Flirten is niet alleen voor singles

Ik gaf haar de gelegenheid.

Mijn vrouw Lydia en ik zijn nu iets meer dan twee jaar getrouwd. Zij is nu 23 en ik ben 25. We waren allebei nog vrij onervaren met seks toen we wat met elkaar kregen. We deden het graag met elkaar, maar het werd al snel routine. Ik werk meestal ‘s nachts, wat niet helpt bij het op peil houden van je seksleven.

Mijn werk is leuk, ik kan het goed vinden met mijn collega, Arno. Hij is een potige man die je niet tegen je wilt hebben, maar we zijn inmiddels al niet louter collega’s meer maar vrienden. Hij is zelfs op onze bruiloft geweest. Aan het eind van de werkweek pakken we samen meestal nog wel een paar biertjes voor we allebei aan het weekend beginnen. Soms bij hem thuis, maar meestal bij mij. Als we binnen komen lopen op zo’n zaterdagochtend zit Lydia meestal nog in haar ochtendjas en met de slaap nog in haar ogen, en zelfs dan is ze nog enorm sexy.

Arno heeft Lydia zelfs al eens in alleen haar slipje en een T-shirt gezien omdat ze niet wist dat we die ochtend bij ons thuis langs zouden gaan. Arno keek zijn ogen uit en dat gaf me een gevoel van trots. Toen Arno weer weg was zei ik dat en sindsdien doet Lydia geen moeite meer zichzelf teveel te bedekken als Arno langskomt en die roept ook standaard “dag schoonheid” als hij de deur uitloopt op weg naar zijn nietsvermoedende vrouw. Arno liet zich tijdens het werk ook steeds vaker heel positief uit over Lydia. Hij heeft zich tijdens het werk wel eens laten ontvallen, dat hij haar grote borsten lekker vindt en dat haar billen de billen zijn waar elke man van droomt. Daar heeft hij denk ik ook wel gelijk in, maar ik droom er zelf vooral van hoe die lekkere billen door een andere man worden betast. En in mijn gedachten werd Arno steeds vaker die man.

Ik begon Lydia te polsen hoe ze over Arno dacht. Dat vond ze eerst gek, maar op een gegeven moment begreep ze dat mijn vragen niet uit jaloezie voortkwamen en gaf ze toe dat ze hem wel aantrekkelijk vond. Die avond vertelde ik haar wat Arno allemaal over haar had gezegd en hoe sexy hij haar wel niet vond. Ze glom van trots. Ik zag haar blik wegdwalen en hoopte dat ik wist wat ze voor zich zag. “Ik gun je de wereld” zei ik haar en liet haar alleen om daarover na te denken. Die avond hadden we weer eens de spetterende seks die we in het begin zo vaak hadden, maar die inmiddels zo zeldzaam was geworden. Ik genoot er vooral van omdat ik begreep waar het vandaan kwam, ik had een verlangen in Lydia weten op te wekken die ze stiekem al had, maar die ze nu ook echt mocht hebben van zichzelf. Toen ik in haar klaar kwam en zag hoe ze met haar ogen dicht in extase was hoopte ik dat ze aan Arno dacht.

De vrijdag daarop ging ik naar mijn werk met de mededeling dat Arno weer bij ons zijn eerste biertjes van het weekend zou komen nuttigen. Toen we na een lange nacht werken in mijn woonkamer zaten met ons eerste biertje in onze handen was ze nog niet beneden. Tijdens het tweede biertje hoorde ik de kraan boven open gaan, Lydia was aan het douchen. Bij biertje nummer drie was ze klaar en hoorden we haar naar beneden komen. Zoals ze binnenkwam had Arno haar nog nooit gezien. Haar haren zaten perfect gekamd opgestoken waardoor haar lange sexy hals goed te zien was en ze had zich subtiel maar heel verleidelijk opgemaakt. Ze droeg haar zijden lingeriesetje die heel stijlvol haar sexy vormen aftekende maar toch genoeg aan de verbeelding overliet.

Arno zijn ogen rolden bijna uit zijn kassen en in mijn gedachten kwamen ze al op zijn schoot zitten. Hij zette zijn glas neer en kwam half omhoog uit zijn stoel op een hoffelijke manier, alsof hij haar voor de eerste keer ontmoette. Lydia wenste ons een goede morgen, schonk voor zichzelf een glaasje sinaasappelsap in en kwam naast Arno op de bank zitten. Die was inmiddels weer een beetje bijgekomen van de schok en gaf zijn ogen triomfantelijk de kost. “Wist je niet dat ik mee zou komen vanochtend?” vroeg Arno haar. “Jawel hoor” zei Lydia met een stoïcijnse blik in haar ogen en wederom viel Arno zijn mond open van verbazing. Arno is een fijne vent en een harde werker, maar niet altijd even snel van begrip. Het duurde dus een paar minuten voordat het tot hem begon door te dringen dat er iets anders aan de hand was. Hij begon te begrijpen waarom Lydia dit keer tegen haar gewoonte in juist naast hem was gaan zitten.

Het moment was gekomen vond ik. Dus stond ik op en zei ik tegen Lydia en Arno dat ik vergeten was de deur van de werkplaats op slot te doen. Ik moest dat echt gaan doen. “J-ja” zei Arno “wil je dat ik even mee ga?” “Ben je mal” zei ik, “Dat red ik zelf wel. En jullie vermaken je toch wel een uurtje of anderhalf zonder mij?” “Komt goed hoor” zei Lydia en Arno zei helemaal niets meer. Ik liep naar de oprit en stapte in mijn auto. Zo rustig als ik kon reed ik over de kleine weggetjes binnendoor naar de werkplaats. Ik deed er vijfenveertig minuten over om er aan te komen, voelde voor de vorm aan de deur die stevig op slot zat en ging in mijn auto een sigaretje roken. Ik dacht aan alles waar Lydia en Arno nu mee bezig waren. Tenminste, dat hoopte ik maar, want wie weet was het allemaal maar grootspraak geweest van Arno en wilde hij het helemaal niet echt.

Besluiteloos keek ik op mijn horloge en ik besloot maar weer kalm terug te rijden. Mijn rechtervoet voelde zwaarder dan op de heenreis, ik zat te popelen om te weten wat er allemaal was gebeurd in mijn afwezigheid. Zo deed ik er maar een dik half uur over om terug te rijden naar huis. Toen ik uitstapte was de auto van Arno verdwenen en een gevoel van teleurstelling maakte zich van me meester. Blijkbaar had hij toch het hazenpad gekozen. Ik liep naar binnen en zocht door het huis naar Lydia. Ik vond haar in de badkamer, waar ze in een heet schuimbad lag. Ik wilde haar vragen waarom Arno naar huis was gegaan maar toen ze me de badkamer binnen hoorde komen keek ze op en schonk me een gelukkige glimlach. Roze wangen van opwinding en plezier straalden me tegemoet en toen wist ik dat het plannetje blijkbaar toch niet in het water was gevallen. Ik zou het nog wel te horen krijgen.

Ik ging naar beneden en voelde me onrustig en geil. Ik wilde zo graag weten wat ze allemaal gedaan hadden, maar hoe kon ik dat verhaal met zoveel mogelijk details uit Lydia trekken? Ik besloot het maar even aan haar over te laten. Toen ze beneden kwam gingen we samen ontbijten, maar ze vertelde niets over hetgeen er met Arno was voorgevallen, ze zweeg in alle toonaarden. Zo brachten we ook de rest van de dag door. Eerst boodschappen doen in de supermarkt, toen samen naar de bioscoop en tot slot uit eten bij ons favoriete restaurant. Mijn tong brandde in mijn mond, ik wilde haar zo graag die korte vraag stellen hoe het was gegaan, maar ik had door dat Lydia zelf op een beter moment wachtte.

Dat moment kwam toen we in bed lagen. Na een korte stilte rolde ze bovenop me en begon ze me te zoenen. Ik zoende haar verwachtingsvol en geil terug. Toen rolde ze terug en vertelde ze me alles. Hoe Arno zich al na vijf minuten niet meer in kon houden. Dat ze bij hem op schoot was gekropen en hem haar billen had laten betasten. Zoenend had hij haar lingerie uitgetrokken en zij zijn broek en shirt. Ze had hem gepijpt en hij had haar gebeft tot ze klaarkwam. Ze had hem toen naar boven mee willen nemen maar hij wilde het niet in ons bed doen. Dus had ze hem ter plekke geneukt. Zijn lul was keihard toen hij in haar drong en hij voelde constant aan haar grote borsten met zijn grote stevige handen. Ze reed op hem en ze wilde hem in zich laten klaarkomen maar toen hij bijna kwam had hij haar als een veertje opgetild en naast zich op de bank gelegd zodat ze hem over haar borsten af kon trekken, die hij helemaal onder had gespoten. Ik zag het allemaal voor me en was bezig met mijn lul te spelen. Toen ze vertelde hoe geil ze nog steeds was nadat Arno haastig naar huis was vertrokken, rolde ik op haar en begon haar zonder enig voorspel meteen te neuken. Kreunend fluisterde ze nog dat ze van me hield en we neukten wilder dan we in lange tijd gedaan hadden en kwamen tegelijk klaar.

De eerste dag op het werk was een beetje vreemd maar toen Arno door begon te krijgen dat ik er totaal geen moeite mee had dat hij mijn Lydia had geneukt kwam hij weer los en nu een paar dagen later is de sfeer weer als vanouds. Ik ga hem morgen vragen of hij vrijdag weer bij ons het weekend komt inluiden en ik denk dat de kans groot is dat hij ja zegt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex