Hij wil het, zij doet het.

Nadat Janny haar lange haar had gewassen, zichzelf had opgemaakt en klaar was om naar de stad te gaan, keek ze nog even in de spiegel. Janny is 25 jaar en haar oudere vriend Peter 42 jaar. Haar vriend was vanmorgen vroeg weg gegaan en had haar plagend aangekeken en gezegd dat hij het nog steeds geen probleem zou vinden als ze eens met een van haar vriendjes vreemd zou gaan.

Dat kwam als volgt, Janny had op de sportschool een paar vriendjes waar ze vroeger regelmatig mee omging en jongens die haar op internet en chatsite’s helemaal gek maakten en keer op keer vroegen ze haar om mee uit te gaan of om een keertje langs te komen. Op Skype had ze meer dan 50 mannen en jongens staan en soms ging ze zelfs zo ver dat ze zichzelf vingerde terwijl de mannen op Skype zichzelf aan het aftrekken waren. Uiteindelijk kwamen ze allemaal klaar. Als ze dan later op de avond naar bed gingen trok Peter zichzelf in het donker af bij de gedachte dat Janny zichzelf weer door andere mannen naakt had laten bekijken en daar zichtbaar geil van werd. Janny was dan al diep in slaap.

Peter en Janny hadden wel eens gesproken over een tweede man er bij, maar Janny wou dat steeds niet. De laatste tijd merkte Janny van zichzelf dat ze steeds meer behoefte had om ook eens met andere mannen te experimenteren en ze droomde steeds vaker dat ze op de sportschool met grote gespierde jongens vergaande seks had. Beffen en trio’s en zelfs over gangbangs. Peter merkte dat ze steeds losser werd in haar gedrag en omgang met andere jongens en mannen en had mede daardoor om een of andere reden steeds minder seks met Janny. Als hij om haar genegenheid vroeg was hij steeds meer op zich zelf aangewezen. Eerst trok ze hem nog wel af, maar later zei ze steeds vaker dat hij zichzelf maar moest aftrekken. Hij wist dat ze dan zelf al meerdere keren klaar was gekomen met haar vriendjes op internet. Zo ging het steeds vaker en beide wenden er aan en vonden het wel goed zo. Peter vond het geil als Janny naar andere jongens keek en er hoerig van werd. Hij zei het dan ook regelmatig tegen haar. Er zou snel verandering in hun rustige leventje komen. Vanaf dinsdag zou Peter elke dinsdag avond pas rond 23:00 thuis komen en daar baalde Janny flink van. Dan ga je toch naar de sportschool of lekker chatten plaagde Peter haar weer. Nou dacht Janny, misschien doe ik dat ook wel.

Ze ging douchen maar bleef denken aan de gedachte om met een andere jongen af te spreken. Peter had haar al zo vaak geplaagd en gezegd dat ze te bang was en dat ze het toch nooit zou durven. Ze werd geil en nat bij de gedachte dat Ron van de chat haar diep zou nemen. Ron had haar wel 100 keer gevraagd of ze zin had om langs te komen. Hij woonde op zichzelf en was net als Janny 25 jaar en zeer groot geschapen. Peter was ook wel goed geschapen maar vergeleken bij Ron viel hij in het niets. Ook kon Ron wel vijf keer achter elkaar klaarkomen en heel veel spuiten. Dat had Janny wel gezien als ze met hem aan het chatten was voor de cam. Toen ze naar beneden liep zei ze tegen Peter, ik denk dat ik dinsdag met Ron afspreek en ze keek hem zo aan dat hij zeker dacht dat ze het niet zou doen en durven. Peter reageerde direct en zei, doe maar lekker lieverd, laat je maar lekker gaan en hij lachte haar een klein beetje uit. Janny ging terug naar boven en voelde haar hele lichaam gloeien en werd verschrikkelijk geil en nat. Ze pakte de laptop en ging direct naar Skype. Ron was online en ze vroeg hem wat hij dinsdagavond te doen had en of hij het leuk zou vinden als ze bij hem langs zou komen. Nou Ron werd wild van enthousiasme en wilde niets liever. Ze spraken af dat Janny rond 18:00 uur bij hem zou zijn in Rotterdam waar hij een studentenkamer had.

De rest van de week zocht Peter nog wel eens toenadering met Janny, maar ze wimpelde het een beetje af. Ze zou hem wel krijgen en hem daarna confronteren met zijn plagen. Het was eindelijk dinsdag en nadat Peter was vertrokken ging ze zich klaarmaken voor de afspraak met Ron. Ze moest niet vergeten om te kijken of ze vruchtbaar was met de teststicks die ze samen met Peter had gekocht. Ze hadden het wel over kinderen gehad maar wilden eerst eens zien of ze überhaupt wel vruchtbaar werd doordat ze een zeer lange periode de pil had geslikt. Peter was het ook vergeten want die was er vanmorgen niet meer over begonnen. Ze ging lekker douchen en haar fantasie ging heerlijk op de loop. Hoe zou hij aanvoelen, en zou hij boven op haar komen liggen, iets wat ze zo graag wou. Een heerlijk standje wat ze maar weinig deed met Peter. Hun seks werd steeds minder en meer plichtmatig dan erotiek. Ze keek op de klok en zag dat ze moest opschieten. Ze trok een vrij kort zomer jurkje aan en deed haar geurtje op en gaf zichzelf een knipoog in de spiegel. Kom maar op dacht ze. Ze was ruim 20 minuten te vroeg en belde aan op het adres wat ze van Ron had gekregen. Een heel erg knappe jonge jongen deed open. Ze vertelde hem dat ze voor Ron kwam en hij liet haar binnen. Ron is er nog niet, maar je mag wel vast naar boven gaan hoor, hij komt zo terug van de boodschappen.

Ze liep aarzelend naar boven en keek haar ogen uit. Echt een studentenhuis met rare foto’s op de muur en overal met stift en potloop op de muren getekend. Ze kwam bij zijn kamer waar ze haar jas uittrok en uitgebreid de tijd nam om rond te kijken. Ze zag dat hij trainde want er lagen allerlei gewichten. Ook zag ze foto’s liggen van allemaal meisjes en jongens. Ze liep naar zijn slaapkamer en keek voorzichtig rond. Het zag er keurig uit en rook er fris. Ze hoorde een stem beneden in de hal en ging snel op de bank zitten. Het was Ron. Hij kwam binnen en liep naar haar toe. Hoi, zei hij, en het klonk hard maar lief. Hoi zij Janny bedeesd, ze vond het super spannend en giechelde een beetje. Wat was hij groot en gespierd. Zo knap als hij was had ze niet kunnen vermoeden. Op de webcam zag hij er toch anders uit. Ze werd er helemaal warm van en een gloed ging door haar lichaam. Wil je wat drinken vroeg Ron. Janny vroeg om een cola en keek keer op keer naar zijn kruis waar ze een gigantische bobbel kon waarnemen. Ongelofelijk, dacht ze bij zichzelf. Bij Peter kan je zijn lul ook wel goed zien, maar dit sloeg werkelijk alles. Hij zag dat ze er naar keek en zei: Wil je hem er nu al uit hebben, en lachte er bij. Ze stond op en ging voor hem staan. Ze keken elkaar een paar seconden aan en begonnen toen keihard te zoenen en te tongen. Alsof ze getrouwd waren en elkaar al jaren niet hadden gezien. Ze rolden op de bank en Ron gooide en schoof allerlei spullen en boeken van de bank en wreef met zijn handen langs Janny haar rug.

Ze werd geil, heel geil en nat. Janny werd nu ook brutaal en voelde in zijn kruis en schrok opnieuw. Zijn lul voelde slap aan, maar was wel gigantisch groot. Ze maakte zijn broek langzaam open en had moeite met de knopen. Ze deed zijn onderbroek aan de kant en haalde zijn lul er uit die inderdaad nog slap was maar nu al 1,5 keer zo groot als die van Peter stijf en zeker dubbel zo dik. Die wil je wel lekker hebben hè, zei Ron zacht in haar oor en hij bracht langzaam haar hoofd richting zijn kruis. Ze begon hem te pijpen en likte rond zijn gigantische eikel. Zijn heerlijk lul werd steeds stijver en stijver en groeide uit tot een pijnlijk groot wordend gevaarte. Ze kon deze nooit hebben en probeerde hem in haar mond te nemen. Dat lukte dan ook niet, hij was te dik. Ze verontschuldigde zich, maar Ron vertelde haar dat al zijn vriendinnetjes er moeite mee hadden. Hij zei haar lekker achteruit op de bank te gaan liggen en gaf haar de cola die hij eerder voor haar had ingeschonken. Ze nam een slok en proefde dat hij er drank in had gedaan. Vindt je het lekker vroeg hij haar en hij lachte haar vriendelijk toe met zijn prachtige witte tanden. Mmmm, Malibou, lekker, antwoordde Janny, dat is mijn favoriet. Ze dronk haar drankje op terwijl Ron haar streelde en masseerde terwijl zij languit op de bank lag met haar benen half uit elkaar. Ron zijn lul stak nog steeds uit zijn broek en was half stijf en super groot. Janny werd bang bij de gedachte dat hij haar straks zou neuken met zijn gigantische pik. Ze had hem zeer vaak zitten opgeilen op internet dat hij zijn pik klaar mocht neuken in haar en dat ze hem zeker wel kon hebben. Ze vroeg snel om nog een colamix om enig uitstel te forceren. Ron stond op en zijn pik zwaaide echt heen en weer.

Heeft je vriendje een beetje grote pik, vroeg hij, terwijl hij opnieuw inschonk. Nee, zei Janny, wel een aardige maar die is klein vergeleken bij die van jou. Hij heeft iets van rond de 18 cm en zegt dan dat hij 20 cm heeft. De jouwe is zeker 25 cm en twee maal zo dik. Hier zei Ron, alsjeblieft. Janny pakte haar drankje en dronk weer rustig verder. Ze werd steeds zweveriger en het draaide een beetje in haar hoofd. Ze vond het allemaal wel een fijn gevoel en liet Ron steeds verder gaan met het frunniken en masseren wat hij met haar deed op de bank. Peter deed dit nooit met haar zo uitgebeid. Hij schoof zich nu voor haar en ging met zijn tong naar haar kutje en begon haar heerlijk te beffen. Janny’s ogen rolden door haar hoofdje en ze werd gek van genot. Ohh zei ze, ga door en ik kom klaar. Nee, zei Ron, nog niet, en stopte weer even. Dan ging hij weer door tot dat Janny opnieuw bijna klaarkwam, en stopte toen weer. Drijfnat was ze, het geil liep uit haar kutje. Ron vingerde haar er bij en stopte telkens een vinger extra bij haar naar binnen. Uiteindelijk had hij er 5 bij haar naar binnen en ze vond het heerlijk. Hij haalde zijn vingers uit haar en begon haar te zoenen en ging langzaam naar boven. Hij trok zijn shirt uit en ontdeed zich handig van zijn broek. Janny werd gek bij wat ze zag. Zo’n lekkere jonge jongen met zoveel spieren en een paardenlul van heb ik jou daar. Ze wist dat ze zou uitscheuren als hij hem er te snel in zou stoppen. Ze zei tegen Ron dan ook, lieverd als je me gaat neuken, doe je dan heel voorzichtig. Komt helemaal goed lief schatje van me, zei hij en ging voorzichtig op Janny liggen en begon haar weer te zoenen. In haar nek en over haar mooie grote borsten. Janny werd hier helemaal gek van en sloot haar ogen en genoot.

Steeds voelde ze zijn enorme lul langs haar kutje glijden en ze vond het een heerlijk gevoel. Ze kuste en draaide met haar onderlichaam zodat ze de druk van zijn lul tegen haar kutje voelde komen. Langzaam deed ze steeds verder haar benen uit elkaar en kwam Ron vol tussen haar benen te liggen. Hij duwde heel voorzichtig stukje bij beetje zijn heerlijke lul bij Janny naar binnen. Het deed haar geen enkele pijn, integendeel ze moedigde hem zelfs aan om door te gaan. Dat wou Ron wel en hij begon haar steeds wat dieper te neuken en lag ritmisch op haar te stoten. Janny had het warm en koud tegelijk, ze bewoog wild en wist dat ze het niet lang zou kunnen houden. Wat neukte Ron lekker, ze zou snel klaarkomen en schreeuwde nu echt tegen Ron, neuk me, neuk me hard. Dieper, ik wil je in me. Ron neukte Janny nu op volle snelheid en begon ook zwaar te hijgen. Hij begon met Janny te tongen en Janny voelde dat hij hard in haar stootte en hoe hij diep in haar kut klaarkwam. Hij bleef maar doorgaan en ze gilde het uit en kwam ook klaar. Ze duwde haar bekken naar voren en bleef met Ron tongen en kussen. Na een minuut of twee, haalde Ron zijn grote pik uit haar en een golf van sperma kwam uit haar kutje lopen. Hij had in alle opwinding geen condoom gepakt en zij was er ook niet over begonnen. Ineens dacht Janny aan de vruchtbaarheidstest en werd bang bij de gedachte. Als ze nu vruchtbaar zou zijn zou hij haar zeker zwanger kunnen maken. Binnen twee uur na de seks zou haar eitje bevrucht kunnen zijn. Hoe zou ze dat aan Peter uitleggen.

Vond je het lekker vroeg Ron, je zit zo te peinzen. Jazeker, het was echt geweldig, geloof het of niet, maar met Peter kom ik bijna nooit klaar. Meer niet dan wel. Jij kunt echt fantastisch neuken. Janny stond op om naar het toilet te gaan en de golven sperma liepen uit haar langs haar benen naar beneden. In het toilet pakte ze bevend de vruchtbaarheidstest uit haar tas en plaste er een beetje overheen. Nu moest ze drie minuten wachten. Ze dacht terug aan de heerlijke neukbeurt. Dit wou ze wel vaker dacht ze, maar Peter dan. Nou ze mocht toch een seks vriendje er op na houden van hem, dat leek haar nu ook wel een prima idee. Ze keek naar de test en was honderd procent vruchtbaar. Er was een grote kans dat ze zwanger zou worden van deze geweldige gespierde neukmachine en dat na een keer seks. Ze werd geil bij de gedachte en bang tegelijk. Nou het was ook Peter’s eigen schuld, hij had haar immers in de handen van Ron gedreven om keer op keer dit tegen haar te zegen en te pushen dat ze met andere mannen moest gaan neuken. Ze stopte de test en verpakking in haar tas en liep weer naar binnen. Ze kroop tegen Ron aan en kuste hem teder. Ik vindt je een heerlijke en super geile vent en ik kom zeker nog eens terug als je dat wilt. Nou zei Ron, je bent altijd welkom hoor, s’morgens, middags, avonds of in de nacht. Hij lachte en vroeg of hij een foto mocht maken van haar gezicht. Dat vond Janny goed en poseerde gedwee. Niet mijn hele lichaam naakt er op zetten hè, lachte ze speels. Nee joh, natuurlijk niet zei Ron en maakte wat foto’s. Ze kleedde zichzelf weer aan en vertrok weer richting huis waar Peter al thuis was.

Waar kom jij vandaan was zijn vraag. Van Ron, en het was een heerlijke avond. Peter werd geil en geloofde haar niet, laat mij eens voelen. Nee zei Janny ik ga douchen en liep naar boven. Peter liep haar stil achterna en bleef kijken hoe Janny zichzelf uitkleedde. Hij deed een stap naar voren en voelde aan haar kutje. Die was warm, nat en zijn hand zat helemaal vol met sperma en geil. Ook voelde hij hoe makkelijk zijn hand naar binnen kon. Hij schrok zich rot en trilde. Hij wist even helmaal niets meer te zeggen. Heb je het echt gedaan zij hij bevend. Ja, zei Janny , dat wou je toch graag. Ze stapte in de douche en zei tegen Peter. Ik wil dat je nu je vingers aflikt en je zelf aftrekt op je hand en het oplikt. Peter werd even helemaal gek maar durfde niet tegen te stribbelen. Nou kom op zei Janny. Ik heb al een echt grote lul gehad, dus nu wil ik dat pikkie van jou wel zien klaarkomen. Ze lachte er een beetje gemeen bij. Peter had een keiharde lul maar nu werd hij toch een beetje slap van jaloezie. Hij had net gevoeld hoe ruim haar kutje was. Hij kon zijn hand er bijna instoppen. Was hij dan zo groot geschapen vroeg hij zich af. Hij had zijn broek laten zakken en begon aan zijn pik te trekken die nu echt slap was geworden. Janny lachte hem nu uit en ging met haar hand door haar kutje heen en stopt hem even helemaal naar binnen. Nu werd zijn lul nog slapper. Hij voelde zich onzeker en het lukte niet op hem hard te krijgen. Janny zei ineens tegen hem, als je nu niet binnen twee minuten klaarkomt dan ga ik morgen weer naar Ron toe. Peter schrok best wel van haar opmerking die snerend en gemeen overkwam. Hij deed zijn best en werd wel steeds geiler.

Peter kon de minuten op de klok in de badkamer zien verstrijken want de klok was giga groot en hing recht voor zijn neus. Na ruim drie minuten zei Janny ik wil dat je er mee stopt. Ik ga morgen naar Ron en dan mag jij de hele tijd als ik bij hem ben jezelf lekker aftrekken als je dat dan wel lukt. Ze knipoogde nu heel lief naar hem en greep naar zijn slappe lul. Kneep er zachtjes in en draaide zich om en deed de douche deur dicht. Peter trok nu zijn broek omhoog en liep de kamer uit. Hij dacht aan de jongen met zijn grote harde pik die Janny nu ineens zo speciaal vond. Hij liep langs de kaptafel en zijn oog viel op de testen die Janny zou doen om te kijken of ze vruchtbaar was.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb