homepage

Hij verraste mij.

Hallo, mijn naam is José en ik ben 42 jaar en gelukkig getrouwd met Gert van 44 jaar. Mijn man Gert werkt voor een groot bedrijf en moet daar ook wel eens een weekje voor op stap, zo ook die bewuste week. Ik was een weekje niet echt lekker geweest, wat grieperig en hangerig, dus die week hadden wij geen seks gehad en nu moest Gert ook nog eens een weekje weg, dus dat zou betekenen nog een week geen seks. Ik weet er zijn belangrijkere dingen in het leven, maar seks is toch wel heel erg lekker, twee weken zonder seks is dus niet echt fijn! Na innig afscheid te hebben genomen van Gert, had ik besloten om thuis maar wat huishoudelijk werk te gaan doen, iets waar je niet altijd aan toe komt als je man thuis is.

De dag ging maar langzaam voorbij en ik dacht regelmatig aan seks, maar ik wist tegelijk dat ik nog een poosje moest wachten. Wel wreef ik regelmatig even over mijn borsten, dat gaf mij toch wel een lekker geil gevoel. De eerste avond belde Gert met de mededeling dat hij een verrassing voor mij had verstopt onder het bed, ik moest maar even snel gaan kijken zei hij, hij zou later weer even terug bellen. Nou ik snelde vol verwachting naar boven en dook onder het bed, waar een mooi pakje lag. Gert had er een lief briefje bij gedaan, met allemaal lieve woorden, dat hij zoveel van mij hield en dat hij het rot vond dat hij er nu alweer een week niet was en we daardoor ook geen seks konden hebben. Snel scheurde ik het pakje open, er zat een heerlijk luchtje in en een prachtig lingerie setje van een mooi satijnen stof, met een soort van babydol erbij. Ik had het direct gepast en voelde mij nu helemaal op en top, een mooie en zeer sexy vrouw. O, ik kreeg steeds meer zin in seks, want deze satijnen stof over mijn naakte lichaam gaf mij echt een zeer opgewonden gevoel. Toen ging de telefoon weer, het was Gert, die was natuurlijk erg nieuwsgierig naar wat ik er van vond. Ik vertelde hem dat ik de lingerie aan had getrokken en mij daar zeer sexy en opgewonden in voelde. Ik hoorde aan Gert zijn stem dat hij ook wel opgewonden was, toen had hij nog een verassing. Er ligt nog een pakje voor jou onder in de linnenkast, pak het maar even, zei hij. Direct legde ik de telefoon neer en snelde mij naar de linnenkast. Inderdaad daar lag nog een mooi pakje en ik scheurde het als een klein kind nerveus open. Er zat een prachtige en dikke vibrator in met een lekker likkertje erop. Ook zat er weer een briefje bij, waarop stond dat het een vibrator was die was nagemaakt naar Gert zijn lul, hij had dus een afdruk laten maken, zodat ik nu zijn penis ook als speeltje had.

Ik hoorde Gert roepen door de telefoon, die ik al bijna was vergeten door alle opwinding. Ik pakte de telefoon op en bedankte Gert voor dit zeer geile cadeautje. Hij zei dat hij het speciaal voor mij had laten maken, zodat hij toch een beetje bij mij was als hij weer eens voor zijn werk op reis moest. Hij vroeg mij of ik hem direct wilde gebruiken, ik was er geil genoeg voor, maar dit had ik nog nooit gedaan als Gert er niet bij was. Gert bleef aandringen, hij zei als jij nu gaat masturberen dan doe ik dat ook, dan denken we aan elkaar en kunnen we toch heerlijk klaarkomen. Ik beloofde Gert dat ik mezelf zou klaarmaken en legde de telefoon neer. Ik ben direct op bed gaan liggen en begon in mijn lingerie mezelf langzaam te strelen, de gedachte dat Gert ook met zichzelf aan het spelen was, maakte mij zeer nat en behoorlijk geil. Ik begon met mijn borsten en al snel verdween er een hand naar mijn slipje, eerst wreef ik er bovenop, maar kort daarna ging mijn hand mijn slipje in en wreef ik heerlijk over mijn klitje. Na een minuut of tien dacht ik, laat ik Gert zijn cadeautje maar eens gaan gebruiken. De vibrator was echt helemaal hetzelfde, het formaat en met dezelfde kromming naar rechts. Mijn kutje was nu zo nat dat hij makkelijk naar binnen gleed. Ik kreeg direct een heerlijk opgevuld gevoel, ik besloot ook om hem zachtjes te laten draaien en het likkertje had ik op mijn klitje gezet. O wat was dit lekker, spelen met je eigen vibrator en dus met mijn eigen Gert zal ik maar zeggen. Hij voelde werkelijk geweldig zacht aan en ook het draaien en het likkertje zijn een groot succes, allebei traploos regelbaar. Lang kon ik het niet meer volhouden en ik kwam werkelijk zeer schokkend klaar, het leek even of er geen einde aankwam. Ik moet eerlijk zeggen, daar kan toch geen man tegen op, helemaal te gek. Ik had besloten dat een keer genoeg moest zijn, al had ik nog wel een uur door willen spelen, zo geweldig geil was ik.

De volgende dag belde Gert mij weer op en natuurlijk was hij heel benieuwd, hoe zijn speeltje mij was bevallen, ik vertelde hem dat hij geweldig was en mij tot een super orgasme had gebracht. Gert was duidelijk hoorbaar tevreden en vertelde mij, dat hij ook heerlijk had getrokken, met de gedachte dat zijn vrouw lekker aan het spelen was met zijn speeltje. We konden haast niet wachten om hem samen te gebruiken, maar de week was nog maar net begonnen. Gert vertelde mij dat wanneer hij thuiskwam hij nog een verassing had, natuurlijk vroeg ik direct wat, maar hij zei alleen, dat ik dit al heel lang wilde en hield er verder zijn mond over, ik moest nog maar even geduld hebben, zei hij. Een paar dagen later kwam Gert gelukkig weer thuis, ik had mezelf mooi aangekleed, ook het lingerie setje wat ik van Gert had gekregen had ik aangetrokken. Ik wilde hem verassen en had mooie kousen gekocht en mezelf flink opgemaakt, met lekkere rode lippenstift en een kort rokje met een gewaagde blouse, die niets te wensen over liet. Ik vond dat Gert dat wel had verdiend, na die mooie briefjes en cadeautjes. Gert kwam thuis, maar hij was niet alleen, hij had 3 collega‘s meegenomen ergens uit het noorden van het land.

Daar stond ik dan, in mijn uitdagende kleding en mijn dik opgemaakte lippen. De mannen stelden zich voor, ze waren alle drie iets boven de vijftig, maar zagen er keurig netjes en sportief uit. Gert vertelde dat de mannen, het hotelleven even zat waren en wel even met hem mee naar huis wilde, want dat was weer even iets anders. Ik vroeg de mannen of ze iets wilde drinken en liep daarna naar de keuken, Gert kwam ook naar de keuken, ik vroeg hem wat dit te beteken had, hij zei, laat je maar verrassen en ging terug naar de kamer. Nadat we wat hadden gepraat en ik wat aan de mannen was gewend, was het Johan van 52 die zijn hand op mijn benen legde en langzaam met zijn grote handen over mijn kousen wreef. Even wilde ik zijn hand weghalen en ik keek naar Gert, die alleen maar goedkeurend knikte, dus liet ik Johan maar gaan. Zijn hand verdween langzaam naar boven en hij ging onder mijn rokje, iets waar ik al direct super nat van werd. Ik besloot hem zijn gang te laten gaan, hij vond al snel mijn natte slipje en wreef over mijn slipje over mijn inmiddels opgezwollen klitje. Aan de andere kant op de bank van mij, begon nu ook Victor van 53 jaar handtastelijk te worden, hij ging met zijn hand mijn blouse in en wreef heerlijk over mijn borsten, eerst over mijn BH, kort daarna over mijn blote tepels. Johan zijn vingers zaten inmiddels in mijn natte kutje, ik werd nu echt gek van geilheid. Heerlijk langzaam vingerde Johan mij naar mijn eerste hoogtepunt, gewoon super.

Victor die met mijn borsten bezig was had zijn broek al uit gedaan, ik pakte nu zijn stevige dikke lul beet en begon hem te pijpen, terwijl mijn Gert aan de andere kant alles goed kon volgen. Gert zat lekker met zijn harde en dikke lul te spelen terwijl ik Victor aan het pijpen was en werd gebeft door Klaas van 50 die zich inmiddels ook met het seksspel ging bemoeien. Ik wist dat seks lekker was, maar dit sloeg werkelijk alles. Klaas stopte met beffen en stopte zijn korte maar dikke lul in mijn inmiddels supernatte kut en begon mij werkelijk geweldig te neuken. Wat was dat geil zeg een andere man in je kutje na 24 jaar, Klaas hield het niet lang vol en spoot zijn sperma op mijn buik, direct nam Victor het neuken van hem over en ook Victor neukte mij echt geweldig en rustig aan. Je kon zo wel zien dat mannen van die leeftijd er de tijd voor nemen en zorgen dat je als vrouw ook aan je trekken komt, beter dan die jonge ventjes die alleen aan zichzelf denken. Gert ging zich er nu ook mee bemoeien, ik moest bovenop zijn lul komen zitten en ik deed dat natuurlijk, ik boog mij voorover en begon Gert heerlijk te tongen. Klaas had een seintje gekregen van Gert en kwam achter mij staan. Hij maakte mijn kontje een beetje nat met zijn vingers en zette nu zijn lul tegen mijn kontje aan, terwijl ik al geneukt werd door mijn eigen Gert. Even wilde ik protesteren maar de geilheid won het van mij, Klaas stopte zijn lange lul langzaam in mijn kontje en nu werd ik door twee mannen tegelijk geneukt, dit was werkelijk het hoogtepunt. Wat was dit waanzinnig lekker om twee lullen tegelijk in je lichaam te hebben. Victor kwam nu naast ons staan en bood zijn lul aan, wat ik toen zag maakte mij gek. Ik wilde Willen zijn lul in mijn mond nemen, toen Gert mijn gezicht opzij schoof en zelf de lul van Victor in zijn mond nam en Victor heerlijk begon te pijpen, terwijl hij mij aan het neuken was. Dit hadden we alleen nog maar in onze dromen meegemaakt, wat was dat geil om te zien en om mee te maken. Gert was zo geil, dat hij zijn sperma met veel kracht in mijn kutje spoot, terwijl Victor het ook niet meer volhield en zijn sperma met flinke schokken in Gert zijn mond spoot. Gert probeerde het allemaal door te slikken, maar kon de hoeveelheid sperma niet verwerken, zodat er klodders langs zijn mond zijn gezicht versierde met dat heerlijke sperma.

Ik was inmiddels al een keer of vier klaar gekomen, maar ik bleef super geil. Nadat alle mannen meerdere orgasmes hadden gehad en de avond op zijn eind liep, namen we afscheid en we bedankten elkaar voor deze heerlijke avond. Ik bedankte Gert voor deze onverwachte verrassing en heb hem later nog eens heerlijk klaar gepijpt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb