Hoe lang gaat dit door?

Na toch wel even getwijfeld te hebben bel ik aan. Ik was tenslotte al zover gekomen en had ik het besluit niet al genomen, toen ik iets definitiefs afsprak? Ik wilde niet als “faker” door het leven en dus stapte ik uit mijn auto en liep de laatste meters naar de voordeur van het opgegeven adres.

Met een verhoogde hartslag, dat wel. Want stel nu eens dat ik niet de faker ben, maar dat er een willekeurig persoon op dit adres woont die nog nooit van Chantal en/of Ed had gehoord. Zal ik dan toch maar terug naar huis gaan? Te laat, ik stond al voor de deur en ik had nog niet aangebeld of er werd open gedaan. De man die opendeed leek op de Ed van de webcam, gelukkig!

Fijn dat je er bent Sjaak, kom binnen. Vanuit de keuken kwam Chantal aanlopen. Haar blonde haar in een paardenstaart. Wil je eerst koffie? Ik ben toch aan het zetten en ze liep weer terug, zonder mijn antwoord af te wachten. Ik merkte dat ik haar na stond te staren. Ze had een leuk, kort rokje aan en een blouse met meer dan voldoende uitzicht. Chantal heeft heerlijke borsten, niet te groot maar zeker geen kleintjes. Ed volgde mijn blik en gaf een knipoog. Ze wil graag, zei hij. Braaf ging ik op de bank zitten. Chantal kwam binnen met de koffie en terwijl ze het kopje neerzette genoot ik van de inkijk. Ze ging tussen Ed en mij zitten. Ed zei dat hij al een filmpje klaar gezet had. Ik zou er van smullen, zei hij. Ik vond dat ze mij maar moesten verrassen met de film.

Nu vraag ik je, heb je ooit een pornofilm gekeken terwijl je gezellig een bak koffie dronk? Bizar vond ik het. Wel opwindend, want al snel liepen er mooie vrouwen en mannen door het beeld. Het was een filmpje opgenomen in een discotheek en iedereen zat aan iedereen. In het begin nog niet veel bloot. En dat was maar goed ook, want zo voorkwam ik dat mijn broek al direct veel te strak zou gaan zitten. Je broek knelt, hoorde ik op dat moment Chantal zeggen. Ze zei dit gelukkig tegen Ed. En Ed was snel. Deed zijn broek open en een behoorlijk stijve lul sprong eruit. Hmm, zei Chantal, nu wil ik die van jou ook zien. Jij eerst, wilde ik nog zeggen, maar voordat ik er erg in had zat ik op de bank bij een onbekend stel met mijn broek op mijn enkels en mijn lul wees recht omhoog.

Ik word hier behoorlijk nat van, voel maar. Ik zag hoe Chantal haar rok liet vallen en een heerlijk geschoren kut stond vlak voor mijn gezicht. Ik werd nog stijver, ik wilde haar proeven maar eerst gleed ik met mijn hand tussen haar benen. O, wat was ze nat… het droop zowat. Mijn vinger gleed naar binnen. Ze trok haar blouse uit en ging weer tussen Ed en mij zitten, ik speelde met haar. Ze glimlachte en begon mijn pik en die van Ed af te trekken. Heerlijk was dit. Het duurde niet lang of ik voelde dat ik ging spuiten. Ik wilde dit niet maar hoe stop je het, de spanning was te groot gewoon.

Ed stond op, ging voor Chantal staan en spoot zijn sperma over haar heen. Ik zag het druipen, zo van haar kin, over haar borsten en tepels naar haar buik. Man, die Ed moest maanden gespaard hebben, wat een hoeveelheid. Ik stond ook op en ik zag dat Chantal haar benen spreidde ik ging er tussen staan en ik voelde hoe Ed mij verder aftrok. Vreemd dat een man dit deed maar het beeld van Chantal die met het sperma van haar man speelde over haar lichaam en letterlijk om meer vroeg was teveel, ik spoot ook. Mijn zaad kwam op haar borsten en buik terecht en mengde zich met het zaad van Ed. Ik was klaar, tenminste dat dacht ik.

Wil je me beffen, zei Chantal en ik ging op mijn knieën voor haar zitten ik kuste haar vochtige schaamlippen en zij pakte mijn handen. Legde die op haar ondergespoten borsten en voor ik het wist speelde ik met sperma en tepels en likte, kuste en zoog ik haar klaar. Ik keek even omhoog en zag hoe ze Ed pijpte. Ik was klaar voor een tweede lading. Ik ging staan, zag haar kijken en spoot. Ed volgde direct en Chantal glimlachte. Je mag nog niet naar huis hoor, ik zit nog helemaal onder en dat mogen jullie opruimen want jullie hebben die troep ook gemaakt.

Terwijl ik het sperma van haar ene borst likte, likte Ed haar buik en kut schoon. Ik kreeg alweer een stijve, hoe lang gaat dit door?

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb