Ik geniet als mijn vrouw geneukt wordt

Ik geniet als mijn vrouw geneukt wordt. 

We hebben inmiddels bijna 13 jaar een relatie en zijn beide erg ruimdenkend. Na 2 jaar in onze relatie hebben we een vriend van ons geregeld laten meedoen. Ik vind het heerlijk wanneer een andere man mijn vrouw neukt!!

Inmiddels 11 jaar verder is daar niet veel aan veranderd alleen dat we beide ieder weekend opzoek zijn naar iemand die mijn vrouw wil neuken. Bij onze eerste sexvriend deed ik meestal mee of keek ik toe en maakte foto’s of filmpjes. Hij vond dat nooit erg. Onze oude laptop staat vol met foto’s en video’s van ons drieën. Tot hij een vriendin kreeg en er mee wou stoppen. Op zich jammer maar begrijpelijk. Niet iedereen kan onze fantasie begrijpen. We hadden wel eens een jongen meegenomen uit de kroeg maar ik voelde dat hij zich niet op z'n gemak voelde als ik erbij zat. Ik zei toen altijd dat ik naar bed toe ging, zodat ze hun gang konden gaan. Wat hij niet weet is dat ons huis zo is ingedeeld dat ik via het keukenraam kan meekijken wat ze in de woonkamer uitspoken. Ik zat ze dus te bespieden en mijn vrouw wist ervan. Ik vind het heerlijk wanneer we iemand mee nemen naar huis, hem te zien genieten en zich helemaal te laten gaan op mijn vrouw zonder dat hij weet dat ik toekijk.

Na hier met mijn vrouw over gesproken te hebben vond ze het toch ook wel geiler dat ik stiekem toekeek. Het liefste had ze jongere jongens, ze voelde zich dan als de baas die ‘het jochie’ wel even les zou geven. Ik stond iedere keer tijdens haar neukbeurten met verschillende mannen, te rukken bij het keukenraam hoe ze geneukt werd! Ik vond (en vind) het heerlijk. Jongens die meegingen waarvan je niet verwachtte dat ze een grote pik hadden maar het toch wel hadden, het was heerlijk!!! Ik zag haar genieten van de grote lullen. Ik heb zelf een pikkie van 15 cm, maar wanneer ze een lul van 24 cm kreeg.... pfffff.... heeeeerlijk! Ik ben daarop ook niet jaloers of zo. Ik heb haar met ongeveer 8 verschillende mannen in 1 jaar tijd zien neuken en zelfs 1 keer met een koppeltje......... Daar was ik wel bij en ik zat toe te kijken hoe ze met z'n drieën bezig waren. Het viel me op dat hij meer met mijn vrouw bezig was dan met zijn eigen vriendin. Op zich niet gek als je een keer een ander kutje mag proeven toch? Een week later vertelde haar vriendin dat ze zich er toch ongemakkelijk bij voelde en of we niet meer aan hem wilde vragen of hij nog eens wou sexen. (want dat vroegen we geregeld haha) Oké geen probleem zeiden we. Daar moet je dan ook begrip voor hebben toch!

Nu vertelde haar vriendin 2 weken geleden (na een paar maanden dat ze gesext hadden) dat hun relatie over was en ze een ander had gevonden waarop ik meteen dacht: Yes!!! kan haar ex mijn vrouw weer neuken!! Zoals te lezen is in een vorig verhaal van ons, hier heeft hij mijn vrouw al eens geneukt op een WC in een kroeg zonder dat ik erbij was. Het liefst ben ik overal (stiekem) bij maar ik vond het die avond wel oké. Maar ondanks dat ze de relatie ‘uit’ hadden, had ze gevraagd aan mijn vrouw om geen contact met hem te zoeken.(vrouwending volgens mij haha) Tot afgelopen zaterdag.......We zaten samen tv te kijken op de bank thuis en ik kreeg een appje van hem : Hey, mag ik nu nooit je vrouw meer neuken haha, zei hij. Ik zei: Dat mag niet van je ex haha, hij vroeg me hoe mijn vrouw erover dacht, dus vroeg ik het haar. Mijn vrouw vond het onzin, terwijl haar vriendin met een ander liep dat ze geen contact mocht hebben met haar ex! Dus ik vertelde hem dat. Met dat ik hem dat appte, kreeg ik een harde pik, volgens mij wist ik dat er wat ging gebeuren. Ik vroeg hem of hij niet hier kon komen om er over te praten, maar hij kon niet weg thuis. Ik had al wat drankjes op en vroeg hem (wat ik normaal niet zou doen) of mijn vrouw niet even bij hem langs kon komen, dan moest hij wel een filmpje maken hoe hij mijn vrouw neukte en naar mij toesturen. Ik had het nog niet tegen mijn vrouw gezegd, dat ik hem dat had gestuurd maar had ook niet durven dromen dat ze er beide mee akkoord zouden gaan. Ja hoor, zei hij, laat haar maar hier komen. Ik ben geil en heb wel zin in je vrouw zei hij. Met een harde paal in mijn broek vertelde ik het tegen mijn vrouw. Eerst geloofde ze me niet tot ik haar de berichtjes liet lezen. Meen je dat echt dat ik naar hem toe mag?? Vroeg ze. Ik was zo geil dat ik zei dat ik alles goed vond.

Snel liep ze naar boven om haar kutje te wassen en toen ze beneden kwam was ze met 5 minuten weg. Ik zat op de bank met mijn pik in mijn hand al te fantaseren hoe het daar zou zijn. Na 10.000 keer op mijn whats app gekeken te hebben of ze nog online waren geweest had ik na 2 uur nog niks ontvangen of gezien dat ze online waren geweest, ik baalde als een stekker en hoopte dat ze mij niet vergeten waren. Nog geen minuut later belde mijn vrouw me en ik kon aan haar horen dat ze geil was. Ze vertelde dat ze zijn geile pik van 22 cm NU in haar kutje had en heerlijk geneukt werd. Ik zei tegen mijn vrouw dat hij het moest filmen waarop ze zei: Hij filmt me nu! Nog geen 5 minuten later kreeg ik een app van hem met een filmpje. Ik zag vanaf het begin hoe mijn vrouw hem eerst begon te pijpen en hoe zijn pik hard werd. Alle vieze geile dingen die ze tegen elkaar zeiden hoorde ik en ik pakte mijn lul nog maar eens goed vast. Terwijl ik zijn pik in mijn vrouw zag verdwijnen hoorde ik hoe hij zei dat hij mijn vrouw een geile slet en vieze hoer vond, dat maakte me zo geil! Zijn pik ging steeds sneller in haar kutje en ik hoorde hem zeggen dat hij liever mijn vrouw neukte dan zijn ex. Ze heeft kleine tietjes en geen echte schaamlippen zei hij. Hij dwong haar om zijn telefoon vast te pakken en te filmen hoe hij mijn vrouw ging beffen.

Nadat hij zijn telefoon had afgegeven trilde het beeld erg, mijn vrouw zei dat het kwam omdat ze zo ongelofelijk geil was! Kort daarna hield het filmpje op. Ik was bijna klaar en baalde dat het al afgelopen was. Na 5 minuten kreeg ik een appje van hem of hij in haar kutje of in haar mond moest komen. Ik antwoordde dat ik beide wou zien. Eerst haar mondje dan vroeg hij? Graag zei ik, en nog geen 3 minuten later kreeg ik een filmpje van zijn harde pik waar hij mijn vrouw in haar mond neukte, aan haar haren trok om zijn pik beter en dieper in haar mond te krijgen. Ik hoorde hem kreunen en zag zijn zaad langs haar mondhoeken eruit komen. Hij zei: Slikken vuile hoer en ik zag hoe ze de rest doorslikte. Daarna hield het filmpje weer op. Ik had het filmpje 3 keer bekeken tot ik weer een app kreeg: Ik ga nu haar kutje vol spuiten zei hij. Hmmmm, jaaaaaaaa, antwoordde ik terug. Even later stuurde hij een filmpje waar hij ingezoomd op haar kutje. haar keihard neukte en ik hem hard hoorde klaarkomen. Er gebeurde een tijdje niks tot hij mijn vrouw haar kutje filmde en ik zijn sperma daar er uit zag stromen. Ik ben toen ook klaargekomen en had alles onder zitten.

Na nog wat ge-appt te hebben kwam mijn vrouw weer thuis en hebben we nog heerlijke sex gehad. Toen ze weer thuis was hoorde ik dat ze van hem moest bellen terwijl ze geneukt werd, hij vond het ook erg geil dat hij mijn vrouw neukte zonder dat ik erbij was. Hopelijk mag dit nog veel vaker gebeuren!!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb