Ik heb haar zien neuken.

 

Het was op een vrijdagavond en na een week hard werken heb ik dan meestal zin in een rustige avond, maar mijn vrouw had twee kaartjes gekocht voor een concert bij ons in de buurt. Dus ben ik toch maar mee gegaan en het was een fantastisch optreden. Na het concert gingen we nog even naar de kroeg, daar raakten we in gesprek met een man die zich voorstelde als Victor en toevallig vlak bij ons in de buurt woonde. Hij was met een taxi gekomen dus boden wij hem aan om met ons mee te rijden.

 

Toen we thuis waren vroeg mijn vrouw aan Victor of hij nog een afzakkertje wou hebben. Met zijn drieën zaten we even later op de bank aan de borrel, maar ik was doodmoe. “Als jullie het niet erg vinden ga ik naar bed” liet ik ze na een half uurtje weten. Nee, dat vonden ze niet erg want Victor zou toch zo naar huis gaan. Ik viel als een blok in slaap, maar na een uur werd ik wakker en de plek naast me was nog steeds leeg. Verbaasd als ik was ging ik toch maar beneden om te kijken wat er aan de hand was. Zachtjes sloop ik naar beneden en wat ik daar zag had ik nooit verwacht. Mijn vrouw en Victor waren allebei poedelnaakt en zij zat met haar kut op zijn mond en ondertussen was ze hem aan het pijpen. Zijn pik kon zelfs niet helemaal in haar mond, zo groot en dik was hij. Ze probeerde hem helemaal in haar mond te krijgen wat een geil gezicht was dat. Mijn pik was keihard geworden toen ik mijn geile sletje zo bezig zag. “Oh Victor, ik wil hem in mijn kut” zei ze. “Ik heb geen condooms bij me” zei Victor. “Dat maakt niet uit, ik wil hem voelen” reageerde mijn geile sletje. Ze lag op haar rug met haar benen uit elkaar, spreidde haar lipjes en die dikke eikel schoof tussen haar kutje. Langzaam zag ik die dikke pik in haar kut schuiven, tot aan zijn ballen zat hij erin en met lange halen begon hij haar te neuken. Haar schaamlippen zaten strak om die dikke lul heen. “Harder” gilde ze, “neuk me, neuk me”. Steeds harder begon Victor te stoten, mijn vrouw kwam al klaar maar Victor neukte gewoon door.

 

Steeds harder en sneller ging die pik in haar kut op en neer. “Ik spuit je geile kut vol, lekker ding” riep hij en grommend spoot hij zijn lading sperma in haar kut. Ondertussen hield ik het ook niet meer en spoot ik mijn lul in mijn hand leeg. Voldaan zaten ze daarna met zijn tweeën op de bank en ik dacht dat het wel voorbij zou zijn. Maar mijn vrouw zei tegen Victor “ga maar achterover zitten dan pijp ik je ook nog even”. Victor zat lekker onderuit gezakt op de bank en mijn vouw man zijn slappe pik in haar mond. Ik zag zijn pik weer groeien en binnen een minuut was hij weer op volle sterkte, ze nam hem zo diep mogelijk in haar pijpmondje. Victor pakte haar hoofd en bewoog haar steeds sneller heen en weer over zijn dikke lul, het geil droop uit haar mond. “Ik spuit je in je mondje” zei Victor en schokkend kwam hij klaar. Hij hield haar hoofd vast zodat al het sperma in haar mond terecht kwam, het zaad droop uit haar geile pijpmondje. “Wat ben jij een geil wijf” zei Victor. Ik sloop weer naar boven en hoorde Victor na een kwartiertje vertrekken.

 

Na ongeveer vijf minuten hoorde ik mijn vrouw naar boven komen en ging ze naast me liggen. Ondertussen was mijn pik weer op volle sterkte, ze lag met haar kont naar me toe en Ik duwde mijn pik tussen haar billen. “Ben je nog wakker” zei ze. “Ja, ik ben geil” antwoordde ik en schoof mijn pik in haar zeiknatte kut. Alleen denkend aan mijn eigen genot neukte ik mijn sletje zo hard als ik kon. Denkend aan het sperma van Victor wat ook nog in haar kut zat en grommend spoot ik even later mijn lading sperma in haar kut. Ik heb haar nooit verteld dat ik ze die avond gezien heb

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten