Ik doe alles voor je

 

Ik doe alles voor je.

Mijn vrouw is nogal exhibitionistisch aangelegd, en hou ik ervan dat ze zich toont aan andere mannen en dat ze zich ook regelmatig door wildvreemde mannen laat neuken. Als we samen ‘s avonds in bed liggen en ik haar vinger, terwijl ze mijn stijve paal zachtjes aftrekt. Zeg ik haar wat ik wil dat ze moet gaan doen, voel ik hoe ze kleddernat en hevig opgewonden raakt bij het idee van wat komen gaat. Als mijn harde lul tussen haar zachte kutlipjes in dringt, en ze tussen het hijgen door mijn voorstel herhaald en lispelt ” dat wil ik, ik wil dat je me laat neuken door mannen die we niet kennen”, komen we samen heerlijk klaar.

Zoals altijd als we samen de deur uit gaan, draagt ze nooit een slipje en ik weet uit ervaring en van haar zelf, dat haar poesje kleddernat word. Zeker als ze op een openbare plaats waar we komen de mannen een inkijk geeft onder haar rokje. Door nooit met gesloten benen te gaan zitten, maar zoals we al lang samen afgesproken hebben, steeds haar benen zover spreid dat je haar haarloos kutje onder haar rokje kan bewonderen. Het is zomer en lekker weer 10 uur ‘s avonds en we rijden samen naar een parkeerplaats in de omgeving waar meestal wat voyeurs rondlopen. (Wat ze niet weet is dat ik voor alle zekerheid via internet vier mannen die we nog nooit ontmoet hebben, heb uitgenodigd om ook naar deze plaats te komen, kwestie van zeker zijn dat er daar ook iets te beleven valt.) Ze draagt een zomers rokje met daaronder niets, haar tepels priemen door de dunne stof van haar blousje. Ze ziet er echt heerlijk uit, en wetende wat er komen gaat voel ik dat ik een stijve krijg enkel van de gedachte al. Voor we aankomen drinken we eerst nog iets in een naburig cafeetje. Zoals altijd zit ze met haar benen licht gespreid te genieten van haar drankje en ik zie dat de man, die aan een tafeltje tegenover ons zit, steeds ongegeneerd tussen haar benen naar haar kutje kijkt. “Schatje hij maakt me nat met zijn ogen” fluistert ze. Jammer genoeg moeten we verder want rond 10 uur, heb ik gezegd tegen de mannen dat we ter plekke zouden zijn. Dus de auto in en een paar honderd meter verder draai ik de parkeerplaats op van het park en parkeer de wagen op de bijna lege parkeerplaats. Ik neem haar in mijn armen en begin wat te rotzooien, terwijl ik haar een lange tongkus aan het geven ben komen er drie mannen naast de auto staan en kijken ongegeneerd naar binnen.

Ze kijkt een beetje verrast op, terwijl ik haar rokje in het zicht van de mannen omhoog schuif en zo haar naakte kutje ontbloot, zij kijkt me aan en laat me begaan. De mannen kijken zeer geïnteresseerd terwijl ik haar benen spreid en mijn vinger in haar poesje verdwijnt. Ze laten zich niet onbetuigd, ritsen hun broek open, halen drie mooie penissen te voorschijn en beginnen zich af te trekken. Ik trek haar blousje tot boven haar borsten, en hoor haar zeggen ” ja schatje, ja, laat ze me bekijken”. Ik leg haar stoel plat zodat de mannen haar helemaal goed kunnen zien en streel haar naakte lichaam. Terwijl ze me doordringend aan kijkt zie en voel ik dat ze haar benen verder spreid en geniet van hun blikken. Ik draai het raam aan haar kant, waar de drie mannen staan open. Ze ligt daar voor hen, naakt, benen gespreid met een kutje dat glinstert van het geil dat eruit stroomt. De mannen laten zich niet onbetuigd en het duurt niet lang voor hun handen door het open raam overal haar lichaam betasten, haar borsten, billen tussen haar benen overal zijn hun handen, terwijl zij ligt te hijgen en iedereen laat begaan. Terwijl een van de mannen haar aan het vingeren is word haar gehijg heviger en heviger en voel ik dat ze een eerste orgasme krijgt, terwijl overal over haar lichaam vreemde handen haar betasten. Ze neemt nu door het raam hun stijve lullen in de hand en trekt ze alle drie om beurten af, en slechts een teken van hen is voldoende om hun lullen in haar mond te nemen en dan pijpt ze hun stijve lullen een voor een diep in haar mondje. Er is buiten ons niemand op de parkeerplaats, dus besluit ik de deur aan haar kant helemaal te openen zodat de mannen meer vrij spel hebben.

Mijn geile schatje speelt daar direct op in en plaatst haar benen naar buiten, zo zit ze met gespreide benen totaal naakt voor de drie geilaards, waarvan een haar kut begint klaar te likken terwijl ze de andere afzuigt en aftrekt. Na enige tijd legt ze zich plat op de stoel neer, benen naar buiten en haar hoofd op mijn schoot, onze ogen raken elkaar en we begrijpen samen dat ze zo de opgehitste mannen de gelegenheid geeft haar te neuken. Terwijl de eerste er direct bij is en zijn stijve paal in haar schuift hoor ik haar zuchten en kreunen. Hij komt echter te snel klaar en terwijl zijn sperma nog uit haar kutje loopt, glijd de tweede al naar binnen, met lange halen beukt hij hard en diep in haar. Ze is in alle staten, zwaar hijgend en steeds herhalend “ja, ja, nog, nog, neuk me” krijgt ze weer een orgasme, terwijl de man even later ook naar zijn hoogtepunt gaat en zijn sperma in haar spuit. Zoals mannen zijn, als ze zijn klaargekomen, zijn de twee verdwenen en terwijl de derde haar met rustige halen diep neukt en zij zichtbaar geniet, verschijnt mijn vierde gast op de parkeerplaats. Rijkelijk te laat, maar hij was mijn grote verrassing voor haar, dus ben ik al blij dat hij er is. Samen hebben we al veel beleefd maar wat ze nog nooit gedaan heeft, en waarover we al meermaals gesproken hebben in bed, en haar steeds opgehitst heeft, staat daar nu in levende lijve, een grote neger. Hij komt juist aan als de derde man hijgend in haar klaarkomt. Terwijl ze de stroom sperma van de drie mannen die uit haar kutje loopt met een papiertje afveegt, kijkt ze me verwonderd aan en kijkt ze naar de neger.

“Schatje dat meen je niet, ik kan bijna niet meer na die drie mannen, maar een neger, jij bent toch een schat” zegt ze”. Aangezien ik niet wil dat dit een vluggertje word, en ik haar de tijd wil geven om wat bij te komen, stel ik hem voor samen met ons naar huis te rijden, om daar iets te drinken. De man is het daarmee eens, stapt achter in de wagen en vraagt of ze bij hem mag komen zitten. Natuurlijk vind ik dat ok, en ze gaat naast hem zitten, ze heeft haar rokje weer aan en niets daaronder. Als we rijden zie ik in mijn spiegel dat hij zijn hand op haar dij legt en haar zachtjes streelt terwijl zij automatisch hetzelfde doet bij hem. Het duurt dan ook niet lang of ze zitten te tongzoenen en zijn hand verdwijnt onder haar rokje. Ze laat hem zijn gang gaan, en ik zie dat ze haar benen wijd spreid om het hem makkelijker te maken haar te vingeren, ze opent zijn broek en haalt zijn lul er uit. “O, schatje wat is dat voor een enorm geval, ik weet niet of ik dat aan kan” zegt ze, ik stel haar gerust. “We zullen het langzaam aan doen, ik wil die dikke lul in je kut zien dringen en je zien klaarkomen.”” Schatje, voor jou alles, dat weet je” zegt ze, terwijl ze voorover buigt en het zwarte stuk gereedschap in haar mond neemt. Heel de weg naar huis blijven ze elkaar ophitsen, “Schatje, dit maakt me zo geil ik wil hem straks in me voelen”. Thuis aangekomen drinken we samen iets in de woonkamer. Ze is naast hem gaan zitten, tegenover me en geeft hem een lange tongzoen, terwijl hij zijn hand onder haar rokje schuift. Ik ga naast haar zitten en trek haar rokje uit, ze is nu helemaal naakt, terwijl ik haar borsten streel kleed de neger zich ook uit, en ja het is werkelijk een superlul wat die man heeft, zeer dik en langer dan normaal.

Nadat ze hem heeft afgezogen, gaat ze languit op de bank liggen, hoofdje op mijn schoot, terwijl ze me pijpt is hij haar kutje aan het likken. Als hij ophoud en rechtop gaat zitten zie ik zijn enorme penis zachtjes drukken tussen haar schaamlippen, steeds harder en het enorme lid dringt langzaam dieper in haar, ze bekijkt met een pijnlijk gezichtje. “Schatje, het doet pijn maar ik wil hem helemaal in me” de man dringt langzaam dieper en dieper naar binnen tot ze het uitschreeuwt van de pijn en hij nu helemaal in haar zit. Hij begint haar te neuken, eerst zie ik dat het haar pijn doet, maar langzaam aan veranderd de pijn in pure lust. Ze smijt zich tegen hem aan om hem zo diep mogelijk in haar te voelen ze schreeuwt het uit “ja, neem me, neuk me, nog, nog” en na enige tijd komen ze samen klaar. Ik heb haar nog nooit zo horen klaarkomen, ze blijft het uitschreeuwen en komt nogmaals hevig schokkend klaar.

Als de man weg is ligt ze in mijn armen terwijl zijn sperma nog overvloedig uit haar kutje vloeit “ O, schatje dank je, het was zo fantastisch, ik hou van je, kom jij nu ook nog even klaar in me”.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten