Ik ben haar slaaf.

Nadat mijn vrouw mijn cuckold interesse had ontdekt en af en toe met zeer jonge lovers aan kwam zetten, had ze nu een nieuw avontuur bedacht. Ze vertelde een vast adres te hebben waar ze haar partners vandaan haalde en die dan mee naar huis nam. Ze vroeg of ik niet eens zou willen zien hoe ze dat aanpakte. Ik zou haar mogen volgen en kijken wat ze uitspookte, ik moest alleen mijn huissleutels inleveren, zodat, als ze thuis door hen geneukt werd, ik buiten in mijn auto zou moeten blijven zitten en me in moest denken wat er met haar werd uitgehaald. Ze voegde er aan toe, “als je je sperma maar netjes in een tissue spuit en niet op de bekleding van de stoelen.”

De volgende zaterdagavond gaf ze me opdracht om om half elf in een café te zijn en af te wachten. Ik deed wat me was opgedragen en bestelde een baco. Ik ging in een donkere hoek aan een tafeltje zitten. Om 23.00 uur kwam ze binnen, en ik moet zeggen, ze zag er piksteigerend uit. Een zwart strak en kort jurkje en duidelijk geen beha. Het ding zat zo strak dat haar borsten er bijna uit barsten en ik kon zien dat ze ofwel geen slipje, dan wel alleen een stringetje droeg. Vlak achter haar aan kwamen er twee jongens binnen die ik al eerder met haar had gezien. Ik drukte me wat verder terug in de schaduw, om niet herkend te worden. Ze kroop op een barkruk, waar ik goed zicht op haar had. Haar jurk kroop zo ver omhoog dat ze inderdaad in haar blote kont zat, zodat ze gauw haar jurk omlaag moest trekken. De jongens volgden haar en nog voor er iets besteld was begonnen ze al aan haar te zitten. Een kroop op de kruk er naast en legde zijn hand op haar dij, de ander ging achter haar staan en drukte zich tegen haar rug. Als de barkeepster niet keek begon hij haar borsten te kneden. Ze had het blijkbaar naar haar zin, want toen hun drankjes waren neer gezet legde ze haar hand op het kruis van de jongen naast haar en begon hem te kneden. De jongen achter haar draaide zich wat opzij zodat hij met zijn rug naar de rest van de zaak toe stond. Mijn vrouw deed haar arm achter haar rug en toen de jongen zich heel even terug draaide zag ik dat hij zijn penis uit zijn gulp had gehaald en dat mijn vrouw hem vast had.

Hij drukte zich weer tegen haar aan en likte in haar oor. Dit ging zo een paar minuten door tot de deur open ging en er twee meisjes binnen kwamen. Ze stonden eerst aan de bar om iets te bestellen maar kregen toen de twee jongens in de gaten. Ze riepen iets van ”hè, jullie ook hier!” en liepen om de bar heen. De jongen achter mijn vrouw stopte als een haas zijn nu stijve pik, met veel moeite weer in zijn broek en stapte naar achteren. Hij liet een donkere natte plek achter op de jurk van mijn vrouw. Ook de andere jongen kwam nu van zijn kruk om de meisjes te begroeten. Mijn vrouw keek teleurgesteld, maar reageerde verder niet. De jongens gingen met de vriendinnen in een donkere hoek zitten, waarbij ze mij passeerden. Een van de twee, degene die ik al een keer bij hun bezoek had gepijpt keek mij aan, hij schrok en kreeg een rood hoofd. Hij liep vlug weer door en voegde zich bij zijn maat. Ik bestelde nu iets sterkers, wat beter paste bij mijn opgewonden staat, ik had ondertussen een aardige erectie gekregen. Mijn vrouw bestelde nu een whisky, gleed van haar kruk en kreeg bijna te laat in de gaten dat haar gladgeschoren spleetje nu zichtbaar was. Net op tijd herstelde ze de fout en liep naar een vrije kruk, naast een lange magere jongen met donker krullend haar. Nadat ze kennis hadden gemaakt, werd ze na een paar minuten al intiemer, ze legde haar rechter hand op zijn dijbeen. Ik hoorde de jongen zeggen, dat hij met zijn vader had afgesproken. En inderdaad kwam er na enige tijd een grote vent binnen, type kleerkast met grijze vegen in zijn haar. Ik schatte hem rond de veertig. De jongen stelde zijn vader voor en ik zag dat hij knipoogde. De vader bestelde zonder iets te vragen nog een whisky voor mijn vrouw en ging achter haar staan. Zonder enige gêne legde mijn vrouw haar hand weer op het dijbeen van de jongen en begon ze onder het oog van zijn vader, ongegeneerd zijn kruis te kneden. De man zag dat en boog zich over haar heen, waarbij hij iets in haar oor fluisterde. Ze knikte, keek mijn kant op en glimlachte, waarbij ze heel even het puntje van haar tong liet zien. Ze fluisterde iets terug naar de man en gleed van haar kruk.

Ze pakte de lange slungel bij de hand en liep richting de toiletten. De man nam plaats aan de bar en sloeg in een teug de rest van zijn whisky achterover. Hij bleef nog tien minuten zitten, stond op en vroeg de rekening. Na betaald te hebben volgde hij dezelfde weg als mijn vrouw en zijn zoon. Ik stond ook op, betaalde en liep richting de toiletten, mijn hart klopte in mijn keel. Ik deed de deur van zowel de dames als heren wc’s open, maar daar was niemand. Toen zag ik aan het eind van de gang een nooduitgang. Ik deed de deur zachtjes open en stond op een binnenplaats naast een stapel kratten. Tegen een boom in het midden stond de jongen geleund met gesloten ogen. Op haar knieën voor hem, mijn vrouw die hem met langzame lange halen pijpte. De vader stond met zijn rug naar mij toe en was net bezig zijn pik uit zijn broek te halen, wat hem enige moeite kostte aangezien hij al aardig stijf was. Hij liep naar het stel en ging naast zijn zoon staan. Mijn vrouw keek op naar de nieuwe pik en ik zag haar goedkeurend knikken. Blijkbaar waren de afmetingen naar haar zin. Ik moest dus constateren dat hij een groter apparaat bezat dan mijn 16 cm. stijf. De jongen deed een stap opzij, zodat ik zijn pik kon zien. Die was niet erg dik, meer slank, maar wel ruim over de 20 cm! Mijn vrouw keek even op en trok hem aan zijn paal weer naar zich toe. Ze voegde de twee stammen samen en begon ze om en om over hun eikel te likken, wat een groot succes bleek. Al gauw gromde de man en zei ”kom overeind, ik ga je neuken.” Hij leunde tegen de boom, tilde haar op en liet haar voorzichtig over zijn stam glijden, waarbij ze hem met een hand hielp. Al gauw hadden ze hun ritme gevonden en hoorde ik soppende geluiden. Zijn zoon ging achter haar staan en begon zich af te trekken. Ook ik hield het niet meer en haalde mijn pik uit mijn broek, om al glurend te masturberen. De zoon voelde met een hand aan haar wippende billen maar de vader gromde, “haar kont, vinger haar kont”. De jongen maakte zijn vinger nat en begon die in haar anus te drukken.

Na een paar minuten zat hij er in. Mijn vrouw gromde en de man zei hees tegen zijn zoon, “geef haar je vinger, laat ze zichzelf proeven.” De jongen trok zijn vinger uit haar anus en hield hem voor haar mond. Ze keek hem geil aan en zoog hem af. “Rek me op en stop die lekkere pik van je in mijn kontje” zei ze, mijn eigen vrouw! De jongen nam zijn dunne lange pik in de hand spreidde haar billen met een hand en plaatste zijn eikel op haar roosje. Het lukte niet erg blijkbaar want hij maakte hem nat met speeksel om het weer te proberen. “Schiet op jong” siste zijn vader “ik hou hem niet zo lang meer overeind.” Want al die tijd zat mijn vrouw op zijn pik gespietst zonder te neuken. Uiteindelijk zag ik dat hij langzaam in haar anus schoof. “Goed zo, ik kan je pik voelen” zei de vader. Toen begon hij weer zijn ritme op te bouwen, waarbij mijn vrouw als vanzelf van achteren ook werd geneukt. De jongen hoefde alleen maar stil te staan en zijn pik schoof in hetzelfde neukritme in haar kontgaatje. Het was een fantastisch geil gezicht, haar zo gevuld te zien met twee wildvreemde palen in haar gleuf en haar kont. Ze maakten soppende geluiden, mijn vrouw kreunde en de man gromde. Al na een paar minuten kwam de jongen hijgend klaar in haar darmen, waarna hij er uit floepte, een golf van zijn eigen sperma spoot over zijn pik. Niet lang daarna begon mijn vrouw te hijgen, steeds dieper, tot ze luid kreunend klaar kwam. Het soppende geluid nam toe en ik zag dat er slierten slijm langs de zak van de man omlaag dropen, blijkbaar was ze spuitend klaar gekomen. De man tilde haar van zijn pik en gromde ”knielen, slet”. Ze knielde voor hem met opgeheven gezicht en hij ging wijdbeens voor haar staan. Hij nam zijn pik ter hand en begon zich nu snel af te trekken terwijl zijn zoon toekeek. Ook ik verhoogde mijn tempo en het lukte me bijna om tegelijk met de man te spuiten, hij in het gezicht en over de borsten van mijn vrouw en ik tegen een stapel kratten, het toppunt van vernedering!

Zonder dat hij het hoefde te vragen nam mijn vrouw zijn glimmende apparaat ter hand en likte hem schoon tot zijn ballen aan toe. Toen stond ze op en pakte ze een tissue uit haar tas die tegen een boom stond, om haar gezicht en borsten van het zaad te ontdoen. Ook haalde ze een tissue tussen haar billen door en vroeg toen lachend aan de zoon of hij het lekker had gevonden. Hij knikte en werd rood. ”Hoe oud ben je” vroeg ze toen. “Hij is 18” antwoordde de man voor hem. “Wauw, de jongste die ik ooit heb gehad” zei mijn vrouw. “Gaan jullie mee naar mijn huis” zei ze met enige stemverheffing, zodat ik het ook kon horen. “Ik wil douchen, en als jullie ook gedoucht hebben ga ik jullie allebei eens lekker aan je kontgaatje likken, wat vinden jullie daarvan?” “Als je maar whisky in huis hebt” zei de man, en hij stopte zijn nu slappe pik weer terug. Ik dook weg achter de kratten toen ze gearmd de binnenplaats weer verlieten. Ik ben ze gevolgd in mijn auto, en omdat ik geen sleutel had, was ik inderdaad gedwongen buiten te blijven. Ik sloop in de tuin naar de achterkant van het huis, waar onze slaapkamer op uit komt. Mijn vrouw had de gordijnen een stukje open gelaten, zodat ik naar binnen kon gluren. Ze had blijkbaar zelf al gedoucht, en was bezig netkousen en jarretels aan te trekken.

Toen ze een beha aan wilde trekken kwam de vader binnen, spiernaakt en rozig, nu kon ik pas goed zien wat voor afmetingen zijn apparaat had. Slap bungelde daar al op zijn minst 20 cm. ! Merkwaardig genoeg constateerde ik dat hij niet besneden was, en de zoon wel. “Laat dat maar zitten, hoorde ik hem zeggen, ik wil je tieten kunnen zien.” Mijn vrouw legde de beha weg, draaide zich om en drukte zich tegen hem aan, waarbij ze zijn geslacht in haar linker hand nam. Ze keek hem aan en zei “je zoon komt zo, ik zal eens voor een lekkere stijve paal zorgen. Ga op je rug en trek je knieën op.” Hij deed het en ik keek tegen zijn donkere anus aan. Mijn vrouw knielde voor hem en begon zijn kontgaatje te likken, terwijl ze hem met een hand aftrok. Al gauw kwam zijn pik overeind en die begon te groeien tot, naar ik schatte, zo’n ruim 23 cm. Er kwam een donker rode eikel tevoorschijn die glom. Ik vond het een vies gezicht, maar mijn vrouw blijkbaar niet, want ze begon omhoog te likken, via zijn ballen, die ze eerst een voor een even in haar mond nam, tot aan die afzichtelijk dikke rode bal aan de top van zijn stam. De zoon kwam nu binnen, ook helemaal naakt. Hij had zich blijkbaar onder de douche afgetrokken, want zijn lange dunne pik stond al recht omhoog. Hij knielde achter mijn vrouw en gleed zonder weerstand van achteren in haar kut, waarna hij haar langzaam begon te neuken. Ze drukte haar kont naar achteren om de volle lengte van zijn stam te kunnen opnemen. Ze begon de vader over de lengte van zijn enorme stam van zijn ballen omhoog te likken, op het ritme van de stoten van de zoon, terwijl ze hem in zijn kont vingerde. Ik haalde mijn eigen pik uit mijn broek en begon mezelf daar voor de terrasdeuren af te trekken. De man had dit vermoedelijk nog nooit meegemaakt, want na luttele minuten gromde hij eerst en begon toen onder het uitstoten van een gierend gebrul te spuiten. En hoe! Hij spoot over de volle lengte van zijn buik en borst en net niet in zijn eigen gezicht. Vier keer kwam er een lading zaad uit zijn nu knalrode en opgezwollen eikel, dat eerst op zijn borst en toen op zijn behaarde buik belandde. Mijn vrouw legde nu haar hoofd op zijn zak en geslacht, begon zijn zaad in te smeren met twee handen en liet zich heerlijk door de zoon neuken.

De jongen kon zich nu beter inhouden en presteerde het om tegelijk met haar klaar te komen. Terwijl zij begon te hijgen en schreeuwen, trok hij zijn paal uit haar kut en met twee drie halen spoot hij zijn portie sperma over haar rug en billen. Toen ze uitgehijgd was stond ze langzaam op en liep snel naar de openslaande deuren naar het terras. Doordat ik mijn broek omlaag had, kon ik niet snel weg en nog voordat ik mij had omgedraaid had ze de deuren open. “Ik dacht wel dat je stond te gluren” zei ze. “Kom binnen, dan stel ik je voor aan twee kerels met echte pikken.” De jongen stond daar met een rood hoofd, de man lag min of meer achterover na te genieten van zijn orgasme. “Dit is mijn man en huidige slaaf” zei ze kort. “En wat doet een goede slaaf, schoonmaken! Op je knieën” en ze draaide zich om. Ik moest haar rug en billen schoonlikken van het zaad dat er afdroop. Ik weet mij zo goed als ik kon van mijn taak. Toen ik klaar was keek ze achterom en ze zag dat mijn pik stijf was. “Zo, kon je niet klaar komen op ons spektakel” zei ze. “Nou, dan willen wij wel eens een show van je, hoe jij jezelf altijd op de wc aftrekt.” Ze ging naast de vader zitten, die nu overeind gekomen was, en wees de zoon aan naast haar te komen zitten. “Ga voor ons staan en trek jezelf af” gebood ze. Ik voelde mij volslagen vernederd, en daardoor eigenlijk bloedgeil. Ik ging wijdbeens vlak voor ze staan en begon te masturberen. Toen ik mijn zaad voelde opstijgen richtte ik snel mijn pik op de vader en spoot tot mijn eigen verbazing een aardige lading op zijn buik. “Godverdomme” riep deze, en schoof naar achteren. “Geeft niks, hij moet het zelf opruimen” zei mijn vrouw. Dat had zelfs ik niet verwacht. “Ik ben godverdomme geen flikker” zei hij. “Als je mij nog eens wilt nemen, laat je hem zijn gang gaan” zei ze tegen de man. Ik had me nog nooit zo vernederd gevoeld. Mijn eerste homo erotische ervaring was met een jongen van 19 geweest, maar dit was een volwassen man, behaard en met een monsterachtig groot apparaat, dat half slap op zijn dijbeen rustte. “Op je knieën en lik hem schoon, met je handen op je rug” zei mijn vrouw.

En zo gebeurde het dat ik daar de behaarde buik van een man van rond de 40 schoon likte van mijn eigen zaad, vermengd met dat van hem zelf. Toen mijn vrouw het genoeg vond pakte ze me in mijn nek en drukte mij met mijn mond op zijn pik. “Lik die schitterende paal ook schoon en vergeet niet zijn eikel af te zuigen, slaaf.” Ik moest eerst bijna kokhalzen, deed mijn ogen dicht, maar ontdekte dat het eigelijk wel mee viel en dat ik het lekker vond. Ik wist wat ik zelf lekker zou vinden, en likte hem op die manier van zijn ballen omhoog langs zijn stam naar zijn eikel, die ik steeds even in mijn mond nam. En verdomt, ik voelde hoe hij voor de derde keer vanavond stijf werd. Ik voelde hem groeien in mijn mond. Steeds langer werden mijn likken, nog steeds met mijn handen op mijn rug, zijn pik bleef groeien en ik opende mijn ogen weer. Zijn stam stond nu zacht wippend weer overeind, bijna 24 cm. naar mijn schatting, met kloppende aders en een rode glimmende eikel. De man keek omlaag over zijn borst en zei, “verdomd, ik ben nog nooit door een man gepijpt, maar jouw vent doet het erg lekker.” Mooi, ik zie dat je weer paraat bent” zei ze en ze besteeg hem, voerde zijn pik tussen haar schaamlippen en liet zich voorzichtig op zijn volle lengte zakken. Ik knielde nog steeds tussen zijn benen en zag van heel dichtbij hoe ze opgerekt werd, en haar kut zijn stam omklemde. “Help ons maar een beetje” zei ze, “lik zijn stam en mijn klitje.” En ze begon hem langzaam te berijden. Zijn pik kwam glimmend van haar geil uit haar gleuf en ik likte hem zover als hij eruit kwam. Af en toe likte ik ook haar klitje. Het duurde nu wat langer, maar al gauw kon ik hun ritme niet meer volgen en bereed ze hem wilder en wilder, onder het schreeuwen van kreten als ”spuit me vol, geef me je zaad klootzak.”

Toen voelde ik het warme sperma van zijn zoon over mijn billen spuiten. Hij had met het zicht op dit live porno tafereel zich achter mij staan aftrekken. Ik voelde hoe zijn zaad zich een weg zocht tussen mijn billen en aan een kant van mijn zak, langs mijn halfslappe pik omlaag liep. Het stel voor mijn neus kwam bijna simultaan klaar, grommend, snuivend en schreeuwend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex

Maak jouw eigen website met JouwWeb