Ik ben een exhibitionistische vrouw.

Na het lezen van veel geile verhalen hier wil ik jullie ook eens vertellen wat mij een tijdje geleden is overkomen. Op een zonnige middag was ik met mijn man naar het strand gegaan. Ik droeg een mooie witte bikini, die goed uitkwam op mijn gebruinde huid, en die bedekte maar nauwelijks wat die hoorde te bedekken. Ik zag er dus echt sexy en opwindend uit. Duidelijk waren bijvoorbeeld mijn donkere tepelhoven en mijn tepelpiercings te zien. Als je goed keek, kon je ook de gladgeschoren schaamlipjes afgetekend zien in mijn slipje. Wie de moeite nam om nog nauwkeuriger te kijken, zou zelfs kunnen zien dat ik ook piercings in mijn schaamlippen had. Ik trok behoorlijk de aandacht, voornamelijk van mannen, en ik beken eerlijk dat ik daar van genoot. Het gaf me een geil, opwindend gevoel om zo door die hitsige mannen te worden bekeken. Als ik uit zee kwam en wij weer op onze handdoeken lagen, dan trok ik het bovenstukje van mijn bikini uit. Topless lag ik dan in de zon te drogen en zo kon iedereen naar mijn gebruinde volle borsten en naar mijn tepelpiercings kijken. Dat maakte me nog geiler dan ik al was en mijn man begon ook knap opgewonden te raken. De hele dag stond ik regelmatig van mijn handdoek op, zodat ik mijn tieten goed aan iedereen kon showen.

Mijn man zei dat mijn exhibitionisme hem behoorlijk opwond en dat bleek ook wel, want hij moest regelmatig op zijn buik gaan liggen om zijn erectie te verbergen. Zeker wanneer ik hem plaagde door zo nu en dan zogenaamd achteloos over mijn hete geile kutje te wrijven. Op een gegeven ogenblik zei hij: “Wat zou jij er van denken als ik je nu eens meenam naar een plek waar je jezelf kunt vingeren terwijl er mannen zijn die ook met zichzelf spelen?” “Dat zou ik ontzettend geil en opwindend vinden” bekende ik. Ik boog me naar hem toe en kuste hem vol op zijn mond. Toen wilde ik weten wanneer we zouden gaan en waar we dan wel terecht zouden komen. Hij vertelde me toen van een seksbioscoop die hij op internet had gevonden. “Het is in een nette buurt van de stad. Binnen is het er donker en geloof me, het is er veilig. Iedereen die er komt, is er gewoon om te masturberen.” Hij zei dat we daar eventueel die avond nog naar toe konden gaan als ik dat tenminste zou willen. Ik had wel zin, dus verlieten we het strand en gingen naar huis om ons op de komende avond voor te bereiden.

Die avond gingen we er heen. We zochten een plaats vlak bij een muur, waar niemand mij eventueel zou kunnen betasten. En samen met mijn man masturbeerde ik terwijl we bekeken werden door anderen, die ook met zichzelf bezig waren. Zo trok ik mijn minirok omhoog, zodat de mannen voor me konden zien wat ik aan het doen was. Ik kreeg een paar maal een orgasme en in het bijzonder toen enkele mannen me zacht begonnen aan te sporen met ophitsende geile taal. Toen ik daarna weer met mijn man thuis was, neukten we alsof het onze eerste keer was.

Twee weken later, op een zaterdag, zijn we opnieuw naar die bioscoop gegaan. Ik had me speciaal extra geil gekleed en had me een nogal sletterig opgemaakt. Ik had een minirokje en een zacht rode blouse aan. Verder nog een brede ceintuur en laarzen tot over de knie met een hoge hak. Een slipje had ik speciaal niet aangetrokken, zo kon ik makkelijker bij mijn kutje komen. Wel had ik in de piercings van mijn schaamlippen kettinkjes gedaan. We stapten de bioscoopzaal in en begaven ons naar een rij waar een man zat. Hij zat dicht bij de muur, helemaal in zijn eentje, wat er meestal op wijst dat je met een zogenaamde aftrekker te maken hebt. We zaten twee stoeltjes van hem vandaan en toen was het wachten geblazen. Onze ogen waren aan het donker gewend. Ik keek lekker geil naar de film en liet mijn handen in mijn kruis glijden. Heel voorzichtig begon ik met mezelf te spelen. Ik voelde het koele lak van mijn rokje over mijn venusheuvel gaan en raakte alleen daardoor al opgewonden. De bewegingen die ik maakte waren duidelijk waarneembaar. Mijn man stootte me aan en beiden zagen we dat de man nu bezig was zichzelf af te trekken. Hij deed het trouwens zeer discreet. Ik kreunde diep, toen ik hem bezig zag en langzaam trok ik het toch al zo korte rokje helemaal omhoog tot ik gewoon in mijn blote kont zat. Toen begon ik mezelf uitgebreid te vingeren.

Mijn man trok mijn ene been wat verder naar hem toe en streelde mij tussen mijn benen. Mijn vingers gleden over mijn hete, natte schaamlippen heen terwijl ik tussendoor ook even mijn kittelaar aanraakte. Heel onopvallend en langzaam bewoog de man een stoel dichterbij. Enkele andere mannen waren inmiddels voor ons komen zitten om mijn activiteiten te bekijken! De man die een stoel was opgeschoven, besloot wat meer lef te tonen en haalde zijn pik nu helemaal uit zijn broek. Zo kon ik eindelijk goed zien hoe hij zich afrukte. Ik keek naar die grote, dikke, geile pik en toen naar zijn gezicht en met een glimlachje moedigde ik hem aan door te gaan. Mijn man fluisterde in mijn oor dat ik mijn benen maar wat wijder moest spreiden en toen ik dat deed, gleden zijn vingers over mijn drijfnatte spleet. Ik kreunde wellustig toen hij over mijn kittelaar wreef.

De man drukte de stoelzitting naast me omlaag, terwijl hij me aankeek om te zien of hij nu misschien niet wat te ver ging. Ik knikte kort dat het in orde was. Ik bleef mezelf vingeren en de man zat nu daadwerkelijk naast me. Mijn knie drukte ik tegen de zijne. Ik zag hoe de man en mijn man elkaar aankeken en zag de laatste knikken. Toen ik de hand van de vreemde man over de binnenkant van mijn benen voelde glijden, kreunde ik: “Ga door!” De hand gleed omhoog tot hij mijn vingers aanraakte. “Mag ik je vingeren en strelen?” fluisterde hij. “Natuurlijk mag dat, schatje,” zei ik hoerig. Ik pakte zelf zijn hand en plaatste die op mijn kut en toen pakte ik brutaal ook zijn lul beet. Met mijn andere hand gleed ik naar mijn man en ik voelde de bult in zijn broek. Hij was goed opgewonden geraakt. Er verdween een stel vingers in mijn kut en een duim wreef vakkundig over mijn kittelaar. De man fluisterde me toe hoe hij het liefst afgetrokken wilde worden. Vaag hoorde ik de mannen die voor me zaten complimentjes maken. “Raak me aan” hoorde ik mezelf hijgend uitbrengen. Meteen stak een van de mannen zijn hand uit en begon mijn been te strelen. Ik kreunde van opwinding en spreidde mijn benen nu nog verder. Ik kon voelen hoe mijn kut lekte als een zeef, mijn geile sappen stroomden uit mijn lijf als een waterval. Ik kon die natte, hete kut van me duidelijk horen soppen terwijl de man naast me zijn vingers op en neer bewoog tussen het gewillige vlees. Tegen mijn man zei ik dat hij die ceintuur bij me af moest doen. Toen hij dat gedaan had, trok ik meteen ook maar het rokje uit. De man naast me mocht nu mijn blouse open knopen. Terwijl hij daar mee bezig was, begon een van de kerels voor mij me te betasten. Hij wreef de sappen van mijn kut helemaal over mijn onderlichaam uit. Daar werd ik supergeil van. Het is ongelooflijk, naakt in een duister bioscoopje zitten, bekeken en bevoeld te worden door wildvreemde mannen.

“Vinden jullie mijn tieten mooi?” vroeg ik hen, terwijl ik mijn borsten zelf met beide handen omhoog tilde voor de liefhebbers. Mijn tepels waren zo groot als speerpunten. De man naast me begon ik verder af te rukken en ik vond het goed dat de mannen op de rij voor me nu begonnen met aanraken, strelen en voelen, knijpen en betasten. Zij streelden over mijn benen, aaiden mijn buik en betastten mijn geile volle borsten en knepen zacht maar dwingend in mijn tepels. Een enkeling waagde het zelfs voorzichtig aan mijn piercings te zitten. De vent naast me begon mij sneller te vingeren en ik begreep dat hij zelf al op de rand van een orgasme was beland. Ineens kreunde hij dat hij zou gaan spuiten en ik was zo geil, dat ik hem bekende ook een orgasme te krijgen. Samen kwamen we weergaloos klaar. Ik trok mijn hand terug en veegde het sperma af aan een papieren zakdoekje dat mijn man me gaf. Ik kleedde me weer aan. De man stond op, ritste zijn gulp dicht en verliet gehaast het zaaltje. Tegen mijn man zei ik dat ik hoognodig naar het toilet moest. Toen ik opstond, zei ik tegen de nog aanwezige mannen dat ik zo weer terug zou zijn.

Samen met mijn man liep ik naar het toilet. Hij bleef voor de deur wachten, want het zat er natuurlijk dik in dat er opdringerige kerels zouden proberen me te achtervolgen tot in de toiletruimte, hopend op een snelle wip. Nadat ik mijn behoefte had gedaan en me wat gefatsoeneerd had, kwam ik weer te voorschijn. Ik zag dat mijn man met iemand stond te praten. De man in kwestie bleek de beheerder van de bioscoop te zijn. Nu vroeg mijn man of ik zin had in een vlug nummertje. Ik deed net of ik schrok en zei hem dat ik toch geen hoer was. Maar na wat heen en weer gepraat liet ik me natuurlijk toch overhalen. Ik speelde goed toneel, want in feite wilde ik op dat moment niets liever dan een lekkere geile harde pik in mijn kutje. We gingen het kantoor van de beheerder in en terwijl ik me begon uit te kleden, vroeg ik aan de onbekende man: “Hoe wil je het het liefst?” Ik vond het heerlijk om me zo brutaal en hoerig te gedragen. Hij opende zijn gulp en haalde een grote stijve lul tevoorschijn. “Waarom kom jij hier niet even lekker op zitten?” vroeg hij, terwijl hij plaats nam op een stoel. Ik liep naar hem toe en ging op hem zitten en sloeg mijn armen om zijn nek. Langzaam drukte ik mijn hoerige onderlichaam omlaag en ik voelde zijn pik tussen mijn warme, natte kutlippen glijden. Toen ik hem eenmaal diep in me voelde, begon ik wild op en neer te rijden en het duurde niet lang voordat de beheerder tot een orgasme kwam en zijn hele lading diep in mijn kutje spoot.

Ik had ondertussen gezien dat mijn man zijn pik ook uit zijn broek had gehaald en zich af stond te trekken. Gelukkig liet hij zich nog niet helemaal gaan. Lachend en tevreden stapte ik van de man af. Voor de tweede keer verdween ik naar het toilet om me wat op te knappen en mijn verlopen make-up bij te werken. Toen we daarna de zaal weer in liepen, zei mijn man dat hij zo veel van me hield en dat ik zo’n lekker geil stuk was. Hij wilde weten of ik nog iets spannends in petto had. Tja, nu de beheerder overal van af wist, kon ik me natuurlijk helemaal laten gaan in de zaal, zonder dat ik problemen kon verwachten. Ik zei tegen mijn man dat ik zin had om een dikke lul af te zuigen, ja, daar verlangde ik naar, naar een mond vol kloppend mannenvlees. Maar ik wilde ook best helemaal naakt in de zaal gaan zitten om me exhibitionistisch te laten bewonderen door al die geile, hete mannen. We gingen terug naar onze rij en schoven ver genoeg door om achter een stel kerels terecht te komen. Ik schoof onmiddellijk mijn rok omhoog en begon me te vingeren in mijn vers volgespoten kutje. Het was duidelijk zichtbaar dat er nog sperma in mijn kut zat want het droop al snel langs mijn vingers op de stoel. Dit zorgde er voor dat een man in de rij voor me spontaan klaarkwam, zo geil vond hij het om een masturberende slet te zien. Vaag zag ik vanuit mijn ooghoeken dat enkele mannen die eerder al voor ons hadden gezeten, op ons af kwamen. Zo werd het een gezellig mannenclubje, met mij als hoerig middelpunt! Je hebt nu een echte fanclub!” fluisterde mijn man. Ik lachte naar hem en zei dat ik dat ook op prijs stelde. “Wacht maar eens tot ze me straks bezig zien,” zei ik, terwijl er al een geile vent naast me kwam zitten. Hardop zei ik toen: “Ik ben vandaag vreselijk geil en ik heb een verschrikkelijke zin om eens lekker aan een pik te zuigen!” Ik keek naar mijn man en ging verder: “En als ik die van jou nu eens leeg zou zuigen? Zou je dat erg vinden?” natuurlijk vond hij dat niet erg!

Iedereen was er getuige van hoe ik zijn rits opende en zijn harde pik bevrijdde. Ik boog me naar hem toe en nam hem diep in mijn mond. Ik was goed bezig en hoorde iemand verbaasd zeggen: “Moet je kijken, ze neemt die lul helemaal in haar mond! Die moet zo ongeveer ergens in haar keel zitten!” Een andere man kwam bij ons zitten en trok zijn lul uit zijn broek. Ongegeneerd begon hij zich, kijkend naar mijn pijpshow, af te rukken. Ik begon nu te fantaseren dat al deze mannen me onder zouden spuiten met hun sperma, dat ze me zo een warme, kleverige douche zouden geven. Oh, wat leek me dat geil! Ik merkte dat mijn man er alles aan deed om nog niet klaar te komen, maar zover liet ik het nog niet komen. Ik liet zijn lul tussen mijn lippen vandaan glippen en zei dat ik een rij naar voren ging verhuizen! Ik stond op en tijdens het langs lopen kneep ik even in de lul van de man die naast mijn man zat. Even later nam ik plaats tussen twee mannen in. Achter me hoorde ik mijn man met iemand over mij praten. De man wilde weten waar hij mij ‘gevonden’ had, want hij vond mij een opwindend, mooie vrouw. Ik hoorde ook hoe mijn man vroeg of hij wat plezier met me wilde hebben. “Ja,” sprak de man, “graag zelfs.” Hij kreeg het advies om mij dan maar eens lekker bij mijn tieten te pakken! Ik merkte hoe de kerel in mijn nek leunde en met zijn beide handen mijn borsten omklemde. Hij kneedde ze stevig en een ander kroop nu tussen mijn benen en begon me op een godzalige manier te likken. Ik deed hoerig geil mijn voeten over zijn schouders en begon op de tast aan de man naast me te frunniken. Zijn pik haalde ik uit zijn broek en ik begon zacht en stevig te trekken. “Oh” kreunde ik zacht, want de tong tussen mijn schaamlippen was beweeglijk en gleed strak langs mijn clitorisje. Dat noem ik nog eens verwennen!

Ik merkte, terwijl ik met gesloten ogen genoot, hoe mijn blouse weer werd geopend en tenslotte uitgetrokken, zodat mijn borsten beter bereikbaar waren. Ook mijn rokje werd uitgetrokken en zo zat ik daar naakt, op mijn hooggehakte laarzen na! Iedereen vond me mooi en wilde me aanraken, ze waren vooral verrukt over de piercings in mijn schaamlippen en de piercings in mijn trotse, harde tepels. Opeens schreeuwde ik het uit, terwijl ik wild schokkend met mijn lichaam tot een weergaloos, eindeloos orgasme kwam. Ik trilde helemaal en tenslotte zei ik tegen die man die me nog steeds aan het likken was, dat hij nu wel mocht stoppen met geilen. Hij kroop teleurgesteld bij me weg, het was een echte kutlikker, die misschien wel urenlang had willen blijven beffen. Ik boog me nu naar de man naast me, die ik nog steeds aan het aftrekken was, en drukte een liefdevolle, welgemeende kus op zijn blote, grote eikel. Niet veel later kwam ook hij klaar en er waren al heel wat kerels in de zaal die zichzelf hadden afgetrokken en in een zakdoekje hadden gespoten. Ik voelde me werkelijk een exhibitionistische geile sloerie en wilde dit vast en zeker nog eens overdoen. Dat stond voor mij wel vast, want dit was pas echt genieten. Zalig, al die bewonderende blikken, die grijpende handen en die likgrage tongen.

Na me weer te hebben aangekleed verlieten we de bioscoop. Onderweg naar huis zei ik tegen mijn man dat ik er werkelijk intens van had genoten. Ik vroeg: “Vind jij het eigenlijk niet erg om zo’n geil exhibitionistisch hoertje als vrouw te hebben?” Hij zei nee, uit de grond van zijn hart, en bekende dat het hem juist opwond om zo’n geile vrouw mee te kunnen nemen naar bijvoorbeeld zo’n pornobioscoop. Toen we eenmaal thuis waren, drukte hij me brutaal op de bank en gaf me een flinke neukbeurt, waardoor we precies tegelijk klaarkwamen. Dat was de kroon op het werk, een zalige afsluiting van een opwindend avontuur!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Flirten is niet alleen voor singles