Hoe onze fantasie werkelijkheid werd. (Ingezonden verhaal)

Mijn partner Arnold(30) en ik Janna(27) hebben al ruim 8 jaar een relatie en wonen al 6 jaar samen in het midden van het land in een dorp behorende bij de gemeente Stichtse Vecht. Arnold is een normaal uitziende en verzorgde lekkere kerel waar menige lady naar kijkt als wij in het weekend een avondje uit zijn. Ik ben volgens Arnold een langbenige brunette, en meer wil hij er niet over kwijt. Ons seksleven is prima, 2 a 3 keer in de week hebben wij seks. De ene keer uitgebreid maar ook snel een vluggertje hoort er gewoon bij. Wij waren 2 jaar samen toen wij ontdekten dat wij dezelfde fantasie hadden als we weer eens ongeremd tekeer gingen. Deze of onze fantasie eigenlijk was dat we allebei met een ander bezig waren tijdens het neuken.

Nu heb ik niets te klagen over Arnold want hij is 1 meter 86 en weegt 90 kilo en heeft een lul van 18 centimeter, redelijk normaal toch, maar die lul van 18 centimeter is wel 6 a7 centimeter dik, en toen ik hem voor het eerst te zien en te behappen zag schrok ik mij wild. Hoe ik dit gevaarte of monster moest bergen, ik wist het niet, maar geiligheid en vocht doen een hoop en voor ik het wist lag ik op mijn rug en moest ik eraan geloven. Gelukkig was ik aangeschoten anders was ik gevlucht. Maar toen hij zijn lul eenmaal naar binnen had geschoven was het hemels, wat een gevoel een dikke lul in mijn kut, heel wat anders dan de lul van mijn toenmalige relatie.

Laat ik het even uitleggen, Arnold en ik zaten allebei in een andere relatie. Wij hadden een vrienden club die elkaar al jaren kende vanuit de buurt kroeg waar wij vroeger bijeen kwamen om in te drinken om vervolgens naar de binnenstad van Utrecht vertrokken om verder te fuiven en te feesten. In de loop van de jaren ontstonden er vanzelf paartjes die elkaar dus al jaren kenden, en dus ook wisten wat we aan elkaar hadden. Ik had toen een relatie met Jacco en Arnold met Monique. Bijna al onze ouders waren in de jaren 50 en 60 geboren dus de Flower Power tijd meegemaakt en waren dus redelijk vrij in de omgang. En dit sloeg dus ook op ons. Doordat wij als jonge mensen af en toe behoorlijk de hormonen door ons lijf gierde en dat is niet verwonderlijk, dat heeft elk mens. Dat dit resulteerde wat onze ouders al deden was gewoon een logisch gevolg. Zo kon het gebeuren dat wij aan het eind van de maand geen of weinig geld meer hadden en dus dicht bij huis bleven, en uit de groep voorstellen kwamen om de boel een beetje spannend te maken. Om een lang verhaal te ontwijken, binnen een half jaar hadden wij, tussen de 5 a 7 stelletjes elkaar wel eens geneukt, gevingerd of afgetrokken. En we waren helemaal blij als de ouders van een van ons naar de camping(zomers) vertrokken en we het hele weekend voor ons zelf hadden.

Zo kon het gebeuren dat we zaten te pokeren om kledingstukken of ander spelletjes waar het altijd de bedoeling was om de ander naakt te krijgen. Waren we eenmaal naakt dan werden er opdrachten gegeven, totdat dit ook begon te vervelen door de eenvoudige reden dat niemand durfde te zeggen wat we wilde, een andere kut of lul. Maar dat gebeurde gelukkig wel, gewoon door sleutelruil. Als er weer een feestje was dan gooide de personen waarvan de ouders weg waren de huissleutel op een bordje en werd er gefeest. Einde feest liep altijd uit op een run naar het schoteltje en was het de vraag wie met wie naar huis ging. Ik heb dus in die tijd heel wat lullen naar binnen gekregen, niet altijd succesvol omdat de persoon of te dronken was of totaal geen rekening hield met de vrouw, oftewel zijn pik in plastic hulde hem erin schoof en binnen twee minuten zijn kwak spoot.

Tot ik Arnold trof, natuurlijk hadden wij vrouwen onze gesprekjes en zo had Monique al eens verteld dat Arnold een hogedrukspuit had, wat dat inhield wist ik toen nog niet. Maar ik had Arnold dus getroffen en wel bij hem thuis, samen met mijn Jacco en Marieke omdat niet iedereen elders kon. Jacco en ik zaten in tweestrijd omdat we nog nooit hadden geneukt met een ander terwijl we bij elkaar waren. Jacco knikte en maakte dus de weg vrij voor mij die onderhand op springen stond. Na een paar drankjes gingen Jacco en Marieke naar boven, wij zouden beneden ons ding doen, en hoe. Arnold had alle lampen uit gedaan en alleen twee kaarsen brandde er, vliegensvlug door onze geiligheid kleedde we elkaar uit en vlogen we de bank op, zonder voorspel voelde ik hoe een middelvinger mijn drijfnatte kut binnendrong en rondjes draaide, dat was bijna mijn eerste orgasme. Tegelijkertijd zocht ik Arnold zijn lul en ik weet nog dat ik verstarde, hoe makkelijk ik de lul van Jacco omvatte om hem af te trekken hoe moeilijk was het om deze lul voor de helft te pakken, en toen ik op onderzoek ging om te kijken wat dit voor mij inhield om te proberen om hem af te zuigen zat ik seconden lang te kijken naar dit dikke monster.

Arnold was nog steeds bezig met zijn vinger en dat liet mij natuurlijk niet onberoerd, ik voelde hoe Arnold mijn hoofd op zijn lul drukte zodat ik mijn mond wel open moest doen, ik kreeg binnen 3 seconden geen lucht meer, wat een eikel in een keer. Maar zoals eerder verteld ik kreeg geen enkele kans om weg te komen, het leek wel of een oermens zijn net veroverde buit wilde verkrachten, hetgeen ik achteraf wel lekker vond. Zijn vinger verdween uit mijn kut, mijn haren en zodoende mijn bovenlichaam werden achterover op de bank gedrukt en ik voelde hoe Arnold zich tussen mijn benen drukte, ik weet nog dat ik dacht dit is een regelrechte verkrachting maar wel een lekkere, hoe hij de Duitse helm zo noem ik de eikel van Arnold zich tussen mijn schaamlippen heeft gekregen weet ik tot op heden niet maar hij zat er tussen en hoe. Op dat moment stopte Arnold en vroeg gaat het nog, tuurlijk heb ik geroepen, volgens Arnold. Had ik maar nee gezegd misschien had ik dan meer tijd gehad om hem te verwerken. Ik voelde hoe zijn handen zich aan mijn heupen vast greep en mij iets onderuit trok, vanaf dat moment zag ik letterlijk en figuurlijk sterren, ja sterren. Enerzijds besefte ik dat ik moest ontspannen om hem naar binnen te laten, alsof ik dacht dat ik nog enige controle had, anderzijds ontplofte mijn voorhoofd van het zweet en mijn kut van een orgasme waar ik er later en nog tot op heden vele van heb gehad.

Arnold was nog steeds bezig om zijn lul in zijn geheel in mijn kut te krijgen wat hem nog aardig lukte ook zo te voelen, bijkomend van mijn orgasme voelde ik (verbeelde?) elke ader van die dikke monster lul die mijn kut uitwoonde, ik voelde (verbeelding) hoe zijn eikel mijn baarmoeder binnendrong en zich vast zette in mijn baarmoeder. En op het moment van dit seksueel geweld in mijn kut, mijn lichaam, terwijl ik mij voorbereide op mijn tweede orgasme die ik voelde aankomen hoorde ik Arnold met een beestachtig grommende stem zeggen dat hij mij ging volspuiten. Er zijn mensen, mannen en vrouwen die zich dingen tot op heden ten dage nog kunnen herinneren, ik ben zo iemand. Ik voelde hoe de lul nog dikker werd, ik voelde de handen om mijn heupen die harder knepen en ik voelde hoe de eerste straal en tweede straal zich keihard een weg zochten in mijn kut, mijn baarmoeder ik wist en weet het tot op heden niet, wel dat ik in de verte een oerkreet hoorde en ik mijn kut tot zo ver mogelijk en zo hard mogelijk samen kneep. We zijn in slaap gevallen, dat weet ik omdat ik wakker werd en het buiten licht was, en dat de lul van Arnold nog diep in mijn lijf zat. Ik moest toch opstaan want ik voelde aandrang om te plassen. En toen herinnerde ik de woorden van Monique dat Arnold een brandweerspuit had, dus heel hard en heel, heel veel. Ik voelde onder het lopen zijn sperma langs mijn dijen lopen. Een klein uurtje later zaten we met zijn vieren te ontbijten toen Arnold aan Jacco vroeg is Janna altijd zo geil. Ja hoorde ik Jacco zeggen, sterker ze is niet te verzadigen. Ik zat erbij en ik hoorde het, punt. Het punt voor mij was dat ik mijn maatje had gevonden, ik moest en zou Arnold hebben, en ik heb hem gekregen, weliswaar tegen veel zere benen maar ik heb mijn Arnold.

En nu naar mijn of laat ik zeggen onze fantasie, ik heb het mee gekregen op die zondagochtend van onze eerste neuk verkrachtingsbeurt. Toen Jacco Arnold antwoordde zag ik hoe Marieke haar wenkbrauwen optrok en mij aankeek. En, hoorde ik Marieke aan Jacco vragen, was ik geil. Ik zag Jacco verkleuren en hoorde hem stotteren. Wat was nu het geval, Jacco was zonder geneukt te hebben in slaap gevallen, zodat Marieke zich op het seksueel geweld wat zich beneden haar afspeelde en waarvan ik een van de hoofdpersonen was klaar had gevingerd. Als Jacco haar s’morgens alsnog een neukbeurt had gegeven had zij zich misschien bedacht, maar nee. Dus van de vrouwen was ik de enigste die gevuld was. We zaten elkaar aan te kijken en wisten niet wat te zeggen totdat Arnold, mijn held met zijn verschrikkelijk maar heerlijk neukapparaat, zei, Marieke dus jij bent nog niet aan je trekken gekomen. Nee hoorde ik Marieke zeggen. Ik zag Arnold opstaan en hoe hij omliep naar Marieke, vervolgens zijn ongewassen lul uit zijn onderbroek haalde en hem voor Marieke haar mond hield. Ik zag hoe het gezicht van Marieke verstarde en dacht aan het feit hoe ik die nacht gekeken moet hebben. Ik zag ook hoe Jacco mij aankeek en vervolgens vroeg, heb jij dat in je lijf gehad. Ik moet volgens mij heel triomfantelijk geknikt hebben want Jacco keek ineens heel verdrietig. Ik keek zo naar de half slappe lul van Arnold en voelde jaloezie!. Ik wilde hem nog wel een keer, maar op dat moment hadden wij nog geen relatie, ik had alleen maar een beurt gehad. En wat voor een beurt, voor mijn gevoel kon ik de stoel waarop ik zat zo naar binnen zuigen.

Maar terug naar Marieke, ze waagde de poging en greep de lul van Arnold en begon te trekken, waarop Arnold Marieke pardoes van de stoel af trok en haar op de bank gooide. Ik ging getuige zijn van dezelfde heerlijke verkrachting die ik eerder had onder gaan. Ik zag hoe Arnold zich ruimte maakte met zijn knieën en zijn lul stijf trok. Wil je hem Marieke, hoorde ik Arnold vragen. Marieke knikte van ja. Ik stond op, dit wilde ik van dichtbij zien. Ik wilde zien hoe die Duitse helm het lichaam van Marieke voor altijd zou veranderen. Zal ik helpen hoorde ik mezelf vragen. Ja graag hoorde ik Marieke zeggen. Ik pakte de monster eikel/lul en trok er zachtjes aan. Ik keek Arnold aan en hij knikte ongeduldig, zo van, dit wil ze zelf. Ik plaatste zijn eikel voor haar schaamlippen en voelde hoe ik zelf zeiknat werd. Ook Marieke pakte hij bij haar heupen zodat ze niet weg kon, een bekend gevoel bij mij. Langzaam zag ik de lul van Arnold Mariekes kut inschuiven en ik werd heel snel nat. Ik voelde hoe Jacco mijn slipje uittrok en mij voorover liet buigen om vervolgens zijn lul in mij te steken. Ik weet dat ik ben klaar gekomen maar niet op de lul van Jacco maar van het gezicht hoe Marieke dezelfde behandeling kreeg als ik, ik hoorde haar kreunen en kermen en zag haar bijtend op haar onderlip klaarkomen. Ik voelde zachtjes aan de ballen van Arnold die zich vergreep aan dat kutje van Marieke en voelde hoe zijn ballen zich omhoog trokken voor een lading sperma en de ontlading van die ballen. Ik zag hoe die ballen pulseerde tot wel vijf of zes keer, vijf of zes keer een straal sperma in haar lichaam. In haar lichaam en niet in dat van mij, o ja, ik kreeg ook mijn sperma maar dan van Jacco en nogmaals, ik kwam klaar op wat ik zag niet wat ik voelde.

En nu eindelijk na jaren durven Arnold en ik elkaar te vertellen wat ons geil maakt. Gewoon heel simpel, het ei voor mijn geilheid is toen gelegd. Geil worden om te zien hoe een vrouw door mijn Arnold word genomen en ik daarna het toetje mag hebben, want de tweede keer duurt het langst, toch. En Arnold werd geil bij het idee hoe ik geneukt wordt door een ander. Zo simpel en toch zo moeilijk als je het niet van elkaar weet omdat je denkt dat je elkaar kent, niet dus. Dit is nu bijna negen maanden geleden dat we in het heetst van de strijd elkaar deze dingen hebben toegefluisterd. Inmiddels hebben wij onze fantasie omgezet in daden en worden wij beurtelings uitgewoond, geneukt en al wat meer. Arnold heeft in de slaapkamer inmiddels vier verborgen camera’s geïnstalleerd en in de woonkamer drie. Als we weer zin hebben en dat gebeurd ongeveer eenmaal en soms tweemaal in maand dan doffen we elkaar op en gaan op stap. Of we aan competitie neuken doen weet ik niet maar Arnold staat met 2 veroveringen voor, dit schrijvende en behoorlijk nat moet ik erbij vermelden dat eigenlijk de stand gelijk is want 2 vrouwen hebben vriendelijk maar resoluut bedankt toen Arnold zijn gereedschap liet zien. Op zolder zitten we om de beurt, degene die beet heeft stuurt een appje zodat ik of Arnold thuis op zolder is om te kijken of alles goed gaat. Met goed bedoel ik dat ik bijna slachtoffer werd van een echte ongewenste verkrachting. Maar dit is het risico en daar kunnen we mee leven. Een gebeurtenis wil ik jullie nog meegeven en dat is iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Arnold had in een dorp verder tegen Utrecht aan, beet. Ik schatte haar op eind twintig, niet vol maar ook niet mager dus alles op de juiste plek. Na ruim een uur krijg ik de beroemde app dus ik rij naar huis, pak mijn flesje wijn plus glas en ga naar zolder. Ik zet de apparatuur aan en zit te wachten tot het verliefde paar binnen komt en mijn voorstelling begint. Uiteraard zit ik uit gekleed en met de nodige speeltjes te wachten op actie. En die actie heb ik gekregen, is het de gewoonte van Arnold om in de huiskamer te beginnen om mij mee te laten genieten wat er in de slaapkamer plaats gaat vinden zo week Mirjam (sorry Mirjam als je dit leest) van dit voorspel af. Ze begon zich beneden al uit te kleden en beval! Arnold mee te gaan naar de slaapkamer voor een speciale behandeling zo zei ze het letterlijk, ik zag Arnold behoorlijk beteuterd in een camera kijken en zag hem denken wat nu. Boven ging Mirjam zonder iets te zeggen op bed liggen trok haar benen op en zei letterlijk, “ik wil die knuppel van jou in mijn reet inclusief je sperma diep in mijn darmen zodat ik mijn kerel thuis kan laten zien dat ik geneukt ben”. Ik viel bijna van mijn stoel af van wat ik hoorde, hoorde ik iemand van het zelfde soort, iemand die kickt op wat wij ook deden. Arnold moet haar van tevoren ingelicht hebben wat ze in haar lijf zou krijgen want ze verblikte of bloosde niet toen Arnold naakt op het bed plaats nam en zijn eikel voor haar anus zette, zonder vocht, dat wond mij enorm op. Ik zoemde op twee camera’s in om te zien hoe ze dit ging ervaren. Op haar gezicht zag ik een grimas toen Arnold zijn eikel voorbij haar sluitspier drukte. En nu vol duwen hoorde ik mezelf denken. Ik raakte mezelf niet eens aan zo spannend vond ik het om te zien hoe ze dit ging verwerken. Binnen vijf minuten zag ik hoe Arnold zijn sperma in haar darmen spoot en nog geen vijf minuten daarna was Mirjam weg(“naar haar kerel voor de beurt in haar kut”) en Arnold een illusie rijker. Die avond is het tussen ons niets meer geworden want een strontlul in mijn kut, nee dank je.

En nu het gebeuren waar Arnold helemaal lyrisch van werd en nog steeds is want hij heeft het op een schijfje staan en als hij zin heeft dan pakt hij die en dan voel ik mezelf al nat worden. Arnold werkt in een drukkerij net buiten Stichtse Vecht in Mijdrecht in ploegendienst(3). Hij heeft een collega Johan (ja Johan ook jij mag mee genieten) die wij tegen kwamen in Utrecht in een kroeg op de Donkere Gaard, er zijn er drie dus zoek ze. Arnold stelde Johan aan mij voor en ik zag dat Johan mij opnam. Gaande de avond met uiteraard voor ons beperkte alcohol gebruik i.v.m de auto’s werd Johan behoorlijk vrij in zijn taalgebruik naar mij. Toen Johan even naar het toilet was vroeg ik Arnold wat hiervan de bedoeling was. En toen kwam het hoge woord eruit, hij had verloren met toepen in de schaft en de inzet was ik. Ik zat verbijsterd. Johan kwam terug en zag ons stilletjes zitten en vroeg, is er iemand dood?. Nee hoor ik Arnold zeggen, ik heb verteld waarom jij zogenaamd hier zat en wat de bedoeling is. O, hoorde ik Johan in de verte zeggen, dus zij wist hier niets van Arnold. Ik zag hoe Johan mij aankeek en zei, het hoeft niet dit heb ik ook niet bedacht maar Arnold, want Arnold is een goede kaarter en bluffer en die kwam er zelf mee want constant om euro’s kaarten werd hij zat en zo zit het zei Johan. En, vroeg ik aan Arnold, wat was jouw prijs geweest, de vrouw van Johan? Nee zei Johan, niet mijn vrouw, want ik ben alleenstaand maar mijn jongste dochter. Ik zat met mijn oren te klapperen van wat ik hoorde, ik en zijn dochter waren gewoon prijzen!!. Johan begon er een eind aan te breien, het was inmiddels half twaalf en wilde af rekenen. Nee, Johan zei ik, ik ben jouw prijs en jij gaat dus met mij mee, maar wil je eerst even naar het toilet gaan, ik wil even met Arnold praten. Johan verdween.

Jij gluiperd zei ik, wanneer had je mij dit willen vertellen. Dat weet ik niet Janna hoorde ik hem zeggen, ik had Johan niet verwacht, maar helaas. Niets helaas zei ik, ik ben de prijs en ik ga die innen, eens kijken wat die ouwe bok kan. En jij gaat vannacht maar naar een hotel, dag Arnold zei ik. Dus Arnold verdween naar een hotel, dacht ik. Johan kwam terug en ik zei, ik ben de prijs dus ik ben van jou vannacht, wat vind je daarvan. Ik zag hoe Johan kleurde en stamelde en mompelde, oké. Die avond heb ik de auto laten staan en hebben Johan en ik half Utrecht bezocht, hij aan het bier en ik wijn met ijs. Tot het twee uur was en we het zat waren. En nu vroeg ik aan Johan, waar woon je. Kunnen we naar jou huis? Nou nee zei Johan, mijn jongste dochter en haar vriend zijn thuis. Ook dat nog dacht ik. Ik nam resoluut een besluit en vroeg aan een personeelslid van de kroeg om een taxi. We gaan naar mijn huis Johan. Eenmaal achter in de taxi werd Johan die verder die avond in woord en gebaar netjes was gebleven behoorlijk handtastelijk. Voor ik het wist zat zijn hand in mijn blouse. Ik zag de chauffeur lachend in zijn spiegel kijken en ik liet Johan begaan, ik was tenslotte zijn prijs. Thuis gekomen bedacht ik, nog een biertje en een wijntje, even snel Johan aftrekken desnoods een pijpbeurt geven en dan slapen Johan. Ja dat dacht ik, niet dus, het biertje en wijntje, 2 of 3 zelfs zijn er gekomen maar even snel, dat was er niet bij.

Dit gebeuren heb ik redelijk zakelijk beschreven maar nu schrijf ik via mijn gevoelens en hoe, lees maar. Ik hoop op respons, een hoop respons want wat mij die nacht is overkomen met Johan. Johan nam nog een slok van zijn biertje en vroeg zullen we. Dus ik, voorop de trap op samen met mijn wijntje en Johan zijn biertje. Voor het bed houd hij mij vast en pakt het glas uit mijn handen en zet het weg. Ik voel hoe twee handen mijn borsten omvatten en zijn duim en wijsvinger mijn tepels zoeken. Een snerpende pijn doet mij ontwaken uit mijn alcoholische roes en activeert mijn lijf, mijn lijf wat reageert op heerlijk zachte agressieve gevoelens van geilheid. Ik draai me om en grijp mijn minnaar voor een nacht naar zijn billen en trek hem stevig tegen mij aan, oeps er staat wel iets stevig tegen mijn navel aan te drukken dacht ik. Ik stap achteruit en zie een te kleine broek voor Johan. Ik zak op mijn knieën en rits zijn broek open en maak zijn knoop los. Verder kwam ik niet, hij trok me aan mijn haren overeind. Even duidelijkheid van mijn kant zei Johan, jij bent mijn prijs of cadeau wat jij wil en ik bepaal wat er gebeurt Janna, begrepen. Ik kon dus niets anders als ja knikken, gelukkig, dat was het beste wat mij die nacht overkomen is dat Johan mij geen ruimte gaf om het een en ander snel af te handelen. Volgens mij ben ik het daarop volgend uur of uren ik weet het niet meer kwijt. Wat ik wel weet dat ik aan alle kanten gelikt, gezogen en gebeten ben, op het lekkere af dus want de orgasmes als het orgasmes waren kan ik niet benoemen. Wat een lieverd en minnaar deze ouwe bok. Ik moet vermelden dat tot op heden van vandaag Johan onze en mijn speciale huisvriend is. Tussen alle orgasmes door namen we af en toe de tijd om wat te drinken. Totdat ik besefte dat Johan zijn broek nog aan had! Mag ik nu lieverd vroeg ik. Nu mag jij Janna hoorde ik Johan zeggen.

Nieuwsgierig begon ik opnieuw aan zijn rits en knoop, ik zag een donkere vlek in zijn grijze onderbroek, al klaar gekomen Johan vroeg ik. Nee lieverd dat is gewoon voorvocht, klaarkomen doe ik in jou dus leef je uit. Ik keek hem aan en dacht, nog klaarkomen, al die uren die jij met mij bent bezig geweest is hij nog niet klaar gekomen! Ik trok zijn broek uit en daarna zijn onderbroek en toen was ik stil. Ik dacht aan ruim negen jaar geleden toen ik de Duitse helm van Arnold voor het eerst bij kaarslicht zag en mijn gevoel van help, ik had dit dus weer. Ik, die de afgelopen maanden en de jaren voor Arnold menige lul in mijn liefde grot had gehad lag daar te kijken naar een half slappe lul van een formaat paardenlul of een onderarm van een kind, meer kan ik er niet van maken. En dit moest dus nog groeien en dan nog mijn kut in. Ik bedacht dat als ik Johan de pijpbeurt van zijn leven zou geven ik daar vanaf zou zijn. Ik begon vol overgave aan zijn eikel te likken, mijn tong zocht zijn pisgaatje op en tot mijn schrik kon ik mijn halve tong erin kwijt. Ik hoorde Johan kreunen en ik voelde hoe de pik tot leven kwam, wel eens een pik van ruim 20x 7 a 8 centimeter gezien. Nee, dat is maar goed ook want dat is niet leuk meer om daarmee te “spelen”. Ik moest en zou zijn zaad uit zijn ballen halen voordat hij op het idee kwam om zijn pik in mijn kutje te legen, dat zou ik niet overleven dacht ik. Binnen een paar minuten, tijdens zijn ballen knedend en zijn paal en eikel likkend hoorde ik Johan zeggen ja het komt Janna, durf je het aan om te drinken. Ja dat durfde ik wel want daar was ik niet vies van. Toch lukte het mij niet om alles te slikken zodat zelfs mijn haar onder zat. Johan likte alles weg en kuste me, dank je zei hij. Hier was ik goed weg gekomen dacht ik, kijkend naar zijn leeg gelopen lul. Hij trok me tegen zijn lichaam aan en reikte mij de wijn aan. Het daarop volgend uurtje, sterker, uiterlijk een half uur tijdens ons gesprek over koet en kalfjes en onze genots momenten zag ik zijn monster lul weer tot leven komen. Godver, sorry lezers voor mijn taalgebruik, dacht ik. God gloeiende Arnold wat heb je mij aan gedaan. Maar Arnold had hier niets over te zeggen bedacht ik, ik had mezelf als zijn prijs opgeëist. Ik stapte van het bed af en zei tegen Johan dat ik naar het toilet moest.

Terug op de slaapkamer zag ik de monsterlul in verhouding op de buik van Johan liggen. Zijn dikke vette eikel waar ik al problemen mee had, lag ver boven zijn navel, deze is langer als 20 bedacht ik. In hemelsnaam hoe had hij kinderen kunnen krijgen, welke vrouw zou dit kunnen ontvangen. Ik vroeg het hem ook. Dat gesprek bespaar ik jullie maar hij is sappig, heel sappig. Kom Janna, mijn prijs, zei Johan, kom maar boven op mij liggen. Ongewillig nam ik plaats op zijn buik, hij pakte mijn hoofd en duwde hem op zijn borst. Rustig aan zei hij er gebeurt niets wat jij niet wil. Ja, ja, dacht ik. Ik voelde hoe hij mijn benen aan weerszijde van zijn lichaam lag. Ik voelde zijn eikel in mijn maag prikken. Hij trok me omhoog tot mijn hoofd naast zijn hoofd lag, ik voelde hoe hij zijn lul tussen onze lichamen vandaan trok en ik voelde de lul zich tussen mijn bilnaad vestigde. Ik voelde een rilling, van angst of toch iets anders. Ik nam het heft in handen en voelde achterlangs waar zijn eikel was, deze was ver van mijn kutje. Het enigste wat ik kon doen, of mijn onderlichaam omhoog duwen of mijn hele lichaam omhoog zodat mijn borsten ter hoogte van Johan zijn mond zou zitten. Ik besloot het laatste, en ik was nog niet halverwege of Johan nam mijn tepels een voor een in zijn mond en begon hard te zuigen en te bijten. Dit was wat ik hebben wilde, ik voelde de eikel tegen mijn kut aan zitten het enigste nu nog bedacht ik, benen wijder. Had ik het maar niet gedaan, ik voelde hoe Johan zijn eikel tegen mijn kut aan drukte er door duwde. Het deed niet eens pijn maar het benam mij wel mijn adem. Johan bleef aan mijn tepels zuigen en ik voelde hoe hij zijn armen om mij heen sloeg en zijn onderlichaam naar boven drukte. Het menselijk brein is een raar ding, waar mijn ogen bang voor waren zo reageerde mijn kut totaal anders, ik werd natter dan nat en ik voelde hoe Johan zijn monsterlul steeds verder mijn lichaam in drukte. Ik voelde me een grote kut, een kut die sterren en tintelingen voelde en zag, en plots een nog dikkere lul voelde groeien en zonder waarschuwing van Johan een complete zaadlozing diep in mijn gore opgerekte en uitgewoonde kut spoot, ik heb er drie gevoeld maar toen ik van Johan afkroop had ik het gevoel dat het een emmer vol was.

Ik moet in slaap gevallen zijn want toen ik wakker werd stonden Johan en Arnold naast het bed. Wakker, vroeg Johan. Nog niet zei ik, want ik was en voelde me geradbraakt door de afgelopen nacht. De heren gingen naar beneden en ik onder de douche. Beneden gekomen zag ik dat Johan en Arnold naar de tv zaten te kijken en wat ik zag was ongelooflijk, een monsterlul die in een te klein kutje werd geperst. Ik keek goed en besefte toen dat ik dat was die werd genomen!!. Hoe de heren aan dat beeld kwamen, gewoon Arnold is niet naar een hotel gegaan maar heeft zich op zolder kostelijk vermaakt volgens zijn eigen zeggen, en van ons, Johan en mij 3 schijven vol met pure porno gemaakt. Het einde van het liedje was dat ik mocht kiezen nadat de heren uitgekeken waren. Of Johan mocht als laatste die mij volgespoten had als eerste, of Arnold mocht mij even oprekken!! en volspuiten zodat Johan ruimte en vocht(sperma) had om mij nog een keer te neuken. Jullie raden het al, eerst Arnold en toen Johan. Uiteraard ben ik weer verschillende keren aan mijn trekken oftewel orgasmes gekomen. Johan en Arnold hebben in overleg met hun chef van ploeg gewisseld zodat ik minimaal een maal per week gevuld wordt met een monsterlul extra.

Hebben jullie interesse in meer verhalen.

Ik ga vragen aan de operator o.i.d vragen of hij of zij mijn email adres vermelden.

Er zijn wel enige regels, geen alleenstaande mannen, aan 1 heb ik genoeg. Liefst ook vrouwen voor Arnold, uiteraard een avondje vooraf en het toetje na.

Hopelijk tot horens.

Janna,

jannaveen1990@gmail.com

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb