Iedereen gelukkig.

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Thea, een getrouwde vrouw van 27 jaar. Op seksueel gebied kwam ik eigenlijk behoorlijk tekort, maar wat mij laatst is overkomen had ik nog nooit meegemaakt en heeft alles behoorlijk veranderd.

Omdat er thuis weer eens problemen waren tussen mijn man en mij over ons seksleven, bleef ik voor enkele dagen bij mijn vriendin logeren. Ik voel me daar echt thuis, want we zijn als zussen voor elkaar. Die bewuste avond was ik nogal laat gaan douchen. Mijn vriendin en haar vriend waren al vroeg naar bed gegaan, ik ging er dus vanuit dat ze al lagen te slapen. Het was tegen middernacht dat ik uit de badkamer kwam, ik had me afgedroogd en liep naakt door de gang naar mijn slaapkamer omdat ik het gewend ben om in mijn blootje rond te lopen. Toen ik langs de kamer van mijn vriendin kwam zag ik door de deur die op een klein kiertje stond nog licht branden. Er kwamen allerlei zwoele geluiden vanuit hun kamer. Ik keek even door de kier van de deur en zag iets wat ik eigenlijk al verwachtte.

Mijn vriendin lag op haar rug met haar benen wijd open en haar knieën omhoog. Gert, haar vriend, lag met zijn gezicht tussen haar benen en was haar aan het beffen. Voor zover ik het kon zien aan Janny (mijn vriendin) deed hij dat heel goed. Opeens stopte Gert met beffen en ging naast het bed staan, ik kon zijn pik nu langs zijn zijkant heel goed zien. Ik zag een vrij lange maar dunne pik, die recht naar voren stond. Janny ging op de rand van het bed zitten, nam zijn stijve in haar mond en begon hem te pijpen.

Ik bleef spannend toekijken en begon mijn kutje te strelen. Ik was al behoorlijk nat geworden van dit heerlijke schouwspel. Niet te geloven dat ik daar stond te geilen van mijn seksende vriendin en haar vriend.

Janny liet zich nu achterover op bed vallen, haar benen wagenwijd open. Gert streelde nog even aan haar kutje en stak toen zijn hete pik naar binnen. Janny kreunde van genot en haar vriend begon hevig te hijgen. Ik was supergeil geworden en vingerde mijn kutje steeds sneller en sneller. Terwijl Janny en Gert daar zo lagen te neuken stond ik mezelf te bevredigen op de gang. Af en toe deed ik mijn ogen even dicht, zalig gewoon.

Maar toen, plotseling trok iemand de deur wagenwijd open. Het was Gert, ze hadden gezien dat ik stond te gluren. Nu stond ik daar in mijn blootje, met mijn vingers in mijn natte kut en aan mijn stijve tepeltjes. “Zo, zo” zei Gert “Thea staat te gluren en ze vindt het zo te zien nog geil ook.” En hij keek naar mijn tieten en kutje. Ik stond verstijfd van de schrik.

“Wil je soms meedoen?” Vroeg Gert. “Kom” zei Janny, en ze kwam naar met toe, nam me bij de hand en trok me mee naar het bed. Ik legde mij neer en Janny en Gert kwamen allebei aan een kant naast me liggen. Janny streelde mijn borstjes en Gert zijn hand friemelde aan mijn klitje. Supergeil was ik, zo nat was ik nog nooit geweest. “Heb je ooit een triootje gedaan?” vroeg Janny, hoewel ze dat verdomd goed wist. Ik schudde van nee. “Heb je wel eens een andere man gepijpt?” Vroeg Gert. Weer schudde ik van nee. “Dan wordt het tijd dat je dat eens gaat doen” zei Gert, en hij kwam op zijn knieën naast mijn hoofd zitten, zijn stijve pik vlakbij mijn mond. Ik opende mijn mond en zette mijn lippen tegen zijn eikel, voelde wat met mijn tong rond zijn gaatje en opende mijn mond toen verder. Gert stak zijn lul wat dieper naar binnen en ik begon hem lekker te pijpen.

Janny was nog altijd mijn tieten en tepeltjes aan het verwennen en ging toen tussen mijn benen zitten en begon me te beffen. Heerlijk! Dat we dat nog nooit eerder gedaan hadden, snap ik niet! Ik kwam al bijna klaar en we waren nog maar een paar minuutjes bezig. “Aaaah” zei Gert, “stop maar even Thea, ik kom bijna klaar en ik wil niet in je mondje spuiten. Janny was me nog steeds aan het beffen en ik kon het niet meer houden, met een diepe zucht en wat gekreun kwam ik heerlijk klaar.

Janny zoende me op mijn mond en we tongden eventjes. Toen zei ze tegen Gert “neuk haar maar, ze is er klaar voor.” “Ben je gek” zei Gert, “ik ga jouw vriendin toch niet neuken zeker, we zijn nu eigenlijk al te ver gegaan.” “Ach, kom” zei Janny, “ze is geil hoor, maar laat maar, ik zal het wel doen.” Ze stond op, liep naar haar een kast en rommelde wat in een doos die daarin stond. Ze kwam terug met een grote kunstpenis met riemen eraan. Ik keek verbaasd toe hoe ze die kunstpik voorbond. Het was precies of Janny nu een grote, stijve, lekkere pik had. “Hoe kom je daaraan?” vroeg ik. Janny glimlachte en zei dat ze daar Gert soms mee in zijn kont neukte. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik had er geen idee van dat mijn beste vriendin en haar vriend zo een uitgebreid seksleven hadden.

“Wil je deze ook eens proeven” vroeg ze, en ze duwde de kunstlul tegen mijn lippen. Ik nam hem in mijn mond en begon het stuk plastic af te zuigen. Eigenlijk smaakte het ook gewoon naar plastic, maar de gedachte alleen al maakte me botergeil. Toen de neppik goed nat was, kroop Janny tussen mijn benen en duwde ze voorzichtig die grote kunstlul in mijn natte kutje. Eventjes deed het pijn, maar toen ze op en neer begon te stoten werd het fijn en vond ik het zalig om zo geneukt te worden.

Gert was ondertussen zelf aan zijn pik aan het trekken en zei tegen Janny “ik ben niet de enige die hem graag af en toe in zijn kontje heeft.” Hij ging achter Janny op zijn knieën zitten, deed wat spuug aan zijn eikel en stak zijn lul in Janny haar kontgaatje. “Jaaa” schreeuwde Janny, en ze begon me nu nog sneller te neuken. Ik werd geneukt door mijn vriendin terwijl zij door Gert anaal geneukt werd. Het was zo lekker dat ik weer klaarkwam, ook Janny begon behoorlijk te schokken en kwam klaar. “Nog even” zei Gert, “ik ga zo spuiten!”

“Wacht” zei ik “ik wil het zien, ik wil zien hoe dat sperma eruit spuit!” “Gaan jullie maar op de rand van het bed zitten” zei Gert. Janny kwam naast me zitten en Gert begon zich vlak voor onze gezichten af te trekken. Af en toe namen Janny en ik zijn pik in onze mondjes en opeens zei hij “hier komt het!” Ik zag een geile, witte straal uit zijn pik schieten, in het gezicht van Janny. De volgende straal was op mijn gezicht gericht, ik voelde de klodders tegen mijn wangen vliegen. Als reactie opende ik mijn mond en Gert spoot onze gezichten en mondjes vol. Ik wist niet dat een man zoveel kon spuiten, het droop uit onze monden, over onze kin tot op onze tieten.

Janny likte alles van mijn borsten af en daarna deed ik hetzelfde bij haar. We waren nog steeds geil en ik heb Janny toen nog heerlijk gebeft. Moeilijk was dat niet want ik wist wel waar ik graag gelikt werd en likte Janny op diezelfde plaatsen. Gert begon mij toen ook te beffen en even later lagen we in een soort van cirkel. Ik befte Janny, terwijl ikzelf gelikt werd door Gert die door Janny gepijpt werd. We kwamen ongeveer allemaal gelijktijdig klaar, ik voelde Janny haar sappen in mijn mond drijven, terwijl Gert diep in haar keel spoot en mijn geil dronk.

We werden de volgende morgen wakker, gedrieën in het bed van Janny. Het duurde niet lang of we waren alweer snel in opperste staat van geilheid. Gert vroeg toen zelf of ik door hem geneukt wilde worden, Ik was natuurlijk wel benieuwd hoe het aan zou voelen om een keer een echte andere pik in mijn kutje te voelen en ik stemde maar al te graag toe. Ik moet zeggen, hij neukte me heerlijk en het gaf een extra geil effect dat Janny zichzelf klaar lag te vingeren naast ons, zij genoot ervan om haar vriend met mij te zien neuken. Ook deze keer kwamen we weer gelijktijdig klaar, Janny vingerend en Gert al neukend diep in mijn kutje, hij spoot een gigantische lading warm zaad bij me naar binnen en ik vond het heerlijk. Janny heeft mijn kutje helemaal uit gelikt en ook toen kreeg ik weer een overweldigend orgasme.

Na het ontbijt ben ik weer naar huis gegaan en vertelde ik mijn man het hele verhaal in geuren en kleuren. Dat maakte hem zo geil dat hij me die dag wel vier keer heeft geneukt. Ieder keer moest ik hem weer vertellen hoe ik het had gevonden om een andere lul in mijn kutje te voelen. Sinds die dag ga ik regelmatig naar Janny en Gert en hebben we iedere keer weer de fijnste seks die je maar kunt bedenken. Mijn man hoort dan graag van mij hoe de nacht is verlopen als ik de volgende dag weer bij hem ben.

Zo is hij gelukkig en ik ben super gelukkig en altijd geil.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten