Hij neukte ons allebei.

Wat ik vorige week mee heb gemaakt had ik nooit durven verwacht. Mijn beste vriend Bert ken ik al vanaf de lagere school, we waren toen een jaar of zeven. Nu zijn we allebei getrouwd, ik ben 5 jaar getrouwd met Lydia en Bert een jaar na ons met Marian. Bert en Marian werden vorige week de ouders van hun eerste zoon. Toen Marian was bevallen was ik een van de eerste die door Bert op de hoogte werd gebracht. Die avond waren Lydia en ik er als de kippen bij om de Marian en hun eerste kindje een bezoekje te brengen. Uiteraard werd er afgesproken dat we samen met Bert en nog een paar vrienden, die avond de geboorte te gaan vieren in onze stamkroeg.

Tijdens het uitgaan zei Lydia dat Bert gerust bij ons kon blijven slapen zodat zijn auto zou kunnen blijven staan. Voor ons was het op loopafstand van ons huis. De drank vloeide rijkelijk en rond half vijf liepen we na afscheid genomen te hebben van de andere vrienden, met ons drieën behoorlijk aangeschoten naar ons huis. Daar aangekomen zagen we het eigenlijk niet meer zitten om het logeerbed op te maken. Daar waren we alle drie te zat en te moe voor. We kropen alle drie in hetzelfde bed. Ik in het midden en rechts van mij mijn vrouw en links van mij lag Bert. Al heel snel vielen we alle drie in een diepe slaap. Maar ongeveer twee uur later werd ik door plaatsgebrek wakker en voelde ik dat Bert zijn arm om me heen had geslagen. Waarschijnlijk niet beseffend dat hij een man vast had in plaats van zijn eigen vrouw die nog in het ziekenhuis lag. Eerst schoof ik zijn arm van me af maar al snel kwam die terug en hij streelde mij terwijl hij sliep over mijn billen. Een vreemd gevoel maakte zich van mij meester. Ik had net als Bert niet meer aan dan mijn onderbroek. Mijn vrouw droeg enkel een slip met daarover een T-shirt. Bert’s hand lag nu stil op mijn bil en ik wou die om de een of andere reden daar niet weg halen. Ik kreeg zelfs de drang om ook een hand op zijn billen te leggen en deed dat na wat aarzelen ook.

Bert en ik lagen met onze gezichten naar elkaar en ik streelde zachtjes over zijn rug tot mijn hand op zijn bil lag. Hij kreunde zacht in zijn slaap. Ik wist niet meer wat mij bezielde en wou verder gaan. Met mijn hand streelde ik over zijn dijbeen en kwam tussen zijn benen terug naar boven tot net tegen zijn kruis en hield daar mijn hand stil. De zenuwen gierde door mijn lichaam. Weer kreunde Bert zacht en hij kneep me in mijn bil. Ik bleef liggen en sloot mijn ogen om maar weer proberen te slapen. Maar nog geen minuut later draaide Bert zich om en duwde hij met zijn kont tegen mijn lul. Ik kon het niet geloven, maar ik kon het niet laten met mijn hand naar voren te gaan en die voorzichtig op zijn kruis te leggen. Ondertussen kreeg ik een keiharde paal. Dat moet Bert hebben gemerkt want hij draaide zijn hoofd en keek me met een half oog aan. Ik wou mijn hand wegtrekken maar hij pakte die vast en drukte die weer op zijn kruis. Toen hij mijn hand los liet wou ik die weer wegtrekken maar de drang was sterker dan ikzelf, ik bewoog mijn hand achter zijn slip en pakte zijn groeiende paal vast en begon er zachtjes aan te trekken. Binnen een paar tellen was zijn lul keihard. Wat een groot apparaat was dat! Weer draaide hij zijn hoofd en gaf me een klein kusje op de mond, onmiddellijk gevolgd door een tongzoen.

Ik begon harder te trekken en Bert begon harder te kreunen. Door dit alles werd nu ook Lydia wakker en die riep eerst kwaad en verschrikt: “Geile smeerlappen” maar ze bleef liggen. Toen nam ze mijn lul in haar hand en rolde mij op mijn rug. Daardoor moest ik Bert zijn lul los laten maar ook hij draaide zich. Zonder een woord te zeggen en zonder dat ik goed besefte wat er gebeurde gaven Lydia en Bert elkaar een tongzoen vak voor mijn neus, terwijl Lydia aan mijn stijve paal bleef trekken. Ze kuste zo hevig dat het speeksel uit hun mondhoeken viel en op mijn gezicht drupte. Toen greep Bert mijn lul beet en draaide zich met zijn mond naar mijn lul en begon me zalig te pijpen. Dit had ik nog nooit mee gemaakt! Lydia begon mij intussen te tongzoenen. Na een tijdje stopte ook Lydia met zoenen en ging ze met haar mond richting de lul van Bert. Ik werd zalig gepijpt door Bert en hij door mijn vrouw. Ik vond dit zo’n opwindende toestand waardoor ik het niet meer kon houden en ik spoot mijn zaad in de mond van Bert. Die nam alles in zijn mond maar slikte het niet door. Hij kwam bij Lydia en liet mijn zaad in haar mond lopen, ondertussen bracht hij zijn lul naar mijn mond en ik pijpte voor het eerst in mijn leven. Het duurde nog geen tien seconden voor Bert zijn lading in mijn mond spoot. Ik wist niet wat me overkwam en wat ik er nu mee moest. Onmiddellijk daarna kwam Lydia met haar mond nog vol speeksel van Bert en zaad van mij en zoende mij. Het zaad vermengde zich in onze monden samen met het al aanwezige speeksel van Bert, en dat goedje lieten we al kussend uit onze monden sijpelen. Intussen was Lydia op me komen zitten en stond mijn lul klaar om haar hete natte neukgrot binnen te dringen. Bert plaatste zich achter Lydia en drukte zijn eikel tegen haar kontgaatje. In een beweging en met een korte schreeuw duwde hij zijn paal in haar kont terwijl mijn lul langzaam in en uit haar kut schoof. Het sap uit onze monden hing nog in slierten aan onze kinnen. Bert begon dit al kontneukend voor zover hij er bij kon op te likken. Het duurde niet lang voordat Lydia luid kreunend klaar kwam. Zonder nog iets te wassen of af te vegen vielen we in ons kleverige bed alle drie in slaap.

Ongeveer een uur of twee later werd ik weer wakker en stond ik op uit deze vieze brij en ging me douchen. Ondertussen kwam ook Bert naakt de badkamer binnen gelopen en kwam zich een beetje beschaamd verontschuldigen voor wat er was gebeurd. Omdat Lydia en ik zo flink meewerkte was een verontschuldiging onnodig. Als dank pakte hij me vriendschappelijk vast. Mijn lul kreeg weer de kriebels en begon weer te groeien. Ik vertelde Bert dat ik er wel eens stiekem over droomde om in mijn kont geneukt te worden en Bert wou die droom nu wel laten uitkomen. Ik bukte mij voorover en met wat vaseline smeerde Bert mijn kontgaatje in en drukte zijn lul tegen mijn sterretje aan. Enkele tellen later zat zijn lul diep in mijn kont en hij neukte me wild. Ik wist niet welk gevoel de bovenhand nam, maar ik vond het zalig en kreunde luid. Daardoor was ook Lydia wakker geworden en die kwam de badkamer binnen, ze begon mij zonder een woord te zeggen te pijpen. Niet veel later voelde ik een warme straal sperma mijn kont in spuiten en spoot ik zelf een nieuwe lading in mijn vrouw haar mond. Uitgeput stapte ik onder de douche en liet het warme water over mijn lichaam stromen. Terwijl ik daarvan genoot keek ik toe hoe Bert mijn vrouw nog eens een flinke beurt gaf. Nooit eerder had ik zo genoten, ik wist niet dat een trio met een vrouw en twee mannen zo zalig kon zijn.

Gisteren mocht Marian naar huis en wij waren daarbij. Met ons vieren hebben we terwijl de pasgeborene in zijn bedje lag, heerlijk gegeten. Aan tafel hebben we alles voorzichtig opgebiecht aan Marian. Wat Lydia en ik niet van hen wisten is dat zij vroeger dikwijls naar parenclubs gingen en voor hen trio’s en groepsex niets nieuws was. Toen het eten op was zei Marian dat ze het lief van ons vond dat wij haar Bert “een goede opvang” hadden gegeven tijdens haar verblijf in het ziekenhuis. Ze bedankte mij met een pijpbeurt en beloofde me een stevig potje groepsex zodra haar kutje helemaal genezen zou zijn van de bevalling. Ook mijn vrouw en Bert lieten elkaar weer alle hoeken van de kamer zien. Lydia en ik hebben de smaak flink te pakken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten