Hoerige seks.

Nog steeds gaan de rillingen door mijn lijf, als ik eraan denk wat er afgelopen weekeind gebeurd is. Het is nu donderdagmiddag. Mijn kut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk al weer zin om alles nog eens opnieuw te beleven. Waar ik het over heb?

Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Veronica, ik ben 27 jaar en getrouwd met Otto, die een jaartje ouder is. Allebei houden we van hoerige seks en eigenlijk hebben we dat tot afgelopen weekeind netjes binnenshuis kunnen houden. Daarmee wil ik zeggen, als we besloten om te neuken, kleedde ik me zo sletterig mogelijk en maakte ik me op als een snolletje. Otto gaat dan regelrecht door het lint en zelf lig ik al gauw te kreunen van genot als hij met me bezig is. Heel vaak hebben hij en ik het erover gehad om eens echt het hoertje te spelen.

Zomaar, voor de spanning. In ieder geval begon Otto me de laatste tijd te zeggen dat hij er werk van zou gaan maken en ik nam zijn ‘bedreiging’ serieus. Want hij is niet jaloers en ik weet al heel lang dat hij erop geilt als hij mij met een ander ziet flirten. Toen we vorige week vrijdag naar Antwerpen zouden gaan en hij me zei “Trek je hoerigste kleren maar aan”, wist ik meteen dat het ging gebeuren. Als een echt sletje zat ik opgemaakt en wel naast hem in de auto. Ik had een kort leren rokje aan, tezamen met nylons, nieuwe pumps en een zwart bloesje met veel kanten siersels en zilveren knoopjes. Om het niet al te gek te maken, had ik mijn gewone jas meegenomen. Ik kreeg van hem niet te horen wat we nu precies in Antwerpen gingen doen. Wel had ik begrepen dat we er bleven slapen, want hij had de nodige spullen ingepakt. Het enige wat Otto losliet was, “In Antwerpen kent niemand ons.” Goed, we kwamen in een hotelletje terecht en namen plaats aan de bar. Otto had de sleutel van een tweepersoonskamer op zak en we namen een borrel. Na de eerste slok zei Otto “Het hotel is betaald, maar verder heb ik niet veel bij me. Als we het gezellig willen hebben, zal jij er wat voor moeten doen. Ik heb al wat afspraakjes voor je gemaakt, dus bereidt je maar vast voor.” Dat deed ik, door mijn borrel leeg te drinken en een nieuwe te bestellen.

Een paar tellen later schoof er een vreemde kerel naast me aan de bar. Hij begon tegen me te praten en ik begreep dat het een Nederlander was. Hij zei dat die borrel voor zijn rekening was, maar dat ik hem wel snel leeg moest drinken. Toen ik hem vroeg waarom, liet hij me wat geld zien en zei hij me met een glimlach, “Omdat jij dit gaat verdienen, vraag de sleutel van je kamer even aan je man.” Ik draaide me angstig om naar Otto en die hield me grijnzend de sleutel al voor. “Doe maar rustig aan” zei hij. “Ik zit hier lekker, veel plezier.” En hij wuifde met zijn hand. Als in een droom stond ik op en ik merkte meteen dat de vreemde man ook van zijn kruk kwam. Pas toen we voor de kamerdeur stonden, zei hij dat hij Bart heette. We gingen naar binnen. Wat vreemd, een onbekende man in een onbekende kamer, maar wel mijn jas over een stoel en onze koffer naast het bed. Ik kreeg het geld toegeschoven en telde het niet eens na. Ik stond als aan de grond genageld voor Bart en hij zei lachend. “Er wordt natuurlijk wel het een en ander van je verwacht, meisje. Trek eerst dat rokje en dat bloesje maar eens even uit.”

Toen, als bij toverslag, was ik van mijn nervositeit af. Het flitste door me heen dat alles in orde moest zijn, dat Otto alles had geregeld en dat ik nu de kans had om me als een echte hoer te gedragen. Mijn vingers trilden dan ook niet, toen ik de zilveren knoopjes van mijn bloes open begon te maken. Ik ritste van achter het rokje open en liet het over mijn schoenen vallen. Ik stapte eruit. Een beha droeg ik niet, dus stond ik in mijn nylons en slipje voor de man, die me met zijn ogen wel wilde verslinden. Hij trok me naar zich toe en begon me wild te zoenen en draaide hard aan mijn opzwellende tepels. Toen duwde hij me op het bed en rukte het slipje over mijn knieën, trok mijn benen wijd en liet drie vingers in mijn kaalgeschoren scheur verdwijnen. Toen hij even flink met me tekeer was gegaan, ging hij staan en zei, “Trek dat slipje maar helemaal uit, want ik ga je neuken.” Hij kleedde zich uit en toen zijn slip omlaag ging, sprong er een heerlijk grote knuppel tevoorschijn, die trillend voor zijn buik bleef staan. Dat alles afgesproken werd was, bleek wel uit het feit dat hij condooms bij zich had. Zonder verdere plichtplegingen haalde hij een condoom uit de verpakking en rolde die over zijn snikkel. Ik hield mijn benen al weer wijd open toen hij op bed kwam en ik hielp hem zijn lul bij me binnen te krijgen. “Neuk me maar, neuk me!” kreunde ik en ik vond het heel normaal dat ik zoiets zei. Het was de eerste keer dat ik, buiten wat flirten, echt iets buiten Otto om deed. Ik voelde de grote staaf in me glijden en had maar enkele stoten van Bart nodig om door het dolle heen te raken. Wild werkte ik mijn heupen naar boven, ik kwam soms zelfs met mijn billen van het bed als ik zijn stoten tegemoet kwam. Ik hijgde heet in zijn oor dat hij zo’n lekkere neuker was en dat hij me al bijna klaar had gekregen. Bart gromde van genoegen. Vooral toen ik mijn nylonbenen om hem heen sloeg en hem aanspoorde nog sneller te neuken door mijn hoge hakken in zijn dijen te drukken en mijn lange nagels in zijn rug te zetten. Veel sneller dan hij waarschijnlijk had gewild, spoot hij het condoom vol en trok zich voorzichtig en zwaar hijgend terug.

“Dat was lekker” zei hij. Even later kleedde hij zich weer aan, gaf me een zoen en verdween. Ik deed een greep naar het geld en zag in de gauwigheid dat ik vijftig euro had verdiend. Lang niet slecht voor een amateurtje dat zich voor het eerst laat pakken! Ik wilde mijn kut even met koud water wassen en me dan aankleden, maar toen werd er op de deur geklopt. Mijn hart begon te bonzen. “Ben jij dat, Otto?” “Een vriend van Otto”, klonk een stem. Ik hoorde meteen dat het Bart niet kon zijn. “Otto zegt dat ik even bij je mag komen. Maak je de deur even open?” Naakt op mijn nylons na, rende ik op hoge hakken naar de deur, deed open en zag een man in een keurig pak staan. “Wat een verrassing”, zei hij en hij streelde over mijn tieten toen hij naar binnen glipte.

Ik deed de deur weer op slot en zag hoe hij wat geld tevoorschijn haalde, me nogmaals keurend bekeek en zei, “Kom bij me, ik ben echt aan neuken toe!” Nog zweterig van de vorige beurt liet ik me door hem in zijn armen sluiten. Hij zoende me fel en duwde zijn tong diep in mijn mond. Hij kneep in mijn billen en streelde me overal stevig. Even later lag ik voor de tweede keer op bed naar een zich uitkledende man te kijken. Zijn lul was bepaald niet klein. Ook hij rolde er zelf een condoom over en toen naaide hij me helemaal suf en gek! Het leek wel of hij nooit tot een orgasme zou komen. Zelf kwam ik klaar bij het leven en het schoot me te binnen dat hij zich misschien van te voren had afgerukt, anders kon het toch niet zo lang duren? Toen deze man ook mijn kamer verliet, besefte ik dat ik al niet meer wist hoe hij er precies uitzag en bovendien had hij niet eens zijn naam genoemd.

Wel had hij het gepresteerd me in een neukbeurt zeker zes keer klaar te laten komen. Ik had de deur nu niet afgesloten en bleef op het bed liggen wachten. Wie er nu binnenkwam, laat zich gemakkelijk raden, Otto, mijn eigen man. Om te zien hoe het met me was. Hij zag me naakt liggen, met mijn haren door de war en mijn make-up uitgelopen, met op en neer gaande tieten van het hijgen en een van zweet glimmend lichaam. Otto nam geen moeite zich uit te kleden. Hij volstond ermee zijn lul uit zijn broek te trekken en zo werd ik voor de derde keer geneukt en ook deze keer kreeg ik heel wat te verwerken. Het hele weekeind heb ik mijn best gedaan in dat hotel en reken maar dat we ‘s avonds uitgebreid konden eten van wat ik had verdiend. Hoe hij aan zijn klanten kwam, wilde hij niet vertellen. Ik neukte ook nog met Belgische mannen en zelfs een trio met twee kerels, op zondagmiddag. Ze spraken Frans en betaalden me bijzonder goed.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten