Hoe ik een cuckold vrouw werd.

Mijn naam is Lydia en ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over de fantasieën van mijn man. Ik ben 45 jaren oud en weeg 58 kilo. Mijn man heeft mij vanaf onze eerste ontmoeting, toen ik nog 20 jaar was gezegd dat ik een lopende natte droom ben en dat vind hij nog steeds. Hij zei altijd dat als ik een ruimte binnen zou lopen in mijn korte rokje alle aanwezige mannen terstond een stijve lul zouden krijgen. Ik lachte daar dan om en besteedde er verder ook geen aandacht aan.

Nadat we een paar maanden waren getrouwd en we op een bepaald moment lekker lagen te neuken vroeg hij me opeens hoe ik het zou vinden als ik me een keer door een andere man zou laten neuken. Ik antwoordde hem dat ik geen flauw idee zou hebben en dat het waarschijnlijk ook nooit zou gaan gebeuren, omdat ik van hem hou en ik hem absoluut nooit zou bedriegen. Maar hij bleef maar doorgaan, over hoe geil hij het zou vinden om mij een keer te zien neuken met een andere man en het liefst een man met een echt grote lul. Hij zei me dat ik eigenlijk altijd in korte rokjes rond moest lopen, omdat het hem opwond als er andere mannen naar mij keken. Nu droeg ik over het algemeen toch al korte rokjes, dus dat kon ik hem wel toezeggen.

Op een bepaalde avond toen we in een restaurant zaten zei ik lachend tegen mijn man dat ik wel een erg hoge split in het rokje had zitten wat ik had aangetrokken. Het was ook een nieuw rokje en ik droeg het voor de eerste keer die avond. De split zat aan de voorkant en het rokje zat behoorlijk strak, dus je kon bijna in mijn kruis kijken. Tegenover ons zat een jong stel en de jongeman van het stel had eigenlijk meer aandacht voor mij dan voor zijn vriendin. Mijn man had dat ook al snel in de gaten en vroeg mij om mijn benen ietsjes te openen, zo kon de jongeman nog beter in mijn kruis kijken. Ik dacht, wat kan het mij ook schelen, dus ik opende mijn benen zodat de jongeman een goed zicht had op mijn kruis. Ik merkte gelijk dat ik de jongeman hier wel mee opwond, want hij had totaal geen aandacht meer voor zijn vriendin. Toen wij even later het restaurant verlieten glimlachte hij behoorlijk nerveus naar me, zijn vriendin keek hem vernietigend aan.

Tien minuten later kwamen wij thuis en mijn man liet er geen gras over groeien, zodra de voordeur in het slot was gevallen greep hij me beet en neukte hij me als een beest. Zijn lul leek zelfs harder en groter dan ooit tevoren. Nadat hij mijn kutje met een flinke lading zaad vol had gespoten vroeg ik wat er met hem aan de hand was. Hij vertelde dat het kwam door mijn gedrag in het restaurant, het had hem behoorlijk geil gemaakt dat ik die jongeman een stijve lul had bezorgd door hem alleen maar mijn kruis te tonen.

Hoe vaker we het erover hadden dat ik met een ander zou neuken, hoe meer belangstelling ik begon te krijgen in het idee om het eens echt mee te mogen maken. Waarom ook niet dacht ik, hij wil toch zo graag dat ik met een ander neuk, dan moet ik het misschien maar eens doen ook.

De zaterdag daarop stelde mijn man voor om naar een basketbalwedstrijd bij ons in de sporthal te gaan, daar gingen wij wel vaker naar toe. Ik moest wel een korte rok aantrekken, dan kon ik de jonge mannen die daar ongetwijfeld ook zouden zijn een beetje opwinden met mijn lange benen. Ik trok een rok aan die niet zo gek kort was, maar tot net iets boven mijn knieën kwam. Ik wilde niet echt te kijk lopen en deze rok kon ik altijd nog een beetje naar boven schuiven, zodat ik toch wel het een en ander bloot zou kunnen geven. Hij ging daarmee akkoord en was al helemaal in zijn nopjes. En mijn man had gelijk, want toen wij de sporthal verlieten viel het me op dat er een aantal mannen toch wel aandachtig naar mij hadden gekeken, sommige hadden zelfs een behoorlijke bobbel in hun broek gekregen.

Toen we naar de auto liepen hoorden we opeens een jongen roepen, het bleek Frank te zijn. Frank is een donkere jongen van 19 jaar en woont een paar huizen verderop in onze straat. Hij vroeg of wij hem en een vriend van hem misschien een lift konden geven naar hun huis. Nog voordat ik kon reageren had mijn man al gezegd "ja hoor stap maar in jongens, geen probleem". Het viel me wel op dat de twee jongens nogal belangstellend naar mijn benen keken, maar vreemd genoeg vond ik dat toch wel weer leuk. Toen we in de auto zaten kreeg ik door dat mijn man schijnbaar ook wel door had dat die twee nogal belangstelling hadden voor mijn benen. Voordat hij de auto startte wreef hij nog even over mijn benen tot aan mijn kruis, ik wist zeker dat die twee dat hadden gezien. Ondertussen voelde ik mijn kutje behoorlijk nat worden door de gedachte dat die twee dat gezien moesten hebben.

We stopten om de eerste jongen af te zetten en ik gunde hem nog even een goede inkijk onder mijn rokje, ik hoorde hem zachtjes zuchten. Toen we even later bij ons huis aankwamen merkte ik dat mijn rokje per ongeluk toch wel ver naar boven was geschoven. Mijn man parkeerde de auto in onze garage en sprong er als het ware uit, hij riep nog dat hij hoog nodig moest plassen en rende het huis in. Frank stapte ook uit en liep om de auto heen om de deur voor mij te openen. Ik stapte uit en raakte "per ongeluk" zijn kruis met mijn hand en voelde daar een behoorlijk grote knaap zitten. Hij keek me even aan en duwde zijn kruis harder tegen mijn hand aan die nog steeds op zijn kruis rustte.

Ik stond daar met Frank in de duistere garage en begon nu wat intensiever over zijn harde pik te wrijven, ik lachte naar hem en vroeg hem hoe het kwam dat hij zo'n erectie had gekregen. Hij gaf geen antwoord, maar tot mijn grote verbazing schoof hij mijn rokje omhoog en zei toen, dat hij altijd geil werd van mijn lange benen als hij me zag lopen. Hij vertelde me ronduit dat hij altijd een stijve lul kreeg als hij me zag en dat hij zich ook regelmatig aftrok met de gedachte dat hij me lag te neuken.

Ik stond er behoorlijk van te kijken dat deze jongen daar zo maar voor uitkwam. Ik gaf hem een kus en vertelde hem dat hij zijn gedachten dan nu uit zou kunnen laten komen. Als hij het geen probleem vond dat mijn man toe zou kijken, dan zou hij mij mogen neuken. Mijn man zou geen bezwaar hebben, want hij zou het reuze geil vinden om mij met een donkere jongeman bezig te zien. Hij slikte even en keek naar de vloer, ik kon zien dat hij behoorlijk nerveus was. Ik besloot het initiatief maar te nemen en zei tegen hem, "kom op man, laten we het bed in duiken, dan mag jij mijn man eens laten zien hoe je een vrouw echt goed moet neuken". Tot mijn verrassing tilde hij me op en droeg me het huis binnen, hij liep naar de slaapkamer toe waar mijn man de deur voor hem open hield.

Ik besloot om hem een handje te helpen met het uitkleden, ik trok zijn T-shirt uit en zag een flink gespierd en behaard bovenlichaam. "Dat is nog eens een mannenlijf" dacht in bij mezelf, een behoorlijk verschil vergeleken met het bovenlichaam van mijn man. Daarna opende ik zijn broek en de geur van zijn geile pik kwam me al tegemoet, een geur die mijn kutje nog natter maakte. In zijn boxershort kon ik al duidelijk zien dat deze jongeman een behoorlijk stuk vlees verscholen hield en toen ik die naar beneden trok viel mijn mond open van verbazing. Mijn God, deze jongen had een enorme lul, die moest ik gewoon in me voelen, ik begon er gelijk aan te likken. Zijn mannelijke geur maakte mijn kutje nu echt zeiknat en mijn man hielp daar ook nog eens goed bij. Terwijl ik die grote zwarte pik overheerlijk pijpte was mijn man mijn natte kutje aan het uitlikken.

Frank keek mij aan en vroeg of hij me nu mocht neuken, ik duwde direct het hoofd van mijn man weg en ging op het bed liggen. Ik kon het allemaal nog niet geloven, maar toen Frank zijn enorme lul langzaam in mijn natte kutje drukte wist ik dat dit nu echt gebeurde. Hij neukte me zalig en ik genoot van elke stoot. Ik keek even naar mijn man, terwijl Frank mij vol overgave lag te neuken, ik was bang dat hij misschien toch jaloers zou zijn op deze zwarte jongen. Maar het tegendeel was waar, hij had zijn broek laten zakken en stond als een gek aan zijn pik te trekken en genoot zichtbaar van het schouwspel voor zijn ogen, zijn vrouw die geneukt werd door een zwarte jongen.

Frank kon neuken als de beste, tot mijn verbazing kon hij het bijna 30 minuten vol houden voordat hij zijn eerste lading zaad in mijn kutje spoot. Hij kreeg het zelfs voor elkaar om mijn kutje drie keer met zijn zaad te vullen. Uiteindelijk vroeg ik hem te stoppen, ik moest gewoon even op adem komen. Nadat Frank van mij af was gegaan kwam mijn man naar mij toe en zei dat ik toch wel een geile slet was. Hij kwam op me liggen en duwde zijn harde lul in mijn door Frank volgespoten kutje. Frank had inmiddels ook weer een behoorlijk stijve lul gekregen van dit alles en ik begon heerlijk aan zijn zwarte staaf te zuigen terwijl mijn man mij lag te neuken. Ik had nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn om op hetzelfde moment een lul in je mond en kut te voelen. Ik weet niet meer hoe vaak ik die avond nog klaar kwam, maar het was wel heel vaak. Mijn man spoot zijn lading zaad bij de hoeveelheid die Frank al in mijn kutje achter had gelaten en Frank loosde nogmaals een lading overheerlijk zaad, maar deze keer in mijn mond.

Tegenwoordig komt Frank nog regelmatig bij ons over de vloer om mij een flinke beurt te geven, soms neemt hij zelfs een paar vrienden mee zodat ik extra kan genieten, zelfs als mijn man er niet is. Hij vindt het prima, want hij geniet er van als ik het hem later allemaal vertel. God wat heb ik toch een schat van een man, ik ben zo blij dat hij ervan houdt dat ik dit soort dingen doe.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten