Ik deel haar met plezier.

Tjonge, wat had ik toch de laatste tijd. Constant kreeg ik vreemde gevoelens en beelden die door mijn hoofd speelden. Ik wilde mijn vrouw geneukt zien worden door een andere vent en nog wel door een maat van mij. Nou ja, de laatste tijd, eigenlijk al wel langer, maar het kwam nu weer naar boven.

Eerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Dirk 37 jaar en ben 12 jaar getrouwd met Amanda ook 37 jaar. Amanda is niet heel groot maar wel goed gevormd met een lekkere kont en een geile C cup. Bij mij echter heeft het goede leven redelijk toe geslagen, ik heb dan ook een redelijk buikje. Maar ik zal het een en ander uitleggen.

Ongeveer 10 jaar terug wist ik dat mijn maat Freek wel een oogje op Amanda had en dat Amanda ook wel op hem geilde. Ook ik vond het wel een geil idee dat er een andere man op haar viel en haar zo willen neuken. Op een verjaardagsfeest was ik ze op den duur allebei kwijt. Toen ik Amanda later tegen kwam vertelde ze dat ze met haar zus had staan praten, maar bij mij ging het idee niet weg dat ze samen met Freek buiten had gestaan en elkaar lekker op gegeild hadden. Later toen ik Amanda hier op aansprak gaf ze toe dat ze inderdaad met Freek buiten was geweest. Hij had haar mee gevraagd omdat hij haar wilde neuken, maar omdat ze geen ellende wilde hebben zijn ze niet verder gegaan dan wat kussen en voelen zei ze mij.

Ik daarin tegen had het idee dat ze wel degelijk verder waren gegaan. Volgens mij had ze gewoon met hem liggen neuken en haar kutje vol laten spuiten. De glibberigheid van sperma had ik s’nachts tenslotte toch zelf gevoeld toen ik haar kutje streelde. Maar goed dat was 10 jaar geleden en de gedachte was al weer een eind gezakt, totdat ik vorige week hoorde dat hij ging scheiden van zijn vrouw. Gelijk waren de gedachten en gevoelens weer terug. De kans was groot dat hij weer achter Amanda aan ging. En ik wist zeker dat Amanda ook nog steeds op hem geilde. Eigenlijk wist ik niet zo goed meer wat ik wilde. Haar laten neuken en de kans dat ik haar kwijt zou raken of doen alsof er niets aan de hand is. Het gevoel dat ik haar wilde zien neuken met Freek bleek toch sterker.

Nu was er laatst een jaarlijks terugkerend feest in het buurthuis en ik zit in de organisatie van die avond. Dat betekend dat ik op die avond tot het einde moet blijven. Normaal breng ik Amanda dan tussendoor naar huis toe en ga ik weer terug. In de weken voor de feestavond zorgde ik er voor dat Amanda en ik weinig seks hadden, zodat ze op de feestavond naar seks zou verlangen. Ze had die avond een kort strak zwart jurkje aan waar een mooie decolleté in zat. Er onder had ze van mij alleen een string met een open kruisje aan mogen doen. Ze zag er fantastisch uit en kreeg veel complimenten van de aanwezige heren. Ze genoot dan ook zichtbaar van alle aandacht. Tussendoor kon ik het niet laten om af en toe aan haar kutje te voelen. Ik zag ook dat Freek regelmatig in haar buurt te vinden was en regelmatig met haar aan het dansen was.

Uiteindelijk stonden ze in een donker hoekje en wat ze deden kon ik niet goed zien, maar aan haar ogen te zien vond ze het niet erg wat er gebeurde. Op het eind van de avond voelde ik nog eens aan haar kutje, wat was die al lekker nat en glibberig. Ze begon dan ook te vragen of we naar huis gingen, want ze wilde geneukt worden. Ik deelde haar mee dat ik nog niet naar huis kon vanwege de organisatie. Wat geïrriteerd liep ze naar de wc. Ondertussen liep in naar Freek en vroeg ik hem of hij Amanda naar huis wilde brengen. Even later zei ik dit tegen Amanda en ze vond het goed hij haar thuis bracht. Toen ze vertrokken heb ik me even later afgemeld met de smoes dat ik niet lekker was en naar huis ging. Zo ben ik ze gevolgd naar huis.

Ik zag ze omarmt naast elkaar lopen en zag zijn hand op haar kontje rusten. Thuis aan gekomen ben ik de achtertuin in het donker gaan zitten en kon ik hun zo door de schuifpui zien. Hij hielp haar met haar jas uit te doen en streek daarbij met zijn arm langs haar borsten. Het kwam hem op een zacht bestraffend klapje op zijn kont te staan. Hier door uitgedaagd, nam hij allebei haar borsten in zijn handen en streelde ze. Amanda duwde haar borsten vooruit en sloeg haar armen rond zijn nek. Geil gaf ze hem een lange tongzoen. Zijn handen ondertussen haar hele lichaam strelend. Zachtjes kuste hij haar nek en zakte langzaam naar haar borsten toe. Hij schoof de bandjes van haar jurkje opzij en haar borsten met keiharde tepels kwamen te voorschijn. Al kussend nam hij een tepel in zijn mond en zoog er aan. Haar hand ging nu tussen hun lichamen in en ze streelde zijn lul en aan de beweging te zien had hij een flinke grote lul. Ze zakte door haar knieën en bevrijde zijn harde lange paal. Voorzichtig begon ze hem te strelen en te likken om even later haar lippen om zijn eikel te sluiten. Met haar ogen dicht zat ze daar heerlijk aan zijn lul te zuigen.

Haar handen kneden zijn grote ballen en even leek het er op dat ze hard in zijn ballen zou knijpen, maar direct nam ze zijn lul weer in haar mondje. Verbaasd stond ik te kijken hoe ver ze zijn lul naar binnen zoog. Lang hield Freek dit niet vol en hij trok haar overeind voordat hij klaar zou komen. Weer een lange tongzoen volgde, ondertussen deed hij haar jurkje uit en draaide haar om zodat Amanda met haar rug naar hem toe stond. Zacht streelde hij haar borsten en kneep in haar keiharde tepeltjes. Ik zag Amanda sidderen van genot, nu zakte Freek op zijn knieën, haar hele rug kussend vond hij haar billen. Kussend en likkend ging hij verder tot hij haar kutje vond. Langzaam likte hij haar schaamlipjes van voor naar achter. Terwijl hij met zijn vinger haar lipjes uit elkaar trok, stak hij zijn tong diep in haar kutje. Ik zag Amanda lekker met haar billen draaien om zijn tong overal te voelen. Ik zag wel dat het niet lang zou duren voordat ze klaar zou komen.

Freek ging rustig door, langzaam likte hij verder omhoog en hij likte ook haar sterretje. Iets wat ik nog nooit gedaan had. Toen het puntje van zijn tong een stukje in haar sterretje drong, werd het teveel voor Amanda. Met een klein gilletje kwam ze keihard klaar. Veel rust kreeg ze niet van hem, want terwijl ze nog aan het bijkomen was kwam hij omhoog en legde hij haar op haar rug op de eettafel. Geil liet hij zijn eikel een paar keer langs haar kutje gaan om vervolgens zijn dikke eikel tussen haar schaamlipjes te duwen. Geil moedigde ze hem aan, haar mond hing open en zachtjes duwde ze haar heupen naar zijn lul. Langzaam schoof die dikke lul verder en verder haar nauwe kutje in. Haar geheel opvullend stootte hij zijn hele lul in haar kutje. Even hield hij stil om haar te laten wennen, maar al snel begon Amanda haar heupen weer te bewegen om die lul nog beter te voelen. Zachtjes bewoog hij zijn lul in en uit haar kutje. Het duurde dan ook niet lang voor ik haar hoorde kreunen dat hij harder en dieper moest gaan. Met een wazige blik in haar ogen klemde ze haar benen om zijn heupen en bewoog ze hard mee op zijn bewegingen. Het duurde dan ook niet lang voor ik haar lichaam zag schokken en verkrampen. Binnen een paar minuten neuken kwam ze al heerlijk klaar.

Met een licht gevoel van jaloersheid keek ik verder met een keiharde lul in mijn broek. Ik twijfelde of ik mij af zou trekken, maar besloot nog even te wachten. Ook Freek kreeg het moeilijk in haar nauwe kutje. Met steeds meer ongecontroleerde stoten bleef hij haar hard door neuken. Ik hoorde Amanda smeken om haar kutje vol te spuiten met zijn geile zaad. Steeds harder riep ze dat hij harder en dieper moest stoten en dat ze zijn zaad nu moest voelen. Na nog een paar harde stoten zag ik hem verkrampen en zijn schokkende lul straal na straal het zaad diep in haar kutje spuiten. Terwijl hij bij kwam tongden ze geil met elkaar.

Amanda duwde hem van zich af en kwam van de tafel af, ze ging op haar hurken zitten en nam zijn lul die nog nat was van zijn zaad en haar kutvocht in een keer diep in haar mondje. Hard en snel pijpte ze hem, ze wilde hem snel weer op sterkte brengen. Terwijl ze zo zat zag ik zijn zaad uit haar kutje op de vloer druipen. Haar vingers gingen over haar klitje heen en weer, ik hield het niet meer. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken. Na een paar minuten had Amanda zijn paal weer keihard gekregen. Ze ging weer op de tafel liggen en trok Freek aan zijn lul weer naar haar kutje. Geil liet ze hem in een keer diep in haar stoten. Na een paar keer stoten liet ze de dikke pik uit haar geile kut glijden, pakte zijn lul vast en stuurde hem wat naar beneden toe. Ze zou toch niet.

Ze lachte even en knikte hem toe. Ik zag dat ze zijn eikel tegen haar sterretje zette en ze zei hem door te duwen. Ze moest wel heel geil zijn, want ik had dit nog nooit mogen doen! Haar sterretje nat van zijn zaad en haar vocht week voor de eikel en zachtjes gleed hij helemaal haar kontje binnen. "Ooo wat is dit geil" hoorde ik haar kreunen en niet alleen zij vond dit geil. Ik voelde mijn ballen gaan borrelen ten teken dat ik bijna ging spuiten. Ook Freek kon het in haar strakke kontje niet lang volhouden. Een paar tellen later hoor ik Amanda gillen dat ze klaar ging komen. Tegelijk kregen ze hun orgasme en ook ik spoot mijn ballen leeg. Nog even bleef hij in haar, maar nu zijn lul slap was gleed hij er langzaam uit. Gelijk zag ik een grote hoeveelheid zaad uit haar komen en langs haar benen lopen. Wat zag dat er geil uit zeg. Freek kleedde zich aan en nam afscheid van haar met nog een tongzoen. Bij de deur hoorde ik Amanda nog zeggen. "Ik bel je van de week nog wel, wanneer je mijn kutje weer moet opvullen".

Even wachtte ik nog en ging toen ook naar binnen toe. Het zaad zag ik nog op de vloer liggen en ze schrok toen ze naakt uit de keuken kwam. "Jij hebt wel genoten" zei ik tegen haar, stamelend vroeg ze wat ik bedoelde. Wijzend op de plasjes zaad op de vloer, zei ik haar dat ik alles gezien had. Ze wist even niet wat ze moest zeggen. Voor ze een antwoord kon geven pakte ik haar vast en zei ik dat ik van haar genoten had. Haar borsten strelend kuste ik haar. Ik draaide haar met haar rug naar me toe en haalde mijn weer harde lul uit mijn broek. Voorover gebogen op de tafel duwde ik mijn lul haar sterretje in. Wetend dat ik in het zaad van een ander haar kontje neukte maakte me vreselijk geil. Nogmaals vroeg ik of ze het geil gevonden had dat Freek haar geneukt had. Kreunend zei ze dat ze nog nooit zo lekker geneukt had. Ik vroeg haar wat ze afgesproken had. "Hij komt me voortaan iedere week minimaal een keertje neuken" zei ze.

Gelukkig ben ik haar niet kwijt ook al zal ik haar nu wel moeten delen. Op iedere maandag en donderdagmiddag is Amanda vrij en op een van die dagen (al denk ik dat het allebei de dagen is) komt hij langs om haar kutje uit te wonen. Als ik dan thuis kom van het werk is hij net weg, dan mag ik haar volgespoten kutje neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten