Ik ben een hoerige slet. (Ingezonden verhaal)

Ik moet mijn ervaringen van de laatste maanden toch eens van me af schrijven. Ik ben 46 en al 16 jaar samen met mijn man. Wij hadden samen een goede seksuele relatie (en nu nog) maar het bleef wel tussen ons beiden, geen uitspattingen maar zoals de meeste koppels seks met twee en dat was het dan.

Tot ik op een dag via de PC op een seks site terecht kwam waar een vrouw door meerdere mannen bevredigd werd, ze werd werkelijk totaal afgeneukt door vier mannen, toen het filmpje gedaan was voelde ik dat mijn slipje doornat was. Het tafereel van die vrouw bleef de ganse dag door mijn hoofd spoken, maar ’s avonds was ik het alweer vergeten. Die nacht kreeg ik echter een vreemde droom.

“Ik was ‘s avonds laat (het was al donker zelfs) met een man die ik niet kende aan het wandelen op een heel rustige parking, een parking die bekend stond als een ontmoetingsplaats voor seks. Die man was me zelfs aan het filmen. Mijn borsten waren uit mijn bloesje gehaald, en mijn rokje op mijn heup getrokken zodat ik zonder slipje bijna helemaal naakt was, we waren toen helemaal alleen.

Op het einde van de parking liep een bosweggetje waar we inwandelden. Het was volle maan zodat je kon zien waar je liep. Na enkele honderden meters kwamen we op een open plekje begroeid met gras en langs de zijkant daarvan was tussen 2 bomen een dikke tak dwars tussen vastgemaakt. Die man legde er een dik dekentje over waar ik me dan met mijn buik moest overleggen. Mijn benen werden open gespreid en vastgemaakt. Ik kon wel met mijn armen bewegen zodat ik af en toe van houding kon veranderen. Die man nam zijn gsm en verstuurde een berichtje. Na enige tijd hoorde ik voetstappen achter me. Mijn hart ging sneller slaan. Plots voelde ik iets tegen mijn kutje drukken. Een man begon me te neuken tot hij klaarkwam en in me spoot. Toen hij zijn lul er terug uithaalde voelde ik het sperma stilaan uit men kutje druipen, maar niet voor lang. Een andere man begon me dan te berijden, en nog één, en nog één.

De ene pompte het zaad van de vorige eruit door het zijne erin te spuiten. Alles doolde rond in mijn hoofd. Ik werd er afgeneukt door ik weet niet hoeveel mannen als een sletterige spermahoer, dit terwijl alles nog gefilmd werd door die man. Toen iedereen al hun zaad in me hadden gespoten, hoorde ik ze terug vertrekken.

Dan werden mijn benen terug losgemaakt en moest ik me omdraaien. Toen pas stopte die man met filmen. Mijn borsten werden losgemaakt en we wandelden terug het bos uit.”

Iedereen heeft wel eens een seksuele droom, maar toen ik wakker werd kon ik mij die droom nog helemaal herinneren. Terwijl ik daar klaar wakker over lag na te denken kon ik het niet nalaten mezelf te vingeren tot ik ongelooflijk goed klaarkwam.

Ook die ganse dag kon ik het niet laten eraan te denken, die droom kwam telkens terug. Was ik nu gek geworden en wou ik nu echt als een hoer een slet gebruikt worden door een hoop vreemde mannen? Dat kon toch niet waar zijn. Het bleef echter niet bij die ene dag, die gedachte achtervolgde me nu al twee weken, alle dagen bleef het in mijn gedachte. Zodanig dat het geen gedachte meer was maar meer en meer een behoefte werd. Ik begon er echt naar te verlangen als een echte slet gebruikt te worden door meerdere mannen. Me onderdanig te laten misbruiken door gelijk wie. Ik wou al langer hoe meer vreemde mannen in mijn kut voelen.

Ik wist totaal niet wat ik hiermee moest beginnen, dat is toch geen normale behoefte voor een vrouw. Een fantasma misschien, maar toch geen behoefte. Mijn man zou denkelijk vragen of ik gek geworden was, misschien wou hij wel scheiden? Het verlangen was echter zo groot dat ik toch een poging wou wagen en het na of voor of tijdens een vrijpartij aan te brengen bij mijn man.

Toen het zover was en ik hem terwijl hij me neukte, vroeg of hij me graag met een andere man samen zou zien, volgde een lange stilte. En tot mijn grote verbazing zei hij dat hij daar al lang van droomde maar het me niet durfde vragen. Nadat ik hem mijn ganse droom vertelde, hebben we een vrijpartij gehad zoals lang geleden zo intens eigenlijk als nooit tevoren.

De volgende dag werd er niet meer over gesproken, en was ik eigenlijk beschaamd dat ik het hem verteld had. Na enkele dagen vroeg hij me echter me klaar te maken, hij zei me zonder enige schaamte dat hij me ging laten neuken door andere mannen, hij was zelfs niet meer dezelfde man die ik gewoon was, want het klonk als een bevel dat geen tegenspraak toe liet. Hij had op internet nagekeken waar veel gluurders naartoe gingen, het was zelfs een park niet ver weg vanwaar we woonden.

Ikzelf was nu het realiteit ging worden helemaal al niet meer zo zeker dat het dat was wat ik wou. Ik kreeg schrik voor wat er stond te gebeuren. Maar mijn lust was zo enorm groot geworden dat ik me kleedde zoals mijn man gevraagd had, een mini rokje geen bh of slipje en een uitgesneden bloesje. Toen ik me in de spiegel zag schrok ik, Ik stond daar als een echte hoer. Beneden gekomen nam mijn man me vast kuste me en zei je bent een slet en je zal je ook zo gedragen. Hij voelde onder mijn rokje, ik voelde zijn vingers door mijn kutje gaan. Ik was verlegen dat ik al zeer vochtig was, dat is goed zei hij geen slip en al nat. Ik wil dat je vanavond een echte hoer bent. Ik schrok van mezelf toen ik antwoordde ja meester.

Mijn man parkeerde naast de ingang van het park, het was donker en je zag zo hier en daar een man wandelen in het park. Ik twijfelde nog om uit te stappen, een normale vrouw doet zoiets toch niet, maar de wekenlange behoefte dit te doen haalde het op mijn angst.

We liepen samen het park in en mijn man koos een bank uit op een vrij ingesloten plaats waarop we samen plaatsnamen. Hij begon bijna onmiddellijk met me te vrijen, trok mijn rokje omhoog zodat mijn kutje zichtbaar werd, en haalde mijn borsten uit mijn bloesje. Hij vingerde me en streelde mijn borsten. Lang heeft dat niet geduurd of er stonden al een paar mannen van op afstand te kijken, die zich openlijk voor ons aan het aftrekken waren. Ik dacht eraan te zeggen om het hier te stoppen, maar hij deed teken naar de mannen om erbij te komen, wat ze zich geen tweemaal lieten vragen. Het waren twee gewone mannen van rond de vijftig die nu voor me stonden met hun penis uit hun broek, terwijl ik daar zat met mijn kutje en borsten bloot voor hen. Sinds ik gehuwd was had ik nog nooit zo naakt gezeten voor andere mannen, en dat maakte me niet enkel beschaamd maar maakte me ook heet. Je mag haar ook aanraken, je mag haar zelfs neuken zei mijn man. Mijn man schoof opzij en twee mannen kwamen naast me zitten. Ik voelde hun handen gretig overal over heel mijn lichaam ze vingerde me, likte mijn borsten en tongde me, ik liet hen niet enkel begaan maar opende mijn benen zover mogelijk, nam hun penissen in de hand en trok hen af.

Na al de tijd dat ik hiernaar verlangd had was ik totaal weg van deze aarde, ik had geen schaamte meer en zoog hun piemels af als een bezetene, ik gaf me helemaal, die totaal vreemde mannen hun vingers in mijn kut te voelen, en die penissen in mijn mond maakte me gek, tot ik na een tijd zo heet stond dat ik onbeschaamd hen zelf vroeg “wil je me alsjeblief neuken”. Ik plaatste me recht steunend op de bank zodat ze me op zijn hondjes konden neuken. Ik ontplofte gewoon van de lust toen ik de eerste man in me voelde gaan, ik voelde zijn lul mijn kutje openduwen, zijn dikke eikel tussen mijn schaamlippen dieper en dieper, het was als een bevrijding als ik hem heel diep in me voelde, al snel voelde ik zijn sperma in me schieten, ik kan het gevoel niet beschrijven maar het was gewoon heerlijk dat te voelen, van een totaal vreemde man. Ondertussen zoog ik mijn mans piemel af, die hij diep in mijn mond had gestoken. Terwijl ik het sperma nog over mijn benen voelde lopen was de tweede man al in me, hij had een dikke piemel en neukte me met lange diepe halen zodanig dat mijn genot zo groot was dat ik hevig klaarkwam ”ik kom klaar, ja ik kom, schiet in me” riep ik uit, waarop ook hij zijn sperma in me schoot.

Wat ik niet gezien had was dat ondertussen nog vier of vijf mannen naast me stonden. Toen ik wou recht komen hielt mijn man me tegen, en zei nu zal je ze allemaal nemen geile hoer. Ja schatje als jij dat wil zal ik ze allemaal ontvangen antwoordde ik. De mannen hebben me allemaal gehad, de een na de ander, terwijl ik uitriep,” ja neuk me, dieper , ik ben een slet, ik ben een hoer” en ik ben nog drie maal klaar gekomen. Het was echt wat ik al die tijd gemist had, ik was er nu helemaal zeker van, ik wou dit, ik wou echt een hoer zijn, mij laten nemen door onbekende mannen, een slet zijn.

Toen ze allen weg waren voelde ik hun geil overal op mijn benen, op mijn kont en in mijn kut. Ik was in heel mijn leven nog nooit zo voldaan, ook het gevoel dat het voor mij totaal onbekenden waren die me genomen hebben, waar ik me helemaal aan gegeven heb, terwijl mijn man erbij was.

Ik heb mijn man gevraagd mij daar als laatste te nemen. Toen ik zijn harde staaf in me voelde gaan terwijl het sperma van al die andere uit mijn kut liep was ik zeer diep bevredigd. Hij heeft me lang en hevig geneukt, waarna we samen gelukkig huiswaarts zijn gereden, terwijl ik onbeschaamd voor mijn man, met mijn vingers het sperma uit mijn kut haalde en mijn vingers aflikte, ik heb geen schaamte meer voor hem.

Dit heeft gans ons leven veranderd, we weten nu beiden dat ik een hoerige slet ben, die hij door gelijk wie kan laten neuken en gebruiken. Hij kikt daarop. Een slipje draag ik nooit meer, en hij weet nu dat hij gelijk wie onder mijn rokje mag laten gaan. Hij maakt daar nu zeer regelmatig gebruik van, en ik open mijn benen telkens hij me dat vraagt, voor één man of voor 10 mannen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb