Hun nieuwe huis.

Afgelopen zomer ging ik naar een oude vriend die ik al een tijd niet meer gezien had door mijn werk, hij had mij uitgenodigd om hun nieuwe huis eens te komen bezichtigen dat ze pas gekocht hadden. Hij had mij zijn adres gegeven en ik was dus vroeg in de auto gestapt en ik reed erheen, wat een ritje was van anderhalf uur. Op het adres aangekomen stond ik voor een kast van een huis dat wat afgelegen van de rest lag en er prachtig uitzag. Ik belde aan en zijn vrouw ‘Joke’ deed open, ze begroette me hartelijk en liet me binnen.

Wim zat in de woonkamer en we begroetten elkaar ook en gezamenlijk gingen we naar buiten naar de tuin die prachtig groot was. Van het heerlijke weer genietend haalden we oude herinneringen op, plotseling stond Joke op en zei ”deze kleding is me te warm ik ga even wat luchtigers aandoen.” Wim en ik kletsten nog over van alles en nog wat toen Wim plotseling zei: “Dat ziet er beter uit schat.” Joke liep langs ons heen en ging zitten, volledig naakt, ik kon gelijk mijn ogen niet meer afhouden van dat prachtige lijf wat daar voor me zat, ze had behoorlijk grote borsten die een hand van mij goed zouden vullen en een mooie vlakke strakke buik en een streepje haar boven op haar poes.

Wim zei tegen me: “Moet je een doekje hebben, je kwijlt behoorlijk.” en begon samen met Joke te lachen. Ik kleurde en lachte wat pijnlijk mee, maar voelde ondertussen mijn lul wel flink groeien want ik kon mijn ogen gewoon niet meer van Joke afhouden ze was prachtig. Joke zag de bult in mijn broek groter worden en vroeg onschuldig: “Die stijve in je broek komt toch niet door mij, anders moet ik je daar dan maar eens vanaf helpen.” “Ja” zei Wim “dat had ik toch gezegd, dat je hem een stijve zou bezorgen, als je zo rond gaat lopen dan is dat wel het minste wat je voor hem kan doen” en hij knipoogde naar mij.

Nog steeds een beetje verward hierdoor zei ik: “ Dat kan je toch niet doen ze is je vrouw!” “Ach” zei Wim “het is heus niet de eerste keer hoor, ze heeft zo af en toe graag een andere man en ik vind het best geil om toe te kijken dus ik zou zeggen blijf zitten en geniet“ Joke stond op en kwam op mij af gelopen, nu kon ik haar nog beter bekijken, haar tepels stonden keihard vooruit op haar borsten. Ze knielde voor me en legde een hand op mijn stijver wordende lul en masseerde die door mijn broek heen. “Dat is een flink grote lul” zei ze en ze begon mijn broek te openen, trok die uit en nam gelijk mijn onderbroek mee. Mijn lul sprong te voorschijn en stond naschommelend recht overeind. Nadat ze ook mijn T-shirt uit had getrokken, zat ik daar naakt voor haar op het terras en duwde ze mijn benen uit elkaar. Ze kwam nog dichterbij, pakte mijn lul vast en zei: “Dat is echt een grote pik, nog groter dan die van Wim en die heeft toch ook geen kleintje, daar zal ik eens flink van genieten.”

Zwijgend keek ik naar Joke genietend van haar warme hand om mijn harde lat en langzaam begon ze me af te rukken en ik kreunde van genot, Joke keek me aan terwijl ze me aftrok en zag dat ik genoot van haar geruk. Ik was behoorlijk geil geworden en had al een tijd geen sex meer gehad en voelde een paar druppels sperma uit mijn eikel druppelen van de opwinding die ik voelde. Joke zag dit en vroeg: “Zo te zien heb je al een tijd niks meer gehad” en ik kreunde alleen maar als antwoord. Haar ander hand ging naar mijn ballen die zwaar onder mijn lul hingen, ze liet mijn ballen door haar hand rollen en zei “verdomme, die zijn hard en dik hoelang ben je al niet meer klaar gekomen?” “Oh een maand of zo, te veel gewerkt en ik was zelfs te moe om me af te rukken” antwoordde ik. Joke boog zich voorover, stak haar tong uit en likte de druppels zaad van mijn dikke gezwollen eikel en proefde ervan. “Mmm, dat smaakt goed ik ben benieuwd of een mondvol ook zo lekker is” zei Joke en ze opende haar mond en mijn eikel verdween tussen haar volle lippen. “Aaah” kreunde ik “wat een heerlijke hete mond heb jij Joke” en mijn dikke lul verdween nog dieper in haar mond. Ik voelde haar tong heerlijk over mijn eikel gaan terwijl ze mijn ballen ook masseerde.

Joke’s hete mond ging heerlijk op en neer over mijn keiharde pik en ik liet merken dat ik het lekker vond door flink te kreunen en mijn pik nog wat dieper in haar mond te duwen. Wim was wat dichterbij komen zitten om beter te kunnen zien hoe Joke mij pijpte. Hij stond op, kleedde zich ook uit en ging weer zitten met een harde lul die hij zachtjes af begon te rukken. Ik keek even naar hem en concentreerde me weer op het pijpwerk van Joke, die plotseling mijn hele pik tot aan mijn ballen in haar mond liet verdwijnen, wat verschrikkelijk lekker was en mijn ballen goed aan de kook brachten. Joke ging door met mij lekker diep te zuigen en ik voelde mijn zaad in mijn ballen opborrelen en voelde dat ik dit niet meer lang vol hield. Een minuut later werd het gezuig van Joke me te veel en onder luid gekreun spoot ik mijn dikke warme sperma met dikke stralen in haar keel. Ze slikte alles door en zoog de laatste druppels uit mijn eikel, terwijl ik lag na te hijgen van het geweldige orgasme wat ik net had gehad.

“Dat was heerlijk Joke, dank je” bedankte ik haar en boog voorover en kuste haar vol op de mond en kreeg prompt haar tong in mijn mond en we tongden nog even wat. Joke maakt zich los van mijn lippen en zei ”je hoeft me niet te bedanken hoor, ik heb je met plezier leeg gezogen en je sperma was ook lekker” terwijl ze nog wat mijn half harde lul speelde.

Wim had zich ondertussen flink afgetrokken en kwam ook bijna klaar, al rukkend aan zijn harde pik stond hij op en liep naar Joke toe, pakte haar hoofd en duwde zijn op springen staande lul diep in haar mond en neukte haar in de mond, hij kwam naar een paar stoten ook klaar en spoot zijn zaad luid kreunend diep in Joke’s keel. Dit had mij zo opgewonden dat mijn lul weer helemaal paraat stond. Ik wachtte even tot Joke met Wim klaar was en legde haar toen op de warme grond en spreidde haar benen, waar ik een prachtig mooie kut zag waaruit haar sappen al vloeiden. Ik knielde en boog voorover naar haar kut en snoof de heerlijke geur van haar kut op en ging toen met mijn tong over haar schaamlippen en klit wat bij Joke een luid gekreun ontlokte. Mijn tong ging tussen haar schaamlippen de kletsnatte gleuf volgend, omhoog naar haar klit en ik begon die te bewerken met mijn tong. Haar kut smaakte heerlijk en ik kreeg er geen genoeg van en befte haar driftig verder. Ondertussen had ik ook twee vingers in haar drijfnatte gleuf gestoken en neukte haar met mijn vingers en zoog flink op haar gezwollen kittelaar die behoorlijk groot was.

Joke kronkelde van geilheid, ze pakte mijn hoofd vast en duwde mij nog harder tegen haar stomende kut op en kreunde “aaaaah, wat lekker, dat is heerlijk niet stoppen.” Het duurde niet lang en Joke kwam tot een geweldig orgasme wat haar onbeheerst liet kronkelen van het genot dat haar overspoelde. Terwijl ze klaar kwam bleef ik haar druipende kut likken genietend van de sappen die uit haar klaarkomende scheur stroomden. Omdat ik doorging kreeg Joke nog een orgasme en ik voelde haar kutje strak worden om mijn vingers die nog steeds in haar kutje sopten.

Ik stopte met beffen en keek naar Joke hoe ze nog lag na te genieten van haar orgasme, ik pakte mijn pik vast die recht overeind stond en kroop tussen haar gespreide benen en duwde mijn lul in haar natte hete kut en stootte mijn lul in een keer door tot aan mijn ballen in haar kut. Ik was zo geil dat ik nog niet de moeite had genomen om te vragen of ze neuken wou, ik was zo geil dat ik alleen nog maar mijn vette paal in haar kut wild stoppen en haar flink wou neuken. Toen Joke mijn dikke paal naar binnen voelde glijden in haar stomende kut schreeuwde ze het uit van genot en sloeg ze haar benen om me heen en duwde me zo nog dieper naar binnen en ik voelde haar baarmoedermond aan mijn eikel zuigen, wat geweldig lekker aanvoelde, ik begon haar met lange harde stoten te neuken.

Al na een minuutje voelde ik haar kut steeds strakker om mijn lul gaan zitten en begon ze onder me klaar te komen. Mijn harde paal bleef ik in haar krampende kut stoten tijdens haar orgasme wat haar deed schreeuwen van genot. Wim was erbij komen zitten en duwde zijn harde lul in de mond van Joke die er gretig aan begon te zuigen en Wim kreunde van genot. Ondertussen voelde ik het zaad in mijn ballen opborrelen en vlug trok ik mijn pik uit Joke’s kutje en kneep even flink in mijn harde lul om te voorkomen dat ik al klaar kwam en kreunde hierbij hevig van genot. Wim zei "als je in haar wil spuiten mag dat hoor, dat vind ze heerlijk" en Joke kreunde instemmend met de mond vol van de lul van Wim. Ik antwoordde dat ik nog niet klaar wou komen maar me even in wilde houden, want ik was van plan om nog flink van haar natte kut te genieten.

Ondertussen was Joke op haar knieën gaan zitten om Wim beter te kunnen pijpen en gaf ze mij een prachtig zicht op haar heerlijke kont en kut. Ik kroop achter Joke en begon met mijn eikel over haar natte gleuf te wrijven en duwde toen mijn lul tussen haar schaamlippen door in haar neukgrot. Even bleef ik zo zitten, met alleen mijn eikel in haar verrukkelijke kut, ik pakte haar heupen vast en ramde toen mijn harde lul tot aan mijn ballen in haar stomende kut en begon haar stevig te neuken. Wim was ondertussen Joke weer flink in de mond aan het neuken en zat tot aan zijn ballen diep in de keel van haar en kreunde van het gevoel van die hete zuigende mond aan zijn lul. Ik neukte haar stevig door en keek hoe mijn lul in en uit haar gleed en begon met een vinger haar ster te masseren. Aan Joke’s gekreun te horen werd dat wel gewaardeerd, ik duwde mijn vinger in haar kontje en vingerde die onder het neuken.

Wim begon ook weer te komen en spoot weer een lading zaad in de geile gulzige mond van Joke, wat mij nog meer opwond en toen kon ik mijn orgasme niet langer meer tegen houden, met mijn lul diep in haar zuigende kut spoot ik mijn sperma vol genot in haar geile gleuf. Trillend en naschokkend van mijn orgasme trok ik mijn lul uit Joke’s kut en gelijk zag ik mijn zaad uit haar kut op de grond druipen, ik vond dat er verschrikkelijk geil uit zien en keek nog even hoe Joke nog wat met haar kutje kneep en er nog meer sperma uitduwde wat ook op de grond droop.

Toen stond ze op en pakte een handdoek, hield die tegen haar kut en zei: “Dat was heerlijk, maar ik ga me nu eerst even douchen, ik kom zo terug.” Toen Joke weg was vroeg ik aan Wim “doen jullie dit vaker, met anderen neuken?” en hij antwoordde: “Ja dit doen we al een aantal jaren, maar durfden het nooit tegen vrienden te zeggen of die mee laten doen en Joke die geilt al tijden op je en wou best een keertje met je neuken en jij zo te zien ook.” Ik lachte en zei: “Ik heb haar altijd een mooie vrouw gevonden en ze heeft een geweldig mooi lijf en een heerlijke kut om te neuken.”

We praten nog wat verder liggend op de ligstoelen, toen Joke weer aankwam en er weer fris uitzag. Ze kwam bij me op de stoel zitten en ging gelijk weer met haar hand naar mijn lul en begon me weer zachtjes af te rukken en binnen een paar seconden stond mijn lul weer overeind. Toen pakte ze een tube glijmiddel en begon ze mijn lul er mee in te smeren, ik zei nog: “Dat zal jij toch zeker niet nodig hebben, je bent al goed gesmeerd.” Joke glimlachte en ging over mij heen staan, liet zich zakken en pakte mijn harde pik, ze duwde die tegen haar kontgaatje en liet zich er op zakken. Ik voelde haar sterretje open gaan en mijn lul gleed soepel naar binnen, ik kreunde van genot toen ik haar strakke kontgaatje om mijn lul voelde. Langzaam liet Joke zich verder omlaag over mijn lul zakken totdat ze op mijn buik zat. Joke had een geweldig hete kont en ik zei Verdomme wat is dat lekker ik heb nog nooit een vrouw in de kont geneukt, wat voelt dat lekker strak om mijn lul die heerlijke kont van je. Verbaasd zei Joke “heb je nog nooit een kont geneukt? Nou dan zal ik je eens lekker met mijn kontje verwennen.”

Ze begon heerlijk op mijn lul te wippen en ze kreunde van genot net als ik. Haar hete kont voelde zo lekker aan dat ik al heel vlug naar een orgasme toe ging, ik zei dat tegen haar en Joke begon me nu nog sneller te neuken en al gauw explodeerde mijn lul diep in haar geweldig hete kont waar ik straal na straal sperma in spoot en luid kreunend van genot riep ik: “Wat een lekkere kont om in te spuiten.” Even later gleed mijn pik uit haar kont en Joke stond op en Wim ging achter haar staan en schoof nu zijn harde pik in haar kont waar die nu makkelijk in gleed en hij begon haar flink in haar kontje te neuken. Na genietend bekeek ik hoe Joke en Wim aan het neuken waren en na een minuut of tien spoot ook Wim zijn ballen leeg in de kont van Joke die er geweldig van genoot. Even later zei Joke “jammer dat je zo vlug klaar kwam, ik had wel nog wat langer van je lul in mijn kont willen genieten.” “Sorry” zei ik “dat was de eerste keer voor mij en het wond me zo op dat ik me niet meer kon inhouden en dus zo snel al in je kontje spoot.” “Niet zo erg hoor, dat is Wim de eerste keer ook overkomen, hij was zo opgewonden daarvan dat die nog maar net met zijn eikel in me kontje zat en toen al begon te spuiten in mijn holletje” antwoordde Joke. “Wil je het zo weer eens proberen?” voegde ze eraan toe.

“Dat wil ik wel, het voelde heerlijk zei ik. Joke kwam naar me toe en begon mijn slappe lul te weer zuigen met haar lekkere hete mond en al vlug was mijn lul weer behoorlijk stijf, ik stond op en liet Joke over de tafel heen bukken en ging achter haar staan. Ik pakte mijn lul en duwde die in haar kont waar die heerlijk naar binnen gleed, ik bleef even stil in haar kont zitten, genietend van de hitte van haar darmen rond mijn lul. Langzaam begon ik haar te neuken en Joke kreunde van genot toen ze mij haar kontje voelde neuken en ik had zo een prachtig zicht op haar kont en kon goed zien hoe mijn pik diep in haar strakke kontje zat wat mij enorm opwond en ik haar nog sneller en harder begon te neuken, tot groot genot van Joke. Na een minuut of vijf voelde ik alweer een orgasme opkomen en vlug trok ik mijn harde lul uit haar kont om mijn orgasme uit te stellen. Wim lag op de ligstoel en zei: “Lekker he die kont van Joke” en ik beaamde dat.

Ik tikte Joke op haar billen en zei “ga eens op Wim zitten en steek zijn pik in je kut dan ga ik je weer in je kontje neuken.” Ze keek me aan en zei “met twee mannen tegelijk? Dat heb ik nog nooit gedaan, dat lijkt me lekker.” Ze liep naar Wim en ging op zijn pik zitten en ik ging achter haar staan en ging door mijn knieën en duwde mijn pik in haar kontje. Joke kreunde van het genot van wat ze voelde, twee harde lullen in haar lijf. Ik begon haar te neuken en Wim begon op het zelfde ritme mee te neuken en Joke joelde van genot en riep: “Dit is geweldig, het is net of ik door een gigantisch dikke lul word geneukt!” Wim en ik neukten er flink op los totdat Joke klaarkwam en we tegelijkertijd ons zaad in haar spoten waardoor ze weer een orgasme kreeg

Een paar uur later vertrok ik weer naar huis met de belofte dat we dit zeer snel weer eens zouden doen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten