Ik laat me bekijken

Ik laat me bekijken.

Mijn man is een liefhebber van doorzichtige kleding. Hij heeft dan ook het liefste dat ik bijvoorbeeld een witte rok met een gekleurd slipje aantrek, zodat iedereen kan zien wat er onder het rokje zit. Ik moet toegeven dat het mij ook behoorlijk opwind om mijn lingerie aan anderen te laten zien, en dat geld voor mannen en vrouwen. Zo gebeurde het ook weer op een warme zomerdag dat hij mijn kleren had klaargelegd. Een wit wijd rokje met een witte blouse. Een gele doorzichtige string, en een gele kwart-cup bh. Toen ik voor de spiegel keek en draaide was duidelijk door het rokje heen mijn stringetje te zien, mijn boven mijn bh uitstekende tepels staken duidelijk af door mijn blouse heen.

Mijn man stond onder aan de trap te wachten tot ik beneden kwam. Boven aan de trap bleef ik even staan en bewonderde hij me. Het feit dat hij “al is hij mijn man” onder mijn rok kon kijken gaf me al een behoorlijk geil gevoel. Ik liep naar beneden en meteen verdween zijn hand al onder mijn rok en voelde hij of ik al een nat kutje kreeg. Hij had besloten dat we naar een park zouden gaan, om lekker te gaan wandelen. Alleen onder samen wandelen verstond hij dat ik alleen zou lopen, en hij op een afstand met de videocamera.

 Omdat er een redelijk windje stond waaide mijn rok ook regelmatig omhoog, waardoor mijn slipje voor iedereen goed zichtbaar was, en waaide het niet dan konden ze het door mijn rok heen zien. Ik had ook duidelijk de opdracht gekregen om mijn rok niet tegen te houden. Ik kreeg constant opmerking te horen over mijn geile slipje, waardoor ik behoorlijk geil begon te worden. Op een gegeven moment ging ik even op een bankje zitten, op een gegeven moment waaide mijn rok omhoog, en omdat ik mijn benen niet over elkaar geslagen had, had iedereen die in de buurt was vrij zich op mijn doorzichtige slipje.

Echter was er op dat moment bijna niemand in de buurt alleen een jongen van een jaar of 18. Toen ik nog eens goed keek zag ik dat ik hem al een paar keer eerder had gezien, hij was me dus gevolgd. Met open mond stond hij tussen mijn benen te kijken. Hij stond met een behoorlijke bult in zijn broek, waardoor ik nog geiler werd dan ik al was. Nu heb ik natuurlijk wel een limiet voor leeftijd, maar 18 jaar vond ik nog wel acceptabel.

Ik zag dat hij met zijn hand in zijn zak over zijn stijve lul stond te wrijven, en om hem nog wat meer op te geilen besloot ik om mijn benen wat verder uit elkaar te zetten. Hij kon nu zonder problemen mijn kale spleetje door het slipje heen zien. Ik vroeg of hij niet dichterbij wilde komen, nadat ik had rondgekeken of er nog meer mensen aankwamen. Hij kwam vlak voor me staan en ik zei dat hij als hij op zijn knieën ging hij het nog veel beter kon zien.

Ik vroeg of hij zich wilde aftrekken terwijl hij zo voor me naar mijn kut zat te kijken. In eerste instantie durfde hij niet, maar toen ik heel even met mijn hand over mijn slipje wreef, maakt hij toch zijn broek los en haalde een redelijk grote paal tevoorschijn. Langzaam begon hij zich af te trekken waardoor ik zo geil werd dat ik mijn hand in het slipje stak en mezelf ging zitten vingeren. Terwijl ik dat deed zei ik dingen tegen heb als “kijk maar lekker naar mijn kutje” en “zie je hoe mijn vinger in mijn kutje gaat”.

Ik knoopte mijn blouse ook een stukje open, zodat hij ook mijn harde tepels goed kon zien. Na een paar minuten zag ik dat hij ging klaarkomen, ik zei dat hij tegen mijn slipje aan mocht spuiten als hij wilden. Ik ging zo ver mogelijk onderuit zitten, met mijn benen helemaal wijd. Hij ging staan en kwam nog dichterbij. Zijn pik kwam bijna tegen mijn slipje aan en toen hij dat zelf in de gaten kreeg drukte hij zijn natte eikel er een keer wat harder tegenaan. Ik had het niet meer en zij dat hij moest spuiten.

Al trekkend wreef hij zijn eikel steeds vaker tegen mijn natte slipje aan, tot hij uiteindelijk een behoorlijk lading sperma tegen mijn kut aan spoot. Nu kon hij ook duidelijk mijn kut zien omdat het toch al zo dunne slipje ook nog eens nat was geworden. Toen hij klaar was heb ik al het geil over mijn kruis uitgesmeerd waardoor ik uiteindelijk heerlijk klaarkwam.

Toen ik uiteindelijk weer bij mijn positieven was, zag ik dat we helemaal niet met z’n tweeën waren. Een eindje van ons af had een vrouw zich kennelijk staan vingeren terwijl wij bezig waren, want toen ik naar haar keek zag ik net haar hand onder haar rok uit komen. Ik riep haar nog of ze dichterbij wilde komen, maar ze liep helaas snel door. Ik vroeg de jongen of hij het slipje wilde hebben, waarop hij gulzig ja antwoordde. Ik ben toen gaan staan, en zei pak maar tegen hem.

Met bevende handen ging hij toen onder mijn rokje en hij kon het niet laten om toch heel even mijn kutje aan te raken toen hij het slipje omlaag stroopte. Hij liep daarna weg, waarna ik mijn man weer opzocht om vervolgens thuis naar de video te kijken en heerlijk te gaan neuken.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb