Ik ben een hoerige slet 2

Na mijn eerste belevenis samen met mijn man en verschillende onbekende mannen in het park heb ik mezelf moeten toegeven dat ik niet enkel droomde dat ik een slet was, maar een echte slet ben. Ik heb me gewoon laten nemen door al die mannen en ik heb er ongelooflijk van genoten terwijl mijn man me aanmoedigde.

Een hoer heeft op zijn minst nog de reden dat ze het voor het geld doet, ik ben erger dan een hoer ik deed het voor de lust en mijn genot. Ik genoot ervan genomen te worden door mannen die ik totaal niet kende, zonder voorspel, zonder kennismaking, direct, diep en lang geneukt.

De daarop volgende week trachtte ik liefst te vergeten wat er gebeurd was, ik kon er niet aan denken zo verder te gaan. Al bleef het door mijn hoofd spoken, ik had het beleefd en daar moest het bij blijven, maar ik had daarbij niet gerekend op mijn man, en die was het blijkbaar helemaal niet vergeten wat er gebeurd was.

Het was zaterdag middag en we hadden niets geplant, dus ik was laat opgestaan en zat rustig ontspannen in de zetel wat tv te kijken toen de bel ging. Ik was helemaal niet voorzien op bezoek en zat daar in mijn babydolletje met enkel mijn slipje onderaan, ik vlieg dus recht om naar boven te snellen om me toonbaar te maken, maar mijn man zegt me “blijf zo zitten”. Ik voel me natuurlijk zeer ongemakkelijk, niet wetende wie daar aanbelt maar blijf toch gehoorzaam zitten.

Tot mijn grote verwondering komt mijn man de woonkamer binnen met vier collega’s van zijn werk. Ik heb ze allemaal wel eens ontmoet en ben zeer ongemakkelijk voor de manier waarop ik hier zit. Mijn babydolletje is zeer verhullend en helemaal niet geschikt om collega’s van mijn man te ontvangen. Terwijl ze me een voor een goede dag komen zeggen verontschuldig ik me dat ik hier zo zit, en maak aanstalten om me boven te gaan aankleden.

Tot mijn verbijstering zegt mijn man “ je hoeft je niet te verontschuldigen, ik heb hen verteld wat er verleden week is gebeurd in het park: ” Nu krimp ik helemaal ineen, die mannen weten dus dat ik een slet ben en wat ik gedaan heb. Terwijl ik me dat begin te realiseren voel ik kriebels in mijn buik, en hier zo te zitten voor die mannen maakt dat ik mijn kutje vochtig voel worden. Het is duidelijk mijn man heeft me gewoon als hoer aangeboden aan zijn collega’s.

Mijn man vraagt me de mannen wat aan te bieden dus moet ik wel naar de keuken om wat drank te halen. Door zo rond te moeten lopen krijgen de mannen nog een beter zicht op mijn bijna naakte lichaam. Het feit dat ik die mannen goed ken maakt het allemaal nog gênanter voor mij. Ik ken hen van beleefde deftige ontmoetingen in de firma. Nadat ik hen een biertje heb gegeven plaats ik me terug in de zetel, zoals mijn man vraagt.

Mijn man is blijkbaar heel relax en zegt zodat iedereen het kan horen “doe je slipje uit” ik heb al goed begrepen wat hij van me verlangd en doe wat hij vraagt, eens mijn slipje uit zegt hij “open je benen”. Ik realiseer me dat ik geen slipje meer aanheb. Ik twijfel nog maar hij herhaalt “open je benen Slet”. Ik voel dat mijn gezicht een kleurtje krijgt van schaamte maar ik gehoorzaam en open langzaam mijn benen zo wijd ik kan, goed wetende dat ze nu alle vier duidelijk mijn ondertussen natte kut zien. Ik zie duidelijk dat ze alle vier een bult in hun broek hebben. Ik kan het niet helpen, ik heb weer die onbedwingbare geile lust van de slet die ik ben.

Twee van de mannen komen, elk langs een kant, naast me zitten. Een van hen tracht me te kussen “doe je mond open slet” zegt mijn man. Ik open mijn mond en voel zijn tong binnendringen, hij geeft me een lange hete tongkus. Zonder dat ik het zelf wil word ik hiervan weer zo geil als in het park, de slet in mij neemt weer de bovenhand, ik verlang er weer naar genomen te worden door die vier mannen. Het maakt me niet meer uit dat ik hen ken, ik wil dat ze doen met me wat ze willen, ik wil gewoon door hen geneukt worden, gebruikt zoals zij dat willen.

Ik voel dat de hand van andere man naast me tussen mijn nog steeds geopende benen streelt, en zijn vingers langzaam in mijn vagina dringen, ik duw onbewust mijn onderlijf tegen zijn vingers zodat hij dieper in me komt. Jij bent inderdaad een hete geile slet zegt hij. Tot mijn eigen verwondering heb ik het lef om te antwoorden “Ja, mijn man heeft gelijk, ik ben een slet, als hij me aan jullie wil geven ben ik helemaal van jullie “.

De man die me kuste trekt mijn babydolletje over mijn hoofd zodat ik hier nu totaal naakt tussen die mannen zit. Dit is blijkbaar het signaal voor de andere om samen met zijn vier gans mijn lichaam te betasten, acht handen die mijn lijf aftasten, terwijl ik op de zetel lig. Ik word hier totaal gek van, het geeft een ongelooflijk gevoel, de man die met zijn vingers in mijn kut zat heeft nu plaats geruimd voor een andere die me begint te beffen, lang duurt dit niet of ik voel vanuit diep in mij een orgasme komen. Ook de mannen voelen en horen dat ik ga klaarkomen, gans mijn lichaam trilt en schokt tot ik het uitroep “Ik kom, ik kom klaar, ik ben een slet, neuk me allemaal” Een van de mannen steekt zijn lul in mijn mond die ik gretig afzuig terwijl een andere zich tussen mijn benen dringt, ik open mijn benen wijd zodat hij de ruimte krijgt, ik voel zijn eikel duwen tegen mijn schaamlippen, “kom alsjeblief in me” smeek ik hem. Langzaam voel ik hem in me komen, dieper en dieper, zijn penis is veel dikker dan die van mijn man, het doet even pijn, een zoete pijn die snel veranderd in genot, hij komt heel diep in me, nu voel ik hem sneller en sneller in en uit me schuiven, terwijl ik zie dat mijn man naast me staat en zich aftrekt wat me nog geiler maakt. Ik voel dat de man gaat klaarkomen, “schiet in me, schiet diep in me, ik heb het nodig” roep ik hem toe, nog enkele diepe stoten en ik voel zijn sperma in me komen wat me een gelukzalig gevoel geeft. De man trekt zich terug en ik voel nog wat sperma uit mijn kutje lopen.

Veel tijd om daaraan te denken krijg ik echter niet, een van de mannen komt onder me liggen, niet wetende wat er gaat gebeuren laat ik hem begaan. Tot ik zijn staaf tegen mijn poepgaatje voel, ik schrik en tracht me terug te trekken maar de man heeft me stevig vast, ik voel de druk op mijn gaatje toenemen. Langzaam dringt hij in me, het doet pijn, gelukkig heeft hij een betrekkelijk kleine pik. Ik sta zo ongelooflijk geil dat ik laat begaan. Eens hij helemaal in me zit en hij begint in en uit me te schuiven mindert de pijn en maakt plaats voor genot. Nu komt een tweede man op me liggen en brengt zijn fallus in mijn spleetje, terwijl de derde man zijn lid in mijn mond steekt. Het gevoel dat ik heb is voor mij ongekend. Beide mannen beginnen me te neuken terwijl ik de derde afzuig. Drie mannen die tegelijk diep in me zijn en me afneuken, ik heb tegelijk het gevoel misbruikt te worden maar ook de wens dat dit nooit zou stoppen, dat het oneindig zou doorgaan. Ik ben zo geil, zo super geil als nooit tevoren, ik voel ze overal in me pompen, zonder het te willen roep ik het uit “ ja, ja nog, ik ben een hoer, neuk me” Ik duw mijn kut en poep tegen de fallussen om ze zo diep als mogelijk te ontvangen. Mijn man legt zijn hand op mijn kutje en voelt de penis van de andere man in en uit me glijden. Hij kijkt me diep in de ogen, hij weet dat ik dit nodig heb. Dat mijn eigen man voelt hoe een andere man in me schuift maakt me nog geiler dan ik al ben.

Ik kan het niet ophouden, ik voel mijn orgasme komen, nooit heb ik dit gevoeld het is alsof ik ontplof de golven van mijn orgasme stromen door gans mijn lichaam, ik kom hevig klaar, maar het stopt niet ze pompen verder in me en ik voel even daarna een volgende orgasme opkomen. Ik kom terug al schuddend klaar terwijl ze alle drie bijna gelijktijdig in me klaarkomen. Het sperma schiet in mijn mond, ik ben nog steeds zo geil dat ik het doorslik terwijl een massa sperma uit mijn poesje en mijn poep loopt wanneer beide mannen zich langzaam terug trekken. Totaal uitgeleefd blijf ik op de zetel liggen terwijl de mannen voldaan nog iets drinken en afscheid nemen.

Mijn man komt naast me zitten en ik zeg hem “ dank je schatje dat je me hebt laten gebruiken door je collega’s, ik vind het zo erg voor je dat je getrouwd bent met een hoer, ik kan het niet helpen maar ik verlang er zo naar geneukt te worden door andere mannen, en ook dat jij erbij bent”. “Ik geniet ervan je te laten gebruiken, je mag er dus op rekenen dat dit niet de laatste maal is” antwoord hij. Hij strijkt over mijn kutje dat vol sperma hangt en brengt zijn vingers naar mijn mond, ik zuig al het sperma van zijn vingers en kus hem dankbaar.

Voor vele vrouwen is het misschien onbegrijpelijk wat ik doe, maar wat voor hen een fantasie is, is voor mij werkelijkheid geworden. Het is heel moeilijk aan jezelf als vrouw toe te geven dat je een echte slet, een hoer bent, het is zeer moeilijk van jezelf te aanvaarden dat je voor elke man je benen wil openen, maar eens je dat van jezelf kan aanvaarden is het zalig, zeker als je een man hebt die dat begrijpt en aanmoedigt, zonder hem zou het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen zijn.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb