Iemand om zijn plaats in te nemen.

In bed hadden mijn man en ik het er al vaak over gehad, ik wilde heel graag een keer door twee mannen tegelijk genomen worden en de gedachte alleen al wond mij heel erg op. Nu kenden wij iemand in onze vriendenkring die nog vrijgezel was en er redelijk goed uitzag. Hij heette Oscar.

Het gebeurde uiteindelijk afgelopen september en totaal onverwacht. Mijn man en ik zaten die avond op de bank tv te kijken, ik was gekleed in een licht doorschijnende blouse en een minirokje toen de bel ging en Oscar bij ons op visite kwam. Nu ben ik niet preuts, maar hoe ik er bij liep, dat was te hoerig vond ik. De twee mannen vonden het uiteraard wel prima hoe ik gekleed was. Maar ik stond er op om een broek aan te trekken, ik voelde me toch een beetje beschaamd. Ik heb een broek aangetrokken en ben weer naar de huiskamer gegaan. We dronken wat, hingen een beetje voor de tv, totdat Oscar een plagerige opmerking maakte. Hierop reageerde ik en hij reageerde weer door mij te kietelen. Dit werd op mijn beurt weer beantwoord met wat gestoei. Mijn man vond het allang best, hij was dit wel gewend van mij.

Na een paar minuten stoeien, lag ik onder Oscar op de bank. Ik was van al dat gestoei toch wel wat opgewonden geraakt en ik begon ook al aardig nat te worden. Oscar zag blijkbaar dat ik wat geil was geworden. Hij begon aan mijn borsten te zitten, kneedde en masseerde ze en begon zachtjes in mijn tepels te knijpen. Ik zocht oogcontact met mijn man, die haast niet merkbaar knikte naar me. Het was dus goed.

Mijn man kwam achter mij zitten, ik lag met mijn hoofd op zijn schoot. Oscar was ondertussen nog steeds bezig met mijn borsten. Hij is echt borsten liefhebber. Van het masseren en kneden, ging het over naar likken en bijten. Mijn man ging langzaam met zijn hand mijn broek in en voelde hoe nat ik was. Ik smolt weg van al die aanrakingen van beide mannen. Ik werd met elke aanraking geiler en geiler.

Mijn man zei tegen Oscar, ze is bloedjegeil, voel maar. Oscar liet mijn borsten los en met zijn handen trok hij mijn broek uit. Zijn vingers gleden over mijn kutje heen, die juist die avond nog geschoren was. Ik voelde hoe mijn man en Oscar met beide een hand aan mijn borsten zaten, hoe ze met hun vingers over mijn klitje heen gingen, hoe ze naar binnen gingen met hun vingers. Ik lag te kronkelen van genot op de bank.

Opeens trok mijn man mij overeind en gebaarde dat ik op mijn knieën op de bank moest gaan zitten zodat ik hem kon pijpen. Hij trok zijn broek uit en daar zag ik zijn heerlijke lul. Gewillig nam ik hem in mijn mond. Oscar was nog steeds bezig met mijn kutje te verwennen. Toen vond mijn man dat Oscar aan de beurt was. Oscar deed zijn broek uit en de heren verwisselden van plaats. Ik keek naar de lul van Oscar, mijn god, wat was dat een dikke pik! Hoe kon ik die in vredesnaam helemaal in mijn mond krijgen? Maar daar had ik niet lang voor om over na te denken. Oscar pakte mijn hoofd vast en schoof mijn mond zo over zijn lul heen. Zachtjes beet ik in zijn eikel, ik likte zijn pik, zijn ballen. En ondertussen werd ik heerlijk verwend door mijn man en zijn handen.

De heren waren wat aan het smoezen, maar ik was te druk bezig met pijpen en verwend te worden, dat ik daar geen aandacht aan besteedde. Oscar haalde zijn lul uit mijn mond en mijn man stopte met mij te verwennen. Wat waren de heren van plan?

Mijn man stond op en legde een laken op de grond neer, hij ging met zijn rug tegen de kast aan zitten en beval mij om op mijn rug met mijn hoofd bij zijn pik plaats te nemen. Oscar ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten. Mijn man draaide mijn hoofd opzij zodat ik zijn lul met mijn tong kon verwennen. Zijn handen gleden langs mijn nek naar mijn borsten, kneedde ze en kneep in mijn tepels. Oscar zakte met zijn hoofd naar mijn kutje en ik voelde hoe zijn tong over mijn klitje en in en uit mijn kutje ging. Ik voelde dat ik klaar ging komen, Oscar stopte met likken en deelde zachtjes tikken uit op mijn kutje. Ik was zo geil, dat ik van die tikjes klaarkwam. En voor de allereerste keer spoot het vocht er gewoon uit, ik voelde hoe het over mijn buik en borsten heen kwam. Snel ging Oscar met zijn hand naar binnen en ik bleef komen en het vocht bleef uit me stromen. Ik kronkelde van genot en gilde het uit, ik wilde meer, veel meer.

Prompt werd ik op mijn knieën gezet. Nu moest ik mijn man pijpen, terwijl Oscar mij in mijn kutje pakte. Ik voelde hoe mijn kutje open ging staan voor die dikke lul. Ik werd hard genomen door Oscar, terwijl ik nog steeds mijn man aan het pijpen was. Oscar stopte, stond op en leidde mij richting de bank. Mijn man stond ook op en ging op de bank zitten. Ik moest van de heren op de pik van mijn man gaan zitten. Terwijl ik mijn man aan het berijden was, voelde ik hoe Oscar zijn lul tegen mijn kontje aanzette. Zachtjes en toch bruut genoeg, ging zijn pik in mijn kontje. Ik werd anaal genomen. De heren bewogen om en om. Ging de lul van mijn man eruit, dan ging de lul van Oscar nog verder mijn kontje in. Ging de lul van Oscar eruit, dan ging de lul van mijn man weer dieper in mijn kutje. Wat een enorm intens gevoel. Dat gevoel zal ik ook nooit meer vergeten.

Oscar en mijn man wilde samen in mijn kutje zitten. Twee dikke lullen, in dat kleine kutje van mij. Ik voelde hoe mijn man met zijn lul in mijn kutje ging, Oscar stopte die van hem er ook bij. Ik voelde hoe ik opgerekt werd en het vocht bleef stromen. En weer kwam ik gillend klaar.

Mijn man was toe aan een pauze en ging even uitpuffen op het balkon. Eindelijk, dacht ik, even wat rust. Mijn kutje was ondertussen erg gevoelig geworden van al dat brute geneuk. Maar helaas, pauze was er voor mij niet bij. Oscar trok mij overeind en liep naar de eettafel. Hij draaide de stoel zo, dat ik voorover leunend op de stoel met mijn kontje richting hem moest staan. Staand ramde hij zijn lul in mij. Ik kneep in de stoelleuning, ik werd gek van geilheid en wist niet meer waar ik het zoeken moest. Ik voelde hoe ik weer klaarkwam en ik hoorde hoe het vocht op de grond kletterde. Oscar draaide mij om, vroeg mij om op mijn knieën te zitten en duwde zijn pik weer in mijn mond. Ik zoog alsof mijn leven er van af hing en ik voelde zijn pik schokken. Hij spoot zijn zaad in mijn mond, haalde zijn pik eruit en bleef doorspuiten. Over mijn gezicht en over mijn borsten, ik zat helemaal onder zijn zaad. Ik zat te trillen op mijn knieën, ik kon niet meer. Maar mijn man was ook nog niet gekomen.

Oscar zette mij op mijn knieën op de bank, mijn man kwam aangelopen en ramde zijn pik in mijn kutje, zo hard dat ik dacht dat ik in tweeën werd gespleten. Hij neukte er als een wilde op los. Oscar wilde nog even nagenieten en duwde zijn half harde pik weer in mijn mond. Ik voelde hoe mijn man klaarkwam in mijn kutje en Oscar de laatste resten zaad in mijn mondje spoot.

Het was een geweldige belevenis voor ons en als ik nu met mijn man in bed lig praten we er nog regelmatig over. We worden er nog steeds ontzettend geil van en tijdens het neuken kom ik dan ook heel vaak spuitend klaar. Oscar is verhuisd en we denken erover om binnenkort maar eens op zoek te gaan naar een man die zijn plaats in zou kunnen nemen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten