Iedereen blij

Iedereen blij.

Dit verhaal is een volledige weergave van de werkelijkheid! Ik ben al meer dan 25 jaar heel gelukkig getrouwd met Ria, met wie ik al omga vanaf haar 16e jaar. We hebben een heel fijn leven samen, op alle gebied, ook op het terrein van de sex. Als ik iets te klagen zou hebben is dat vanwege het feit dat ik haar niet kan bewegen tot geile uitwisseling met anderen. Van partnerruil wil ze niets weten. Maar, het moet gezegd, ze is een heerlijke vrouw die altijd in is voor een geile neukpartij.

 Toch heb ik een probleem: Ik word erg hitsig bij het idee dat mijn vrouw geilt met iemand anders en in dat opzicht kom ik dus veel te kort. Het lijkt me het einde mijn vrouw met een ander bezig te zien, hoe ze een andere lul dan de mijne vastpakt en stijf rukt, hoe ze haar tieten laat zuigen door een vreemde! En hoe ze zich laat zakken op een stijve stengel die niet de mijne is! Ik weet dat ze voor dat ze voor mijn tijd aan alle vormen van sex heeft meegedaan, maar als ik daarover begin dan zegt ze steeds weer dat ze toen aan het experimenteren was en dat ze nu genoeg aan mij heeft.

Ik heb het daar vaak met haar over gehad, maar ze is niet te bewegen om er eens mee te experimenteren. De gedachte windt haar ook wel op, maar toch voelt ze er niets voor om het met een ander te doen. Ik heb genoeg aan jou, zegt ze altijd, en bovendien, misschien komen er problemen van, want wat gebeurt er als een van ons verliefd op een ander wordt?

En zo ben ik “noodgedwongen” ertoe gekomen om van de nood een deugd te maken. Het was niet gemakkelijk en een degelijke voorbereiding was essentieel.

Zoals gezegd heb ik vaak geprobeerd Ria op andere gedachten te brengen, maar het is en blijft nee. Wel merkte ik dat het gesprek erover en dus de gedachte eraan haar erg opwond, want er volgde altijd een heerlijke neukpartij na zo’n gesprek. Dan zag en voelde ik aan haar kale opgezwollen lippen en haar druipende kut dat een en ander haar niet onberoerd liet. En zo ben ik op het idee gekomen om van de nood een deugd te maken.

Ik heb haar voorgesteld om het als een fantasie te spelen.

Het spel begint met een inleidende vrijpartij en ik moet er voor zorgen dat ze klaar ligt voor gebruik: Tongzoenend, likkend, masserend maken we elkaar geil en dan neem ik het heft in handen. Ik zeep haar kutlippen in en scheer haar om haar klaar te maken voor een vreemde bezoeker. Die fantasie gaat er bij haar in als koek! Ze ligt te kronkelen en komt haast tot een spontaan orgasme en dat zijn geile momenten voor ons allebei, want het is zo heerlijk zoals ze daar dan ligt met haar benen zo wijd mogelijk gespreid en de spontane neukbewegingen die ze maakt met haar onderbuik. Ook het gezicht van haar glinsterende spleet is beregeil om te zien. Dan komt het moment dat ik haar helemaal heb klaargemaakt voor het bezoek.

Vanaf dat moment gaat het altijd als volgt: Ik bind haar met haar armen en benen vast, waar ik zwachtels voor gebruik en vervolgens blinddoek ik haar. Vervolgens kruip ik nog even op haar, waarna er een tweede heerlijk voorspel volgt. Ik zorg ervoor dat zij dan haar eerste orgasme krijgt en daarna zeg ik dat ik wegga om een vriend van mij te halen en om hem de huissleutel van ons te geven zodat hij binnen kan komen om zich aan Ria te goed te doen.

Ze hoort dan hoe ik me aankleed en de kamer uitga en ze hoort ook de voordeur dichtslaan. In onze geparkeerde auto buiten heb ik dan al de rekwisieten klaar liggen die nodig zijn om de fantasie succesvol te laten verlopen. Dat zijn vaak hele kleine dingen, zoals het opplakken van een snor of een pruik van lang haar of het gebruiken van een totaal andere after shave, ook heb ik mijn lul wel eens kaal geschoren, wat op haar een enorm effect had.

Vervolgens kom ik dan weer binnen en loop rechtstreeks naar de slaapkamer waar Ria al ligt te kronkelen van voorplezier. Zulke avonden zijn echt erg tof: Er wordt geen woord gesproken, alleen maar geneukt, gelikt, gestreeld en uiteindelijk spuit ik haar dan vol en verdwijn, haar nagenietend achterlatend. Als ik dan even later als de echtgenoot terugkom,

dan vertelt ze me in geuren en kleuren hoe ze in mijn afwezigheid is geneukt, wat tot resultaat heeft dat we er nog weer eens tegenaan gaan en ik mijn stijve lul in haar door ‘een ander” volgespoten kut stop en we gezamenlijk nog een heerlijk orgasme krijgen. We hebben zo al heel wat geile avonden samen doorgebracht, maar het vervolg hierop is nog fraaier, vooral door zijn eenvoud en het genot dat ik er aan beleef en in feite Ria ook!

Vorige week is het gebeurd en de gebruikelijke voorbereiding voor onze fantasie was weer achter de rug. Ik kleed me dus weer aan en zeg tegen de vastgebonden en van geilheid kronkelende Ria dat ik nu naar Theo ga ( een goede vriend van ons) om hem de sleutel te geven. Zo gezegd zo gedaan, maar wat zij niet wist was dat Theo daar echt stond te wachten, omdat ik dat met hem had afgesproken!

Ik geloof niet dat ik ooit zo geil geweest ben als toen. Alles verliep volgens plan. Ik trek de deur achter me dicht en buiten ontmoet ik Theo. Samen gaan we naar binnen en hij loopt meteen naar boven, zijn al stijve lul achterna, terwijl ik nog even beneden blijf. Lang houd ik het daar niet uit want ik kan niet wachten om mijn vrouw met een andere lul verwend te zien worden. Dus sluip ik zachtjes naar boven en zie vanuit de deuropening hoe Theo Ria ligt te beffen. Hij zit daar spiernaakt op handen en knieën voor haar en zijn tong gaat door haar spleet. Zijn twee handen omvatten haar borsten en met zijn vingers masseert hij haar tepels. Zachtjes kom ik naderbij zodat ik alles van zo dichtbij mogelijk kan meemaken. Wat een avond! En wat een pik heeft die Theo! Na het sporten onder de douche of likkend aan de kut van Ria maakt wel een enorm verschil! Ik maakte me wel wat zorgen toen ik Theo zijn stijve paal daar zo zag, die was wel een stukje groter (en dikker!) dan de mijne en misschien zou Ria dat voelen met alle gevolgen van dien!

Het is een heerlijk feest geworden en ik heb zo genoten van die in en uitschuivende paal van Theo en van de reacties van mijn vrouw, die ik nu ook eens van dichtbij vol heb zien spuiten! En dat niet alleen, ik heb van dicht bij kunnen zien hoe geil ze is. Ik heb haar zelfs het geil uit haar kut zien spuiten! Die avond is ze wel vier keer klaar gekomen en ik moet zeggen, ik kon me met moeite beheersen. Wat had ik graag meegedaan! Maar mijn tijd zou nog komen!

De avond zoals verliep zoals altijd: Op een gegeven moment, nadat Theo 2x was klaargekomen (een keer erin en een keer over Ria’s borsten), kleedde hij zich aan en hij ging weg en ik er heel stil achteraan. We gingen samen naar buiten waar een spontane High Five volgde en toen ben ik gauw naar binnen gegaan want ik wilde nu ook wel even aan de beurt komen!

In de slaapkamer gekomen, maak ik haar los en gaat de blinddoek af en Ria vertelt enthousiast over de ervaring van deze avond en ik verschoot haast van kleur toen ze me vertelde dat ze mijn pik in haar grot nog nooit zo lekker had gevoeld als deze avond. Onnodig te zeggen dat ik met mijn eigen stijve lul aan de gang wilde en dat ik al gauw mijn eigen stijve lul in de door Theo volgespoten kut van Ria ramde!

Dat is andere koek. Niet om het een of ander, maar dat is een heel aparte sensatie om je lul door het geil van een andere man te laten glijden! En Ria heeft er nooit genoeg van, dus die deed weer lekker mee. Geil, geil, geil!

Eigenlijk zijn er alleen maar winnaars in dit geval en vandaar dat ik dit nu met enig regelmaat organiseer. Niet altijd met Theo, maar ook wel eens met anderen. De kunst is om het af te wisselen. Het is te riskant om er elke keer maar iemand bij te halen. Ria krijgt er gelukkig nooit geen genoeg van! 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten