Hij wilde haar graag neuken.

Een paar weken terug waren mijn vrouw Floor en ik tien jaar getrouwd. Reden voor ons om er een leuke dag van te maken. Maar na tien jaar huwelijk was onze relatie op het seksuele vlak wel wat ingezakt. En onze trouwdag was een mooie gelegenheid om daar wat verandering in te brengen. We hadden een hotel geboekt in Brabant. Op mijn verzoek had Floor wat spannende en mooie sexy kleding gekocht.

Ik had al weken van te voren een plan om er een spettrend geile avond van te maken en ook alles goed voorbereid. Onderweg naar het hotel waren mijn gedachten al bij hetgeen ons te wachten stond, ik was behoorlijk gespannen. Het kostte me moeite een rustig gesprek met Floor te hebben in de auto, dus het grootste deel van onze reis waren we niet erg spraakzaam. Het was dan ook een opluchting voor mij toen we bij het hotel aankwamen.

Toen Floor onze hotelkamer zag was ze meteen enthousiast. De kamer zag er fantastisch uit, de wijn en de lekkere hapjes die ik had besteld stonden al klaar. Floor gaf me gelijk een grote kus om me te bedanken. De badkamer was ook een en al luxe en verleidelijk. Ik liet het bad vollopen en schonk een glas wijn voor ons in. Het tweede glas besloten we in bad op te drinken. Na ons bad vroeg ik Floor om haar nieuw gekochte sexy kleren aan te trekken.

Even later kwam ze uit de badkamer met een kort zwart rokje aan en een doorkijkblouse die niet al te veel te raden over liet. Daaronder droeg ze een kanten kwartcup BH, zodat haar borsten duidelijk zichtbaar waren. Ik voelde het vuur weer in me oplaaien en vroeg me af of ik mijn plannetje nog wel moest doorzetten. Was het eigenlijk nog wel nodig?

We dronken nog een paar glazen wijn en genoten van de toastjes met zalm. Ondertussen waren we lichtelijk aangeschoten en werd het tijd om mijn plan ten uitvoer te brengen. Ik vroeg haar op het bed te gaan liggen. Vol verwachting en nieuwsgierig keek zij me aan toen ik de koffer openmaakte en er een paar zijden sjaaltjes uit haalde. Voorzichtig bond ik haar handen vast aan het bed en blinddoekte ik haar. Met kloppend hart liep ik naar de telefoon en belde volgens afspraak onze vriend Karsten, die een kamer in hetzelfde hotel had geboekt. Ik belde zogenaamd roomservice, met het verzoek om ons niet te storen. Dit had ik vooraf al met Karsten afgesproken, zo begreep hij dat hij naar onze kamer moest komen. Zachtjes opende ik de deur van onze kamer en liet die op een kier staan.

Voorzichtig en gespannen ging ik naast Floor liggen. Zachtjes streelde ik over haar buik en borsten. Mijn hand gleed regelmatig even plagerig onder haar rokje, ze lag er zeer verleidelijk bij. Haar rokje schoof ik een beetje omhoog, zodat haar slipje met open kruis zichtbaar werd. Ze genoot zichtbaar van mijn liefkozingen en begon zachtjes te kreunen.

Gelukkig hoorde ze niet dat Karsten onze kamer binnenkwam. Aan de bult in zijn broek zag ik dat de aanblik van haar ontblote benen en het pikante slipje hem behoorlijk opwond. Karsten had mij al meerdere keren laten weten Floor een mooie vrouw te vinden en dat hij haar graag eens zou willen neuken.

Karsten ging aan de andere kant op het bed zitten en terwijl mijn hand over haar linker been gleed, zocht zijn hand voorzichtig de weg omhoog langs haar rechter been. Volgens mij vermoedde ze al dat iemand zich in ons liefdespel had gemengd. Door de stof van haar blouse heen zag ik haar tepels zwellen en aan haar ademhaling hoorde ik de opwinding toe nemen.

Voorzichtig knoopte ik nu haar blouse open. Ik nam haar tepel in mijn mond en begon er zachtjes op te zuigen en bijten. Karsten keek mij aan, alsof hij op toestemming wachtte. Ik gaf hem een knipoog, dat was het teken voor hem om haar andere tepel in zijn mond te nemen. Nu was het duidelijk voor haar, ze wist wat er gaande was en ze protesteerde niet. Ik maakte haar handen los, maar liet de blinddoek zitten. Nu gingen ook haar handen op verkenning, zachtjes wreef ze over onze beide kruizen. Ik stond op en begon me uit te kleden, Karsten ging verder op verkenning onder haar rokje. Ik zag zijn vingers voorzichtig verdwijnen tussen de randen van haar slipje. Rond de randen van het open kruis van haar slipje was overigens een behoorlijk natte plek ontstaan. Ze genoot duidelijk van onze strelingen. Het wond mij bijzonder op de handen van Karsten bezig te zien met Floor’s kutje. Voorzichtig hielp ik hem haar rokje en slipje uit te trekken. Karsten stond nu ook op om zich ook uit te kleden. Mijn mond viel open van verbazing, wat een paal had die kerel. Het wond mij zelfs op!

Floor wist de weg naar onze pikken al snel te vinden. “Jij bent zeker Karsten?” vroeg ze. “Ik ben altijd al benieuwd geweest of jouw pik zo groot was als ik dacht.” Ik besloot nu om haar maar van de blinddoek te verlossen. Ze was te opgewonden om zich nu nog te schamen. Haar passieve rol was voorbij. Het was tijd voor haar om de grote stijve paal van Karsten eens lekker in haar mond te nemen.

We gingen nu in een andere positie liggen, Karsten en Floor in standje 69 op hun zij en Ik achter Floor. Voorzichtig probeerde ik achterlangs bij haar naar binnen te dringen. Maar voorzichtigheid was echt niet nodig, ik had haar kutje nog nooit zo nat gevoeld. Terwijl ik in en uit haar kutje gleed, likte Karsten haar klitje. Soms raakte hij daarbij ook mijn pik, wat ik eigenlijk wel lekker vond. Het wond mij ook behoorlijk op om zijn pik zo vlak voor mijn gezicht in en uit Floor’s mond te zien glijden. Ik bracht mijn hand voorzichtig naar de mond van Floor. Ongemerkt probeerde ik Karsten’s pik even aan te raken. Tot mijn verbazing protesteerde hij niet. Integendeel, ik voelde zijn hand zachtjes mijn zak beet pakken. Ondertussen kwam Floor al een paar keer schokkend en kreunend klaar. Haar kutspieren trokken zich zo samen, dat ik me niet meer in kon houden en mijn eerste lading spoot ik diep in haar heerlijke kutje. Toen was het tijd om te wisselen. Karsten ging nu op zijn rug liggen en Floor ging op hem zitten. Met gemak verdween zijn grote paal in haar net vol gespoten kutje. Terwijl ik aan haar borsten zoog, masseerde ik zachtjes de ballen van Karsten. Ineens voelde ik zijn zak schokken en kwam Karsten ook spuitend in haar natte kutje klaar.

Floor ging met een van zaad druipend kutje van hem af en ging naast hem op haar zij liggen, Karsten lag nu tussen ons in. We kenden nu geen remmingen meer en het duurde dan ook niet lang of Floor en ik lagen hem samen te strelen. Terwijl zij op zijn tepels sabbelde, likte ik vol overtuiging aan zijn lul. Hij smaakte lekkerder dan ik had verwacht. Even later lagen wij in een soort van driehoek. Floor pijpte mijn lul, Karsten befte haar en ik lag zijn pik flink te pijpen. We waren nu nog geiler dan we hadden verwacht, ons gekreun moet kamers verder te horen zijn geweest. Floor kwam weer als eerste klaar. Karsten volgde en vulde mijn mond met zijn sperma. Hoewel het niet vies smaakte, slikte ik het toch maar niet door. Als laatste kwam ik klaar. Floor slikte alles door, daar is ze gek op.

We waren doodmoe en vielen in slaap. Onnodig te vertellen dat we na een paar uur slaap weer opnieuw zijn begonnen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Sexcontactservice.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb