Ik doe alles voor mijn man.

Mijn man en ik zijn al jaren getrouwd, hij is 48 jaar en ik ben 43 jaar. Ik denk dat we er beiden nog goed uitzien, dat merk ik nog steeds aan de blikken die ik van mannen krijg als ik over straat loop. Ons seksleven was meer dan uitstekend voor een stel van onze leeftijd, tot ongeveer twee jaar geleden.

Hoe hij op het idee kwam dat weet ik niet, maar mijn man begon telkens als we seks hadden te vragen of ik geen zin had om met andere mannen te neuken. Toen ik daar niet op reageerde, begon hij me te vragen of ik niet wat onderdanig wou zijn en dat ik alles wat hij zou vragen zonder tegenspraak zou doen. Hij bleef dat maar vragen, niet opdringerig, maar wel iedere keer als we neukten. Dat ging zo lang door dat ik besloot om hem zijn zin te geven, ik was benieuwd hoever hij zou gaan. Het begon me zelfs op te winden wat hij van mij zou verlangen. Ik gaf dus toe en was zo gek om hem te beloven dat ik alles zou doen wat hij van me verlangde en dat zonder tegenspraak. Het begon allemaal vrij onschuldig, ik mocht in eerste instantie geen slipje meer dragen. Ik voelde me daarbij gewoon naakt als ik over straat liep, het was alsof iedereen wist dat ik geen slipje aan had, zeker als ik een korte rok droeg.

Tot we op een dag samen in de bus tegenover een paar mannen zaten en mijn man in mijn oor fluisterde “doe je benen uit elkaar en laat ze onder je rokje kijken.” “Ben je gek, ik heb toch geen slipje aan” antwoordde ik. “Je moet doen wat ik je zeg” zei hij kortweg. Ondanks dat ik het zeer vernederend vond en een rode kleur kreeg van schaamte, opende ik langzaam mijn benen. Ik spreidde mijn benen zover uit elkaar zodat die mannen onder mijn rok konden kijken en zo bleef ik de hele tijd zitten. Hoe bizar het ook mag klinken, ik werd er ontzettend geil van om me zo aan hen te tonen. Toen we even later uitstapten zei mijn man “goed zo, vanaf nu ga je dat steeds weer doen als er mannen tegenover je zitten.” Nu had ik al twee opdrachten die ik van hem moest doen als we samen weg waren, slipje uit en benen open, maar ik was zeker van plan om hem te gehoorzamen.

Het werd een vaste gewoonte en ik moet zeggen dat ik er steeds weer zeer geil van werd, en ons liefdesleven er met de dag ook beter op werd. Als we in bed lagen moest ik hem ook steeds weer vertellen wat ik voelde als ik me toonde aan die mannen, want daar werd hij bloedgeil van. Tot we een weekje later op een avond in het park op een bank zaten, het was warm en toch was het park al verlaten. Toen er een man voorbij wandelde en ik gehoorzaam mijn benen weer spreidde. Dezelfde man die duidelijk onder mijn rokje had gekeken kwam even later weer voorbij en keek nogmaals onder mijn rokje naar mijn blote kut, en wat verderop ging de man ook op een bankje zitten. Mijn man had dat natuurlijk ook opgemerkt en nam me bij mijn hand en trok me mee de bosjes in. Ik begreep nog steeds zijn bedoeling niet maar liep met hem mee. Ik zag wel dat de vreemde man opstond en onze richting opkwam, toen besefte ik dat het waarschijnlijk een gluurder was, benieuwd naar wat wij gingen doen.

Toen we uit het zicht van het pad waren ging mijn man achter me staan, hij draaide me in de richting van de man die ons volgde en schoof mijn rokje omhoog tot op mijn heupen. Ik stond daar nu met totaal ontbloot onderlijf voor die vreemde man. Terwijl mijn man hem een teken gaf om dichterbij te komen en tegen mij zei “je laat hem doen wat hij wil.” “Nee, dat gaat te ver” zei ik. “Je doet wat ik je vraag” antwoordde hij. Ik weet niet hoe het kwam, en was even verwonderd van mezelf, maar ik was ondertussen bloedgeil geworden, zo te worden aangeboden aan een onbekende maakte me supergeil. De man kwam vlak voor me staan en mijn man zei, terwijl hij mijn bloes naar boven trok en mijn borsten ontblote ”je mag haar neuken”. Ik stond daar zo goed als naakt en voelde zelf nu ook de drang om me te laten neuken, ik verlangde er zelfs naar dat de man me aan zou raken.

Zonder dat er verder werd gesproken, was het als een elektrische schok die door me heenging toen ik de man zijn hand tussen mijn benen voelde glijden. Ik kan het gevoel niet verwoorden maar het was als een bevrijding toen hij zijn vingers tussen mijn schaamlippen liet glijden en me begon te vingeren en met zijn andere hand mijn borsten betasten. Het was jaren geleden dat een andere man me naakt gezien had, laat staan me aangeraakt had. Ik wou niets laten merken aan mijn man maar kon echt niet verhinderen dat ik zwaar begon te zuchten en kreunen. Het duurde dan ook niet lang of ik duwde zelf zijn vingers dieper in mijn zeer natte kutje, ik bereed letterlijk zijn hand terwijl ik tegen mijn man aan leunde. Ik voelde dat ik een orgasme ging krijgen en het niet meer tegen kon houden. Ik sloeg mijn armen om de man zijn nek en terwijl ik heftig klaarkwam had ik behoefte om de man te kussen en me geheel aan hem te geven. Na al die jaren was het alsof ik herleefde, dat een voor mij onbekende man de intiemste plekjes van mijn lichaam betaste en met zijn vingers in me zat, was na al die jaren een fantastische ervaring.

Ik nam nu zelf het initiatief en nam zijn blote pik in mijn hand en trok de man af, mijn lust was zo groot dat ik bukte en behoefte had hem af te zuigen, toen ik hem in mijn mond nam likte en zoog ik alsof ik hem eeuwig in mijn mond wou houden. Ik was zelf nu zo geil dat ik hem absoluut in me wou voelen. Het flitste door mijn gedachten, als ik mijn man nu pijp, moet ik bukken en kan de ander me neuken. Ik stond op en draaide me naar mijn man toe die zich aan het aftrekken was, ik bukte me en begon mijn man te pijpen en ja, mijn geluk kon niet op. Ik voelde de eikel van de man tegen mijn zeer vochtige spleetje duwen. Langzaam voelde ik hem in me glijden, het was een heerlijk gevoel die onbekende die diep in me kwam. Hij begon me hard te neuken, telkens als hij in me pompte riep ik het uit van genot en weer voelde ik dat ik klaar ging komen. Het was zo ontzettend geil, heet en onwezenlijk dat ik het uitschreeuwde “ja, neuk me! Spuit me vol! Ik stond te trillen op mijn benen en kwam zeer lang en ongelooflijk hard klaar terwijl mijn man zijn zaad in mijn mond spoot. De man stootte nu hevig verder in me en ik voelde me zo voldaan toen hij zijn sperma diep in mijn kutje spoot.

Zonder verder wat te zeggen vertrok de man weer, ik realiseerde me nu dat ik gewoon was gebruikt als een hoer, een slet en lag uitgeput en voldaan in de armen van mijn man. “Dat heb je goed gedaan lieverd” zei hij. “Je hebt me gewoon laten gebruiken als een hoer, maar ik zal je verder gehoorzamen en me door jou laten gebruiken als een slet” antwoordde ik. Vraag me niet waarom, maar ik voelde me als de onderdanige seksslavin van mijn man, bereid om alles te doen wat hij van me verlangde. Na al die lange jaren een andere man alles te geven wat een vrouw kan geven deed me zo ontzettend goed. Dat heb ik later in bed ook aan mijn man bekend. Aan de andere kant was mijn man zeer tevreden met de gang van zaken en kreeg ik nu regelmatig geschenkjes en bloemen, heerlijk was het.

Er ging weer wat tijd voorbij tot we op een dag gingen winkelen in Hulst. Toen we bij een seksshop kwamen wou mijn man daar absoluut naar binnen. Hij kocht voor mij een dildo en toen hij betaalde zag ik dat er ook een filmzaal was. Toen we buiten kwamen gingen we samen iets drinken. “Heb je die filmzaal gezien” zei mijn man, “ja, die heb ik gezien” antwoordde ik. Luister lieverd, jij gaat daar nu naartoe en gaat dan alleen naar binnen, ik kom even later. Je gaat daar zitten met je benen gespreid en speelt maar lekker met je kutje, als een van de aanwezige mannen wat met je wilt, dan laat je alles toe.” “Dat durf ik niet, daar als vrouw alleen naar binnengaan en dan ook nog met mezelf spelen als er mannen binnen zitten” antwoordde ik. “Je zou mij gehoorzamen, dus ik wil dat je er nu naar toe gaat” zei hij. Ik wist van mezelf dat ik toch alles zou doen ongeacht wat hij me ook zou vragen, dus liep ik met een zwaar kloppend hart terug naar de seksshop.

Daar aangekomen koste het me heel, heel veel moeite om alleen als vrouw de filmzaal binnen te gaan, maar ik ging toch naar de balie om een kaartje te kopen, ik voelde me echt vernederd dat te moeten vragen. “Voor jou is het gratis” zei de man met een geil lachje. Ik ging schoorvoetend naar binnen. Het was er redelijk donker, maar ik zag dat er hier en daar toch mannen in de zaal zaten die zich duidelijk aan het aftrekken waren. Echt totaal niet iets om als vrouw alleen binnen te komen. Ik zocht een plekje en ging snel zitten. Met mijn redelijk korte rokje en zonder slipje was het vrij gemakkelijk mijn benen te openen en me stilletjes te vingeren, zoals mijn man dat wou.

Mijn ogen begonnen aan het donker te wennen en ik kon nu duidelijker zien dat de mannen op de rij voor me duidelijk niet naar de film maar naar mij aan het kijken waren. Dat ik daar zo zat voor hen met mijn benen wijd open, maakte dat mijn kutje al snel zeer vochtig was, en ikzelf een zeer geil gevoel kreeg door zo voor die vreemde mannen te zitten. Ik zag nu mijn man binnenkomen die een rij achter me ging zitten. Ik zat daar nog niet zo lang toen er aan beide kanten van mij twee mannen plaats namen. Automatisch zou ik, zoals elke vrouw, mijn benen gesloten hebben, maar ik dwong mezelf om wijdbeens te blijven zitten. Dit spoorde de twee mannen natuurlijk aan om elk een hand op mijn benen te leggen en ze begonnen mij te strelen. Ik liet ze hun gang gaan, zoals mijn man het wilde, ik voelde ze dichter bij mijn kutje komen, terwijl ze nu ook aan mijn borsten zaten. Ik voelde mijn tepels stijf worden en het vocht uit mijn kutje lopen.

Vingers bewogen nu tussen mijn schaamlippen en ik besloot me volledig te laten gaan en me helemaal over te leveren aan mijn eigen geile lust. Ik voelde de vingers dieper in me gaan en ze vingerden me heerlijk. De man die dat deed wist blijkbaar waarmee hij bezig was, want hij wist de juiste plekjes in mijn kutje te vinden. Ik kon het niet verhinderen dat ik mijn kutje tegen zijn hand omhoog duwde om hem zo goed mogelijk te voelen en ik voelde dat ik weer klaar ging komen. “Oh, ja, ik kom, ik kom klaar” fluisterde ik de man toe, terwijl ik de pikken van beide mannen aftrok en de man die me klaarmaakte een lange tongkus gaf op het moment dat ik hevig schokkend klaarkwam. De tweede man bukte zich en likte mijn natte kutje volledig uit. Terwijl de ander nu opstond en zijn stijve lul in mijn mond stak. Terwijl ik hem afzoog keek ik mijn man in de ogen. Het gaf me een speciaal geil gevoel hem aan te kijken terwijl ik door een man gelikt werd en een andere man aan het pijpen was.

De man die me likte kwam opeens omhoog en ik voelde zijn pik tegen mijn spleetje aan drukken. Ik was zo geil dat ik ernaar verlangde om die lul diep in me te voelen. Langzaam schoof hij dieper en dieper in me. Het was een waar genot toen ik de heerlijk stijve pik in me voelde stoten. Ik kon het echt niet helpen om te kreunen van genot bij elke stoor die hij diep in me plaatste en zo kwam al snel weer tot een volgend orgasme, terwijl ik hem zelf bijna smeekte om me vol te spuiten. Na een paar diepe stoten voelde ik hem dan ook schokkend in mijn kutje klaarkomen. Toen hij zijn pik uit me terug trok voelde ik het sperma uit mijn kut lopen.

De eerste man vertrok, maar nu was de andere aan de beurt. Zijn pik was veel dikker en met die dikke knoert vulde hij me compleet op, en tot mijn eigen verbazing deed het me zo goed dat ik al snel vertrokken was naar de zevende hemel en nogmaals luid klaarkwam, even later spoot ook hij zijn sperma diep bij me naar binnen. Een nieuwe man diende zich aan en terwijl ook hij me neukte lag ik met mijn hoofd achterover en kuste mijn man me. Ik had geen idee hoe die man eruit zag, maar voelde wel zijn lul steeds in mijn kutje stoten, het voelde zo goed aan, die vreemde pik die in me boorde. Een speciaal gevoel maakte zich van me meester, mijn eigen lieve man die me kuste terwijl een andere man in me klaarkwam.

Ik dacht dat het voorbij was maar er volgde nog meer mannen, ik weet echt niet meer hoeveel mannen me genomen hebben. Ik was totaal uitgewoond toen we de filmzaal verlieten, maar ik was nooit zo voldaan geweest als toen. Tijdens het naar huis rijden bleef het sperma uit mijn kutje lopen en mijn man verplichte me het telkens met men vingers op te vangen en ze dan af te likken, wat ik natuurlijk gehoorzaam ook gedaan heb. “Dat heb je goed uitstekend gedaan lieverd” zei mijn man. “Je weet het toch schat, ik ben je gehoorzame slet en zal dat blijven doen. Jij mag me vragen wat je wil, ik doe alles je.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten