd, zagen er goed uit en hun ogen straalden van geilheid en opwinding. De sfeer was opperbest. Ik zei dan ook spontaan dat ik wilde neuken in het kamertje, maar dat het echt geen privé aangelegenheid was, wie wilde komen kijken tijdens het neuken met een ander, was welkom. Toen ging mijn wens in vervulling. Ik ging lekker op bed liggen, met mijn rug en kont op het zachte, verende matras. Verlekkerd keek ik naar de eerste man die zich uitkleedde, want Ruud had als voorwaarde gesteld dat iedereen me naakt moest neuken. Ik kreeg me toch een enorme lul in mijn kut, niet normaal meer. Dat was een goed begin! Er werd driftig op los geramd en terwijl ik hijgend van deze beurt genoot, zag ik meerdere kerels het kamertje binnen komen.

Kleren werden door elkaar op de grond gesmakt. Nummer één kwam klaar en die had zijn zaad lekker in me gespoten en mij ook een orgasme gegeven, hij maakte plaats voor de volgende neuker. Toen Ruud uiteindelijk op me dook, had ik de andere negen al te verwerken gehad. Ik lag met mijn kont dan ook in een behoorlijke plas zaad te draaien, het zaad stroomde uit mijn kut, zoveel ladingen had ik al naar binnen gekregen. Ook mijn man naaide me bijna aan dat smalle bed vast om als laatste zijn sperma diep in mijn kut te spuiten, het was echt fantastisch. Er waren nog steeds naakte kerels in het vertrek. Ze lieten me nu pijpen en masturberen, ik kreeg alle lullen een paar keer diep in mijn mond. Niemand van de tien had nog een slappe lul en toch hadden ze allemaal al hun zaad in mijn kut gespoten.

Iemand rolde me op mijn buik en ik kreeg van achter een koude klodder vaseline. Vingers verkenden mijn kontgaatje, al gauw gevolgd door een dwingende harde lul. Ook mijn kont werd diverse malen met zaad gevuld, maar de meeste mannen prefereerden toch mijn kut. Ze veranderden ook van stand en nu ze wat moe waren geworden, vonden ze het ideaal als ik op hen kwam zitten in plaats van hun liggend op mij. Ik was nu degene die het neukritme bepaalde! Ik naaide ze helemaal gek, die kerels! Met wippende tietjes bereed ik hen en ik had er ontzettend veel plezier in, dat ik het gewoon jammer vond als er iemand klaarkwam en ik zijn pik in me voelde verslappen.

Met z’n allen hebben we naakt nog wat gegeten. Toen moesten er al een paar man weg, maar er bleven er nog voldoende over voor de allerlaatste ronde en ook toen heb ik me weer helemaal ingezet. Tegen zeven uur ‘s avonds ging de laatste weg en ben ik me in het piepkleine keukentje bij de kraan gaan wassen. Doodmoe was ik en tussen mijn benen gloeide mijn doorgeneukte kut! Maar wat was ik bevredigd! ‘s Avonds maakten we nog een foutje. We gingen een restaurant binnen en één van de neukers zat daar ook te eten. Maar heel diskreet sloeg hij geen aandacht op ons, rekende snel af en verdween. Die nacht sliep ik als een roos op het kleine bed. De eerste nacht had Ruud bij me geslapen, maar nu had ik alle ruimte nodig en lag hij op de oude leren bank in het woonkamertje. Zondag ben ik de hele dag poedelnaakt geweest, heb ik in het zonnetje in het tuintje gezeten en heb me tussen de middag al weer voorzichtig door Ruud laten neuken. Ik kwam nog klaar ook!

Het is misschien een raar verhaal, maar ik wilde gewoon iedereen laten weten hoe lekker het is als je van je man de hoer mag spelen voor zoveel kerels. Als we weer zoiets gaan organiseren en dat zit er wel in, dan hoop ik dat er nog meer kerels zullen zijn.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb