Ik maakte haar zwanger.

Een paar jaar terug zag ik op een datingsite een advertentie van een jong stel die een ervaren, enigszins dominante bull zochten. Ze bleken bij mij in de buurt te wonen en ik maakte een afspraak met de vrouw. Enkele dagen later ging ik naar hun toe. Ik had bloemen voor haar bij me en in mijn tas had ik wat spullen bij me om eventueel de man in bedwang te houden als dat nodig was of als zij dat wilde. Zij was en frisse jonge vrouw, goed en sexy gekleed. We gaven elkaar een zoen bij binnenkomst en ik raakte meteen opgewonden van haar. Ze droeg een korte denim rok en een zwart haast doorzichtig bloesje met daaronder duidelijk zichtbaar een zwarte pushup BH.

Hilda fluisterde in mijn oor: Leo is net thuis en weet niet waar je voor komt. Pak hem maar meteen hard aan want dan is hij binnen twee minuten geil en ik ook. Ze liet me binnen en ik keek naar Leo die in een luie stoel zat met een tijdschrift. Opstaan, ben je helemaal bedonderd om te blijven zitten als de minnaar van je vrouw binnenkomt, brulde ik. Leo sprong op en kwam naar me toe om zich voor te stellen. Ik plofte op de bank neer en trok Hilda naast me. Leo geef jij mij maar een biertje en breng een lekker drankje voor je vrouw mee. Leo schoot de open keuken in en kwam razendsnel met de bestelling terug. Zo, ga daar maar staan en hou je bek verder. Je doet precies wat ik je zeg en noem mij maar meneer. Ja, meneer zei hij zacht. Weet je waarvoor ik hier ben Leo, vroeg ik hem. Ja meneer. Waarom dan, ik vraag je wat!! Voor mijn vrouw meneer.

Waarom ben ik hier voor jouw vrouw Leo. Omdat ik maar een onderdanig slaafje ben en haar niet zwanger kan maken meneer. Hilda draaide haar hoofd naar mij toe en zei: laat hem zich maar helemaal uitkleden. Leo, uitkleden ik wil je helemaal naakt zien. Leo deed vliegensvlug wat ik hem opdroeg en stond even later spiernaakt voor ons. Zijn niet al te kleine pik stond recht vooruit. Dat viel me mee, want meestal zijn dit soort mannen zeer klein geschapen. Ik trok Hilda op mijn schoot en tongde haar innig. Mijn handen dwaalden over haar borsten en ik knoopte haar bloesje open. Ik trok een tiet uit de cup en masseerde haar tepel die ze mij hongerig aanbood. Haar hand lag op mijn kruis en ze kneedde mijn stevige paal door de stof van mijn broek heen. Mijn andere hand gleed onder haar rokje en ik voelde haar vochtige kutje door het dunne slipje heen. Leo keek naar de grond maar ik beval hem: kijken Leo, ik wil dat je ziet hoe ik je vrouw uitkleed. Daar kun je nog wat van leren.

Leo keek met grote ogen hoe ik zijn vrouw vingerde en een tepel zoog. Ik zag zijn pik met schokjes omhoog komen. Hilda zag het ook en fluisterde in mijn oor dat Leo alleen opgewonden kon worden als hij gedwongen werd te zien hoe zijn vrouw door een ander werd betast, gevingerd en uiteindelijk bezwangerd. Ik schoof Hilda van mij af en we stonden op. Ik ritste mijn gulp open en zei: Hilda wil je hem zien? Ze antwoordde niet maar trok mijn paal naar buiten en wurmde ook mijn ballen naar buiten. Mijn paal stond recht tegen mijn buik. En Leo, denk je dat ze deze wel kan hebben, vroeg ik. Ja meneer. Leo had nu ook een erectie die zowaar recht omhoog stond. Ik trok Hilda haar bloesje nu uit maar liet haar BH aan. Beide borsten uit de cups en met spijkerharde tepels, een geil gezicht. Hilda, ga jij maar op de bank zitten en begin je te vingeren. Leo, kom hier en kleed mij uit.

Leo, hetero als hij was, kwam schoorvoetend naar mij toe. Onhandig kleedde hij mij uit zorgvuldig zorgend dat hij mijn paal niet aanraakte. Hilda lag inmiddels als een sloerie met blote tieten en wijdbeens te vingeren op de bank. Leo op je knieën en lik mijn ballen, beval ik hem. Hij weigerde. Ik werd woest en liep naar mijn tas om de handboeien te pakken en een touw om hem op een eetkamerstoel vast te binden. Hij liet het gelaten toe. Toen hij stevig vast zat pakte ik zijn lul en trok er even hard aan. Hij kreunde en vroeg: mag ik klaar komen meneer. Om de sodemieter niet, zei ik en liet hem direct los. Ik liep naar Hilda en liet me tussen haar benen zakken. Houd je kutlippen maar wijd open meisje want ik ga naar binnen. U vergeet een condoom meneer, riep Leo plots. Om de dooie dood niet jongen, ik ga haar zwanger maken. Je mag mijn kind opvoeden! Mijn paarse eikel passeerde haar kutlippen en langzaam drong ik naar binnen. Hilda gebruikte beide handen om haar kutje open te houden en mijn ballen te masseren. Na enige tijd zat ik er tot de wortel aan toe in en ik begon langzame neukbewegingen te maken. Hilda pufte en hijgde want zo’n grote was zij niet gewend. We waren beiden zo opgewonden dat het niet lang duurde of we kwamen klaar. Ik spoot me diep in haar baarmoeder leeg. Zij gilde het uit: naai me een kind, spuit me zwanger.

Leo had het allemaal zien gebeuren en was nu ook bloedgeil. Hij wilde klaar komen en smeekte er om. Ik wil niet dat jouw zwakke zaad zich met mijn sperma vermengt dus je mag je aftrekken. Ik maakte zijn handboeien los en Hilda en ik keken glimlachend toe hoe Leo zich voor ons vernederde en zich voor ons afrukte. Hij spoot maar een armzalig kwakje. Hilda en ik bleven die avond bloot en we beleefden nog enige orgasmes terwijl haar man vastgebonden en hulpeloos moest toekijken. Ze hebben nu een zoontje die niet op zijn vader lijkt. Binnenkort ga ik weer op bezoek voor een tweede kind.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten