Ik ben nog steeds geil.

 

Eindelijk gaat het gebeuren en daar zit je dan tussen ons in op de bank. De man die je gekozen hebt om onze eerste trio mee te beleven vind je in het echt nog knapper dan op de foto die we via de mail hadden gekregen. Hij heet Gerard, is gespierd en heeft een leuke kop, daarvoor had je hem ook uitgekozen. Straks ga je zijn grote harde lul voelen, je denkt bij jezelf hoe heb ik mijn man zover gekregen dat hij hier mee akkoord gaat. Maar je weet wel dat ik voor jou alles wil doen als het jou maar op kan winden en dat ik het zelf ook heel geil vind om eens een keer een grote lul bij jou naar binnen te zien te gaan.

 

“He Simone, waarom ga je niet wat dichter bij Gerard zitten?”, vraag ik je. Gelijk ben je weer bij de les, je lacht wat en je knikt naar mij en gaat wat dichter tegen hem aan zitten. Je gaat echt dicht tegen hem aan zitten en je kijkt hem in zijn ogen, er gaat een golf van geilheid door je heen als hij je door de haren strijkt en je bij je hals naar zich toe trekt. Jullie lippen vinden elkaar en jullie zoenen hartstochtelijk, dit is de eerste keer dat een andere man je zo opgeilt. Zijn andere hand duwt je benen uit elkaar en hij pakt je bij je natte kutje. In een keer raak natuurlijk want je mocht van mij geen slipje dragen! Een grote dikke middelvinger verdwijnt in je sappige kutje, je slaakt een kreet en je begint wilder te zoenen. Het vingeren en zoenen duurt zo een aantal minuten, dan verdwijnt je hand tussen zijn benen en je voelt een grote dikke harde bult, je kutje wordt steeds natter. “Zo nu is het genoeg geweest geil sletje van me” zeg ik tegen je.

 

We gaan naar boven en neemt Gerard mee, het wordt tijd dat je eens flink gebruikt gaat worden geil sletje. “Je bent geil he, je wil hard geneukt worden he sletje?” “Ja schat” zeg je tegen me en je kijkt me ontzettend geil aan. “Ik wil zo graag hard geneukt worden, ik ben vandaag jullie sletje”. We zijn boven en ik kleed me alvast uit en ga op bed liggen. Ik zeg tegen Gerard “blijf jij maar even staan want mijn vrouw gaat even een geil showtje voor ons opvoeren”. “Nou Simone, waar wacht je op die arme man staat daar maar, help hem even.

“Je begint hem wild te zoenen en met een hand pak je hem in zijn kruis, je haalt zijn grote lul uit zijn broek en begint hem langzaam af te trekken. Wat een dikke lul, je krijgt je hand er zelfs niet helemaal omheen. Zijn lul is zeker 20 centimeter, die gaat je straks flink oprekken, maar als je geil genoeg bent kan je hem zeker hebben. “Zo kleden jullie je nu maar uit, ik weet wel wat mijn vrouwtje lekker vind, dus ga jij maar aan het hoofdeind zitten” zeg ik tegen Gerard. “Simone, jij mag hem eerst wel even lekker klaar pijpen”.

 

Langzaam kruip je naar hem toe en je pakt zijn grote lul beet, je begint hem langzaam af te zuigen. Zijn paal wordt gelijk nog harder, je pijpt die grote lul en trekt hem met twee handen af. Soms neem je een van zijn grote ballen in je mond en dan kijk je ons geil aan, terwijl je bezig bent met het zuigen en likken. Je ogen draaien af en toe weg en je kreunt behoorlijk, het sap druipt uit je kut bij het idee dat je dat gevaarte zo dadelijk in je natte spleet krijgt.

“Zo geil sletje die lul ga jij waarschijnlijk moeilijk weg krijgen, maar daar weet ik wel wat op". Ik zeg tegen Gerard dat hij moet gaan liggen, zodat mijn vrouw met haar natte kut op zijn gezicht kan zitten. Je kijkt nog even tussen je benen als je met je billen en kut op zijn tong gaat zitten, met zijn grote handen pakt hij je billen stevig vast en trekt ze uit elkaar. Je begint flink met je natte kut over zijn gezicht te rijden, ik steek mijn lul in je mond en je zuigt me als een bezetene. Terwijl je flink uitgelikt wordt komen de geile sop en lik geluiden tussen je benen vandaan, ja ga door je begint al bijna klaar te komen, maar je bent vastberaden hier zeker nog even van te genieten.

 

Je kutje begint samen te trekken ik duw mijn lul diep in je keel ik hou je mooie geile koppie goed vast, je stikt bijna. Je wil gaan gillen dat je klaarkomt. “Hou haar stevig vast” zeg ik tegen Gerard, we laten je niet los. Ik duw mijn lul nog dieper in je keel en die tong blijft maar tussen je benen tekeer gaan. "Ahhhhh, argghhh", je krijgt een langdurig orgasme je schokt en beeft, we blijven echt lang doorgaan, je wilt even stoppen maar we laten je nog niet los je kronkelt en wordt nu wild. “Laat haar maar los, we zijn echt nog niet klaar met haar” zeg ik tegen Gerard. Je ploft tussen ons neer, je make-up is uitgelopen en je hart gaat flink tekeer.

“Zo en nu gaan we je eens echt goed neuken” ik pak je stevig beet en duw je benen uit elkaar.

Mijn lul is keihard en ik stoot hem in een keer in je kut en begin je hard te neuken. “Steek jij je lul maar in haar mond”. Gerard komt naar je toe met zijn grote lul en terwijl ik je missionaris neuk geef je mij een prachtige pijpshow, gulzig soppend en likkend. Dit gaat zo een tijdje door, dan voel ik dat ik bijna klaarkom, snel draai ik je om. “We gaan je nu aan beide kanten een lul laten voelen”. Je draait je weer vlug om want je wilt zo snel mogelijk die grote lul weer in je mond en mijn pik in je kutje voelen. In deze positie heb ik een prachtig zicht, ik zie je mooie billen en pak ze vast, knijp erin en sla erop terwijl jij flink door zuigt. “Neuk me, neuk me hard” roep je. “Ohhhh, ja neuk me hard in mijn geile kut”. Gerard kreunt van jouw pijpkunsten. Dan wordt het me teveel maar ik wil nog niet klaarkomen. “Oké, nu ga je die grote lul in je kut nemen, ik wil dat je hem gaat berijden en ik ga je van achteren bekijken”.

 

Je kruipt langzaam over hem heen, die dikke eikel duwt al tegen je opening, je kreunt en kust hem. Hij pakt je met zijn grote handen bij je billen en langzaam glij je over zijn machtige lul heen. Hij kust je borsten en bijt in je tepels, centimeter voor centimeter verdwijnt hij in je natte kut, je adem stokt. Ik zie dat je met je mooie ronde billen over zijn lul glijdt, dan begin je hem langzaam te berijden. Steeds sneller en harder, je kreunt van genot, het is een geweldig gezicht om zo van achteren te bekijken. Je kust hem terwijl je kut flink op wordt gerekt, je gaat steeds harder kreunen. “Ja, ja, ja, ohhhhhh” je komt klaar, je kromt je rug, je kutje knijpt, je blijft komen. Het orgasme is zo hevig dat je over zijn buik heen spuit. “Hij houdt je stevig vast en blijft maar in je kut beuken, je houd het niet meer. Je kwetsbaarheid werkt als een rode lap op een stier en hij blijft je door neuken. “Neee, neeeee, hou op, ahhhh, ja neuk me”. Hij pakt je vast legt je op je rug en begint je nu voluit met lange halen door te neuken. Ik ga achter je staan en pak je bij je enkels en houd je benen wijd, zodat hij door kan beuken in je natte kut. Na een aantal minuten beuken met die grote lange knots die je in en uit je ziet verdwijnen, wordt het je weer teveel. “Ja neuk me, ik kom, ja schatje, neuk me als een echte slet”. Je ogen draaien weg en je komt schokkend klaar, hij trekt zijn lul eruit en je spuit stralen vocht uit je kut. “Ga door” zeg ik. “We neuken haar suf”. We houden je vast en hij steekt hem in een keer weer diep in je kut en ramt door.

 

“Harder neuken” zeg ik. “Ze wil het hard”. Je hebt het niet meer, hij woont je volledig uit en weer kom je schreeuwend klaar. Dan stoot hij zijn lul met een luide kreet echt diep in je kut, hij komt klaar in je super natte spleet. Stralen sperma voel je naar binnen worden gespoten, hij vult je flink op met een behoorlijke dosis zaad. Je ligt daar afgeneukt op het bed, ik neem het gelijk van hem over en steek mijn lul in je volgespoten kut. Ik voel dat je helemaal opgerekt bent maar super nat, heerlijk. Ik glij door je kut en zijn sperma heen, hij steekt zijn lul weer in je mond die je gulzig schoon likt en verder leegzuigt. Ik blijf je neuken, het aanzicht van mijn vrouw die de resten sperma van een dikke lul likt maakt me echt geil. Ik ga ook komen, je kijkt me geil aan en zegt, “ja spuit het er maar bij, zie je wat een geil sletje ik kan zijn, kom neuk me ik ben een geile slet”. Dat is het teken voor mij om je kut ook vol te spuiten, ahhh, heerlijk.

 

Je neemt plaats tussen ons in en we kussen en voelen je sperma lekkende kut. Je voelt handen overal over je heen en tongen op je tieten, ze worden gekneed, je wordt in je billen geknepen en gemasseerd. “O jee, ik ben nog steeds geil” zeg je kreunend. We kijken je lachend aan, “zeg het maar, we lusten nog wel een rondje met een lekker geil sletje hoor”.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten