Ik hou van mijn vrouw

Ik hou van mijn vrouw.

Ik hou van mijn vrouw. Ze houdt van me, maar ze is ook echt dol op seks! Als gevolg daarvan heb ik besloten haar seks te laten hebben met andere mannen. En dat zijn er nogal wat, als ik eerlijk ben, laat ze zich neuken door heel veel mannen! Sommigen van hen komen nu regelmatig op visite en maken dan goed gebruik van die natte en goed geile kut van mijn vrouw. Een van hen, ik zal hem John noemen, belde haar laatst om te zeggen dat hij even langs wilde komen om haar te neuken, omdat hij zich behoorlijk geil voelde. Aangezien ik aan het werk was, belde ze mij om te vragen of ik het goed vond. Ja, ze houdt van me en wil het niet stiekem doen. Dat is dus ook een van de redenen waarom ik haar laat genieten van haar seksuele behoeften naar extra pikken. Daarbij komt dat ik het helemaal te gek vind om te zien wat een vuile kleine slet ze is met andere mannen. Dus uiteraard vertelde ik haar dat ik het goed vond.

Ik kwam een beetje later thuis dan gebruikelijk en verwachtte dat ze mij alles zou vertellen over haar geile belevenis met John en wat hij met haar had gedaan. Toen ik de deur opende hoorde ik de onmiskenbare geluiden van seks, dus John was nog steeds druk bezig met mijn vrouw. Het gegrom van John, het kreunend geluid van mijn vrouw en naakte lichamen die in hoog tempo tegen elkaar ketsten was duidelijk hoorbaar. Wetende dat hij er nog was en dat ze nog steeds werd gebruikt als een geile slet wond me behoorlijk op. Ik veranderde van een licht vermoeide, maar hoopvolle man naar een gretige perverse man die actie wilde zien. Ik liep de trap op en trok alvast mijn overhemd uit. Halverwege de trap schrok ik behoorlijk. Er kwam een man uit onze douche, al trekkend aan zijn lul om die weer op volle stijfheid te krijgen. Hij keek me aan en zei: “Hallo. Ik ben Dirk, jij moet de man zijn van dat geile sletje die er maar geen genoeg van kan krijgen? Geen wonder dat je haar laat neuken door andere kerels, volgens mij verslijt ze anders je pik man!” en hij lachte. We gaven elkaar een hand en gingen de slaapkamer in. Shit, wat een geweldig zicht wachtte daar op me. Mijn sexy vrouw in zwarte kousen, jarretelles en zwarte laarzen, ze stond voorover gebogen en John neukte haar achterlangs met zijn pik diep in haar kut en een andere geile pik in haar mond. We zullen hem Benny noemen.

Ik had verwacht om van haar te horen over John's capriolen en opeens vond ik haar met John, Dirk en Benny! Maar ja, het was mij bekend dat ze gewoon gek is van stijve lullen. Nou daar hoeft ze zich niet echt zorgen over te maken, zolang ze maar schoon zijn en hard en haar maar veel zaad geven. John was een van haar eerste zwarte pikken. Hij houdt zoveel van haar dat hij een van haar vaste klanten is, en dat alweer een lange tijd. Hij had tegen een paar kerels verteld dat hij mijn vrouw met regelmaat neukt en wat een geile slet ze is. Ze geloofden hem niet, dus had hij gezegd dat hij wel het een en ander zou regelen en dat mijn vrouw dat geweldig zou vinden. Ze zouden die dag vroeg klaar zijn met het werk, zodat hij mijn vrouw kon bellen en dan vragen of hij welkom was. Hij had haar niets verteld over de andere mannen, dat is waarom ze mij dus ook niets kon vertellen, maar laten we eerlijk zijn, geen van ons zou nee hebben gezegd. Toen John met twee enthousiaste geile vrienden op bezoek kwam die haar ook wel even goed wilde neuken, had ze niet echt de behoefte om nee te zeggen. Misschien dacht ze dat ze wel klaar zouden zijn voordat ik thuis zou komen, hoe dan ook ze waren er nog steeds en druk met haar bezig.

Ik vroeg hen of ze het erg zouden vinden als ik enkele foto’s van mijn vrouw in actie zou nemen, dan kon ik ze later nog eens bekijken. Ze vonden het niet erg en ik maakte een aantal fantastische foto’s van haar mond die zich rond hun volledig gezwollen pikken zoog, de een na de ander, soms terwijl de anderen bezig waren met haar zaad gevulde kut. Het was duidelijk dat ten minste een van hen zijn zaad in haar kut had gespoten. Ze had ook een aantal zaaddruppels op haar rug en een paar klodders sperma op haar tieten. Ik geniet ervan om haar te zien als mannen hun sperma over haar lichaam hebben gespoten en ja, ik hou er ook van om vreemd zaad te zien lekken uit haar openstaande kut.

Terwijl ik zat te kijken, legde ze Benny neer op het bed en kroop ze schrijlings op hem, ze pakte zijn pik en hield hem voor haar natte kut. Ze gleed langzaam over zijn lul heen, toen begon ze hem te berijden, haar ademhaling werd zwaarder en ze kreunde het uit: “oh neuken ja, oh, oh, oh neuken! Jaa, oh, oh Godddd! “ John en Dirk stonden aan weerszijden van haar en ze was druk bezig met het nemen van de een en dan weer de andere pik in haar mond. Ze kwijlde op hun pikken en zoog ze met haar speeksel en genoot zichtbaar van de smaak van de twee lullen. “John, ik wil je weer”, zei ze. Hij pakte haar hand en hielp haar van de lul waarop ze werd gespietst. Hij liet haar voor zich knielen, kroop achter haar en duwde zijn lul met de volledige lengte diep in haar. Een van de andere mannen stond nog naast het bed en nam haar hoofd beet en duwde haar gretige mond op zijn pik. Ze kregen een goed ritme te pakken en zo werd ze aan twee kanten geneukt een pik vulde haar mond en de andere gleed in en uit haar kut. Ze leek wel een kip aan het spit.

Toen trok John zijn pik uit haar, hij draaide haar op haar rug en vulde haar opgeblazen rode kut weer met zijn zwarte pik. Ze tilde haar benen omhoog en legde haar hakken op zijn schouders, zodat ze zoveel mogelijk lengte van zijn pik binnen kon krijgen. Ze genoot volop van zijn lange lul in haar natte kut. De andere twee mannen genoten duidelijk van dit alles, ze trokken in een hoog tempo aan hun pikken om hun zaad over haar heen te spuiten. Bijna gelijktijdig begonnen deze twee dan ook hun ladingen zaad over haar volle tieten heen te spuiten, ondertussen genoot ze nog steeds van elke stoot van John's harde pik diep in haar kut. John keek over zijn schouder naar me en vroeg waar hij zijn zaad moest laten. “Vul haar kut met je zaad John!” Ik was van plan om haar te neuken zodra ze vertrokken waren en het gaf me een enorme geil gevoel om straks mijn lul in haar met zaad gevulde kut te steken. En zeker als ik dan die geile zaadmassa van andere mannen met mijn lul in haar kut kan voelen en om dan ook nog eens mijn lading er bij te spuiten.

John was aan het kreunen en zei haar: “Ik neuk je geile zaadkut tot je klaar komt vuile kleine slet, je wilt mijn sperma diep in je kut voelen of niet soms?” “JA!” riep ze, “Ja ja ja, vul me, spuit me vol, geef me alles wat je hebt klootzak, Spuit mijn kut vol!” Dirk en Benny konden nauwelijks geloven wat ze zagen. “Jezus!” zei een van hen: “ze is een echt geile teef zeg!” Ik was trots dat ze zo veel indruk op hun maakte. Op dat moment spoot John inderdaad met krachtige stralen zijn zaad diep in die geile kut van mijn vrouw. Beiden kwamen ze schokkend en kreunend tot een ongekend orgasme, het zaad liep zo uit haar kut tussen haar bilnaad.

John begon zich daarna aan te kleden en al snel waren ze allemaal weer aangekleed. Ik duwde ze bijna de deur uit want nu wilde ik zo snel mogelijk mijn vrouw neuken. John zei tegen zijn vrienden: “Ik denk dat manlief nu ook nog even van zijn vrouw wil genieten, hij heeft een behoorlijke paal in zijn broek zitten en hij wil zijn slet nu ook wel even gebruiken. Kom op jongens, laat ze aan de slag gaan. Er zullen nog veel meer keren komen om haar te bezoeken. “Met een glimlach en handdrukken vertrokken ze en ik rende de trap op naar mijn vrouw, om van haar zeer goed geneukte spermakut te genieten!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb