Ik ben een sukkel

Ik ben een sukkel.

Het is alweer een aantal jaren geleden dat dit me is overkomen. Ik ben een man van 35 jaar. Toen zich dit afspeelde was ik 32 en mijn vrouw 30. mijn vrouw heet Birgit en mijn naam is Klaas. Vroeger hadden we heerlijke seks, nu is dat minder. Ik fantaseerde in die tijd vaak dat mijn vrouw werd genomen door een andere man terwijl ik toekeek. Als ik seks met haar had dan dacht ik daar vaak aan en werd ik daar zeer opgewonden van. Vaak had ik daarna een schuldgevoel. Het feit dat ik fantasieën had waar zij geen weet van had zat me niet lekker. Eigenlijk heel stom.

Toen ik op een dag besloot om mijn fantasie met haar te delen werd ze heel boos. Misschien koos ik het verkeerde tijdstip. Misschien was ze er niet aan toe om tijdens de seks fantasieën te delen. Mijn vrouw heeft een normaal postuur, niet te dun eerder een beetje gezet. Ik ken haar vanaf haar jeugd en ze heeft ook nooit iemand anders gehad dan mij. Alles wat we tijdens de seks doen hebben we elkaar geleerd. Een hele tijd is niet meer gesproken over de fantasieën die ik er op na hield. Toen ik het haar vertelde zei ze me dat ze er niet mee uit de voeten kon. Zulke gedachten had zij nooit, sterker nog zei ze, ik moet er niet aan denken, het idee dat ik seks moet hebben met een andere man terwijl jij toekijkt. We hebben het toch fijn samen merkte ze op. In principe had ze daar ook gelijk in. Ik wilde zo graag eens een keer iets anders dan alleen maar plat op elkaar. Ik deed haar een voorstel om mij ook eens tegemoet te komen aan mijn ideeën en fantasieën. Dat wilde ze wel maar ik moest beloven dat ik nooit meer een voorstel zou doen waarbij ze seks moest hebben met een andere man. Ik heb haar dat ook beloofd.

Op een avond vroeg ik haar of ik haar mocht blinddoeken. Ze moest dan naakt op bed gaan liggen en ik zou dan later boven komen. Daar stemde ze mee in. Ik vertelde haar dat ik zeer opgewonden werd van de gedachten dat ik haar zou nemen zonder dat ze me zag. Die avond heb ik haar om elf uur geblinddoekt. Toen ik boven kwam zag ik mijn vrouw een beetje onwennig op het bed liggen. Ze kon duidelijk horen dat ik binnen kwam. Ik weet het niet Klaas, ik weet niet of ik dit wel leuk vind. Ik vertelde haar dat ze zich moest ontspannen. ik heb haar aan onze afspraak herinnerd dat het ook voor mij leuk moest blijven. Toen ik voor haar knielde en met mijn tong langs haar benen ging merkte ik duidelijk dat ze schrok. Met mijn tong likte ik haar onderbeen en via de knie heel langzaam naar haar bovenbeen en uiteindelijk kwam ik bij haar schaamlippen terecht. Ik had verwacht dat ze een beetje nat zou zijn maar dat was niet het geval. Langzaam drong ik met mijn tong haar kut binnen. Nu gaf ze een beetje blijk van het feit dat ze het lekker vond. Op een gegeven moment hoorde ik haar heel zachtjes kreunen. Het leek wel of ze het kreunen wilde dempen. Misschien vanwege een beetje schaamte. Plotseling begon ze hevig te schokken en voor ik er erg in had kwam ze heel intens klaar.

Ik baalde, ik was nog zoveel van plan. Ze deed haar blinddoek af en vertelde me dat ze niet verder wilde. Ze wilde me wel aftrekken om ook mij klaar te maken. Ik snapte er echt helemaal niets van. De gedachte die in me opkwam was, wat ben jij een preutse trut. Eerst wil je niet en dan zo ineens klaar komen zonder ook aan mij te denken Was dat nou wat je noemt tegemoet komen aan de fantasie van je partner. Ik voelde me zo lullig dat ik uit wraak een ander plan bedacht, ik zal je wel krijgen dacht ik. Heel onnozel vroeg ik haar de volgende dag of ze het nog eens wilde proberen. Ik zou haar dan weer blinddoeken. Wel vertelde ik haar dat ik me de vorige keer erg vernederd had gevoeld en ik vroeg haar of ze zich de volgende keer iets meer wilde geven. En dat ze ook best een beetje meer aan mij mocht denken. Dat beloofde ze. In mijn vuistje lachend dacht ik, ik zal je wel krijgen. Nu moet je weten dat ik een hele fijne collega heb waar ik heel veel mee bespreek. We werken samen vaak aan het zelfde project en buiten het werk sporten we veel. Hij is volledig op de hoogte van mijn seksleven en ik van die van hem. Ik vroeg hem of hij me een dienst wilde bewijzen. En dat ik als reden had mijn preutse vrouw een lesje te leren. Ik wil daar over nadenken, zei hij. Ik ken je vrouw heel goed en het is eigelijk niet fair. Hij kon zich goed in de situatie inleven. Dat ik me heel erg vernederd had gevoeld omdat ze heel snel klaar kwam en mij wel wilde aftrekken.

De volgende dag vertelde hij me dat hij me de dienst zou bewijzen. Toch maakte hij zich zorgen dat mijn vrouw Birgit iets zou merken. Het plan was om mijn vrouw weer te blinddoeken ze zou dan weer plaats nemen op het bed in de veronderstelling dat ik een tweede poging zou ondernemen om haar op te winden. Maar ik wist wel beter. Op donderdagavond hadden we afgesproken het weer te doen. Ik had mijn collega gevraagd om tegen de klok van elven bij de achterdeur te staan. Ik zou hem dan binnen laten en de rest zou vanzelf volgen. Zo gezegd zo gedaan. Birgit lag geblinddoekt op het bed. Met mijn collega had ik afgesproken dat ik zou beginnen en dat hij het later van mij zou overnemen. Weer knielde ik voor Birgit. Met een scheef hoofd keek k naar mijn collega die net als ik inmiddels naakt in de slaapkamer aanwezig was. Met zijn hoofd maakte hij een afkeurend gebaar. Ik kreeg een kleur van de gedachten dat ik iets verkeerds deed. Ik zei tegen Birgit dat ik even naar de badkamer moest. Mijn collega gebaarde ik mee te gaan. Wat is er vroeg ik hem. Je doet het niet goed zei hij. Je begint verkeerd. Ik baalde daarvan. Het was de bedoeling om Birgit een les te leren en niet om zelf op de vingers getikt te worden. Oké, zei ik, als jij het beter weet dan neem je het toch meteen van me over. Samen gingen we de slaapkamer weer binnen. Birgit lag nog steeds geblinddoekt op het bed. Waar ben je toch allemaal mee bezig Klaas vroeg ze mij. Ik vertelde haar dat ik dat deed om de spanning er en beetje in te houden. Daarop moest ze een beetje lachen. Nou dat lukt je dan aardig. Wanneer ga je beginnen vroeg ze. Nu zei ik.

Mijn collega duwde ik naar voren met het gabaar van, nou, laat maar zien wat je kunt. Hij liep naar Birgit. In tegenstelling tot wat ik zou doen knielde hij niet tussen haar benen. Hij nam plaats op de rand van het bed. Met een vinger beroerde hij het voorhoofd van Birgit. Hee, merkte ze op. Klaas, je begint op en andere plek dan ik had verwacht. Ik zei niets en gelukkig hield mijn collega zich ook stil. Hum zei Birgit, niet zeggen he, ik weet het wel, dit hoort ook bij de opbouw van spanning zeker. Ik zag een glimlach rond haar mond. Mijn collega bewoog zijn vinger tergend langzaam over haar gezicht. Af en toe kwam hij in de buurt van haar mond, dat trok hij zijn vinger weer terug. Dit herhaalde hij een aantal malen. Het leek wel een spel dat hij speelde. Onder tussen nam ik mijn collega in me op. Ik zag de lul die ik zo vaak zag tijdens het douchen wanneer we gesport hadden. Toch was dat een groot verschil met nu. Hij had een hele grote pik. Groter dan ik had verwacht. Nog steeds bewoog hij zijn vinger rond de mond van Birgit. Opeens zag ik dat Birgit haar mond een beetje open deed. Langzaam stopte hij zijn vinger in de mond van Birgit, mijn vrouw. Verdomme. Mijn vrouw lag te sabbelen op de vinger van een andere man. Opeens ging hij staan en nam met zijn onderlichaam positie boven haar hoofd. Verdomme, dacht ik. Hij gaat toch niet zijn pik in haar mond stoppen. Ik kon niets zeggen. Ik had hem nog zo verteld dat ze een bloedhekel had aan pijpen. Als ze nu haar blinddoek zou afdoen dan, dan kon ik mijn relatie met haar wel vergeten.

Langzaam liet hij zich zakken en speelde met zijn pik rond haar mond. Wat er toen gebeurde verbaasde me zeer. Heel langzaam deed Birgit haar mond open en begon te zuigen op de pik van mijn collega. Steeds verder liet hij zich zakken tot ik haar hoorde kokhalzen. Ik werd eigenlijk heel boos. Ik was boos en geil. Bloedgeil. Mijn vrouw pijpte mijn collega die haar bijna deed stikken. Opeens hoorde ik mijn collega heel hard zeggen “ kom maar jongens, kom maar binnen. Ik schrok zoals nog nooit tevoren. Plots ging de deur van de slaapkamer open. Mijn vrouw trok haar blinddoek af en opeens was me duidelijk wat er aan de hand was. Mijn collega had de regie over genomen. Waar komen jullie vandaan vroeg ik ernstig geschrokken. Voor mij stonden drie vrienden van mijn collega. Twee blonde jongens en een zwaar geschapen neger. Ik kreeg geen antwoord op mijn vraag. Mijn vrouw zat met opgetrokken benen aan het hoofdeind van ons bed. Toen ik haar in de ogen keek zag angst. Angst zoals ik nog nooit in haar ogen had waargenomen. Toen opeens drong tot me door wat ik had gedaan. Mijn collega nam het woord. Klaas jij had toch een geile fantasie, jij vroeg me toch om jou een dienst te bewijzen. Nou jongen zei hij, ik wil je niet teleur stellen. Ik stond op en wilde er een eind aan maken. Voor ik iets kon uit brengen werd ik terug geduwd in de stoel die in de hoek van onze slaapkamer staat. Zo zei mijn collega zo is het beter. Ik zal jou fantasie tot op het bot bevredigen. Ondertussen begon mijn vrouw heel zachtjes te huilen. En ik, ik kon niets voor haar doen. Alles wat heel rustig had moeten verlopen werd nu abrupt afgekapt. Ik werd op de stoel vast gebonden. Je had de achterdeur op slot moeten doen Klaas, heel dom jongen, heel dom zei hij lachend. Toen ik eenmaal goed was vastgebonden lieten ze mij voor wat ik was. Ik voelde pijn. Pijn in mijn hart. Wat had ik Birgit aangedaan.

Een van de vrienden van mijn collega liep naar Birgit en trok haar bij het hoofdeind vandaan. Nee niet doen hoorde ik haar zeggen. Laat me met rust. Hij trok zo hard dat ze een draai maakte op het bed. Zodoende kwam ze op haar rug te liggen met haar hoofd aan het voeteneinde. Voor ze er erg in had stopte een vriend van mijn collega zijn pik in haar mond. Dat was een pijnlijk aangezicht omdat ze huilde en ondertussen werd gedwongen een man te pijpen die ze voorheen nog nooit had gezien. Mijn collega knielde nu wel tussen haar benen en begon met zijn tong ruig haar kut te likken. Ik had mijn vrouw in al die jaren dat ik haar kende nog nooit zo ruig behandeld. Opeens stopte mijn collega met likken en maakte met zijn hoofd een snelle beweging naar boven. Daar nam hij een borst van mijn vrouw in haar mond. Tijdens die actie stuurde hij zijn pik zo dat deze met en harde stoot in de kut van mijn vrouw verdween. Ik hoorde haar gillen ze bewoog haar hoofd naar links zodat de pik die ze daarvoor in haar mond hield er uit schoot. Ze gilde en huilde. Nee, nee, nee niet doen. Alsjeblieft laat me gaan. Ook ik moest huilen. Dit was nooit de bedoeling geweest.

Voordat Birgit nog iets kon zeggen werd ze weer ruw vastgepakt. Ze moest plaats nemen achter het bed, met haar knieën op de grond en haar bovenlichaam op het bed. Toen was het de beurt aan de neger. Ik zal jou eens lekker in je kont nemen zei hij. Ik kon het me niet voorstellen dat zoiets kon. De pik van die neger was zo groot. Toch probeerde hij Birgit gerust te stellen. Met zijn hand streek hij langzaam door haar haren. Stil maar meisje zei hij. Je hoeft niet te huilen. Ik zag dat Birgit iets rustiger werd. Tijdens het haar gerust stellen zag ik wat Birgit niet kon zien. Langzaam probeerde hij zijn pik voor de anus van mijn vrouw te positioneren. Toen zijn eikel tegen de anus van mijn vrouw kwam zag ik haar verstijven. Weer zei hij. Stil maar meisje ik zal proberen je geen pijn te doen. Ondertussen zag ik dat hij druk ging zetten. De overige vrienden van mijn collega stonden zich af te trekken. Mijn vrouw keek mij aan. Ze had rode ogen van het huilen. In haar blik was geen glans meer te bespeuren. Ik zeg haar hoofd schokkend heen en weer gaan. Af en toe hoorde ik een zucht. Inmiddels had de neger zijn pik voor de helft in de anus van mijn vrouw geduwd. Ik zag dat ze haar ogen sloot. Het leek er haast op of ze zich erbij neer gelegd had. Eigenlijk was het gewoon een brute verkrachting.

Mijn collega ging wijdbeens op het bed zitten. Mijn vrouw opende haar ogen en zag de pik van mijn collega voor haar hoofd bungelen. Eerst sloot ze haar ogen, om ze later weer te openen. Ze opende haar mond en bracht deze langzaam naar de pik van mijn collega. Het leek wel vrijwillig te gaan. Ik voelde woede, pijn, verdriet, en verraad. Ik kon niets doen, ik was vastgebonden. Ik voelde me geil als nooit te voren en dat gecombineerd met de woede die ik in me had. Ik kon me niet voorstellen dat ik zoiets kon voelen. Mijn collega en zijn vrienden hebben mijn vrouw geneukt in alle gaten die ze had. Toen ze boven op een vriend van mijn collega zat kreeg ze een pik in haar kont terwijl ze de neger leeg zoog. De hele nacht heb ik haar horen hijgen en kreunen. De pijn voelde ik des te erger toen ze kreunde, ohhhh, ohhhhhh wat lekker, zo ben ik nog nooit geneukt, nog nooit ben ik zo vaak gekomen als nu, ohhhhh ahhaahhah, ooohhhh. vergeleken bij deze mannen ben jij een sukkel Klaas. Mijn vrouw, collega en zijn vrienden hebben daar ook smakelijk om gelachen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten