Ik gun het je

Ik gun het je.

We zijn voor het eerst zonder onze kinderen op deze vakantie in Spanje. Onze kinderen van 6 en 4 zijn al met opa en oma aan de thuisreis begonnen zodat wij nog heerlijk anderhalve week kunnen genieten van elkaar. Gaan en staan waar we willen. De camping waar we nu al vijf dagen staan is de laatste voordat we de thuisreis moeten aanvaarden. Het is al bijna einde seizoen en op het veldje tegenover ons staat alleen nog Chris met wie we ‘s avonds twee keer een glas Spaanse wijn hebben gedronken. Chris is apart. Chris is mysterieus, veelzijdig, maar ook een beetje onbeholpen. Chris is student. Chris is motor gek en dus is Chris op de motor. Er is alleen een probleem, zijn motor is kapot. Heel erg kapot. En Chris heeft geen geld, niet zo raar als student tegenwoordig. Zo komt het dat Chris ons gevraagd heeft voor een lift naar Nederland. “Ik zal het overleggen” had ik geantwoord.

Mijmerend had ik gewacht tot Barbara terug was van het douchen. Ik had Chris een aantal keren zien kijken naar Barbara als zij in bikinibroekje en T-shirt uit de tent kwam. Vluchtig liet hij zijn blik rusten op haar tepels die door haar T-shirt heen zichtbaar waren wanneer ze geen bh droeg. Het leek mij duidelijk dat hij haar aantrekkelijk vond, ondanks ruim 12 jaren leeftijdsverschil. “Het is goed, morgenvroeg rond 08.00 uur willen we vertrekken” had ik Chris na overleg met Barbara droogjes geantwoord. Die avond had ik ‘s avonds tijdens een massage plagend tegen Barbara gezegd: “hij vindt je wel lekker volgens mij “. “Doe niet zo mal”, was haar antwoord en weer zag ik de blosjes op haar wangen. Langzaam had ik haar benen gespreid terwijl ze naakt op haar buik lag, de massageolie nog glinsterend op haar rug en billen. Mijn tong had zachtjes haar lippen beroerd. “Ik zou je gunnen dat je in ieder geval één keer in je leven een andere man in je voelt dan mij” had ik gefluisterd en langzaam had ik met mijn duim haar kutje gevingerd. “Neuk maar” had ik gezegd en dat had ze gedaan tot ze rijdend op mijn duim schokkend klaar was gekomen.

De volgende dag komen we na een lange rit huiswaarts aan op een camping in zuid Frankrijk. Het is al wat laat dus zijn we langs de “pizza’s a emporter” gereden en zitten nu onze pizza’s te verorberen en een glas wijn te drinken. Na een halfuurtje gezellige dronk en 3 lege pizzadozen kijk ik enigszins bedenkelijk naar de dikke zak met haringen van onze tent, die klaar ligt op het gras. Chris heeft dit waarschijnlijk gezien en zegt: “Ach ja, verschil moet er zijn. Wens mij alvast maar welterusten, ik word morgenvroeg wel wakker van jullie laatste haring die in de grond wordt geslagen”. Spottend plaag ik terug: “jij mocht met ons mee rijden, als wij jou nu eens het werk laten doen, die tent van jou is toch drie persoons en sneller opgezet? “Oké, deal gesloten” antwoordt Chris lachend, maar hij kijkt toch enigszins verward als ik de zware buitentent van ons weer achter in onze auto leg. Ook Barbara kijkt me wat verwonderd aan en ik vraag “ bezwaren”? Ze wordt rood en antwoord stamelend: “Nou nee, maar zou je niet Chris eerst vragen of hij dat echt goed vindt”? Ik kijk naar Chris en maak een vragend gebaar met mijn handen en gezicht; “Voor wat hoort wat” zegt hij en begint met het uitpakken van zijn tent. Ik ga douchen en Chris en Barbara richten de tent in.

Ik fantaseer erop los en vraag me af wat er verder zal gebeuren vanavond. Jaren geleden had ik een keer mijn fantasie opgebiecht dat het me opwindend leek als ze een keer met een andere man zou vrijen. Ik was namelijk de eerste en enige voor haar tot dan toe. Een keer had ze een damesblad gekocht waarin een enquête stond dat 75% van de getrouwde moeders wel eens fantaseerde over seks met een ander en 30% ook daadwerkelijk wel eens vreemd was gegaan. Plagend had ik gezegd: “leuk artikel, iets voor jou om te mee te experimenteren ? “Doe effe normaal” had ze gezegd, en het onderwerp afgewimpeld, maar sindsdien vreeën we heftiger en betrokken we de fantasie af en toe bij het vrijen. Na een afsluitend glaasje wijn voor de tent kruipen we allemaal Chris zijn tent in. Barbara heeft mijn slaapplek keurig in het midden gepland. Chris kruipt in zijn slaapzak en wij onder ons witte dunne laken, want het is nog steeds zomers heet. Onbehaaglijk prikt de tentstok aan mijn voeteneind en ik lig met mijn hoofd in het tentdoek. “Jij zult toch echt in ons midden moeten” zeg ik tegen Barbara, die een stuk kleiner is als ik. Zwijgzaam wisselen we van plek, ook Chris geeft geen krimp. We krijgen een geanimeerd gesprek over gewoontes voor het slapen gaan. Ik zie mijn kans en lieg: “Ik geef Barbara al vanaf haar achttiende elke avond voor het slapen gaan een hele lieve lange nachtzoen”. Barbara protesteert kirrend. “Hoe moet dat dan vanavond zegt Chris plagend. “Even niet kijken, misschien?” antwoord ik gevat. “Nou vooruit dan maar” zegt Chris en gaat op zijn zij liggen met zijn hoofd naar het tentdoek. Ik knipoog plagend naar Barbara en druk mijn lippen zacht op die van haar. Ik geef haar een paar tedere kusjes. Mijn hart bonst in mijn keel als ik probeer haar te tongzoenen maar tot mijn opluchting voel ik hoe ze haar mond opent en onze tongen elkaar omstrengelen. In een ooghoek zie ik Chris keurig zijn hoofd afgewend houden.

Aan de geluidjes moet hij nu kunnen horen dat we aan het tongzoenen zijn. Ik laat mijn hand onder haar nachthemd glijden en streel zacht haar borst, gelukkig zegt ze er niets van. Haar tepel wordt zelfs een beetje hard. Ik trek de hals van haar wijde nachthemd omlaag en haar rechter borst floept ook tevoorschijn, vlak achter het hoofd van Chris. Het feit dat Barbara dit laat gebeuren zonder iets te zeggen is voor mij een teken dat ze meer wil. Ik streel haar borst zachtjes terwijl we blijven zoenen. Ik stop met zoenen en bekijk haar eens rustig. Daar ligt ze met gesloten ogen, mijn mooie vrouw. Chris vraagt “klaar? ” en draait zich om. Zijn blik richt zich op Barbara’s ontblote borsten en haar tepels die fier overeind staan. Even valt er een stilte. Barbara’s wangen kleuren rood en ze houdt nog steeds haar ogen dicht alsof ze er niet bij wil zijn en afwacht wat er verder gaat gebeuren. Ik zeg zachtjes tegen Chris: “vind je haar mooi”? Ja, stamelt hij verlegen. “Misschien wil ze van jou ook een nachtzoen” Barbara geeft geen krimp en houdt haar ogen dicht. Met een rood hoofd geeft Chris een kusje op haar wang. Ik leg mijn hand op Barbara’s haar borst en streel zachtjes terwijl Chris kijkt. Mijn hart bonst in mijn keel van spanning, nog steeds bang dat Barbara wil stoppen, maar tot mijn opluchting laat ze alles toe en houdt haar ogen dicht. Ik voel hoe haar tepel weer hard wordt. Verder geeft ze nog steeds geen krimp. Ik trek de hals van haar nachthemd nog wat verder omlaag en zeg: “ik denk dat ze daar ook een nachtzoentje van je wil”, terwijl ik mijn vingertop zachtjes over haar tepel wrijf.

Chris aarzelt niet meer en geeft zachte kusjes op haar tepel, die nog fierder overeind gaat staan. Chris gaat lang door met het geven van tedere kusjes. Barbara ligt nog steeds met haar ogen gesloten, het gezicht van Chris afgewend. Chris stopt even en kijkt naar me, haast onzeker. Ik fluister in zijn oor “haar borsten houden van een lange stevige tongzoen”. De onzekerheid in Chris zijn ogen verdwijnt onmiddellijk en hij neemt Barbara’s borst in zijn mond en zuigt stevig. Zijn tong cirkelt om haar tepel. Ik hoor Barbara’s ademhaling versnellen. Voor het eerst vanavond kreunt ze zacht. Opgewonden neem ik haar andere tepel tussen mijn lippen en zuig zachtjes. Een zacht “oooh” ontspringt aan haar lippen. Chris heeft nu ook geen verdere aanmoediging meer nodig en trekt het initiatief nu duidelijk naar zich toe, zijn hand glijdt over haar buik naar beneden en verdwijnt onder haar nachthemd. Ik zie hoe zijn hand onder de stof haar buik streelt. Hij lijkt geen genoeg te krijgen van haar borsten en tepels die hij nog steeds stevig likt en zuigt. Barbara geniet ook zichtbaar van zijn aanrakingen, met haar hand kroelt ze door zijn haar. Ik stroop haar nachthemd omhoog en trek het over haar hoofd uit, ze helpt me daar gewillig bij. Chris neemt haar met grote ogen in haar op, nu ze van boven bloot voor hem ligt. Al snel vervolgt zijn mond smakkend en likkend zijn weg over haar borsten.

Daar ligt mijn mooie lieve Barbara, met alleen haar witte slipje nog aan, krioelend onder het ranke lichaam en de gewillige lippen van deze 12 jaar jongere Chris. Student, motor gek en zo te zien gek op de, stevige, cup C+ borsten van mijn vrouw, die hij opgewonden beurtelings in zijn mond neemt. Ik daal af naar beneden en stroop Barbara’s slipje omlaag. Bijna gehaast tilt ze haar voeten op om me te helpen haar te bevrijden van het laatste stukje stof. Ik wurm me weer naar boven naast haar en fluister zachtjes in haar oor “Laat je kut eens zien Barbara”. Ze reageert direct en spreidt haar benen iets uit elkaar. Mijn hand glijdt over haar buik naar beneden, en vinden haar krullende haartjes en zachte lippen. Jeetje, ze is al drijfnat. Even voel ik een steek van jaloezie, zo nat heb ik haar kut de laatste jaren niet meer gevoeld. Ik voel ik een golf van geilheid in mijn onderbuik als Barbara weer zachtjes kreunt en haar benen nog iets verder spreidt. Zachtjes fluister ik met mijn mond in de buurt van Barbara’s oor: “Ik denk dat ze je tong wil voelen, Chris”. Gewillig spreidt ze haar benen nog wat verder als Chris zich onhandig tussen haar benen wurmt. Barbara’s adem lijkt even te stokken als zijn tong haar natheid raakt. Zacht en teder gaat Chris zijn gang. Zacht kreunende geluidjes vullen de ruimte tussen het doek. Barbara’s ademhaling gaat steeds sneller en lijkt vloeiend te versmelten met haar zacht en ritmisch gekreun. Ik pak haar hand vast en breng deze strelend naar mijn harde pik. Aan de manier waarop ze me stevig vastgrijpt en direct hard begint te bewegen merk ik hoever ze al in een roes van opwinding en genot is.

Mijn god, wat is ze geil aan het kreunen, zo geil heb ik haar al een paar jaar van kinderdrukte niet meer gehoord. Ik hoor dat het niet meer lang duurt voordat ze klaar gaat komen. Haar greep om mijn penis verstrakt en ze trekt steeds sneller aan me, gelijk met het verhoogde ritme van haar eigen opwinding. Ik voel hoe mijn vocht zich tegen haar been aan een weg vindt en hoor aan Barbara dat ze zich ook niet lang meer inhoudt. Ze richt haar hoofd op en kijkt als in een roes langs me heen naar onderen. Ze duwt het hoofd van Chris stevig in haar schoot. Hees kreunt ze: “Ga door, oooooh lekker” terwijl haar onderlichaam heftig begint te schokken. Ze kreunt harder dan ik haar ooit in een tent heb horen kreunen, ze lijkt de mond van Chris nog harder tegen haar kut te duwen. Dan ontspant ze zich en laat hoofd achterover zakken. Haar borsten staan fier overeind, ze is prachtig in het schemerdonker. Met zijn drieën dicht tegen elkaar aan vallen we in een diepe slaap.

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en denk terug aan gisteravond, ik ben blij met het feit dat onze enige campingburen nog niet thuis waren toen Barbara luidt kreunend klaarkwam onder de mond van Chris. Langzaam wordt Barbara wakker en ik kijk in haar blauwe ogen. Chris slaapt nog. Ik geef een zacht kusje en vraag fluisterend: “vond je het fijn gisteravond” ? Ze humt instemmend terwijl ze haar ogen weer gauw sluit, alsof zich een beetje schaamt voor het antwoord”. We geven elkaar een lange zoen. Ze pakt mijn hand en legt hem op haar borst. Ik streel haar even en fluister in haar oor: “ik ga me zo dadelijk heel lang douchen, blijf jij nog maar lekker liggen, dat vindt je toch niet erg? ‘Kun je niet nog even blijven liggen, ik wil je handen voelen”, zegt ze zacht. Ik fluister zacht in haar oor: Ik vindt het een ontzettend opwindend idee dat ik sta te douchen terwijl jij hier in deze vreemde tent ligt te vrijen met deze jongensachtige Chris. Barbara kijkt me met grote ogen aan, lijkt haast geschrokken maar zegt niks, ook niet als ik mijn handdoek pak en aanstalten maak de tent te verlaten. “kijk maar of jij het ook een opwindende gedachte vindt, schat, ik zou het je gunnen dat je een keer een andere man in je mag voelen” fluister ik en geef haar een plagend kusje op haar neus. Denkend aan het feit dat we uiteraard geen condooms bij ons hebben voeg ik er aan toe: “En denk er aan dat Chris aan ons heeft opgebiecht dat zijn ex-vriendin de enige was met wie hij ooit naar bed geweest is, dus het is veilig genoeg hoor”. Ik kruip de krappe voortent in. “Tot straks” zeg ik nog een keer. En loop weg.

Bij de douche aangekomen ontdek ik dat ik dat ik door de spanning mijn toilettas ben vergeten. Ik aarzel even maar loop toch maar snel even terug. Gelukkig heb ik de buitentent niet dicht geritst dus hoef ik niet te verstoren wat zich in de tent eventueel al aan het afspelen is. Ik ben razend benieuwd of Barbara er iets mee gaat doen of niet. Als ik de tent binnen kruip hoor ik een trein aan de achterkant van de camping voorbij razen Het geluid sterft weg en ik hoor Chris iets fluisteren”. Terwijl ik op mijn knieën bij mijn tas zit om mijn scheermes te zoeken, besef ik dat ze mij natuurlijk niet hebben horen terugkomen door het geluid van de trein. De spanning giert door mijn lijf als ik voorzichtig door een kier van de half open rits naar binnen gluur. Chris ligt op zijn rug en ik zie nog net hoe Barbara half over hem heen gebogen haar lippen op zijn mond zet en ze verwikkeld raken in een lange tongzoen. Het is nu duidelijk Barbara die de leiding neemt. Ze trekt de slaapzak van hem af en stroopt zijn boxershort naar beneden. Zijn pik staat al fier overeind. Ze pakt hem even met haar hand vast en bekijkt hem haast nieuwsgierig. Ik schrik even van de forsheid van zijn penis en voel even een steek van jaloersheid in mijn onderbuik. Barbara geeft kusjes op zijn pik. Dan laat ze hem langzaam in haar mond glijden, maar stopt ook direct weer. Ze kust hem weer op zijn mond en fluistert zachtjes in zijn oor: “je bent lekker” . “jij ook” antwoord Chris nog wat onzeker. Hij schuift zijn hand onder haar nachthemd en voelt haar borsten. Ze kreunt zachtjes. Gehaast trekt Barbara haar nachthemd over haar hoofd uit. Haar slipje had ze kennelijk al uitgetrokken want ze is nu helemaal naakt.

Chris richt zijn hoofd op en zuigt aan haar borsten. Ze drukt zijn hoofd tegen hem aan en ik hoor haar ademhaling versnellen. “lekker” fluistert ze zacht tegen hem. “je hebt geile borsten, kreunt Chris”. Barbara laat haar hand over zijn buik naar beneden glijden en begint zachtjes aan zijn pik te trekken. Chris kan intussen geen genoeg krijgen van haar borsten terwijl zijn hand zich een weg zoekt tussen haar benen. Zachtjes duwt hij Barbara achterover. Zijn mond en tong glijden via haar borsten langzaam over haar buik naar beneden, dan duwt hij haar benen uit elkaar. Barbara kreunt weer als zijn tong bij haar naar binnen glijdt ik hoor hoe Chris smakkend en likkend zijn gang gaat. Weer is daar het ritmische kreunen van Barbara. Plotseling duwt ze zijn hoofd van haar af. Chris kijkt geschrokken omhoog alsof hij bang is dat hij het niet goed doet. “Mijn man gunt het me dat ik met je neuk” hoor ik haar zwoel fluisteren, mij verbazend over het feit dat ze mijn naam in deze situatie kennelijk liever niet gebruikt. “Wil je dat ook” vraagt ze fluisterend. Ik ken haar lang genoeg om te constateren dat haar stem verlangend klinkt en ze maar een antwoord wil horen. “Ja” antwoord Chris zacht. “Kom maar in me, ik slik de pil” hoor ik Barbara lief zeggen, haast vertroetelend alsof ze tegen een kind praat. Langzaam zie ik hun lichamen versmelten en ritmisch bewegen. Barbara lijkt haar favoriete positie ook bij Chris te willen, want ze duwt hem op zijn rug en gaat bovenop hem zitten. Ze wrijft haar kut een paar keer heen en weer over zijn pik en brengt hem dan met haar hand zachtjes bij haar naar binnen. “Oooh ik voel je goed” kreunt ze en ze begint langzaam op en neer te bewegen. Mijn jaloersheid is al lang weer omgeslagen in opwinding terwijl ik zie hoe de forse pik van Chris helemaal in haar verdwijnt en ik de billen van Barbara zie aanspannen bij elke beweging die ze als een amazone rijdend op zijn pik maakt. Steeds sneller, haast stotend, beweegt ze haar bekken op en neer bij elke stoot, ze lijkt haar kut nog steviger op hem te willen duwen. “Ooh Chris ik kom klaar” kreunt ze fluisterend, zich kennelijk nog bewust van het feit dat de Franse buren ditmaal wel thuis zijn. Haar lichaam schokt hevig en haar gedempte kreunen klinken zachtjes door de tent. Haar orgasme lijkt een eeuw te duren, terwijl ze hevig begint te schokken en gedempte kreunen de tent vullen.

Chris is opgewonden en nog niet klaargekomen en lijkt zijn beheersing bijna te verliezen. Hij duwt Barbara op haar buik en spreidt haar benen. Hij schuift een kussen onder haar buik en schuift zijn lid trefzeker bij haar naar binnen. “Je bent geil” kreunt hij een paar keer terwijl hij haar met forse stoten neukt. Barbara draait plotseling haar hoofd richting de uitgang het lijkt alsof ze recht in mijn gezicht kijkt . Ik schrik en ben bang dat ze me zal me zal ontdekken. Gelukkig sluit ze haar ogen. Ik kan aan haar zien dat ze geniet van zijn stevige “beurt”. Haar wangen zijn verworden tot dieprode blossen, het lijkt bijna of er ieder moment een glimlach op haar mond zou kunnen verschijnen. “Toe maar, kom maar klaar in me” zie en hoor ik haar zachtjes fluisteren. Opnieuw dat verlangende in haar stem alsof ze verlangd naar het eerste zaad van een vreemde in haar kut. Met een paar ferme stoten komt Chris grommend in haar klaar. Zachtjes sluip ik de voortent uit, bijna weer mijn toilettas vergetend. Schaamtevol kijk ik vluchtig opzij naar de tent van de Franse buren, om tot mijn opluchting te constateren dat daar volgens mijn niemand binnen is. Onder de douche bevrijd ik mezelf van mijn eigen opgewondenheid, mijn ogen dicht, denkend aan de geilheid van Barbara die ik heb gezien. Mijn degelijke, lieve, haast onschuldig ogende vrouw, moeder van onze kindjes, heeft diepere gronden dan ik had verwacht. “Die heeft zichzelf laten gaan …!” mompel ik opgetogen hardop, hopende dat er geen Nederlanders in het toiletgebouw meer zijn. Tevreden besluit ik voor mezelf te houden wat ik heb gezien, het zou minder romantisch en spannend zijn als ik het Barbara zou zeggen.

Iets vroeger dan gewoonlijk op een dinsdag fiets ik naar huis van mijn werk. Ik heb er al weer ruim een week werken opzitten na onze vakantie. Ik denk aan Chris, onze lifter die we vanuit Frankrijk hadden meegenomen en die Barbara zo in extase heeft kunnen brengen, dat we samen het afgelopen weekend heftiger als ooit hebben gevreeën. Vanavond komt Chris langs om zijn motorkoffers en tent op te halen. Wij hebben die voor hem mee naar huis genomen omdat hij het laatste stuk naar het noorden van Nederland vanuit onze woonplaats met de trein heeft afgelegd. Als ik thuis ben loop ik achterom en zie de kinderen voor de TV zitten. “waar is mama, vraag ik aan ze?” Zoals gebruikelijk als de kinderen tv kijken krijg ik een kort antwoord: “even naar de winkel”. Ik loop naar boven om mij te ontdoen van mijn stropdas en besluit me even op te frissen in de badkamer. Als ik daar in mijn ondergoed binnenkom, zie ik aan de beslagen ramen en tegels dat er iemand gedoucht heeft. Automatisch ga ik er vanuit dat één van de kinderen wel vies geweest zal zijn. Terug op onze kamer zie ik dat het Barbara het geweest moet zijn. De natte handdoek ligt nog op bed en de kast lade met haar ondergoed staat nog open. Opvallend, want ze doucht elke morgen en bijna nooit overdag, laat staan dat ze zich omkleed. Ik denk aan wat ze gezegd had over het bezoek van Chris vanavond: “ik wil niets laten gebeuren hoor, de vakantie is voorbij en bovendien wil ik niet het risico lopen dat één van de kinderen wakker wordt”. Zo herkende ik haar weer in al haar degelijkheid en strikte normen en waarden over het leven. Waarom had ze dan gedoucht en van ondergoed gewisseld, vlak voor het avondeten, vraag ik me zinnenprikkelend af. Mijn pik voel ik groeien als ik constateer dat haar enige pikante lingeriesetje tussen de witte slips en bh’s ontbreekt. Nergens zie ik het fel roze, met fluwelen kantjes afgewerkte half doorzichtige setje liggen.

Veel tijd om verder na te denken heb ik niet want ik hoor aan het gejoel van de kinderen dat “mama” gesignaleerd is. Ik trek mijn korte broek en T-shirt aan en loop de trap af. Onderweg besluit ik niets te laten merken van mijn ontdekking. Bij binnenkomst zie ik Barbara stralen, “nu al thuis”? Ik bevestig dat met een kusje op haar mond en pak haar even vast. Ik heb al gezien dat mijn vermoeden klopt, want haar tepels tekenen zich als fiere puntjes af onder de stof van het witte strakke bloesje. Barbara draagt altijd een bh, dus dit moet komen door de dunne stof van het roze setje. “Wat zie je er leuk uit” zeg ik zo onschuldig mogelijk terwijl ik kijk naar haar strakke spijkerbroek, haar lichtjes opgemaakte lippen en de bloemetjes oorbellen. “En dat op een doordeweekse dag!”, voeg ik er plagend aan toe.

We eten vroeg en om half acht brengen we de kindjes naar bed. Om acht uur gaat de bel al. Ik sluip zachtjes naar beneden en gebaar Chris dat hij zachtjes moet praten omdat de jongste van de twee nog niet slaapt. Ik laat hem de woonkamer binnen en zeg dat we bijna klaar zijn met de kindjes. Ik sluip weer naar boven. Op de overloop komt Barbara net de kamer van de jongste uit en fluistert: “zo die slaapt ook.” De avond is al ver gevorderd en het is buiten donker geworden. Chris heeft zijn motorkoffers al in de auto van zijn vader gezet. En na een paar glazen goede bourgogne is het gezellig toeven. Ik zie aan de blosjes van Barbara en de manier waarop ze soms hardop lacht, dat ze licht aangeschoten is van de twee glazen wijn die ze gedronken heeft. Het is al laat maar niemand maakt aanstalten de avond af te ronden, alsof iedereen voelt dat het nog niet af is. Noch Barbara noch Chris heeft gezinspeeld op het seksuele deel van onze vakantie ervaringen samen of gewaagde opmerkingen gemaakt. Dan kondigt Chris aan dat hij dadelijk toch echt een keer moet opstappen en verdwijnt naar het toilet. Er valt een lange stilte en Barbara staart een beetje afwezig voor zich uit, alsof het onverwachte afscheid van Chris haar uit held veld heeft geslagen. Ik pak haar hand en streel haar zacht. Ik breng mijn mond naar haar oor en fluister; “wil je zijn pik nog een laatste keer in je voelen lieve schat”? “Doe niet”, zegt ze, “de vakantie is voorbij, dat had ik al gezegd”. Een beetje gemeen zeg ik: “je wilt toch niet zeggen dat je je voor niets zo lekker hebt gedoucht en omgekleed om vier uur ‘s middags?” Je wordt een beetje rood, alsof je je betrapt voelt. “En volgens mij heb je speciaal je roze bh aangetrokken, zeg ik terwijl ik de bovenste twee knopen van haar bloesje open maak”. Mijn hand glijdt soepel naar binnen en ik streel zachtjes haar borsten. “Zie je wel”, zeg ik, en voel haar tepels door de stof van haar bh heen hard worden. Ze geeft geen antwoord, meer. Ik knijp in haar tepel en hoor haar ademhaling iets versnellen. Plots duwt ze mijn handen weg en zegt streng: “het kan niet, het is te gevaarlijk, stel dat één van de kinderen naar beneden komt”. Blij dat het nu over praktische zaken gaat zeg ik: “heb ik al opgelost. Het traphekje boven heb ik zo strak afgesteld, dat het nooit door kinderhandjes te openen valt. “Met voorbedachten rade”, zegt Barbara op gespeeld gemene toon. “Moet jij zeggen”, antwoord ik gevat, “jij hebt vanmiddag je uitgebreid gedoucht, opgemaakt en je enige gekleurde setje aangetrokken, dat al een jaar in de kast lag met de prijskaartjes er nog aan. Zeker zonder voorbedachte rade?” Sssst, sis je want Chris komt weer binnen.

Hij wordt rood als hij de bovenste knoopjes van Barbara’s bloes open ziet staan. Barbara trouwens ook. Een bh bandje en de sierlijke roze bovenrand van de cups zijn duidelijk zichtbaar. Chris neemt plaats in zijn stoel en ik zie hoe de toch al niet geringe bobbel in zijn broek iets groter is geworden. “Zo Chris”, zeg ik op plechtige toon. “Je wilt dadelijk afscheid van ons nemen begrijp ik”, mijn toespraak vervolgend. “Als je afscheidszoentjes net zo lang zijn als je nachtzoentjes tijdens onze vakantie, kun je maar beter vast beginnen”. Ik sta op en maak een hoffelijk gebaar ten teken dat hij mijn plek op de bank mag innemen. Chris staat op en gaat naast Barbara zitten die met een vuurrood hoofd op de bank zit. Barbara kijkt hem verlegen aan. Chris schuift een beetje zenuwachtig heen en weer, pakt dan haar hand vast en streelt die onwennig. Langzaam brengt hij zijn lippen naar die van Barbara. Het lijkt eeuwen te duren voordat hun lippen elkaar raken, mijn hart bonst in mijn keel. Tot mijn opluchting zie ik hoe Barbara haar lippen opent en zijn zoen beantwoordt: eerst onzeker, aarzelend, al snel gewillig, verlangend. Barbara houdt haar ogen gesloten. Chris stopt met zoenen en kijkt met grote ogen naar haar stevige borsten, alsof hij ze voor het eerst ziet. Zo te zien heeft Chris deze laatste keer dat hij mijn vrouw bemint geen aanmoediging meer nodig. Gehaast maakt hij de andere knopen van haar bloesje los en helpt haar vakkundig met het uitrekken ervan. Verlekkerd kijkt hij naar de roze bh en naar haar borsten en tepels die strak door de half doorzichtige stof heen priemen. Hij zuigt aan haar tepels, door de stof van de bh heen. Barbara kreunt en kromt haar rug zodat haar borsten nog verder naar voren priemen. Chris reikt achter haar langs en maakt in één vloeiende beweging de sluiting van de bh los en trekt hem over haar armen uit. Wow, wat een tempo vandaag.

Even voel ik weer die jaloezie in mijn onderbuik, dit is niet het romantische erotische tempo van in de tent, dit is pure geilheid die ik bij hun allebei zie. Barbara gaat zelfs al gewillig achterover liggen op de bank, als Chris voor de derde keer deze zomer haar lekkere borsten in zijn mond neemt. Haar tepels zijn nu keihard en ze kreunt zachtjes. Mijn jaloezie maakt weer plaats voor spanning en opwinding: heerlijk hoe mijn vrouw hier zonder remmingen ligt te vrijen met deze mooie jonge jongen Zijn rankheid bovenop de mij zo vertrouwde ronde vormen van mijn vrouw, haar ontblote borsten, haar buik met de ronde randjes die de leeftijd en het moederschap met zich mee hebben gebracht. Chris richt zich even op om haar te bekijken. Ze ligt met haar ogen dicht op haar rug en lijkt geduldig af te wachten. Haar blote bovenlijf op het rode leer van de bank en haar benen gehuld in de strakke spijkerstof, de bruine leren riem duidelijk de grens markerend tussen bloot en bedekt. Een geil gezicht om mijn vrouw hier zo uitnodigend te zien liggen. Chris blijft naar haar kijken. Langzaam maakt hij de gesp van haar riem open. Met zijn vingers opent hij de knoop van haar broek. Verleidelijk, bijna tergend langzaam ritst hij haar spijkerbroek open. Hij kust zacht de roze stof van haar slipje terwijl hij haar spijkerbroek naar beneden stroopt. Barbara helpt hem daarbij door haar kont omhoog te duwen. Dan gaat ze zitten en doet hetzelfde bij hem. Ze gespt zijn riem open en helpt hem uit zijn broek en T-shirt. Hij staat daar voor haar als een slungelachtige puber en stroopt onhandig zijn onderbroek naar beneden. Chris is nu helemaal naakt. Zijn forse pik staat fier overeind. Barbara heeft alleen haar roze slipje nog aan. Haar kroeshaartjes en schaamlippen zijn duidelijk zichtbaar door de doorzichtige, vochtig geworden voorkant van haar slipje. Chris duwt haar knieën uit elkaar en gaat op haar liggen. Hij zoent haar weer. Zijn mond is overal: haar nek, schouders, steeds kreunt ze als zijn tong en lippen haar tepels even beroeren. Barbara spreidt haar benen steeds meer en zet een voet op de grond naast de bank. Ik kan zien hoe Chris de top van zijn pik een stukje tussen haar schaamlippen duwt, de dunne stof van haar broekje daarbij mee naar binnen duwend.

Ze kreunt en kronkelt als hij dat doet. Ik besef me dat ik actie moet ondernemen als ik nog mee wil doen vanavond, tot nu toe lijkt Barbara mijn aanwezigheid geheel te zijn vergeten. Ik trek snel mijn kleren uit en kruip over het kleed naar de bank. Als ik met mijn gezicht vlak bij Barbara ben opent ze even haar ogen, kijkt me wazig aan en kreunt zacht. Ik druk mijn mond op de hare en onze tongen vinden elkaar. Chris zuigt intussen haar tepels. Ik voel haar opgewonden ademhaling en kreuntjes in mijn mond. God wat is dit lekker. Ik stop met zoenen en lik haar tepel die nog nat is van de mond van Chris. Barbara wordt steeds geiler. Ik schuif mijn hand tussen hun buiken in naar beneden, ik glij met mijn hand onder haar slipje en mijn vinger vindt haar natheid. Boven op mijn hand voel ik de pik van Chris duwen en denk “nog even geduld jongen, ik doe ook nog mee”, terwijl ik Barbara begin te vingeren. Ze zegt steunend “ooh lekker”. Ik zoen haar weer, nu ruwer. Mijn vinger beweegt heen en weer in haar kutje. Ik fluister in haar oor: “Is je kut klaar voor zijn lekkere pik Barbara” “ja ”zegt ze direct. Wil je hem in je voelen? “ja” kreunt ze zwoel. “zeg het tegen hem, Barbara” zeg ik op gebiedende toon. “ik wil je” zegt ze zacht. “duidelijker ”zeg ik streng. “Ik wil je pik voelen Chris ”zegt ze nu op hardere, haast smekende toon . “Je hoort het Chris ”zeg ik terwijl ik de slip van Barbara naar beneden stroop, “deze 41 jarige moeder is eraan toe om stevig genomen te worden door jouw jonge pik”.

Als de ik de slip van Barbara over haar enkels heb uitgedaan, spreidt ze direct haar benen. Chris duwt zijn forse penis langzaam helemaal bij haar naar binnen en begint haar te neuken. Ik zoen Barbara weer en streel haar borsten. Al zoenend voel ik bij elke stoot van Chris Barbara’s hoofd bewegen. Ik voel hoe zijn bewegingen versnellen en hij zijn pik steeds dieper in mijn vrouw stoot. Dan hoor ik hoe deze twaalf jaar jongere jongen kreunend zijn zaad in haar spuit. Ik geef hem weinig tijd om bij te komen en zeg streng tegen hem: “Lik haar, lik haar kut Chris” Ze lijkt voor de tweede keer te schrikken als zijn tong in haar kut verdwijnt, ze slaakt zelfs een kreetje. Met haar hand duwt ze zijn hoofd stevig in haar schoot en begint zelfs heftig mee te bewegen met haar bekken, haar kut tegen zijn tong rijdend. Ik voel hoe mijn zaad uit mijn pik op de grond vloeit, gelukkig net naast het kleed. Ik had niet eens gemerkt dat ik aan mezelf was begonnen. Steeds wilder rijdt Barbara haar kut tegen zijn mond en tong en haar ademhaling gaat over in een hijgend gekreun. Ik hoor aan haar dat ze bijna klaar gaat komen. Geil roep ik uit: “Pak haar Chris, pak haar kut”. “Oooooh ik kom klaar” kreunt Barbara, mijn naam noemend. Snel duw ik ruw mijn tong in haar mond. Haar orgasme lijkt eindeloos te duren evenals haar harde, gesmoorde kreunen die, al zoenend, lijken te versmelten met onze tongen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Deze vrouwen willen neuken, jij ook ?