Ik hoop dat ze het vaker doet.

“Mijn kutje is nu al lekker nat” hoorde ik haar nog zeggen toen ik de kamer binnen kwam. Ik kon mijn oren niet geloven, met wie was ze aan het bellen? Het was wel duidelijk dat mijn vrouw mij niet binnen had horen komen, want ze ging gewoon door met haar telefoongesprek. Ik deed de deur opzettelijk wat harder dicht, zodat ze doorhad dat ik thuis was. Ik zag haar schrikken en snel legde ze haar telefoon weg, ze had geen tijd meer om iets van haar telefoon te wissen.

Ze stond op, liep naar mij toe, gaf mij een kus en zoals gewoonlijk vroeg ze hoe mijn dag was geweest. Met de nodige vraagtekens in mijn achterhoofd vertelde ik haar dat ik weer een saaie dag op kantoor had beleefd en ik vroeg haar of zij nog wat had meegemaakt. Niet echt, zei ze alleen dat ze net een oude vriendin aan de lijn had gehad en ze had afgesproken om haar over een half uurtje te ontmoeten. Ze gaf me een kus en liep gelijk naar boven. Zodra ze de kamer uit was pakte ik haar telefoon. Ik zag allerlei berichten van een onbekend nummer en die gingen alleen maar over seks. In de berichten was te lezen dat de voor mij onbekende persoon, haar lekker zou gaan beffen en dat haar lekker diep in haar kutje zou pakken en hoe zij daar vervolgens nog veel geiler op reageerde.

Ik werd boos, maar het wond mij gek genoeg ook op en dat had ik totaal niet verwacht. Een paar minuten later kwam ze alweer naar beneden, ze had een kort rokje aangetrokken en een strak topje. Ik zei nog dat ze er wel uitdagend uitzag voor een afspraak met een oude vriendin, haar reactie was dat ze dan even uit kon waaien op de fiets. Zo stapte ze de deur uit, pakte haar fiets uit de schuur en daar ging ze, maar waar naar toe? Ik besloot haar te volgen, om te zien waar ze naar toe ging en wat ze ging doen. Het was ideaal dat ze op de fiets was gegaan, zo kon ik haar makkelijk met de auto volgen. Ik had echt geen idee waar ze naar toe zou gaan, maar ik had al snel door dat het wel afgelegen was. Ze reed het dorp uit richting het nabij gelegen bos en daar fietste zij een bospad op. Ik wist waar dat pad naartoe liep, een afgelegen plek waar wij vroeger ook vaak naar toe gingen.

Ik parkeerde de auto wat verderop en besloot om ook het pad op te lopen. Het bospad was een paar honderd meter lang en daarna hield het pad op. Aan het eind van het pad zag ik haar fiets al tegen een boom staan en daarnaast stond een scooter. Het kon niet anders zijn dat ze bezig was om me te bedriegen met een ander, maar ik moest haar op heterdaad betrappen. Ik bleef kalm en voorzichtig bewoog ik me tussen de bosjes door, richting de plek waar ik zo vaak met haar de meest erotische momenten had beleefd. Het was voor mij moeilijk te bevatten dat ik haar misschien over een paar tellen met een andere kerel vreemd zou zien gaan. Wat verder in de bossen zag ik al wat bewegen, ik was bijna bij de bewuste plek. Ik kon dichtbij genoeg komen om alles te zien en te horen en besloot om daar te gaan staan en af te wachten wat er ging gebeuren.

Ze lieten er bepaalt geen gras over groeien want ze waren al flink bezig, mijn vrouw had haar rokje al uitgedaan, die lag naast haar en haar slipje lag er bovenop. Ze ging liggen op een door de man meegenomen deken en spreidde haar benen. Hij dook er met zijn hoofd tussen en begon haar te beffen, ik kon goed zien hoe hij vol overtuiging haar kutje likte. Het gekke was dat ik het eigenlijk wel opwindend vond om haar zo bezig te zien, ik kreeg er gewoon een stijve lul van. Dat had ik niet verwacht, ik was eigenlijk van plan om op hun af te lopen en mijn vrouw op heterdaad te betrappen, maar ik bleef staan kijken en maakte zelfs mijn broek open, haalde mijn lul tevoorschijn en begon met mezelf te spelen terwijl zij gelikt werd.

Na een paar minuten veranderden ze van positie, de man ging liggen en zij nam zijn dikke pik in haar mond en begon hem te pijpen. Dat vond ik pas echt opwindend en ik begon mijzelf sneller af te trekken. Ik pakte mijn telefoon en begon alles te filmen, zo kon ik haar daar later mee confronteren. Maar ze gingen nog verder, ze ging op haar knieën zitten en hij nam plaats achter haar, greep mijn vrouw stevig bij de heupen en begon haar nu echt te neuken.

Mijn vrouw kreunde dat het een lieve lust was, terwijl hij haar achterlangs in haar natte kut aan het palen was. Haar mooie billen waren aan het schudden bij iedere stoot, terwijl ze onder haar lijf door met haar klitje aan het spelen was en al gauw op zijn harde paal klaar begon te komen. Dit gaf de man waarschijnlijk een extra impuls van opwinding, want nu verhoogde hij het neuktempo. Met diepe stoten, in haar van het geil druipende kut bleef hij haar door neuken. Totdat hij opeens luider begon te kreunen. Ik zag dat hij zijn lul uit haar kut trok en al trekkend aan zijn lul spoot hij krachtig zijn zaad over haar rug heen. Met zijn lul in zijn hand waar op dat moment nog steeds behoorlijke stralen sperma uit spoten, duwde hij hem weer terug in haar kut. Hij spoot verdomme de laatste resten van zijn zaad in de kut van mijn vrouw en aan haar gekreun te horen genoot ze er behoorlijk van, volgens mij kwam ze zelfs weer een keer klaar. Misschien is het vreemd maar op het moment dat hij zijn spuitende lul weer in de kut van mijn vrouw stopte kwam ik gigantisch lekker klaar, ik was nog nooit zo lekker klaar gekomen en had ook nog nooit zoveel sperma gespoten. Ze bleven nog even zitten, hij maakte haar rug en kut schoon met een tissue en ze begonnen elkaar innig te kussen.

Ik had genoeg gezien en stopte met filmen, voorzichtig ben ik weer tussen de bosjes door naar het pad gegaan en toen snel naar mijn auto gerend, weer richting huis. Mijn vrouw kwam ongeveer 15 minuten later thuis en zei dat het gezellig was geweest met haar oude vriendin. Ik was woest en wilde haar het filmpje laten zien, maar bedacht me en besloot om dat voor later te bewaren. Toen we die avond naar bed gingen hebben we overigens heerlijk liggen neuken en ik moest daarbij steeds denkan aan die man die mijn vrouw enkele uren eerder vol had gespoten, ik dacht zelfs zijn zaad nog in haar kut te voelen. Het zorgde bij mij voor een snel orgasme, zo snel was ik nog nooit klaar gekomen en ook nu spoot ik weer een flinke lading, alleen deze keer diep in haar geile kut.

Dit gebeurde nu een paar weken geleden en ik weet nog steeds niet of ik haar zal vertellen wat ik die dag heb gezien en gefilmd. Om eerlijk te zijn trek ik me nu regelmatig af op het filmpje en dan hoop ik zelfs dat ze zichzelf binnenkort weer een keer door die man laat neuken en lekker vol laat spuiten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb