Ik keek hoe ze met onze vriend neukte.

Al sinds mijn jonge jaren ben ik een beetje voyeuristisch aangelegen. Ik geniet ervan om mensen te begluren en te bekijken. Zo gebeurde het dat ik enkele maanden geleden bezig was met de verbouwing van ons huis en ook de slaapkamers horen daar natuurlijk bij. Ik kreeg toen het idee om in de logeerkamer een verborgen camera te plaatsen, die pas in werking zou treden als er beweging in de kamer was, eentje met een bewegingsmelder dus. De opnamen werden dan automatisch naar mijn pc gezonden.

Ik plaatste er drie en ze leverden me prachtige beelden op van vrijende kennissen die bij ons bleven overnachten. Het is verbazingwekkend dat zulke minuscule toestelletjes zulke haarscherpe beelden kunnen opnemen. Gelukkig zijn er vrienden die nietsvermoedend het licht laten branden tijdens hun vrijpartij, mooi en geil om te zien. Eerst zie je ze met hun kleren aan om ze even later naakt, neukend en genietend van elkaar terug te zien op het scherm. Mijn vrouw was niet op de hoogte van dit alles en vermoede het zelfs niet. Dat bewees enkele weken later een opname van haar en een vriend van ons.

Toen ik van mijn werk thuiskwam wou ik mijn mail nog even checken. Ik merkte dat er een opname was gemaakt. Vreemd want er was immers de hele dag niemand thuis geweest. Ik startte het programma op en was behoorlijk verbaasd toen ik zag wat er gebeurde. Ik zag mijn vrouw de logeerkamer binnen komen. Mijn eerste gedachten waren, raar ze moest toch werken vandaag? Langzaam begon ze zich te uit te kleden, ze trok haar bloesje over haar hoofd en maakte daarna glimlachend en met een verleidelijke blik haar bh los. Ze kneedde met beide handen haar borsten. De ene hand gleed over haar buik naar beneden en ze maakte haar broek open. Ze liet haar broek zakken en stapte uit haar broek, zo stond ze met haar benen wijd voor de camera, alleen nog met haar slipje aan. Als een ervaren stripster ontdeed ze zichzelf ook van dit laatste kledingsstuk. Gek, als ze zich wil omkleden, waarom doet ze dat nu in de logeerkamer en niet in onze slaapkamer? Ze stond recht voor de camera, alsof ze opzettelijk poseerde. Het zweet brak me uit en ik dacht, ze heeft de camera’s ontdekt. Met haar ene hand streelde ze haar kutje en met de andere haar borsten en tepels. Aan haar blik kon ik zien dat ze goed geil was.

Ondanks dat ze 46 jaar is, is ze nu veel geiler dan vroeger en is ze voor veel meer te vinden. Nieuwsgierig bleef ik kijken naar wat er zou volgen. Opeens kwam er iemand uit het verborgen gezichtsveld, onze beste vriend Simon. Hij stapte op haar af, nam haar in zijn armen en kuste haar liefdevol op de mond. Zij beantwoordde zijn kus en trok wild aan zijn hemd. Toen hij voor haar naakte lichaam stond, zakte ze door haar knieën naar beneden. Ze friemelde aan zijn broek en deze viel samen met zijn onderbroek op de grond. Doordat hij met zijn rug naar de camera stond en verborgen was voor de andere, kon ik niet zien wat ze precies deed, maar zijn bewegingen lieten niet veel te raden over. Zij zat nog steeds geknield voor hem en hij hield haar bij haar hoofd vast, dus ze pijpte hem. Uit ervaring weet ik dat ze dit heel goed kan en ze op deze manier al menig mannen naar een het hoogtepunt heeft gezogen. Niet dat we beide zulke vreemdgangers zijn, maar we hebben door de jaren heen samen zijn toch al wat geile spelletjes uitgeprobeerd, ook met anderen. Zelfs een trio met een andere man en partnerruil. Hij sloeg opeens zijn hoofd achterover en kromp daarna in elkaar. Hij kwam duidelijk klaar en zij slikte volgens mij alles netjes op door.

Ze stond op en kuste hem weer op zijn mond. Hij speelde met haar borsten en ging met zijn handen naar haar kutje. Ze deed een stap opzij en kwam nu wat beter in beeld. Ik zag hoe hij met zijn vingers in haar kutje ging en afwisselend over haar klitje wreef. Ik wist en zag aan haar bewegingen dat ze nu ontzettend geil was. Het zou niet lang meer duren of ze zou klaar gaan komen. Ik had gelijk, want even later stond ze trillend op haar benen een behoorlijk orgasme te beleven. Maar dat was voor haar nog niet het einde, nee dit was pas het begin. Ze trok hem op het bed, duwde hem op zijn rug en nam zijn half stijve lul weer in haar mond. Ze zoog hem al gauw weer stijf en hij rolde haar op haar rug. Hij ging tussen haar benen in liggen en zij geleidde zijn stijve paal tussen haar schaamlippen in haar kut. Via een andere camera kon ik goed zien hoe hij in haar pompte en zijn lul in haar natte kut op en neer ging. Ze kwam voor een tweede keer klaar. Ze wisselden van houding en gingen nu verder op zijn hondjes. Dit waren niet zulke beste beelden. Ik kon enkel maar bedenken dat hij haar in haar kontje neukte. Even later verminderde zijn bewegingen en spoot hij schijnbaar zijn lading in haar kontje. Nagenietend bleven ze zo nog enkele minuten liggen.

Nadat ze wat waren bijgekomen stapten ze van het bed af en verdwenen ze uit de logeerkamer. Zou zijn vrouw weten dat ze met elkaar neuken, vroeg ik me af.  Ik nu in ieder geval wel en ik was dan ook behoorlijk geil geworden. Bij het herbekijken van de beelden trok ik me lekker af. Wat een geil zicht was dit en gewoon geweldig om haar met Simon bezig te zien. Ik besloot om er niets van te zeggen en haar te testen op haar eerlijkheid.

Die avond in bed begon ze er spontaan zelf over. Ze zei me dat ze een slippertje had gemaakt. Ze had een vrije dag genomen. Mijn vraag met wie, wou ze niet beantwoordden. Ze kroop dicht tegen me aan en vroeg bedeesd of ik boos was. Nee hoor, ik ben niet jaloers aangelegd en was zelfs blij dat ze het me opbiechtte. Het sterkte weer het vertrouwen in haar. Alleen zat ik nu wel met een dilemma. Het was mijn beurt om eerlijk te zijn, maar ik wist niet goed hoe ik het haar moest brengen. Met veel omwegen vertelde ik haar de waarheid en zei dat ik haar neukpartij ongewild had gefilmd. Eerst reageerde ze boos, maar nadien wou ze er meer over weten en zelfs de opname bekijken. Sindsdien bekijken we samen de opname van onze logés en neuken we bij het bekijken van de opnamen.

Dus als je ergens blijft slapen, blijf vooral lachen en wees jezelf, je weet maar nooit. Aan Simon hebben we niets verteld. Enkele weken later sprak ze nogmaals met hem af en neukten ze weer in de logeerkamer. Alles werd weer gefilmd, ditmaal met haar medeweten. Tijdens het bekijken van het filmpje, was het mijn beurt om haar neuken. Ze ontmoeten elkaar nu bijna maandelijks en met mijn goedkeuring. Simon ontbreekt het thuis aan seks. Dat compenseert hij met mijn vrouw. Mij geeft het een enorme kick om te weten en te zien hoe mijn vrouw met een andere neukt. Te weten dat zijn lul langzaam in en uit haar kut heeft gegleden, hij en zij genoten hebben en lekker klaar kwamen en het sperma na afloop uit haar spleetje liep, heerlijk toch.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Social Style