Ik hielp hem met veel plezier.

Vorig jaar was Remco, een vriend van mijn man Simon, naar Eifel in Duitsland verhuisd waar hij een camping was begonnen en ook een paar blokhutten hadden geplaatst voor groepen. Het was tegen de Belgische grens bij een klein dorpje en we hadden al eens aan Remco beloofd om een weekend langs te komen. Enkele weken geleden zaten we met wat vrienden bij elkaar en we hadden het er over om eens een keer naar Remco te gaan, hij was al een paar keer bij ons geweest en had al gevraagd wanneer we eens kwamen. Ik had al met Simon afgesproken om er met de paasdagen naar toe te gaan, omdat we dan toch beiden een week vrij hadden genomen. Simon had Remco al ingelicht, maar we wisten nog niet wie er verder mee zou komen had hij gezegd. Remco had ons toegezegd dat hij in ieder geval een blokhut voor ons vrij zou houden. We besloten om onze vrienden een mailtje te sturen met de vraag wie er belangstelling had om mee te gaan, na een paar dagen hadden er al acht personen gereageerd dat zij mee gingen. Wij belden Remco weer en vertelde hem dat we met tien man zouden komen, waaronder ook Joost die door een ongeluk drie jaar geleden niet ver meer kon lopen en in een rolstoel zat. Hij kan wel korte stukjes lopen, maar verder dan een paar meter ging gewoon niet. Leuk dat hij ook mee komt, hij kan met zijn rolstoel wel naar binnen komen, zei Remco. Simon en ik hadden Joost al een paar keer ergens een dag mee naar toe genomen zodat hij niet altijd thuis hoefde te blijven en ook omdat Joost altijd al een goede vriend van ons was geweest. Ik had al een paar keer gemerkt dat hij mij met meer als normale belangstelling bekeek en als hij ergens mee geholpen moest worden vroeg hij het ook altijd aan mij.

Op eerste paasdag gingen we met onze vrienden naar Remco en hij had alles al geregeld dat Joost inderdaad gemakkelijk met zijn rolstoel naar binnen kon. De volgende dag bleven we in de omgeving van de camping en Simon of ik duwden de rolstoel als Joost zelf niet tegen een heuvel op kon komen. Ik merkte wel dat er bij waren die Joost links lieten liggen en er geen zin in hadden om hem de hele tijd mee te slepen. In wat folders bekeken we die avond wat er allemaal in de buurt te zien en te doen was en enkele wilden de volgende dag iets gaan doen, waar ik al van wist dat Joost niet mee kon. Wat doe jij, vroeg ik aan Simon, want ik ga niet mee, ik ga wel wat met Joost doen, anders is hij de hele dag alleen, ik wandel hier in de omgeving wel wat hem rond, zei ik. Het lijkt mij wel leuk wat ze gaan doen, als je het niet erg vind ga ik met hen mee, zei Simon. Als jij het ook niet erg vind dat ik bij Joost blijf, dan mag je, zei ik.

De volgende morgen gingen ze al vroeg op pad en ik liep nog in mijn korte nachthemdje en zag Joost al naar buiten gaan. Het was al lekker warm en ik ging ook even naar buiten en vroeg of Joost ook een kop koffie wou. Ja lekker, zei hij. Ik zag dat hij naar mij keek en wist hij door mijn dunne nachthemdje bijna alles kon zien. Ik neem de koffie wel mee naar buiten, dan gaan we wel buiten zitten zei ik. Joost reed met zijn rolstoel naar een tafel en duwde een stoel opzij, ik schonk twee kopjes koffie in en bracht ze naar buiten en vroeg of hij al ontbeten had. Nee, nog niet, zei hij. Zal ik wat brood smeren, vroeg ik. Als dat niet te veel moeite is, zei hij. Zeg maar wat je erop wil, want ik heb ook nog niet ontbeten, zei ik. Toen ik weer naar binnen liep keek ik even schuin om en zag ik dat Joost mij na keek. Ik smeerde wat brood en deed er wat op en legde het op een bordje, ik keek door het raam even naar buiten naar Joost en zag een flinke bobbel in zijn broek. Dus dat werkt nog dacht ik, terwijl ik nog wat meer op het bordje legde voelde ik mij ook wat geiler worden en dacht ik eraan dat Joost al een paar jaar geen seks had gehad. Ik voelde mijn kutje al wat natter worden, ik ging nog snel even naar de slaapkamer en trok mijn slipje uit en ging weer terug, pakte het bord met brood en liep weer naar buiten. Hmm, dat ziet er lekker uit, zei Joost en ik zag dat hij naar mij keek. Wat ziet er lekker uit, dat brood of ik, vroeg ik met een lach en toen ik het bord op tafel zette ging ik vlak naast hem staan. Dat brood, maar jij ook, zei hij en ik voelde dat hij zijn hand op mijn kontje legde en zachtjes in mijn bil kneep.

Ik zag dat hij zijn kop koffie leeg had en vroeg of hij er nog een wou en zei er niets van dat hij zijn hand op mijn kontje liet liggen. Jij bent een lieve vrouw dat je hier blijft voor mij, zei hij en ik voelde dat hij mij naar zich toe trok. Anders zit jij hier de hele dag alleen, zei ik en boog wat naar hem toe en gaf hem een kus op zijn mond. Ik leunde wat op zijn rolstoel en omdat ik nu voorover hing gaf ik hem een mooi zicht op mijn borsten die nu door het open vallen van mijn nachthemd goed te zien moesten zijn voor hem. Ik zag de bobbel in zijn broek nog groter worden en legde mijn hand er op de. Ik boog weer naar hem toe en kuste hem opnieuw op zijn mond en voelde dat hij zijn tong tussen mijn lippen duwde. Ik tongde even met hem en hoorde hem zachtjes kreunen. Ik keek even rond of ik iemand zag en merkte dat we toch wel behoorlijk beschut zaten, ik maakte zijn broek open en haalde zijn lul te voorschijn. Het was een enorme lul van zeker 20 cm lang en net zo dik als mijn pols. Ik draaide mij om en trok mijn nachthemd wat omhoog en ging met mijn kutje boven zijn lul zitten en liet mij erover zakken. Mijn kutje werd goed gevuld door zijn dikke en lange lul en het duurde ook niet lang voordat ik klaarkwam. Ik bleef op zijn lul zitten en voelde zijn lul in mijn kutje kloppen en bereed hem zachtjes. Ik hoorde hem steeds harder kreunen en toen voel ik zijn eikel dikker worden, ik liet mij nu diep over zijn lul zakken en voelde hoe hij zijn hete zaad in mijn kutje spoot. Hij trok mijn nachthemd omhoog en pakte mijn borsten vast en kneedde ze zachtjes en kneep ook in mijn grote harde tepels. Ik voelde dat ik weer klaarkwam en zijn lul bleef stijf en diep in mijn kutje zitten. Ik bereed hem weer en even later spoot hij nog eens mijn kutje vol en langzaam werd zijn lul slapper en gleed uit mijn kutje. Ik pakte snel een paar servetjes om het sperma wat uit mijn kutje drupte op te vangen en draaide mij om en zoende hem weer. Ik veegde zijn lul af en deed zijn broek weer dicht en met een paar servetjes tussen mijn benen ging ik naast hem zitten.

Zullen we eerst het brood maar eens op eten, vroeg ik. Hij lachte en vroeg wat Simon er van zou zeggen als hij erachter zou komen. Van wie moet hij dat horen, ik weet van niets, zei ik. Dank je, zei Joost en hij trok mij naar hem toe en gaf mij nog een zoen. We aten het brood op en ik vroeg wat hij wilde gaan doen. We kunnen hier wel wat in de omgeving gaan kijken zei hij. Oké, dan ga ik mij aankleden, want iedereen mag niet zien wat jij hebt gezien, zei ik. Ik nam de bordjes mee naar binnen en ging mij in de badkamer wat wassen en trok alleen een kort rokje en een kort strak shirtje aan, waar mijn harde tepels bijna door heen staken. Ik ging weer naar buiten en zag Joost kijken. Mag ik zo met je mee, vroeg ik. Jij altijd, zei hij. Ik duwde zijn rolstoel vooruit en we wandelden naar het dorp, na een kwartiertje waren we er en bij een cafeetje gingen we even zitten, Joost bestelde wat te drinken. Ik ging naast hem zitten en meteen legde hij een hand op mijn bovenbeen en wreef er zachtjes overheen. Hij duwde langzaam mijn rokje wat omhoog en ik zag hem verlekkerd kijken toen hij voelde dat ik geen slipje aan had. Speciaal voor jou, zei ik en ik drukte mijn lippen even op zijn lippen. Nadat we wat gedronken hadden liepen we verder en na een poosje zei Joost dat hij weer terug wilde gaan, dan zijn we weer terug voor de anderen er zijn, zei hij. Weet jij dan hoe laat de anderen terug komen, vroeg ik. Ja, dat zal zo tegen zes uur zijn en ik wil je nog een keer neuken zei hij. Ik zag al weer een grote bobbel in zijn broek.

We liepen terug en we waren er sneller dan toen we naar het dorp liepen. Ik ging mee naar zijn kamer en terwijl hij op het bed ging liggen trok ik mijn shirtje en rokje uit en hielp hem met zijn broek. Zijn lul stond al fier omhoog en ik ging naast hem liggen en boog mijn hoofd naar zijn lul en nam hem in mijn mond. Hij pakte mijn benen vast en trok mij over zich heen, ik voelde zijn tong over mijn schaamlippen gaan. Hij trok mijn kutje wat open en ging met zijn tong over mijn klitje tot ik klaar kwam. Ik draaide mij om en liet mij over zijn lul zakken en al snel spoot hij mijn kutje weer vol, zijn lul bleef gewoon stijf en ik liet mij van hem af vallen en ging naast hem liggen. Met moeite kwam hij nu op mij liggen en ik hielp zijn lul in mijn kutje en zeker een kwartiertje neukte hij mij. Ik was alweer enkele keren klaargekomen op zijn grote dikke lul en voelde zijn eikel weer dikker worden. Jaaa, spuit mijn kutje maar vol, kreunde ik en ik sloeg mijn benen om zijn heupen en trok hem nog dieper in mijn kutje toen hij mij vol spoot. Ik voelde zijn lul weer slapper worden, rolde van hem af en nam zijn lul weer in mijn mond en zoog de laatste druppels sperma eruit. Ik ging naast en tegen hem aan liggen. Maar goed dat ik aan de pil ben, anders moest ik nu wel zwanger zijn, zei ik. Hij lachte en gaf me een zoen op mijn mond, nog even bleven we liggen en toen stond ik op en liep ik naar de badkamer. Ik ga me even douchen, zei ik nog tegen Joost.

Ik was nog maar net uit de douche en had mijn rokje en shirtje nog maar net aan toen de anderen terug kwamen. Ik nam Joost weer mee naar buiten en gaf Simon een zoen en ging bij hem zitten. Joost kwam ook bij ons zitten en ik zette een stoel opzij zodat hij er met zijn rolstoel bij kon komen. En, hebben jullie je ook vermaakt, vroeg Simon. Ja, we zijn even naar het dorp geweest en hebben hier nog wat buiten gezeten, zei ik. En was het leuk wat jullie zijn gaan doen, vroeg Joost. Ja, jammer dat jij daar niet mee naar toe kon, jij zou het vast ook leuk gevonden hebben, zei Simon. Twee dagen later bleef ik nog een dag bij Joost en liet ik me weer een paar keer door hem neuken.

Toen we weer thuis waren heb ik alles tegenover Simon opgebiecht. Ik was bang dat hij boos zou worden, maar het maakte hem juist ontzettend geil en ik moest hem alles in geuren en kleuren vertellen. Hij heeft me tijdens mijn verhaal waanzinnig lekker geneukt, zo had ik hem in jaren al niet meer meegemaakt. Ik heb hem zelfs voorgesteld om een keer een trio te doen met Joost, maar daar moet hij nog even over nadenken. Ik mag wel zo vaak als ik wil met Joost neuken als ik Simon maar vertel wat wij allemaal hebben gedaan en hij wil mijn volgespoten kutje zien als ik weer thuis kom. Ik ben nu al een paar keer bij hem op bezoek geweest om mijn kutje lekker te laten vullen met zijn lul en sperma en mijn geile Simon geniet er echt van als ik hem mijn volgespoten kutje laat zien. Hij heeft me gisteren zelfs schoon gelikt, de geile lieverd.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb