Ik geniet er nog steeds van.

Al vanaf de dag dat we trouwden fantaseer ik over mijn vrouw die zich een andere man laat neuken. De eerste jaren bleef het bij fantaseren tijdens het masturberen. Maar na verloop van tijd begon ik er met haar ook over te praten. Na een aantal gesprekken besloten we dat we zouden kijken hoe het zou zijn om met andere mensen ons seksleven uit te breiden. We dachten in eerste instantie aan partnerruil, maar niet aan een trio.

Zo gebeurde het dat wij een paar advertenties plaatsen verschillende seksbladen. Al snel kwamen de eerste reacties binnen. Nu was het alleen nog maar een kwestie van de juiste personen te kiezen, aan de hand van foto’s en de brieven. Nadat we een avond lang alle brieven en foto’s hadden bestudeerd bleven er nog maar enkele mensen over waar wij wel belangstelling voor hadden en waar we ook een afspraak mee maakten. Soms vielen de afspraken wat tegen en werd het niets, maar een enkele keer leek het ons wel wat en deden we aan partnerruil. Maar na een paar van deze ontmoetingen viel het ons toch tegen en wisten we dat dit eigenlijk niet was wat we zochten. Ik raakte meer opgewonden als ik mijn vrouw bezig zag met een andere man, dan van de vrouw waar ik mee neukte. We waren het met elkaar wel eens dat partnerruil toch niet was wat we ervan verwacht hadden en besloten om dan meer een keer een trio met een man te proberen. Dus plaatsten we weer een advertentie waarin we aangaven dat wij op zoek waren naar een man voor een trio. Uiteindelijk hadden we een paar leuke mannen gevonden die een in aanmerking kwamen om met ons de lakens te delen.

Wekelijks regelden we een afspraakje en als we er een goed gevoel bij hadden belanden we in het bed voor stomende seks. Ik kickte er ontzettend op als ik kon toekijken hoe mijn vrouw met aan andere man lag te neuken. Hoe meer zij genoot, hoe meer ik genoot. Van jaloezie was er bij mij absoluut geen sprake, het was alleen maar opwinding. Dat moest ook wel volgens mij, want anders was het gedoemd te mislukken. Ik dacht toen nog dat er niet veel mannen zouden zijn die zo maar even hun vrouw zouden laten neuken terwijl die erbij zat te kijken. Al met al hadden we een mooie periode en waren we er allebei wel gelukkig. We hebben wel steeds mannen gezocht die getrouwd waren, we vonden dat wel veiliger met het oog op eventuele ziektes. Zo hadden we dus geregeld een andere man in bed en hadden wij een uitstekend seksleven. Zo gebeurde het ook dat er opeens sprake was van biseksueel contact tussen mij en een andere man. In eerste instantie gebeurde dat per ongeluk, gewoon elkaar even aanraken, maar in het heetst van de strijd liep dat dusdanig uit de hand dat er gewoon sprake was van gayseks. Tijdens de trio’s waarbij ik steeds vaker seks had met een andere man, kreeg mijn vrouw steeds minder belangstelling voor een trio. Maar dat wist ik toen nog niet, daar kwam ik pas veel later achter hele tijd later. Toen ik ook nog een geslachtziekte opliep was het gelijk helemaal over met de pret. Onze vriend nam het blijkbaar niet zo nauw met het aantal sekscontacten en bezorgde door zijn vreemdgaan mij dus een minder leuk cadeau. Gelukkig bleef mijn vrouw gespaard en was ik met de nodige medicijnen spoedig weer genezen. Maar het kwaad was geschiet en alle sekscontacten met anderen was verleden tijd geworden. Maar natuurlijk bleven mijn gedachten al die jaren bij hetgeen we hadden beleefd en bleef ik fantaseren over die mooie periode. Na een aantal jaren kon ik mijn vrouw toch weer zo ver krijgen om het weer eens te proberen.

Het was voor haar wel duidelijk dat ik die seksuele uitspattingen erg miste en eigenlijk ook niet zonder kon. We hadden gewoon een onbetrouwbare persoon in ons leven gelaten en daar heb ik jaren voor moeten boeten doordat zij afhaakte, pech natuurlijk maar zo was het nu eenmaal. Gelukkig hadden we nu het internet en dat bood ons vele mogelijkheden. Ze begon er uiteindelijk zelf over om op weer eens op zoek te gaan naar een man voor een trio. Ik moest haar wel beloven dat ik geen biseksuele handelingen zou doen met een andere man. Ik was allang blij en zei haar dat ik daar geen moeite mee zou hebben, want ik kickte er toch het meest op dat zij het deed met een andere man. Als ik kan toekijken hoe een vreemde lul in haar kutje schuift, dan begint mijn hart al sneller te kloppen en kom ik bijna terstond klaar. Nu gaat alles veel vlugger dan vroeger met briefje en postzegel. We hebben toen een profiel aangemaakt op een paar datingsites en zo waren we weer in de markt voor een ontmoeting met een man voor de geilste seks. Aan mannen was er nog altijd geen gebrek er zijn nog voldoende mannen te vinden die blijkbaar veel seks te kort komen en wel in alle leeftijden. We hadden nu nog veel meer keuze dan vroeger en de meest interessante reacties die we kregen daar maakten we een afspraak mee. De spanning van vroeger kwam weer helemaal terug, maar we waren al wat ouder geworden en wisten dat de mannen niet altijd zo geweldig zijn als ze zich voordoen.

Toen we de eerste man ontmoeten hadden we wel het gevoel dat we gelijk de juiste keuze hadden gemaakt. Ik wist gelijk al dat hij mijn vrouw beviel, ik voelde dat gewoon aan. Na de gebruikelijke kennismaking waarbij mijn vrouw hem wat uitdaagde door haar rokje een beetje op te trekken, zodat hij haar slipje kon zien en diep voorover buigen zodat hij haar borsten zag, namen we hem mee naar de slaapkamer. Samen begonnen we haar uit te kleden totdat ze geheel naakt was. Op dat moment ging ik van het bed af en liet ik hen beiden verder gaan. Ze merkten het niet of ze trokken het zich niet aan, ze gingen rustig door zonder mij. Ik nam plaats op een stoel in de hoek van de slaapkamer en bleef stilletjes toekijken met mijn pik in de hand. Mijn vrouw en haar nieuwe minnaar lagen heerlijk te vrijen, ik vond hem een prima kandidaat. Zachtjes en niet te overhaast verwende hij mijn vrouw. Ik zag dat ze kletsnat was tussen haar benen en dat was ondertussen toch al wat jaartjes geleden. Ze was echt opgewonden en geil van die man. Ze was neukklaar voor hem, ze was zo geil geworden dat ze alles met haar liet doen wat hij verlangde. Ik zei niets en keek alleen maar hoe hij met haar bezig was, van mij mocht hij elk gaatje en ook haar kontje wel gebruiken. En ik voelde direct dat ze elk gaatje vandaag zou laten gebruiken door deze man. Een mooi opwindend schouwspel werd het van mijn vrouw en haar minnaar, ik rukte aan mijn pik als een gek, maar zorgde ervoor dat ik net niet klaar kwam. Op die manier kon ik lekker lang genieten, want als ik klaar zou komen dan was mijn geilheid waarschijnlijk over. Ze lagen heel lang te neuken en genoten van elkaar, het was voor beide een geweldige seksbelevenis. Mijn vrouw genoot als nooit te voor en kreeg duidelijk de beurt van haar leven.

Hoelang het duurde, dat weet ik niet meer, maar ik verloor de strijd tegen de geilheid en mijn zaad spoot ik uiteindelijk toch over mijn hand heen. Zij lagen ondertussen gewoon nog te neuken. Niet veel later kwamen ze ook lekker en bijna gelijktijdig klaar. Uitgeblust van de eerste ronde kwamen we samen wat bij om verse krachten op te doen. Ik ging wat te drinken halen en toen ik weer boven kwam kreeg ik een verrassing te horen. Ze keken me beiden op een geile manier aan en mijn vrouw zei me dat ze nog verder wilde neuken maar dat ze het nu zonder mij in de slaapkamer wilde doen. Ik was toch al lekker klaar gekomen en gunde haar dit pleziertje wel. Ik liep weer terug naar beneden en hoorde even later hun vrijpartij weer op gang komen. Daar zat ik dan alleen op de bank en mijn bloedeigen vrouw lag boven in bed met een andere man te neuken. Werd ik daar nu geil van of was ik toch een beetje jaloers, mijn gevoelens sprongen van links naar rechts. Af en toe ging ik even stiekem in de gang luisteren hoe het bed kraakte en hoe de neukgeluiden door ons huis galmde. Ze gingen goed tekeer zo te horen en konden best zonder mij redden. Het duurde echt lang en ik bleef braaf beneden wachten tot ze me zou roepen.

Pas na heel lange tijd hoorde ik mijn vrouw roepen. Ik snelde naar boven en ze lagen totaal uitgeput op bed ineengestrengeld tegen elkaar aan. Ik heb heerlijk genoten en we gaan dat zeker nog eens herhalen, zei ze op een bazige toon. De man keek hoe ik reageerde, maar ik zei dat ik dat ook een goed idee vond. De lakens waren doordrongen met natte plekken, pas nu besefte ik dat hij geen condoom had gebruikt. Ze had zich gewoon zonder condoom laten neuken en zijn zaad zat nu diep in mijn vrouw haar kut en ander gaatjes. Verdomme, zij neemt de pil niet meer stel je voor dat ze zwanger word van die kerel, heeft ze daar wel aan gedacht in haar extreme geile bui, schoot het door mijn hoofd. Ik besloot er nu niets van te zeggen maar pas als hij weg was. Ze stapten uit het bed en ik zag het zaad van de man nog uit haar kutje langs haar benen lopen. Wil jij eventjes de lakens verschonen, dan kan ik deze heerlijke neuker nog even iets te drinken aanbieden, zei ze tegen me. Ik gehoorzaamde haar en voelde me wat onderdanig worden. Nadat ik mijn taak had volbracht ging ik naar beneden waar ze beiden nog wat na zaten te praten over hun neukpartij. Ze zei tegen mij zoals ik je daarstraks zei ga ik vaker met hem neuken en mogelijk verandert in de toekomst onze seksrelatie. Hoe bedoel je zei ik. Wel, als ik met hem wil neuken mag je er niet altijd meer bij zijn en neuk ik met hem wanneer ik het wil. Ik vind het wel geil dat ze met een andere man neukt maar dit was ook weer niet de bedoeling. Het was gewoon iets wat ze me oplegde en ik moest het aanvaarden, tenslotte kickte ik er toch op dat zij zich door een ander liet neuken.

De daarop volgende maanden werd mijn situatie echter meer en meer dramatischer. Zij ging meer de dominante kant op en ik werd met de dag onderdaniger. Na een jaar had ze de volledige controle over mij en was ik min of meer haar slaafje geworden. Ze was nu aan de pil en had nu meerdere vaste minnaars waar ze meer dan het gemiddelde haar seksueel genot mee beleefde. Van mijn kant werd het steeds minder en kwam ik uiteindelijk alleen nog maar aan mijn trekken via masturbatie. De seks tussen mijn vrouw en ik was bijna helemaal voorbij. Tot de dag dat ze mij vertelde dat ik haar niet meer mocht neuken, ze had voor mij wat anders in petto. Ze wou zien of ik een goed slaafje was en vanaf nu moest ik haar kutje schoon likken nadat ze met een van haar minnaars had geneukt. Daar had ik geen zin in, maar een nee wou ze niet horen en als eerste gaf ze me een gebruikt slipje met daarin de sporen van opgedroogd zaad. Daar kon ik alvast aan ruiken en aan de geur van vreemd zaad wennen, de rest zou vanzelf wel komen. En ze meende er elk woord van, want op een dag totaal onverwacht kwam ze thuis en moest ik bij haar komen. Ze trok haar rok omhoog en ik zag dat haar slipje doordrongen was van het vocht, ik kon gelijk al ruiken dat het vol met sperma zat. Ik moest het kruis van haar slipje schoon likken, daarna haar slipje uitdoen en haar kutje uitlikken. De spermageur en haar geile sappen smaakte eerst wat vreemd, maar al gauw moest ik erkennen dat ik het heel opwindend begon te vinden en het ook lekker vond. Ze kwam klaar op mijn tong en zei dat ik dat nog dikwijls zou moeten doen.

Steeds kwam ze met iets nieuws aanzetten en haar verbale vernederingen gingen ook steeds verder. Soms mocht ik nog wel eens toekijken als ze seks had met een ander, maar dan moest ik wel vastgebonden op een stoel zitten, zodat ik me niet kon afrukken. Op een dag kwam er een pakje aan en ik moest dat openmaken. Dat is een peniskoker, vanaf nu wil ik niet meer dat je met je pik speelt zonder mijn toestemming, zei ze. Vol met afschuw deed ik de peniskoker aan, ik was nu echt helemaal een dikke nul geworden, hoe diep kan een man afzakken. Ze had nu totale controle over mij. De eerste dagen vielen nog mee omdat ze me telkens even vrij maakte en ik me voor haar ogen mocht afrukken. Maar dat duurde niet lang en voordat ik er erg in had liep ik hele dagen met die peniskoker om. Op sommige momenten was het een hel en marteling voor mij, om zolang niet aan mijn pik te kunnen komen, maar als ik dan eenmaal bevrijd was dan was het zalig als mijn overvolle ballen geleegd werden.

De volgende stap die ze bedacht was dat ik niet elke keer meer mocht trekken, maar dat ze me wel eens ging melken. Ik moest op handen en voeten zitten en zij stak dan een vinger in mijn kont. Zo stimuleerde ze mijn prostaat en trok ze gelijktijdig aan mijn pik. Ik mocht alleen geen stijve krijgen tijdens dit proces. Als ik die wel kreeg sloeg ze me tegen mijn ballen zodat mijn pik onmiddellijk weer slap was. Door de lange periode van het niet klaarkomen lukte het haar spoedig en werd ze er werkelijk een meesteres in om mij te melken. Als ze bezig was vloeide mijn sperma uit mijn pik en liepen mijn ballen leeg zonder echt klaar te komen of en stijve te krijgen. Mijn zaad liep op een schoteltje en die moest ik daarna schoon likken. Dan kreeg ik weer de peniskoker om en moest ik weer wachten op de volgende beurt. Als ze in een goede bui was dan deed ze hem af en kreeg ik wat speeltijd met mijn pik, maar altijd onder haar toezicht. Ze heeft nu zes minnaars en komt dus goed aan haar trekken en ik moet telkens naar een neukbeurt het zaad wat door de mannen in haar kutje is gespoten eruit likken. Als ik het sperma proef weet ik nu ongeveer met wie ze het heeft gedaan.

Nu heeft ze sinds kort ook een neger gevonden die haar regelmatig neukt en volspuit. Als ik zijn gereedschap bekijk dan voel ik me letterlijk en figuurlijk een klein mannetje. Wat een kanjer van een pik heeft die kerel. Ik geloofde nooit dat die lul in haar kutje zou passen, maar met grote ogen zag ik hem toch compleet in haar kutje verdwijnen. Toen hij haar bijna openscheurde kwam ze klaar als nooit tevoren. Als beloning mocht ik mijn eerste negerzaad oplikken. Maar nu is ze er erg verliefd geworden op hem en ze heeft het er zelfs over dat hij bij ons moet komen wonen. Ik moet dan voortaan maar in de logeerkamer gaan slapen en mag dan nog wel af en toe haar kutje leeg likken als ze goed vol is gespoten. Ik heb geprobeerd om haar op andere gedachten te brengen, maar ze heeft het nu eenmaal in haar hoofd zitten en ze gaat er echt voor. Ik heb me er geestelijk al op voorbereid en aanvaard het ook maar want ik ben eigenlijk wel gelukkig met de situatie en hoe andere mensen over ons denken kan me niet schelen, want dit is mijn wereld en niet die van hen. Ik heb hier ook al veel verhalen gelezen en ben tot de conclusie gekomen dat er een naam voor is, cuckold. Goed ik ben dus een cuck en ik geniet er nog steeds van.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb