Hij nam wat lekkers mee.

Hallo, ik ben Magda 25 jaar en woon samen met Rob 29. Afgelopen zaterdagavond ging rond 19.30 uur de telefoon. Het was onze vriend Nico van 27 jaar, hij belde om te vragen of het goed was dat hij even een kop koffie kwam drinken, hij zou wel iets lekker mee brengen. “Ik overleg het even met Rob” zei ik. Rob vond het prima dus ik zei “kom maar, de koffie staat klaar”.

Rond 20.30 uur was hij bij ons en hij had een paar gebakjes, een stuk kaas en een fles wijn bij zich. Op dat moment dacht ik nog, hij kwam toch alleen even koffie drinken? Maar goed we zouden wel zien of het gezellig zou zijn. Na de koffie raakten we een beetje aan de praat over van alles en nog wat en rond 22.00 uur trokken we de fles wijn open. Ik sneed een paar stukjes kaas voor op de tafel, erg lekker! We besloten een film te gaan kijken, dus Rob druk aan het zappen op de tv om te kijken of er wat op was. Helaas kwamen we niet echt iets tegen, maar goed nog even verder kijken op de andere zenders. We kwamen terecht op een pornokanaal daar waren twee vrouwen druk bezig een man zeer intens te verwennen. Rob zei “dat zou ik nou ook nog wel eens willen”. Nico reageerde natuurlijk gelijk met, “dat wil iedere man toch wel eens proberen”. Er werd natuurlijk gevraagd wat ik er van vond, ik vertelde dat het me heel erg spannend leek om een keertje een vrouw te verwennen en door een vrouw verwend te worden! Maar ik zei ook dat het me erg spannend leek om eens door twee mannen verwend te worden. We spraken zo nog een tijdje door over wat we lekker vonden en wat we wel eens zouden willen proberen. De fles wijn was zo goed als leeg en ik ging naar de keuken om een andere fles te halen! Het duurde even want ik kreeg de kurk niet uit de fles.

Toen ik weer binnen kwam schrok ik, want Rob en Nico waren zichzelf aan het bevredigen voor de tv. Even stond ik in de deuropening te kijken, het was een zeer geil gezicht twee mannen die zichzelf aan het aftrekken waren. Ik was natuurlijk ook behoorlijk geil geworden dat ik zei “hé, kan ik dat niet beter voor jullie doen”. De mannen keken elkaar aan en vroegen mij om in het midden van de bank plaats te nemen. Dat deed ik en al snel had ik aan beide kanten de lullen in mijn hand en ik begon ze lekker af te trekken. Wat voelde dat lekker zeg, twee van die flinke palen in mijn hand. Ik wist dat die van Rob 19 cm lang was, maar die van Nico was echt wel een aantal cm groter, als ik zou moeten gokken denk ik ongeveer 23 cm. De palen gleden lekker door mijn hand en de heren genoten met volle teugen. Ik liet de lullen los en liet mezelf van de bank afglijden, ik ging tussen de benen van Nico zitten want ik wilde die lekker harde knots wel eens proeven! Ik likte even langs zijn eikel, ik merkte dat hij trilde, ik vroeg of hij het koud had, maar zijn antwoord was, “oh nee, het is gewoon lekker”. Dat was de aanzet om door te gaan. Ik nam zijn paal in mijn mondje, eerst zoog ik alleen de eikel naar binnen en hield hem even lekker in mijn mond. Maar daar nam Nico geen genoegen mee, hij pakte me bij mijn haren vast en duwde zijn paal helemaal bij mij naar binnen. Diep in mijn keel zat hij, ik had er wel wat moeite mee hoor want zo’n flinke paal had ik nog nooit in mijn mondje gehad, maar ik genot er met volle teugen.

De ademhaling van Nico werd zwaarder en sneller, hij duwde me van hem af en zei “stop want anders kom ik”. Jammer, ik liet Nico los en besloot nu Rob maar eens een lekkere pijpbeurt te geven. Nico die had een idee en die vroeg Rob op de leuning van de bank te gaan zitten, Rob keek wat verbaast maar deed het toch. Hij vroeg mij om op mijn handen en voeten op de bank plaats te nemen. Er ging bij mij een lichtje branden, die geile Nico die gaat me nemen met die grote paal, dacht ik maar tegelijk schrok ik ook wel een beetje, want ik dacht die past er nooit helemaal in met zijn 23 cm. Maar toch deed ik wat me gevraagd werd en ging op handen en voeten op de bank zitten met mijn gezicht naar Rob toe. Rob schoof wat dichterbij en ik sloot mijn mond om de nog altijd keiharde lul van mijn eigen Rob en begon Rob lekker te pijpen. Nico kwam ook op de bank, hij kwam achter me zitten en begon me te strelen vanaf mijn kontje zo naar beneden. Bij mijn kutje bleef hij wat hangen en gaf hij mijn klitje wat meer aandacht. Na even gestreeld te hebben liet hij langzaam een vinger in mijn kutje glijden. Ik was nog steeds met Rob bezig en Nico was me nu lekker aan het vingeren. “Wat ben jij nat” waren zijn woorden. Hij liet zijn vingers uit mijn kutje glijden, ik was een beetje teleurgesteld en dat liet ik dan ook merken door Rob even los te laten en om te kijken naar Nico. Die begreep de hint en zei “wees maar niet bang, je krijgt nog veel meer”. Dat stelde me gerust en ik draaide me weer om, maar nu nam ik de lul van Rob niet in mijn mond, maar ik begon hem te likken alsof het een ijsje was. Ik voelde dat Nico zijn eikel tegen mijn schaamlipjes aanzette en langzaam schoof hij hem bij mij naar binnen. Ik voelde hoe zijn lange dikke lul mij opvulde en kreunde het dan ook uit van genot, hij zat er echt helemaal in. Dat voelde ik, want zijn ballen kwamen tegen mijn kutje aan, hij begon lekker in en uit mij te bewegen, oh wat was dat geil zeg.

Rob gaf aan dat hij het niet meer kon houden als ik zo door zou gaan, hij wilde nu in me zitten. Nico hoorde dat en liet zijn paal uit mijn kutje glijden. Die ging nu voor me zitten en begon zichzelf af te trekken, terwijl Rob mijn kutje aan het bewerken was met zijn heerlijke staaf. Rob was zo geil dat hij zicht niet meer in kon houden en hij kwam dan ook al vrij snel klaar en spoot al zijn geile zaad mijn kutje in, op dat moment kwam ik ook kreunend klaar. Rob haalde zijn lul uit mijn kutje en ik wilde mezelf op de bank laten zaken, maar Nico protesteerde hier heftig tegen. “Ik ben nog helemaal niet klaar met jou“ zei hij. Hij stond op van de bank en pakte me bij de hand. Hij schoof een poef naar het midden van de kamer en vroeg mij er achterstevoren op te zitten. Hij zakte door zijn knieën en begon mijn sterretje wat te strelen, hij maakte hem wat vochtig en liet zijn vingertopje er in en uit glijden. Langzaam liet hij zijn vinger steeds iets dieper in me glijden. Rob stond dit met grote ogen te bekijken en ging aan de voorkant van de poef zitten en begon me te likken. Hier werd ik natuurlijk super geil en wild van, dat zag Nico als een goed teken en hij plaatste zijn harde eikel tegen mijn sterretje en stootte hem er in een beweging in. Ik gilde het uit, want dat deed even heel erg veel pijn. Maar doordat Rob me nog steeds aan het likken was zakte de pijn snel weg en ging Nico door. Hij neukte me dan ook diep in en uit mijn kontje. Ik gilde het uit, maar niet van de pijn, maar van het genot wat ik nu in mijn lichaam voelde. Ik hield het niet meer en kwam dan ook met een heftig orgasme klaar. Nico begon ook behoorlijk te kreunen en ik voelde zijn zaad diep in mijn kontje spuiten.

We stonden met ons drieën op en zijn naar de slaapkamer gegaan en in ons bed gekropen. We hebben daar even geslapen en daarna alles nog een keer over gedaan. Deze ervaring, die had ik niet willen missen en Nico had echt wat lekkers meegebracht.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex