Hij wil het zien.

Ik ben een getrouwde vrouw van 33 jaar en heb een prima huwelijk met zoals in ieder huwelijk het geval is de gebruikelijke discussies, maar dat zijn nooit geen echte problemen te noemen. De laatste maanden miste ik alleen de spanning tussen de lakens, het was meer erop erin en eruit. Ik vond dat het hoog tijd werd dat die spanning in onze sexleven weer terug zou komen. Niet dat ik mijn man de schuld wil geven van ons minder actieve sexleven hoor, nee absoluut niet want hij werkte de laatste maanden ontzettend vaak over en als hij na een werkdag van 12 uur thuis kwam, dan was hij gewoon uitgeput. Dus de keren dat we samen waren was de sex ook minder, terwijl we vroeger altijd heel actief waren op dit gebied. Dus ik begon na te denken over wat mij opwond en wat hem ook wel geil leek.

Zo lag ik soms alleen op bed en bedacht dan wat spannends en dingen die ook voor hem erg geil konden zijn. Ik wist dat ik hem een aantal jaren terug een keertje goed had gepest met iets wat hij heel geil en spannend vond. Zes jaar terug, tijdens een vakantie in Portugal had ik me in een dronken bui laten versieren door een Portugees. Dit terwijl Roelof er bij was en mij gewoon met die Portugees bezig zag. Op het strand had ik staan vrijen met die Portugees. Voelen, pijpen en tongen, meer niet maar Roelof zag dit van een afstand en vond het zo geil. Die Portugees wilde me graag neuken maar dat vond ik een stap te ver gaan, ook al was ik nog zo geil. Ik wist niet of Roelof dat wel goed zou vinden, maar ik pijpte die Portugees wel lekker klaar. Roelof vond het geweldig hoe ik me op het strand liet vingeren en hem klaar pijpte. Ik had me van Roelof wel door die Portugees mogen laten neuken, dat leek hem pas echt geil. Maar ik vond dat op dat moment te ver gaan. Al baalde ik er achteraf wel van dat ik die heerlijke lul niet even in mijn natte kale kutje had gehad.

Ik merkte dat ik steeds vaker als ik alleen was hieraan terug dacht en heel geil werd en mijn speeltjes wild in mijn zeiknatte kutje liet glijden. Roelof had het nog wel eens ter sprake gebracht, dat hij dat toen erg spannend had gevonden. Misschien moest ik het toch wel eens doen, me echt door een andere man laten neuken. Goed, ik zag er toen wel wat beter uit met mijn 27 jaar en nu met mijn 33 jaar was mijn haarkleur wat veranderd. Ik had toen lang blond haar en nu was dat bruin geverfd. Verder was ik bijna hetzelfde gebleven, mijn borsten waren dan wel wat groter maar ik had nog steeds mooie harde tepels en ik was nog steeds slank.

Maar, zou ik het nu nog wel durven? Als we een avondje uit gaan dan krijg in van de mannen nog steeds genoeg aandacht en met een slokje drank op lul ik tegen iedereen. Ik besloot om Roelof eerst maar eens te polsen of hij het nog wel geil zou vinden als ik met een andere man zou gaan rotzooien. Ik had mezelf in eerste instantie gefilmd terwijl ik een flinke dildo in mijn kutje schoof en stuurde het filmpje naar hem toe toen hij aan het werk was. Ik had er bijgezet, ‘hoe zou je het vinden als dit geen dildo, maar een lul van een vreemde zou zijn?’ Hij vond het fantastisch en reageerde gelijk terug met ‘dat had je destijds al kunnen doen met die Portugees, maar als er een echte lul zo in je geile kutje zou glijden dan wil ik dat wel graag live zien!’ Hij was duidelijk het gebeuren in Portugal nog niet vergeten en hij vond het dus nog altijd geil. Toen hij later die avond thuis kwam begon ik er weer over en vroeg ik hem, wat hij hier leuk of spannend aan vond? Hij bekende dat het idee om mij seks te zien hebben met een andere man hem gewoon al geil maakte als hij er over nadacht en de gedachte om het een keer echt te zien gebeuren, maakte hem gewoon ontzettend geil. Maar ja, met wie en waar moest ik het gaan doen.

Ik kon die nacht moeilijk slapen en lag te denken door wie ik me dan zou laten neuken, het moest in ieder geval geen bekende zijn, daar zouden misschien problemen van komen. Natuurlijk zijn er op internet genoeg mannen te vinden, maar hoe oud moest die man zijn. Roelof was 7 jaar ouder dan ik, dus leeftijd maakte eigenlijk niet zoveel uit, als die man mij maar lekker zou neuken en mij goed klaar kon laten komen. De volgende dag dook ik dan ook het internet op en ging ik op zoek naar een leuke man die er goed uitzag en ook nog eens goed geschapen zou zijn. Ik wam er gelijk achter dat wat mijn man en ik wilden cuckold heet. De man kijkt graag toe als zijn vrouw met een ander neukt en zij geniet. Goed, dat wist ik dan ook weer en de spanning werd steeds groter, maar nu die volgende stap dus nog. Roelof had me nog gezegd dat ik zelf maar een man moest zoeken en dat hij zich er verder niet mee zou bemoeien, zolang die man maar geil van me werd en hij mocht best een grote lul hebben. Nou, ik werd al geil bij de gedachte dat ik sex zou gaan hebben met een vreemde, maar ik kon geen leuke man vinden die dag.

Een paar weken later ging ik een avondje op stap met een vriendin. We kwamen zo ook terecht in een gezellige kroeg. Ik raakte in de loop van de avond in gesprek met een leuke man, zijn naam was Oscar. Roelof was nog aan het werk en ik stuurde af en toe een foto naar hem toe om te laten zien hoe gezellig het was. Oscar was een gespierde en goed uitziende man, netjes gekleed en een leuke kop. Ik kon veel lachen om zijn scherpe opmerkingen en we hadden dan ook de grootste lol en dronken behoorlijk door. Het was rond de klok van 3 uur en ik voelde dat ik toch wel een beetje teveel had gedronken. Ik moest naar de wc en Oscar toevallig ook. De wc was beneden en hij liep met me mee, toen we de trap afliepen lachte hij en zei “als jij mij helpt dan help ik jou ook.” Ik lachte en reageerde “ja, jou helpen, dat lukt wel maar hoe help je mij dan.” Hij reageerde met een brede glimlach op zijn gezicht “dan hou ik je lipjes toch voor je open.” Toen ik het wc hokje in stapte ging hij brutaal met mij mee naar binnen. Ik keek hem verbaasd aan en hij haalde zijn lul uit zijn broek terwijl ik de deur afsloot. Ik dacht dat het een grapje was maar hij stond er klaar voor. Ik zei tegen hem “en wat nu” daarop pakte hij mijn hand vast en sloot die om zijn lul heen, nu had ik zijn lul beet en hij begon te plassen.

Ik geef toe, het was eigenlijk wel grappig. Zijn lul was mooi glad geschoren en had een behoorlijk formaat. We moesten beide lachen terwijl hij daar stond te plassen. Toen hij uitgeplast was zei hij “oké, en nu jij.” Ik moest er hartelijk om lachen, zoiets had ik nog nooit mee gemaakt, maar toch ging ik op de wc zitten in mijn blote kont. Hij zakte door zijn knieën en probeerde mijn lipjes uit elkaar te doen. En toen gebeurde het, ik was gelijk onwijs geil, zeker toen zijn vingers ook nog eens mijn kutje betaste. Ik reageerde hier zo heftig op dat mijn eerste straal plas over zijn vingers heen ging. Ik barstte in lachen uit en hij ging weer voor me staan en likte zijn vingers af. Dat vond ik eigenlijk best wel smerig hoor. Hij lachte en zei doodleuk “dat smaakt goed.” Ik ging verder met plassen en hij stond nog steeds voor me in dat kleine hokje en had nog steeds zijn lul uit zijn broek hangen. Ik keek er verlekkerd naar en zag dat hij langzaam stijf werd, ik werd op dat moment toch zo geil. Hij stond daar recht vooruit naar mij te wijzen die verleidelijke paal. Ik twijfelde geen moment meer en nam zijn natte eikel in mijn mond en begon er heerlijk aan te zuigen. Ik schrok van mezelf dat ik dit deed en pakte gelijk mijn mobiel en zei tegen hem “film dit eens voor mijn man.”

Hij zei “filmen voor je man, ben je getrouwd dan?” “Ja, en hij kickt hierop” zei ik terwijl ik rustig door ging met hem te pijpen. Hij filmde nu hoe ik vol overtuiging zijn harde lul afzoog en likte. Ik moest jammer genoeg stoppen omdat we hoorden dat er mensen van de trap afkwamen die ook naar de wc moesten. Lachend liepen we weer naar boven en ik stuurde het filmpje naar Roelof. Zijn reactie was gelukkig goed, want eigenlijk was ik best wel nerveus hoe hij zou reageren. Ik kreeg gelijk een berichtje van hem terug met de vraag ‘was het lekker en heb je die lul ook al in je kutje gehad.’ Ik had de grootste pret en antwoordde ‘nee, maar mijn kutje is nu wel zeiknat.’ ‘Dan moet daar maar snel een vreemde lul in’ stuurde hij terug. ‘Ik ben net thuis’ stuurde hij er nog achteraan. Ik was zo geil en stuurde hem gelijk een berichtje terug dat ik ook naar huis zou komen. Waarop Roelof weer vroeg of ik de voor hem onbekende man dan ook mee zou nemen, want dan zou hij zich ergens in ons huis verstoppen. Tot slot stuurde hij nog het bericht ‘dan kan ik jullie straks lekker zien neuken’ en hij sloot het bericht af met een aantal smileys.

Het hele idee al was toch zo spannend en geil. Ik liep gelijk weer naar Oscar toe en zei “ga je mee naar mijn huis?” Hij lachte en zei “dan heb ik straks ruzie met je man.” “Die is er niet hoor en hij komt morgen pas weer thuis” loog ik tegen hem. Hij sloeg zijn glas bier achterover en zei “oké, dan gaan we toch naar jouw huis.” Ik kon mijn vriendin nergens meer vinden, die was blijkbaar al naar huis gegaan.

Onderweg was ik toch wel bloednerveus en na 10 minuten waren we eindelijk bij mijn huis. Ik opende de deur en was nog altijd ontzettend nerveus. Ik zag niemand en Oscar stond achter me en greep me vast, zoende mijn nek en greep mijn borsten. Mijn God, ik was nu zo geil, ik wilde het gewoon. Ik had geen idee waar Roelof uithing. Mijn jas ging uit, mijn shirt ging uit en toen mijn bh. Hij speelde met mijn stijve tepels en we tongden geil. Ik opende zijn broek die langzaam afzakte en haalde zijn harde stijve lul uit zijn boxer. Mijn broek schoof hij behendig naar beneden en hij likte en sabbelde aan mijn tepels. Ik wist het zeker, ik was nog nooit zo geil geweest. Zijn hand gleed in mijn string die echt kletsnat was en gewoon aan mijn zeiknatte kale kutje plakte. Eindelijk voelde ik weer zijn vingers op en in mijn kutje.

We gingen op de bank zitten, ik trok hem af en hij vingerde mij terwijl we geil tongden. Ik wist het nu echt zeker, ik wilde geneukt worden door Oscar. Hij zakte op de grond, trok mijn string uit en deed mijn benen wijd en hoog en begon me heerlijk te likken. Zijn tong maakte me gek en ik hijgde zwaar en toen zag ik opeens Roelof om de hoek van de deur kijken. Hij glimlachte en ik zag dat hij aan zijn lul trok en naar boven wees.

Maar eerst liet ik me nog even klaar likken en vingeren door Oscar, daarna pakte ik zijn hand en nam ik hem mee naar boven. Alle deuren waren dicht behalve die van de logeerkamer. Ik trok Oscar de slaapkamer in, duwde hem op het bed, zakte door mijn knieën en begon zijn geile en goed stijve flinke lul te pijpen en speelde met zijn ballen. Ondertussen vroeg ik me af waar Roelof nu was gebleven, maar dat kon natuurlijk alleen maar de logeerkamer zijn, daarom stond die deur natuurlijk open. Maar ik had nu zelf meer belangstelling voor die heerlijke lul van Oscar en zoog vol genot aan zijn mooie paal die ik maar al te graag in mijn kutje wilde voelen. Terwijl ik zo met Oscar bezig was keek ik opeens richting de slaapkamerdeur en toen zag ik in een flits het hoofd van Roelof door het raam boven de slaapkamerdeur, hij stond te gluren naar ons. Oscar had niks door en het schoot door mijn hoofd heen dat Roelof waarschijnlijk, al trekkend aan zijn lul op een stoel stond te kijken hoe ik Oscar pijpte.

Die gedachte werd me te veel en nu vielen bij mij alle remmingen weg. Ik stopte met pijpen en ging met mijn benen wijd gespreid op het bed liggen, trok Oscar over me heen en voelde gelijk zijn eikel langs mijn kutje gaan. Met een geile blik in zijn ogen keek hij me aan en vroeg “mag het zonder condoom?” Ik kreunde en antwoordde “ja, neuk me, neuk me met je blote pik” en langzaam duwde hij zijn harde flinke lul in me. Met mijn mond wijd open en mijn ogen dicht genoot ik ervan hoe die vreemde lul in me schoof. Dit was echt spannend en geil, want ik wist zeker dat Roelof goed kon zien, hoe die lul van Oscar in mijn geile kutje schoof.

Oscar begon me heerlijk te neuken en zijn lul schoof er echt heel diep in. Ik hijgde zwaar en zette mijn nagels in zijn kont en kreunde “ja, ga door, kom op neuk me harder.” Al snel volgde er een heerlijk orgasme. Ik hield mijn benen omhoog en wijd en zijn grote harde lul ging er zo lekker diep en snel in. Zijn heerlijke lul, zo diep stotend in mijn kutje zorgde voor een geile stroom kutsap uit mijn kutje. Hij speelde wild met mijn borsten, we tongden geil en zijn harde lul bleef als een heimachine diep in mijn kut stoten.

Terwijl wij zo lagen te neuken voelde ik de handen van Oscar onder mijn billen gaan en heel even voelde ik een vinger van hem in mijn kontgaatje drukken. Dat voelde zo geil aan dat ik weer klaarkwam en deze keer spuitend, het was al lang geleden dat dit was gebeurd. Geen standje was voor Oscar te gek en steeds had ik zijn geile lul diep in me. Hij naaide me op zijn hondjes en vingerde mijn kontje en opeens duwde hij zelfs zijn eikel tegen mijn kontje. Na een paar keer voorzichtig proberen werd ik voor de eerste keer in mijn leven anaal genomen. Ik zweefde helemaal weg en na een paar standjes heerlijke anale seks, zoog ik weer lekker aan zijn lul en duwde hem terwijl ik op mijn zij lag weer diep in mijn kut. Hij pompte weer heerlijk in me. Oscar draaide me even later weer om en kwam weer op me liggen, ik sloeg mijn benen om zijn middel en spoorde hem aan. Nu begon hij me weer diep en hard te neuken. Ik gilde het uit en kwam weer spuitend klaar, dit keer werd het Oscar ook teveel en hij spoot zijn zaad diep in me en de laatste stralen tegen mijn kutje aan. Het was fantastisch geweest, ik had zojuist anderhalf uur liggen neuken met een vreemde kerel waar ik ontzettend van had genoten.

Oscar trok zijn kleren weer aan en ik mijn badjas, we gingen naar beneden waar ik hem nog even flink tongde en hij ging weg. Ik liep gelijk weer naar boven en daar lag Roelof, naakt en met een stijve lul in zijn hand op het bed. “Jezus, wat was jij geil bezig zeg” zei hij toen ik de slaapkamer binnen kwam. Ik liet mijn badjas op de grond vallen en kroop over hem heen en duwde mijn nog altijd onder het zaad zittende kut op zijn mond. Dit deed ik zonder er bij na te denken, het leek mee gewoon geil om dit te doen. Roelof lachte en zei “oh wat lekker, hier heeft net een lul gespoten” en hij duwde zijn tong in mijn zaadkutje. Ik ging nu rechtop zitten, pakte zijn hoofd vast en zei “ja, dat klopt en zijn zaad zit er nog in, lik het er maar allemaal uit.” Dit was zo geil want Roelof likte mijn kut gewoon leeg en ik kwam weer klaar en nu stroomde het zaad en mijn eigen sappen rijkelijk uit mijn kutje recht in de mond van Roelof. Wat Roelof overigens met plezier doorslikte. Hij neukte me na die likbeurt weer naar een fantastisch hoogtepunt en weer kwam ik spuitend klaar, ik melkte zijn lul gewoon leeg met mijn hoerige kutje.

De volgende dag waren we het er over eens dat het wel waanzinnig geil was geweest. We besloten dat het zeker nog eens gaat gebeuren en ik heb de vrije hand om te doen met wie ik het maar wil. Zolang ik het maar eerlijk tegen Roelof zeg en als het even kan dan wil hij het ook zien.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Rijpe vrouwen willen sex