Hoe hij een cuckold werd

Beroepshalve vertoef ik regelmatig voor een week in het buitenland. Na een stressvolle dag plof ik neer in de sofa op mijn hotelkamer. Ik heb nood aan een beetje ontspanning en die vind ik meestal door wat te surfen op het net. Ik neem mijn laptop en surf maar wat, zonder specifiek naar iets te zoeken. Ik krijg een rilling, een bizar gevoel. Eigenlijk kan ik maar moeilijk beschrijven wat er door me heen gaat. Of toch wel? Heel veel herkenning, eigenlijk een ontdekking. Een verklaring voor een gevoel waar ik al jaren mee zit.

Tijdens het surfen ben ik toevallig op een artikel gestoten. Een artikel dat handelt over cuckolding. Ik heb nog nooit van het woord of de term gehoord. Maar bij het lezen van het artikel zie ik zoveel herkenpunten dat ik het meteen weet. Dit is eigenlijk iets wat ik al jaren wil. Een cuckold zijn. Alleen al het lezen van het artikel heeft me een stevige erectie bezorgd. Eindelijk!!! Ik ben ogenschijnlijk niet alleen, niet alleen met dit soort ‘afwijking’. Ik google de term. Des te meer ik er over lees, des te geiler ik word. Ik kan me niet inhouden en begin te masturberen. Op youporn vind ik ook nog eens een toepasselijk filmpje. Een man kijkt toe hoe zijn vrouw heerlijk geneukt wordt door een andere man. Niet veel later krijg ik een megaorgasme. Het zaad heeft nog maar zelden zo krachtig uit mijn lul gespoten als nu. Ik voel me bevrijd. En ik zal me nog meer bevrijd voelen als ik deze ontdekking met mijn vrouwtje kan delen. Ik moet en zal haar dit zo snel als mogelijk bekennen/vertellen. Mijn vrouwtje noemt Kim. Ik leerde haar zo’n acht jaar geleden kennen op het werk. Op dat moment waren we beiden getrouwd. Zeggen dat er tussen ons sprake was van liefde op het eerste gezicht is misschien wat overdreven maar echt lang duurde het niet vooraleer we (on)bewust steeds meer contact zochten.

En na een tijdje gebeurde wat moest gebeuren. We kregen het stevig te pakken en voor het we goed en wel beseften hadden we een relatie. Ondertussen is er heel wat gebeurd. Ik veranderde van job. We zijn allebei gescheiden en we wonen al een paar jaar samen op een vrij groot appartement. Gezien we geen kinderen hebben, spenderen we zoveel als mogelijk tijd aan elkaar. Wat niet zo evident is gezien ik dus regelmatig voor het werk in het buitenland zit. Kim en ik kunnen over zo wat alles met elkaar praten. Alles mag je echt wel letterlijk nemen. Ook over sex praten vormt niet echt een probleem. Al vrij vlug nadat we voor het eerst met elkaar naar bed gingen heb ik Kim vertelt over mijn seksuele fantasieën. Eén fantasie keert bij mij altijd maar terug en windt mij steeds enorm op. Ik zou niks liever willen dat een trio doen. Een trio met een extra man. Niet dat ik op mannen val, maar het intrigeert mij heel erg om te weten hoe het zou zijn om Kim te zien vrijen met twee kerels. Kim speelt soms ook wel mee als we het over deze fantasie hebben. En daarbij hebben we het dan regelmatig over Jan. Jan is een gemeenschappelijk vriend die we kennen van op het werk. Hij komt in aanmerking om de tweede man te zijn. Een paar keer zijn we er zelfs dichtbij geweest om Jan echt te betrekken bij deze fantasie. Maar iets in mij hield mij toch nog altijd tegen. Kim was net niet overtuigend genoeg. Ik bedoel hiermee dat ze me net niet genoeg wist te verzekeren dat ze het ook wil. De laatste maanden is Jan trouwens een beetje uit het beeld verdwenen. Om de één of andere reden komt hij minder ter sprake.

Een van die redenen is misschien dat er ondertussen een “nieuwe” man opgedoken is. Die nieuwe man is Marc. Marc heeft een winkel onder ons appartement. Hij is sinds kort ook terug vrijgezel. Kim ziet Marc regelmatig en dat is toevallig meestal als ik er niet ben. Het valt mij op dat ze vaak over hem praat. Ze schieten duidelijk goed met elkaar op. Maar dat is louter vriendschappelijk zo garandeert Kim mij. Toch kan ik mijn jaloersheid soms maar moeilijk bedwingen als Kim het over hem heeft. Te meer daar ik kan afleiden uit hetgeen ze me vertelt dat hij haar helemaal ziet zitten.

Ik heb dus pas ontdekt dat ik helemaal opgewonden geraak van het cuckolden. Voor mij word er hierdoor veel duidelijk. Mijn verlangen (meer dan fantasie dus) om een trio te doen wordt hier ook mee verklaard. In mijn fantasie heb ik me meermaals voorgesteld dat Kim op zijn hondjes genomen wordt terwijl ze mij of die andere man aan het pijpen is. Maar evenzeer fantaseer ik erover dat ik gewoon toekijk hoe die andere man haar zalig neukt. Ik ben nog maar net klaargekomen maar mijn ontdekking laat mij niet los. Mijn lul blijft eigenlijk nog redelijk erect. Ik fantaseer. Ik probeer me voor te stellen hoe ik zal reageren indien mijn Kimmeke met mijn medeweten zou vreemdgaan. Op de een of andere manier word mijn jaloersheid omgezet in een mega geil gevoel. Voor ik het goed en wel besef heb ik alweer een keiharde leuter. Ik beeld me in hoe Kim me vertelt hoe lekker het wel geweest is met die andere kerel. Hoe zalig hij haar in haar kutje geneukt heeft. Hoe lekker zalig ze gebeft werd en hoe die kerel na meer dan een uur neuken haar kutje met zijn warme zaad vulde. Ik spuit alweer. Een tweede keer op minder dan een uur tijd. Niet meer normaal. Ik moet dit gewoon aan Kim vertellen en ben niet weinig benieuwd hoe ze hierop zal reageren. Ik bel haar op en val meteen met de deur in huis.

Heb je al ooit van cuckolden gehoord vraag ik haar. Ze kent dit ook niet en ik vertel haar dan maar wat dit inhoudt. Ze vindt het geweldig dat ik van dit idee heel erg opgewonden geraak en dat ik al tweemaal ben klaargekomen door hieraan te denken. Tijdens het telefoontje voel ik mijn lul alweer beginnen groeien. Haar bekennen dat ik het geil zou vinden dat ze het met iemand anders zou doen is voldoende om me weer een erectie te bezorgen. Ik steek mijn hand in mijn broek en onbewust kreun ik. Kim heeft dit blijkbaar gehoord want ze wilt weten wat ik aan het doen ben. Ik speel een beetje met mijn lul biecht ik haar eerlijk op. Ik vraag of ze mijn idee ziet zitten maar ze antwoordt er niet rechtstreeks op. Wel spoort ze me aan om verder te spelen. Nadat we nog wat tegen elkaar gepraat hebben wordt het gesprek beëindigd. Ik ben nog altijd aan het masturberen en leef me volledig in een cuckoldsituatie in. Niet veel later spuit er voor de derde keer op een paar uur tijd een lading zaad uit mijn lul. Ik beleef een zeer onrustige nacht. Mijn lul wordt nooit echt slap en ik ruk nog me nog twee keer af. Heerlijk, voor het mentale genot is intens.

We zijn ondertussen twee dagen later en ik kom thuis. Ik heb echt uitgekeken om thuis te zijn. Ik kus mijn vrouw meteen heel passioneel. Het valt me op dat ze zelf vraagt of ik nog altijd opgewonden geraak bij het idee dat ze het met iemand anders zou doen. Ik kan niet anders dan toegeven. Ik vertel haar hoeveel ik wel ben klaargekomen door over mijn afwijking te fantaseren. We beginnen te tongzoenen. Het kussen krijgt al snel een gevolg. Ik streel haar borsten en door haar broek heen ook haar kutje. Ze kreunt. Voor mij een signaal om nog iets verder te gaan. Maar ook en vooral een teken dat mijn bekentenis haar klaarblijkelijk ook opwindt. Mijn vermoeden wordt bevestigd als ik aan haar kutje kom en merk dat ze zeiknat is. Kim zoekt en vindt mijn inmiddels harde lul. Zij rukt stevig aan mijn lul en ik vinger haar kutje heel diep. Ik speel met haar gezwollen klitje. Al spelende valt de naam van Marc. Ik zeg dat hij haar mag neuken. Is het toeval? Kim’s kutje wordt zowaar nog natter en een paar minuten later komt ze schokkend klaar. Ook ik krijg een geweldig orgasme.

De dagen en weken nadien is het cuckolden regelmatig een gespreksonderwerp. Een aantal potentiële kandidaten worden besproken. Zelf zie ik Marc het minst van al zitten. Maar de mannen waar ik wel mogelijkheden in zie, kunnen Kim maar weinig bekoren. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor Peter. Peter is getrouwd met Kim’s zus. Nog voor hij met haar zus een relatie begon, had Kim een kortstondige affaire met hem. Eenmalige sex was het geweest vertelde ze me ooit. Verder niks. Veel details wilde ze er niet over kwijt. Maar het feit dat hij haar al eens geneukt heeft, speelt wel een rol voor mij en maakt dat ik er zeker mee kan leven dat hij haar nog eens zou nemen. Kim en ik zien Peter uiteraard regelmatig. Hij zit niet om een schunnige opmerking verlegen. Zo heeft hij al meermaals (voor de grap zeker?) voorgesteld om haar in natura te betalen als ze bij hen gaat babysitten. Maar jammer genoeg is het telkens opnieuw Marc die in ons beider fantasieën de bovenhand haalt. En telkens opnieuw stel ik ook vast dat Kim (en dit in tegenstelling tot het doen van een trio) het onderwerp niet schuwt en er zelf durft over beginnen. Is ze echt geïnteresseerd? Ik weet dat ze kan genieten van wat flirten met mannen. En dat ze het onderwerp sex zeker niet uit de weg gaat. In tegendeel, (on)bewust geeft ze vaak de aanleiding om over het thema te praten of gaat ze er op in als mannen er een aanzet toe geven.

Na al weer een week buitenland kom ik op een vrijdagmorgen thuis. Mijn schatje ligt helemaal naakt in bed en ze vraagt me met een vrij hese stem en geile blik om bij haar te komen liggen. Er ligt geen laken of deken op haar. Haar hand ligt op haar kutje. Ik vermoed dat ze met zichzelf aan het spelen is? Ik was even aan het fantaseren zegt ze. En in mijn fantasie werd ik heerlijk genomen door Marc, voegt ze er fijntjes aan toe. Ik ontkleed me snel, op mijn slip na, en vlij me naast haar neer. We strelen en kussen elkaar. Ik begin wat met haar borsten en tepels te spelen en mijn handen dwalen langzaam af naar haar kutje. Mijn piemel reageert natuurlijk ook wel op haar strelingen maar echt stijf wordt hij niet. Maar daar komt (onverwacht) verandering in. Nadat ik een tijdje met haar kittelaar speel, zet Kim zich plots recht. Ze komt met haar natte kutje voor mijn gezicht zitten. Lik me, zegt ze op een bevelende toon. Meer dan dat is het niet, maar dat is meer dan voldoende om mij helemaal te prikkelen. Heerlijk vind ik het om door haar bevolen te worden. Mijn pik wordt er in geen tijd helemaal hard en stijf van. Ik bef haar en speel met haar tieten. Mijn tong glijdt steeds sneller langs haar klitje. Ik lik haar schaamlippen en zuig me vast aan haar genotsknopje. Ik knijp zachtjes in haar tepels en stop even met beffen.

Ik wil dat je me bedriegt zeg ik. Met wie wil ze weten? Dat mag jezelf kiezen antwoord ik haar. Voor mij kan iedereen! Iedereen? Dus ook Marc vraagt ze met een duidelijk opgewonden stem. Ook Marc reageer ik waarna ik haar weer begin te likken. Kim kreunt luid en wellustig. Tergend traag rukt ze nu ook aan mijn harde leuter. Na een tijdje verhoogt ze godzijdank haar tempo. Ik voel hoe mijn ballen samentrekken. Ga voor Marc zijn lul aub, stamel ik. Mijn gezicht zit helemaal onder haar geil. Niet veel later komen we allebei heel erg zalig klaar.

Een week later ben ik weer weg voor het werk. Toevallig of niet nodigt Marc Kim uit om “vlug” iets met hem te gaan eten. Een paar weken voordien hadden ze dat ook al eens gedaan. Kim twijfelde echt niet lang. Natuurlijk gaat ze mee. Ze heeft immers Marc iets te vragen. Tijdens één van onze gesprekken hadden we afgesproken dat ze Marc eens zou vragen of hij sex kon hebben zonder dat er liefde in spel is. En dat kan ze natuurlijk niet zomaar eens eventjes doen. Een etentje zou daar wel een ideale gelegenheid voor zijn. Tijdens het etentje vind ze op een bepaald moment inderdaad de mogelijkheid om het hem te vragen. Blijkbaar heeft Marc al twee keer sex gehad met een gewone vriendin. Maar contradictorisch genoeg zegt hij dat hij geen sex zonder gevoelens kan hebben. Moeilijk te begrijpen. Net voor ze gingen eten heeft Kim me een smsje gestuurd : Geloof het of niet maar ik ben met Marc iets eten. Spannend he!!! Ik houd je op de hoogte. Je mag altijd bellen ter controle. Ik lees dit smsje echter pas bijna twee uur nadat ze het me gestuurd heeft. Ik word eerlijk gezegd een beetje gek. Ik bel haar onmiddellijk maar ze neemt niet op. Ik word nog meer gek. Een combinatie van angst, jaloersheid en opwinding maakt zich van mij meester. Ik bel opnieuw en krijg haar nu wel aan de lijn. Na enige aarzeling vertelt ze mij dat ze ondertussen op het appartement van Marc verzeild geraakt zijn. De jaloersheid overwint het nu van mijn andere gevoelens en ik word toch wat boos.

Wat doe je daar wil ik weten? Marc heeft haar blijkbaar zijn appartement eens laten zien. Het gesprek wordt beëindigd maar nog diezelfde avond bellen we nog met elkaar. Ik ben lastig maar vooral ook jaloers en laat dat ook merken. We krijgen ruzie. Ik weet niet goed wat er met me gebeurt. Eigenlijk wil ik graag dat ze dit doet maar toch, … mijn angst om haar hierdoor te verliezen wordt me even te veel. Desondanks masturbeer ik me die avond en nacht nog een paar keer met als fantasie dat Kim me bedriegt met Marc. De dagen nadien wisselen de gevoelens voortdurend. Als ik thuiskom is er van ruzie geen sprake meer. En steeds opnieuw stel ik tijdens het vrijen vast dat Kim en ikzelf opgewonden worden van het idee dat ze van mij mag vreemdgaan. Kim vertelt me ook nog wat meer details over haar avond met Marc. Zo blijkt dat hij haar in zijn appartement niet alleen verwend heeft met champagne maar dat hij ook zijn grote luxueuze bed getoond en gedemonstreerd heeft. En last but not least dat hij over een jacuzzi beschikt waar ze altijd mag komen van genieten.

Ik zwicht. De drang om een cuckolder te worden wordt dag na dag groter. Alleen mijn angst om Kim te verliezen houdt me nog tegen. Bovendien blijkt steeds duidelijker dat Kim mij alleen maar zal willen bedriegen met Marc. En net dat maakt het ook zwaar want ik ben er zo goed als zeker van dat Marc op haar verliefd is. En dat hij bijgevolg ons graag ons uit elkaar zou zien gaan. En toch….. het idee laat me niet los. En niet alleen dat. Ik ben er ondertussen zo goed als zeker dat Kim het ook wel ziet zitten. Het kan toch geen toeval zijn dat haar kutje altijd lekker nat wordt als we het erover hebben. De gedachte aan een nieuwe harde lul laat haar ook niet onberoerd. Regelmatig blijft ze mij dan ook in mijn stimuleren. En ze zo nu en dan zegt ze dat ze mij ook met Peter (de man van haar zus) wil bedriegen. Maar daar hecht ik eigenlijk weinig geloof aan. Onze fantasieën worden wel steeds concreter en leiden tot heel hitsige situaties waarbij ze me zelfs zaken begint te verbieden. Zo mag ik haar soms niet aanraken maar alleen nog met mezelf spelen.

Ze zegt me dan dat Marc en Peter haar veel beter kunnen neuken dan ik. En dat ze met hen in de jacuzzi gaat zitten en dat ze alles met haar mogen doen. Ik kruip (ook al wil ik het misschien niet) steeds meer in de rol van cuckolder. Op een dag heb ik het zwaar te pakken en beken dit aan Kim. Kim is geweldig. Ze gaat natuurlijk mee in mijn afwijking en ze geeft me allerlei bevelen. Ik word er ontzettend geil van. Haar opdrachten worden steeds explicieter. Ik mag haar niet meer aanraken, ik zal alleen nog het zaad van Marc mogen oplikken. Ik geniet. Mijn lul wordt ontzettend stijf en dat blijft zo voor uren. Die dag word ik een cuclolder. Ik smeek haar om vreemd te gaan. Ik smeek haar om me te vernederen. Ik smeek haar om een harde stijve leuter in haar kutje te laten spuiten. En mijn weerstand tegen Marc is helemaal weg. Dus…………..

En dus….Krijgt Kim definitief van mij carte-blanche. Ze mag vreemdgaan en neuken met wie ze maar wilt. Ik heb er geen idee of en zo ja op welke termijn het zal gebeuren. Maar ik ben er wel redelijk van overtuigd dat als ze het zal doen, dat het dan met Marc is. Een paar dagen na mijn ontbolstering belt Kim me met de boodschap dat ze s ’avonds gaat babysitten op de kinderen van haar zus. Haar zus is beroepshalve een paar dagen weg en Peter dient ’s avonds nog een paar uurtjes weg voor het werk. Zelf ben ik op de terugweg van een weekje buitenland en zou ik ook naar haar zus kunnen komen maar mijn gedachten slaan onmiddellijk over op een ander scenario. Ik ben meteen in de zevende hemel. Haar zus niet thuis? En Peter die niet zo lang weg moet! Ik zie meteen mogelijkheden. Maar ja, Peter is niet haar eerste keuze om mij mee te cuckolden. Vandaar dat ik er zelf niet meteen iets van zeg. Maar dat verandert snel wanneer ze er zelf een aanzet toegeeft. Redelijk ondeugend zegt ze me dat ze zo vlug als ze kan de kinderen in bed gaat leggen. Om dan vervolgens in de riante jacuzzi van haar zus (die inderdaad meer dan bemiddeld is) te gaan relaxen. En ze hoopt dat Peter snel thuis is om haar gezelschap te houden. Dat zou trouwens ook niet de eerste keer zijn.

Een paar maanden geleden heeft ze nog al eens - volledig naakt trouwens - met Peter en haar zus in de jacuzzi gezeten. Het is duidelijk dat ze me probeert uit mijn tent te lokken. En ik trap met veel plezier in haar val. Dat doe je toch niet antwoord ik haar. Dat denk jij maar. Ik wil dat Peter me deze avond in natura betaald. Ik wil geen geld maar wel zijn warme zaad. Naarmate ze nog er nog meer op doorgaat, krijg ik een flinke bobbel in mijn broek. Ik dacht dat jij Peter niet zo zag zitten zeg ik uiteindelijk. Haar antwoord is heerlijk vernederend : Alles is beter dan jouw kleine lul. En je moet nu weer niet beginnen terugkrabbelen vervolgt ze. Ik heb gewoon zin in sex, zin in een echte harde lul en ik ben er zeker van dat Peter me dat allemaal kan geven. Na dit gezegd te hebben beëindigt ze prompt ons gesprek. Ik blijf even verweesd achter. Meent ze dit nu echt? Het is ondertussen 17 uur, nog twee uurtjes rijden en ik ben thuis. Ik pak mijn GSM en wil haar even bellen. Maar iets in mij houdt me tegen. Ik stuur haar dan maar een sms-je met vraag waar ze is en of ik haar kan bellen. Het duurt oneindig lang (in werkelijkheid maar 5 minuten) vooraleer ik een berichtje terugkrijg : ik ben thuis en heb net mijn kutje geschoren. Mijn grotje is al lekker nat ………….. En ze eindigt met : ik wil niet dat je me belt, je bent toch niks waard.

Even word ik boos, jaloers, ongemakkelijk en nog zoveel meer. Maar die gevoelens smelten heel snel weg. Haar antwoord maakt me geil. Maar vreemd genoeg krijg ik geen erectie. De geilheid zit vooral tussen mijn oren. Ik kan het niet laten en stuur haar opnieuw een berichtje met de vraag welke kleren ze aanheeft. Haar antwoord laat deze keer niet zo lang op zich wachten : een push-up bh en mijn rode kleedje met diepe decolleté………….. mijn slip laat ik lekker thuis; die zou toch alleen maar nat worden, en vanaf nu ook geen sms meer he. Ik bepaal vanaf nu wanneer je nog mag bellen of sms-en. Ik ril, een trilling gaat door mijn ganse lijf. Ik geniet……….. Ik ga in een roes. Ik fantaseer. Ik probeer me voor te stellen hoe geweldig ze er moet uitzien en hoe Peter gaat reageren als hij haar ziet. Ongetwijfeld vindt hij haar ontzettend knap. Haar blonde haren, haar diepe inkijk, haar lekkere borsten en zeker ook haar strakke, stevige kontje maken bij iedere gezonde man iets los. En het moet gezegd, Peter is een heel gezonde man.

Maar mijn fantasieën gaan nog een stuk verder. In mijn verbeelding zie ik me hoe ze samen in de jacuzzi zitten, en hoe Peter met Kim begint te stoeien en te kussen. Shit, ik moet zo snel als mogelijk thuis geraken want zo met de wagen rijden is levensgevaarlijk. Een nieuw berichtje : Peter heeft me gebeld met de vraag hoe laat ik kom en hoeveel geld hij moet in huis hebben. Heb hem geantwoord dat er enkel in natura kan betaald worden. Ik begin er meer en meer van overtuigd te geraken dat Kim effectief de stap naar het vreemdgaan wil zetten. 19u05 ik kom net thuis als mijn gsm trilt, ik lees : ik ben er al, Peter vind dat ik er zeer sexy uitzie en heeft me ter begroeting al recht op de mond gekust, hij is terug omstreeks half tien en wil me maar al te graag in natura betalen. Hij heeft een lekker wijntje voor me klaar gezet. Hou je koest he! Ik word haast gek. Een haast ondraaglijke spanning maakt zich van mij meester. Ik wil haar bellen of minstens sms-en maar ik mag niet. De tijd kruipt, ik kijk haast elke minuut naar de klok. Wat zou ze nu aan het doen zijn? Is het allemaal waar hetgeen ze schrijft of schept ze gewoon op? Ik weet het niet. De onzekerheid is hard maar eveneens zalig. Hoe langer het duurt vooraleer ze nog iets van zich laat horen, hoe meer ik in mijn rol van cuckolder kruip. Ik begin er nu echt in te geloven. Ze wil mij echt bedriegen en vernederen. Een zalig gevoel. 21u20, mijn GSM gaat maar het is geen sms, ze belt me.

He schat, zeg ik. Ik wil dat je zwijgt en goed luistert zegt ze op heel bevelende toon. Ik hoor hoe ze drinkt. Ben je iets aan het drinken wil ik vragen. Maar nee dat mag niet en het hoeft ook niet want ze zegt het al zelf. Ik geniet al van mijn tweede glas wijn zegt ze. De kinderen liggen een tijdje in bed en slapen al. Ik sta nu aan de jacuzzi en rits mijn kleedje los. Mijn BH heb ik al een half uur geleden uitgedaan. Oeps daar gaat mijn kleedje. Ik zucht luid en dat hoort ze. Heb ik niet gezegd dat jij je koest moet houden zegt ze streng! Sorry stamel ik haast. Zwijg jij loser en luister : ik speel met mijn tepels en mijn kutje is gewoon al zeiknat. Mijn spleetje verlangt echt naar de harde lul van Peter. Hij mag, nee hij moet mij dadelijk meedogenloos neuken. En dan merk ik dat ze effectief aan de jacuzzi moet staan. Ik hoor het water. Ik luister aandachtig en merk hoe ze nog eerst het douchewater laat lopen. Eerst ga ik nog een lekkere douche nemen zegt ze, dit wordt een avond om nooit te vergeten. Blijf jij maar even aan de lijn zegt ze nog. Ik ga me al even nat maken. Een goede vijf minuten later is er ze terug. En nu in de jacuzzi en ik hoor hoe ze het warmwaterbad instapt. Tot later. En zonder nog maar iets te zeggen beëindigt ze het gesprek.

Jezus, ze doet het echt denk ik. Ik word nu helemaal gek. Er is geen twijfel mogelijk. Ze zit in de jacuzzi en Peter kan er al snel zijn. Hoe gaat hij reageren? Mijn gedachten dwalen af naar hetgeen Kim mij al over Peter verteld heeft. Hoe ze jaren geleden totaal onverwacht seks met hem had. En dat terwijl ze een paar uur ervoor nog geneukt had met haar toenmalige vriend. Haar kutje zat nog vol met het zaad van haar vriend toen Peter er nog een lading inspoot. Mijn lul steigert bij deze gedachtegang. Mijn god wat zou ik graag hebben dat Peter deze avond haar gleufje overvloedig met zaad vult. En meer nog, dat ik het later dan mag proeven. Zonder dat ik het besef ligt mijn hand op mijn harde lul en net als ik wil rukken, denk ik aan haar woorden : hou je koest he. Ze wil vast niet dat ik met mezelf speel en ik wil haar gehoorzamen. Het kost me flink wat moeite maar ik trek mijn hand terug. Ik ijsbeer door de kamer. Weet met mezelf helemaal geen raad meer en besluit dan maar om mij helemaal uit te kleden en leg me naakt op bed. Ik wacht en wacht en wacht tot plots mijn GSM gaat. Ondanks het feit dat ik hier zit op te wachten, schrik ik heel erg.

Ik kijk op de display. Het is Kim!!!!! Ja, zeg ik met een heel onzekere stem. Aan de andere kant blijft het stil. Het is inmiddels bijna tien uur. Haar GSM maakt een vreemd geluid. Net alsof ze hem laat vallen of is het eerder dat ze haar toestel ergens neerlegt? Nogmaals zeg ik ja en voeg er aan toe, hoor je mij? Weer geen antwoord maar dan hoor ik (althans dat denk ik toch) een stem op de verre achtergrond. Het is een mannenstem. Shit, Peter is er maar waar is Kim? Zit ze nog in de jacuzzi? Die laatste vraag wordt snel beantwoord. Want ik hoor nu duidelijk een man vragen? Ben je in de badkamer? En het antwoord bevestigt dat ze zich inderdaad in de badkamer bevindt en dat ze jawel nog in de jacuzzi zit. Ik ben hier hoor ik nu heel duidelijk de stem van Kim. Ik had het koud en heb nood aan wat ontspanning. Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik even in de jacuzzi zit? En dan begrijp ik haar bedoeling, ze wil dat ik via de telefoon getuige ben van hetgeen er daar gebeurt. Wil ze me op die manier laten meegenieten of is het eerder vernederen.

Mijn adem stokt want ik merk dat Peter nu zo wat in de badkamer moet zijn. Ik word heel stil. Je meent het echt hoor ik hem zeggen. Je bent me er eentje. Je verbaast me telkens weer opnieuw. En je zit ook al lekker aan de wijn. Zal ik je glas nog eens bijvullen of beter nog ik haal mij ook een glas en ik kom er lekker bijzitten of heb je dat liever niet? Het is jouw huis en jouw bad, wie ben ik om je tegen te houden om erbij te komen, zegt ze. Over het feit dat ze naakt is, zegt hij niets. Even is het stil maar dan is Peter al terug. De glazen worden gevuld. Peter wil zich klaarblijkelijk uitkleden maar Kim roept hem een halt toe. Heb je me een tijdje geleden niet beloofd dat je eens voor mij wil strippen? (een tijdje geleden – nb op een feestje ter gelegenheid van zijn 15de huwelijksverjaardag stelde Peter voor om eens voor Kim te strippen ) Zou je dat echt willen vraagt hij? Tja, ik vind gewoon dat je moet doen wat je beloofd hebt. Of was dat maar een valse belofte? Helemaal niet, zegt hij. En dat zal ik nu bewijzen.

Ik kan natuurlijk niet zien wat er allemaal gebeurt maar mijn fantasie en de geluiden op de achtergrond geven me toch waarschijnlijk een redelijk realistisch beeld. Peter knoopt zijn hemd tergend langzaam van boven naar beneden los. Terwijl hij dit doet neuriet hij een liedje. Is het Joe Cockers you can leave your hat on? Ik ben er niet helemaal zeker van. Hij houdt voorlopig zijn hemd aan maar zijn bovenlijf (dat er zeker mag wezen) komt tevoorschijn. Hij ontdoet zich van zijn schoenen en schopt ze in een hoek van de badkamer. Zijn sokken volgen niet veel later. Hij komt tot aan de rand van de jacuzzi en wijst in de richting van zijn broeksriem. Maak maar los zegt hij. Kim staat recht. Het warme water druipt van haar borsten. Peter kijkt ernaar en likt zich tussen de lippen. Niet slecht zegt hij. Met enige moeite maakt Kim de riem los en trekt hem maar meteen uit de broek. Hij belandt in de buurt van de schoenen. Peter doet een paar stappen achteruit en draait zich nu met zijn rug naar Kim. Hij begint opnieuw te neuriën. Hij maakt draaiende bewegingen met zijn lekkere kontje en maakt zijn broek los. Hij draait zich nu terug naar Kim en terwijl ritst hij zijn broek open. Kim kijkt ernaar. Ze vindt dit best leuk en eigenlijk ook opwindend.

Nog nooit eerder heeft een man voor haar gestript. Zijn witte boxer is slechts even te zien want Peter draait zich terug om. Hij wiebelt weer met zijn stevige achterwerk. Hij pakt zijn broek bovenaan vast en schuift ze beetje bij beetje een stukje naar beneden en dan weer terug naar boven. Telkens gaat hij een ietsjes lager. Als hij met zijn broek onder zijn bips komt keert hij zich terug in de richting van Kim. Ze heeft heel de tijd geen oog van hem afgeslagen. Ze voelt zich helemaal ontspannen en geniet van het schouwspel. Ze glimlacht naar hem. Zeker niet stoppen nu moedigt ze hem aan. Peter ontdoet zich van zijn hemd en gooit het weg. In één ruk duwt hij nu zijn broek helemaal naar beneden. Hij stapt uit zijn broek. Hij heeft nu alleen nog zijn passende boxer aan. Zijn lul tekent zich duidelijk af en Kim kan zo zien dat die al lang niet meer slap is. Er zit duidelijk beweging in zijn jongeheer. Ze zit nog steeds aan de kant waar Peter stript. Hij komt weer dichter en draait zich weer met zijn rug naar haar toe. Leg je handen op mijn bips zegt hij tegen haar. Kim volgt, zij het met enige aarzeling, zijn vraag. Of was het eerder een bevel want hij zei het wel op een tamelijk strenge toon. Knijp er maar eens in zegt hij. Ik wil weten of dit wel allemaal echt is. Kim nijpt zachtjes in zijn strakke kontje. Voor het eerst voelt ze een tinteling in haar kutje.

Peter is haar duidelijk aan het bespelen. En zijn spel mist zijn uitwerking niet. Peter doet (met zijn rug naar Kim) een stap vooruit. En dan doet hij onverwacht snel zijn boxer naar beneden. Hij stapt eruit. Over zijn schouder heen kijkt hij nu recht in Kim haar ogen. Hij imiteert het geluid van tromgeroffel. Hij houdt zijn handen voor zijn lul en draait zich om. Kim kijkt meteen in de richting van zijn kruis. Weg die handen zegt ze en Peter doet wat ze vraagt. Kim ziet nu zijn half erecte lul. Geweldig zegt ze. Kom erbij, dat heb je verdient. Ik hoor hoe Peter in de jacuzzi gaat…… Het gesprek neemt een andere wending. Peter vertelt over zijn avond en Kim geeft ook wat uitleg over haar dag. Op het moment dat hun conversatie dreigt stil te vallen vraagt Peter of ik weet dat ze vandaag kwam babysitten. Natuurlijk weet hij dat zegt ze. En wat zou hij ervan vinden dat wij hier nu samen, naakt dan nog wel in de jacuzzi zitten. Haar antwoord geeft me een dubbel gevoel. Hij heeft er niks van te vinden, hij moet zich koest houden hoor ik haar zeggen. Haar antwoord prikkelt me en mijn lul richt zich weer helemaal op. Maar ik blijf eraf. Alleen als zij het me toelaat, denk ik bij mezelf. Weet mijn zusje eigenlijk dat ik hier ben? En wat zou zij ervan vinden? Peter is niet onder de indruk van deze vragen. Jouw zusje? Het zou me niet verbazen indien die nu ook in mannelijk gezelschap is. Meer zegt hij niet maar dat is ook niet echt nodig.

Het wordt weer even stil. Dan hoor ik Kim (heel bewust) vragen of Peter nog wel eens terugdenkt aan de tijd dat ze sex hadden. Waarom vraag je dat? Hij ontwijkt hiermee haar vraag. O zo maar zegt ze. Ik vond het toen best wel spannend maar anderzijds waren we toen nog heel onervaren he. Dat is nu wel even anders zegt Peter. Op die manier is het onderwerp sex ter sprake gebracht. Ik luister aandachtig toe hoe ze elkaar het één en het ander vertellen. Zo hebben ze het onder andere over het aantal bedpartners die ze reeds gehad hebben. Uit ervaring weet ik dat praten over sex Kim niet onberoerd laat. En ogenschijnlijk laat het Peter ook niet onbewogen. Ofwel veranderen we nu van onderwerp zegt hij of anders heb ik dadelijk helemaal een erectie. Wat is er verkeerd met een erectie repliceert Kim? Denk je dat ik daar niet tegen kan? Weet je wat mij opwind? Met die vraag neemt ze het heft echt wel in handen. Neen, maar ik het een flauw vermoeden dat je het me wil zeggen? Stilte. Kim twijfelt nu duidelijk even. Is het omdat ze beseft dat haar antwoord verstrekkende gevolgen kan hebben? Ik luister zegt Peter. Wel, euh ik raak wel eens opgewonden als ik ruik dat mijn ventje alcohol gedronken heeft.

Dit is eigenlijk het signaal waar Peter op wacht. Hij verplaatst zich en komt vlak naast haar zitten. Kim ziet duidelijk dat hij een enorme erectie heeft. Ze voelt haar kutje samentrekken. En die opwinding wordt nog aangewakkerd als ze merkt dat Peter een heerlijk parfum op heeft. Fahrenheit is het. Haar favoriete geur bij mannen. Dus hier wordt jij opgewonden van zegt hij en terwijl hij dit zegt komt hij met zijn mond heel dicht bij de hare. Hij ademt diep in en uit en jawel Kim ruikt heel sterk een alcoholadem. Dat doet me iets ja. Als ruiken je al iets doet, wat doet het proeven dan met je? Nog voor ze kan antwoorden kust Peter haar op de mond. Kim beantwoordt zijn kus en hun tongen vinden elkaar. Een intense tongzoen wordt het en daar blijft het niet bij. Peter vindt al heel snel de weg naar haar borsten. Al tongend begint hij haar borsten om beurt te strelen. Hij raakt hierbij voorzichtig haar tepels aan. Een rilling gaat door haar ganse lijf. Kim neemt hem vast bij zijn hoofd en drukt zijn mond nog steviger op de hare.

Eén gedachte flits door haar hoofd : hij wil dat ik vreemdga? Wel ik zal vreemdgaan en er nog van genieten ook. Peter is heel handig. Met één hand bespeelt hij gelijktijdig haar inmiddels harde tepels. Kim richt zich wat op zodat haar borsten boven water komen. Peter heeft de hint onmiddellijk begrepen. Hij kust haar nog eens vol op de mond en langs haar nek vindt zijn mond de weg naar haar tieten. Hij neemt een tepel tussen zijn lippen en met de tip van zijn tong masseert hij haar gevoelige nippel. Kim kreunt en zucht. Ze voelt zich helemaal wegsmelten. Ze wordt geil. Ze wil genieten en ze wil meer dan ooit door Peter geneukt worden. Nog wat onwennig streelt ze hem over zijn rug. Ik wil dat je me lang en zalig neukt zegt ze. Ze zegt dit niet zomaar. Ze wil dat ik het hoor. Ik word vernederd. De vrouw van mijn leven gaat gevuld worden door iemand anders. Maar ik geniet. Dit is wat ik wil. Ik wil dit allemaal ondergaan. Mijn lul staat gewoon helemaal stijf. Het voorvocht parelt in dikke druppels uit mijn leuter.

Kim kan niet langer wachten. Ze wil de lul van Peter voelen. Peter is nog steeds met haar tieten bezig. Afwisselend zuigt en likt hij aan haar tepels. Kim’s handen dwalen over zijn harde kontje. Ze voelt haar kutje samentrekken op het moment dat Peter haar rechterborst quasi volledig in zijn mond zuigt. Dit is voor haar het sein en zonder verder na te denken grijpt ze nu naar zijn lul. Die voelt staalhard aan. Veel harder dan die van haar ventje. Wat is hij hard zegt ze en op die manier laat ze mij weten dat ze Peter zijn lul beet heeft. Ik huiver even bij deze gedachte. Kim rukt een paar keer stevig aan zijn paal. Zijn voorhuid omsluit zijn eikel bij elke ruk. Niet dat Kim dat goed kan zien want alles speelt zich onder water af. Peter kan niet onderdoen natuurlijk en hij speelt onder water met zijn vingers rond haar kutje. Hij komt echter voorlopig niet aan haar klitje of aan haar poesje. Hij kust haar weer. Zijn tong strengelt zich rond de hare. Hij zuigt even aan haar tong en op dat zelfde moment duwt hij met zijn middenvinger tegen haar clitoris. Kim slaakt een kreetje. Haar kittelaar is super gevoelig. Peter bewerkt haar knopje nog wat meer en maakt met zijn vinger kleine cirkelbewegingen.

Zijn actieterrein breidt zich nu snel uit. Hij laat zijn vinger een paar centimeter in haar natte gleufje glijden. Je bent nog altijd even nauw als vroeger hoor ik hem zeggen. En jouw lul is nog aardig gegroeid antwoord ze hem met heel veel opwinding in haar stem. Peter pakt haar stevig vast bij de heupen en wil haar optillen. Kim begrijpt wat hij wil. Ze tilt zich met de hulp van Peter op de rand van de jacuzzi. Ze spreidt vrijwel meteen haar benen. Peter zakt een beetje door de benen zodat hij met zijn hoofd ter hoogte van haar kutje zit. Hij heeft nu een prachtig zicht op haar natte muisje. Hij voelt zijn lul kloppen. Ze wisselen wellustige blikken uit. Je maakt me helemaal gek zegt hij. Wat een prachtig kutje heb je toch! Hij streelt de binnenkant van haar dijen en begint terug met haar klitje te spelen. Zijn andere hand zoekt alweer haar borsten. Kim grijpt zijn hand vast en zuigt hevig aan zijn middenvinger. Ze slaakt een diepe zucht als Peter een vinger maximaal in haar kutje steekt. Terwijl hij haar in de ogen blijft kijken neukt hij haar met zijn vinger. Kim wordt nu echt kletsnat. Ze is me blijkbaar nog niet vergeten. Dat merk ik door wat ze zegt : Je maakt me geil zegt ze, zo geil ben ik nog nooit geweest. Je bent zoveel beter dan wat ik gewend ben!

Ik word heerlijk vernederd! Mijn lul steigert maar ik blijf er af. Ik hoop dat ze me toch stiekem een sein zal geven dat ik mag rukken. Maar dat doet ze voorlopig dus niet, jammer maar ik kan er mee leven. Peter gooit alle remmen los. Een tweede vinger verdwijnt schijnbaar moeiteloos in haar doosje. Hij zoekt haar g-spot. Ik hoor haar alweer kreunen. Ze moet heel opgewonden zijn. Peter laat het er niet bij. Doordat Kim met haar benen helemaal gespreid zit, kan hij heel gemakkelijk aan haar klitje. Hij blijft haar vingeren en tegelijkertijd begint hij haar klitje te likken. Een sensationeel gevoel voor Kim. Peter heeft genoeg ervaring. Hij weet perfect hoe hij een vrouw oraal kan verwennen. Met zijn tong gaat hij vol over haar kittelaar en hij likt tot net onder haar navel, om dan de omgekeerde beweging te maken. Hij zuigt haar klitje in zijn mond. Net op dat moment vindt hij ook haar g-spot. Kim heeft het niet meer. Haar zicht wordt wazig. Ze kijkt voor zich uit maar ziet niets. Een hemels gevoel maakt zich van haar meester. Ze wil gevuld worden. Ze wil de harde lul van Peter voelen. Hij moet haar neuken, hij moet en zal zijn zaad over haar heen spuiten. Maar voorlopig wil ze vooral genieten van zijn tong en vingers.

Peter stopt met vingeren en likt haar gleufje nu helemaal. Haar schaamlippen worden langs alle kanten verwend. Peter penetreert haar met zijn tong en likt haar zalig aan de binnenkant van haar kutje. Kim voelt een rilling over haar rug lopen. Wat is hij goed (geworden). Ze is ondertussen zo ontuchtig dat ze tot zo wat alles in staat is. Ze wil vooral zijn lul voelen. Ik wil dat je me neukt zegt ze nogmaals. Haar woorden klinken veel luider dan dat ze eigenlijk wil, maar ze is zo geil dat het haar niet veel kan maken. En bovendien zo weet ze zeker dat ik het gehoord heb. Peter blijft haar onverminderd beffen. Zijn heerlijke likwerk begint zijn uitwerking te krijgen. Kim hijgt en kreunt alsmaar luider. Het spoort hem aan om nog verder te gaan. Hij kneed opnieuw haar borsten en met zijn andere hand begint hij haar weer te vingeren. Zijn tong likt vol over haar clitoris. Kim voelt dat het haar te veel wordt. Ze kan nu elk moment klaarkomen maar dat wil ze niet. Stop stop roept ze! Peter weet niet goed wat er gebeurt en kijkt haar Kim. Nog niet zegt ze. Ik wil nog niet klaarkomen. Ik wil nog een tijdje doorgaan om dan een mega orgasme te krijgen.

De manier waarop ze deze woorden uitspreekt maken me haast gek. In een reflex pak ik mijn extreem stijve lul vast om hem bijna ogenblikkelijk terug los te laten. Neen, ik mag niet rukken, niet vooraleer ik mag van haar! Kom mee, hoor ik Peter zeggen. Ze komen uit de jacuzzi. Ik merk dat Kim haar GSM meeneemt. Ze denkt duidelijk toch ook aan mij. Ik vermoed dat ze naar een slaapkamer gaan en mijn veronderstelling wordt bevestigd door Kim’s woorden : nee, dat meen je niet toch niet, niet in jullie bed? Wat als mijn zus dit te weten komt? Trek je daar maar niks van aan. Dit bed heeft al wel wat meer meegemaakt hoor ik hem antwoorden. En dat is blijkbaar ook genoeg om Kim te overtuigen want ze legt haar mobieltje neer (op het nachtkastje?) en ploft in bed. Eigenlijk windt het haar nog meer op dat ze gaat neuken in het bed van haar succesvolle zus. Ze legt zich op haar rug en Peter komt met zijn toch wel indrukwekkende lul over haar heen zitten. Kim steekt haar tong uit. Peter biedt haar zijn lul aan. Kim likt aan zijn eikel. Het voorvocht smaakt hemels lekker. Ze voelt haar kutspieren samentrekken. Ze neemt de eikel helemaal in haar mond en lurkt er heftig aan. Peter maakt een licht grommend geluid. Kim pakt zijn roede vast en rukt en zuigt tegelijkertijd. Peter aanschouwt haar mond en handwerk en geniet. Dit had hij nooit durven dromen. Zijn schoonzusje pijpt onwaarschijnlijk lekker. Veel beter en intenser dan haar zus ooit gedaan heeft.

Hij begint haar mond te neuken. Zijn lul gaat behoorlijk diep naar binnen. Kim moet zelfs even kokhalzen. Maar het deert haar niet. Ze vindt dit gewoon zo super geil dat ze meteen doorgaat en knijpt in zijn gespannen ballen. Peter voelt zijn spermabollen bijeentrekken. Hij wil meer. Hij wil Kim’s kutje voelen. Terwijl Kim zijn harde schacht van boven naar onder likt en aan zijn ballen zuigt, begint hij haar klitje te bespelen. Kim’s kutje is inmiddels drijfnat. Zonder enige moeite penetreert hij haar dan ook met zijn middenvinger en met zijn duim masseert hij zalig haar klitje. Kim stopt met pijpen en likken. Ze focust zich even op haar eigen genot. Haar schoonbroertje weet als geen ander haar meest gevoelige plekjes te vinden. Een tweede vinger verdwijnt diep in haar spleetje. Kim kreunt. Ze doet dat zo luid en wellustig dat ik het nu duidelijk hoor. Ik ken haar meer dan voldoende om te weten dat ze vanaf nu alleen nog maar geiler gaat worden. En of ze al geil is. Ik hoor hoe ze Peter aanspoort om nog een derde vinger in haar kutje te steken. Voor hij dat doet neemt hij een andere positie aan. Hij zet zich op zijn knieën naast haar. Kim grijpt naar zijn keiharde lul en rukt. Pseudo-sperma loopt in een sliert uit zijn plasgaatje. Peter begint haar opnieuw te vingeren. En ja drie vingers gaan naar binnen. Hij bereidt op die manier haar spleetje voor op hetgeen dadelijk zal volgen. Want hij kan nu echt niet lang meer wachten. Dit nauwe kutje moet hoognodig zijn stijve dikke lul ontvangen.

Maar eerst wil hij haar nog wat gekker maken. En dat doet hij door haar klitje ook nog wat te likken. Zijn neukende vingers soppen in er uit haar doosje. Kim beweegt mee met haar heupen waardoor ze zijn vingers heel diep in zich voelt. Ze voelt dat al deze aandacht voor haar genotscentrum gaat leiden tot een orgasme. Zeker als Peter ook nog eens zachtjes in haar tepels begint te knijpen. Maar ze wil niet nog lang niet klaarkomen. Kim gaat liefst voor één megaorgasme en omdat te bereiken moet ze een paar keer tot net voor een orgasme gaan. Ik hoor hoe ze hem vraagt om te stoppen. Ik wil dat je me nu neemt! Ik wil nog eens een echte lul voelen. Dat is al veel te lang geleden zegt ze. Haar woorden raken me. Maar de manier waarop het me iets doet is veel betekenend. De vernedering doet me rillen, het mentale genot is immens. Peter komt op Kim liggen. Ze trekt haar benen op. Hierdoor komt hij met zijn paal meteen tegen haar grotje aan. Peter richt zich terug wat op en neemt zijn leuter in zijn hand. Hij duwt zijn eikel tegen haar klitje. Kim huivert. De lust is enorm. Peter maakt zijn lul nog wat natter met het sap van Kim’s kutje. Hij duwt zijn pik een klein stukje naar binnen, haalt hem er terug uit en gaat vol over haar klitje. Een hele diepe wellustige kreun van hen beiden is te horen. Haar schaamlippen glimmen van het geil.

Peter moet haar nu gewoon heel diep neuken en dat doet hij ook. Hij stoot zijn roede eerst nog voorzichtig naar binnen. Maar meteen voelt hij dat Kim’s kutje zijn dikke pik aan kan. Hij drijft zijn tempo op en een paar tellen later zit zijn gevaarte helemaal in haar. Kim heft haar kontje iets omhoog. Ze wil hem zo diep mogelijk voelen. Ze hoort en voelt hoe zijn ballen tegen haar aan kletsen. Dit maakt haar nog hitsiger. Peter gromt. Wat ben je nauw zegt hij hijgend. Zoveel beter dan je zus. Peter neukt haar als een bezetene. Zijn ritme is veel hoger dan hetgeen Kim gewend is. Ze wil meer en terwijl Peter blijft beuken, begint ze zelf met haar clitoris te spelen. Dit houdt ze niet lang vol. Haar ademhaling, net zoals die van Peter versnelt. Peter stoot tot tegen haar baarmoeder. Hij kijkt haar met een wazige blik aan. Zou hij op het punt staan om te spuiten? Het vermoeden wordt bevestigd want Peter verlaagt zijn tempo. Hij haalt zijn stengel uit haar spleetje en glijdt met de ganse lengte van zijn lul langs haar lippen heen over haar klitje. Kim hapt naar lucht. Haar ogen draaien even weg. Ze is supergeil. Ze is nu bereid om alles te doen. Peter voelt het. Hij neemt een ander positie aan. Hij heeft opnieuw zin om haar te beffen. Het is een tijdje geleden maar ik hoor Kim nog eens iets zeggen. Heel bewust om mij te laten weten wat ze gaan doen zegt ze : lik me en geef me je lul. Ik wil hem proeven en zuigen.

Het is duidelijk dat ze standje 69 gaan doen. Uit ervaring weet ik dat dat één van haar favorieten is. Kim neemt zijn lul meteen diep in haar mond. Peter likt vol haar poesje. Hun lichamen strengelen maximaal in elkaar. Kim kneed zijn ballen. Het voorvocht smaakt alsmaar beter. Haar hand gaat nu stevig om zijn lul en terwijl ze met haar tong zijn eikel verwent maakt ze een soort van draaiende rukbeweging. Peter voelt dat hij dit niet lang volhoudt. Zonder het te beseffen komt hij langs haar aarsje. Peter is zeer verrast als hij merkt dat Kim luider kreunt dan ze vanavond al gedaan heeft als hij aan haar poepgaatje komt. Dit spoort hem aan om nog eens haar kontje te beroeren. Kim verliest stilaan de controle over haar lichaam. Ze zuigt zo hard ze kan aan zijn paal. Maar als Peter en aan haar klitje zuigt en drie vingers diep in haar gleuf steekt en ook nog eens haar aarsje masseert wordt het haar bijna te veel. Ze kreunt, zucht en kreunt. Ik hoor dit allemaal heel duidelijk. Ze geniet, ze geniet van de lul, de mond en handen van iemand anders. Ik kan me niet voorstellen dat ze al zo luid gekreund heeft bij mij. Ik voel me steeds meer vernederd worden en dat voelt zalig. Net op tijd laat ze Peter stoppen.

Ditmaal stopt hij met tegenzin. Hij wilde net een vinger in haar krappe kontje steken. Iets wat hij al zo vaak met zijn vrouw wou doen maar nooit mocht. Kim zuigt inmiddels terug aan zijn lul en Peter voelt haar handen aan de binnenkant van zijn benen strelen. Ze zoekt opnieuw ook zijn strakke ballen. Ze lurkt nu heel krachtig aan zijn lul. Peter is nog altijd geïntrigeerd door haar aarsje en waagt het opnieuw. Hij masseert haar poepgaatje. Het kontje is al even nat als haar kutje. Kim voelt wat hij van plan is. Ze hoopt zelfs dat hij haar wil penetreren. Om hem aan te geven dat ze dat wil besluit ze om ook bij hem die stap te zetten. Ze neemt zijn lul heel diep in haar mond en raakt tegelijkertijd zijn aarsje aan. Peter gromt en kermt. Een immens genot overspoelt zijn ganse lijf. Hij duwt zachtjes met zijn middenvinger op haar sluitspier. Een beetje weerstand voelt hij wel maar zonder al te veel moeite dringt zijn vinger een dikke centimeter in haar kontje. Langzaam gaat hij steeds dieper tot zijn vinger zeker vijf centimeter naar binnen gaat. Kim is helemaal wulps. Peter beft haar opnieuw en vingert steeds steviger haar kontje. Deze handeling en het zalig pijpwerk van Kim – die zijn lul nu wel heel diep in haar mond neemt – doen hem helemaal zweven. Hij voelt hoe zijn zaadbollen heel strak worden. Zijn sperma wil er uit. Maar ook Kim voelt haar hele lichaam op een overheerlijke manier overspoeld wordt door het grootste genot dat ze ooit mocht ervaren. Peter sabbelt aan haar klitje, vingert tegelijk haar kutje en kontje en zij pijpt hem zo diep ze kan, knijpt in zijn ballen en masseert zijn bips. Bijna gelijktijdig beginnen hun hoofden te tollen. Ze gaan beide in extase.

Ik hoor alleen nog maar kreunende, hijgende en genietende geile mensen. Ik ben zeker dat ze naar een hoogtepunt gaan. Ik kruip wat dieper in mezelf. Mijn Kimmeke gaat klaarkomen en geniet van een andere man. Een mix van emoties raast door me heen. Maar het genot dat ik ervaar is nieuw. Ik kijk naar mijn lul en pas nu merk ik op dat mijn schaamhaar helemaal nat is van het voorvocht dat van lul afgedropen is. Mijn geest vult zich met een onbekend maar heerlijk gevoel. Peter voelt zijn zaad opkomen. Hij kan niet meer tegenhouden. Hij wil het niet meer tegenhouden. Maar dat is buiten Kim gerekend. Ze wil dat hij klaarkomt en haar helemaal onderspuit. En ze heeft de finale toch nog net iets anders in gedachte. Ze stopt met haar mondwerk. Peter kijkt even verdwaasd. Kim neemt het initiatief helemaal in handen. Ze gaat op haar handen en knieën op de rand van het bed zitten. Ze voelt hoe haar kutje gloeit en verlangt naar zijn stijve lul. Peter heeft niet veel aansporing nodig. Hij komt achter haar staan en heeft nu een volledige blik op haar geile kontje. Hij komt tegen haar aan staan. Zijn lul zoekt de opening van haar natte spleet. Peter duwt meteen door. Zijn pik verdwijnt helemaal in haar kutje. Kim slaakt een kreet. Neuk me diep roept ze luid genoeg om mij te laten horen dat ze genomen wordt. Peter pakt haar bij de heupen en drijft stelselmatig zijn tempo. Zijn ballen beginnen opnieuw te spannen. Zijn balzak kletst tegen haar klitje. Kim begint te lichtjes te shaken. Ze wordt superdiep geneukt en dit aan een tempo dat ze al lang niet meer heeft meegemaakt. Peter buigt wat voorover waardoor zijn lul nu maximaal naar binnengaat. Bovendien laat dit hem toe om met haar borsten te spelen. Hij draait zachtjes aan haar tepel. Kim verliest stilaan de controle over haar geilheid.

Dit is niet meer normaal. Peter kijkt naar zijn eigen neukwerk. Hij ziet hoe zijn lul blinkt van haar geil. Maar hij ziet ook hoe haar aarsje glimt. Dat brengt hem op een idee. Hij stopt even met neuken. Kim kijkt hem over haar schouder met een waanzinnig opgewonden blik aan. Waarom stop je wil ze vragen. Maar net op het moment dat ze wil beginnen spreken voelt ze Peters duim op haar aarsje. Hij zet een beetje druk en voorzichtig gaat zijn dikste vinger naar binnen. Kim heeft het nu echt niet meer. Ze vindt deze anale penetratie werkelijk het einde. Ze begint spontaan met haar klitje te spelen. Haar schoonbroertje heeft zijn duim nu heel diep in haar kontje zitten en maakt een manoeuvre waardoor zijn lul terug tegen haar kutje aan komt. Net op het ogenblik dat hij zijn duim uit haar poepgaatje haalt steekt hij zijn lul in haar zeiknatte spleet. Afwisselend ramt hij zijn lul in haar en dringt zijn vinger in haar aarsje. Kim vingert haar klitje als een bezetene. En dan gaan de vinger en de lul tegelijk naar binnen. Dit is teveel. Kim voelt alle spieren samentrekken. Haar hoofd begint te tollen. Het lijkt wel alsof het bed en de kamer ronddraaien. Peters gehijg en zijn ademhaling gaan steeds sneller. Kim kermt het uit. Het genot, de geilheid, de lul en de vinger van Peter, het is zaaaaaaaalig. Ze voelt haar orgasme naderen en laat alles los.

Ze hijgen en puffen heel zwaar en luid. Ik kan het allemaal horen. Ze staan duidelijk beide op het punt om te ontploffen. Je bent zo lekker stamelt Peter. Ik moet gewoon spuiten!!!!!! Ja ja spuit maar, spuit me lekker vol. Geef me je warme zaad! Ik wil het!!!! En dan gaan hun remmen helemaal los. Peter slaakt een luide kreet. Zijn ballen knijpen compleet samen en het zaad komt naar boven. Samen met een ware oerkreet spuit een dikke straal witte gloed uit zijn lul, diep in het kutje van Kim. En Kim? Ze begint te trillen en te schokken als ze voelt dat Peter zijn lul uit haar kutje haalt en een tweede straal zaad op haar achterwerkt mikt. Ze dolt met haar klitje. En als er ook nog een derde straal op haar rug beland ontploft haar kutje. Haar ogen draaien weg, Ze schokt en een meesterlijk zalig gevoel doordringt haar kutje en de rest van haar lichaam. Ze blijft schokken en trillen. Peter duwt zijn duim nog eens in haar kontje en ze speelt nog steeds met haar clitoris. Het bed davert. Kim komt en komt en komt. Er lijkt geen einde te komen aan haar hoogtepunt. Uiteindelijk ploft ze helemaal suf neer. Peter kust haar kontje. Kom, hoor ik hem zeggen. Het naspel doen we in de douche. Ga jij alvast maar, ik kom zo meteen is haar antwoord.

Ik merk dat ze haar GSM opneemt. Mijn adem stokt, ik beef als een blad. Ben je er nog, vraagt ze. Met veel moeite kan ik een onzekere Ja uitbrengen. Dit was het lekkerste wat ik ooit gevoeld heb zegt ze tegen me. Dit zou jij nooit kunnen. Je bent vanaf nu echt een cuckolder. En dit is nog maar een begin. Je mag nu ook even rukken, dat heb je verdient. Ik veeg zijn lekkere zaad op met zijn slip en die mag jij hebben en ik beveel je om er aan te ruiken. Vooraleer ik ook maar iets kan zeggen beëindigt ze het gesprek. Ze heeft genoten denk ik en ze heeft me heerlijk bedrogen. Ik neem mijn lul vast. Nog geen vijf rukken heb ik nodig om tot een megaorgasme te komen. Nog nooit kwam er zoveel zaad uit mijn ballen.

En toch, meteen nadat ik gespoten heb, voel ik me schuldig. Mocht ik wel genieten???? Ik kan niet wachten tot ze thuiskomt met die slip. Hopelijk is dit inderdaad nog maar een begin!!!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb