Hij moet zien hoe ik je neuk.

Even voorstellen, ik ben Erwin 41 jaar en al heel lang getrouwd met Remy. Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is. Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar. Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is uitstekend. Ook kunnen we makkelijk praten over seks en over de dingen die we fantaseren, zonder dat dit nou echt werkelijkheid hoeft te worden. Het viel Remy de laatste tijd alleen op dat ik haar vaak vertelde over mijn fantasie, dat ik toe wilde kijken hoe zij verwend zou worden door een andere man. Deze fantasie heb ik al heel lang en ik heb ook geen flauw idee waar hij vandaan komt. Oké, ik ben absoluut niet jaloers, maar dit is weer wat anders. Wij hebben nog nooit een andere partner gehad, dus Remy hoorde mijn fantasieën opgewonden aan, maar liet gelijk weten dat ze genoeg aan mij heeft en daar niet voor open stond.

Nu ongeveer 2 maanden geleden verveelde Remy zich en ze was een beetje aan het surfen op het net en kwam toevallig, zoals ze mij vertelde, op een chatsite terecht. Zij raakte daar in gesprek met een jongeman van achter in de twintig waar ze een heel gezellig gesprek mee had. Laten we hem Paul noemen, Paul woont een paar kilometer bij ons vandaan. Het was een redelijk onschuldig gesprek, soms een beetje dubbelzinnig. Remy wilde ook niet meer, het was spannend maar zonder bijbedoelingen. Van de vraag of hij haar wellicht nog een keer kon spreken schrok ze dan ook, ze reageerde dat als hij haar zijn emailadres gaf zij misschien nog wel een mail zou sturen. Een makkelijke manier om van hem af te komen, want echt behoefte aan zoiets had ze niet. Toch bleef Paul in haar gedachten spoken en was het contact wel spannend geweest.

Toen ik haar op een avond weer een fantasie in haar oor fluisterde hoe zij genomen werd door een vreemde man, viel bij haar in haar achterhoofd het kwartje. De volgende dag heeft ze Paul een mail gestuurd en geschreven dat ze eigenlijk wel wat vaker contact met hem wilde hebben omdat ze veel aan hem dacht, een beetje uitdagen kan geen kwaad dacht Remy. Een afspraak werd gemaakt om weer te gaan chatten op een dag dat Remy vrij was en toen hebben ze elkaar beter leren kennen. Foto’s werden uitgewisseld en de toon van het gesprek werd wat intiemer. Tijdens dit gesprek heeft Remy ook aangegeven nooit vreemd te willen gaan zonder mijn medeweten, ze vertelde Paul over mijn fantasie en wachtte zijn reactie af. Paul is vrijgezel en vond mijn fantasie wel spannend, hij gaf aan dat als zij het een keertje wilde uitproberen ze het alleen maar hoefde te vragen, hij zou voor haar klaar staan. Ze bleven contact houden, beetje flirtend, beetje ondeugend maar meer niet. Paul respecteerde haar gevoel en bedoelingen en wachtte rustig af.

Het was tijdens een geile week die ik met Remy had dat ze besloot om het maar een keer te laten gebeuren. Ze vond het idee zelf ook spannend worden en ze was gewend aan het idee dat ze met een andere man zou neuken, met mijn goedkeuring en in mijn aanwezigheid. Ze stuurde Paul een smsje, “Paul, ik wil het, wil jij nog”. Binnen twee minuten had ze antwoord terug van Paul “lieve Remy, als jij wilt wat ik denk dat jij wil, zeg maar wanneer”. Remy antwoordde “aankomend weekend, zaterdag, ik stuur je nog wel een mail met, hoe, waar en wanneer”. Paul antwoordde prima, en liet haar nog weten, dat als ze terug wilde krabbelen vlak voor die tijd, dat dat geen probleem zou zijn.

Die week zweefde Remy en ze werd elke keer opgewonden van het idee dat het dat weekend ging gebeuren, dat ze mijn fantasie waar ging maken. Donderdag zei ze tegen mij dat ze zin had in een weekendje samen zonder kinderen. Dat leek mij uiteraard ook wel wat en de afspraken werden gemaakt om de kinderen bij Oma te brengen, zodat wij de tijd voor onszelf zouden hebben. Zaterdag’s werden we samen wakker en het viel mij op dat Remy onrustig was. Op mijn vraag wat er met haar was, werd vaag beantwoord, stress van de drukke week of zoiets. De hele dag was ze druk met smsjes en ook op de vraag met wie ze aan het smsen was bleef het antwoord achterwege, ik heb ook wel eens geheimpjes zei ze met een knipoog.

De dag verliep zoals gewoonlijk, niet veel bijzonders, lekker samen shoppen, uit eten en steeds weer die smsjes. Ik had werkelijk geen idee wat er aan de hand was.Om een uur of negen waren we weer thuis en ik ging nog even de hond uitlaten. Seks hing in de lucht, dat had ik ook wel in de gaten, Remy was opgewonden en ik ook. De riem gepakt en nog even een rondje maken met de hond. Gedurende de dag had Remy uiteraard met Paul afspraken gemaakt over hoe ze mij gingen overrompelen. Ik was nog maar net de deur uit of Remy stuurde Paul een smsje ”kom maar”.

Na een rondje van een kwartier stapte ik het huis weer binnen en het viel me op dat beneden alle lichten al uit waren. Ik riep naar boven “Remy, ben je al boven?” geen antwoord alleen wat vreemde geluiden. Met vraagtekens in mijn hoofd liep ik nieuwsgierig naar boven en zag ik dat de deur van onze slaapkamer dicht was. Ik kreeg ondeugende ideeën en had het idee dat Remy mij op een of andere manier wilde verrassen. Langzaam deed ik de deur open en was ontzet van de aanblik. Remy lag op bed met naast haar een voor mij compleet onbekende man. Remy had een superopwindend niemendalletje aan, satijn, mijn favoriete stof. De man was naakt. Ik stond werkelijk met mijn mond vol tanden en zag hoe ze elkaar streelden over hun lichamen. Remy keek even naar me, glimlachte en wees me naar de makkelijke stoel die pontificaal naast het bed stond. Even was er wat twijfel aan mijn kant, vind ik dit leuk? Uren van fantasieën vlogen in een paar seconden door mijn hoofd en ik wist gelijk dat dit was waar ik altijd van droomde.

Ik ging zitten en begon te kijken naar de dingen die vlak voor mijn ogen gebeurde. Remy strekte zich uit en Paul ging rechtop zitten en begon Remy te strelen over haar lichaam, haar borsten werden iets harder gemasseerd en ik zag dat Remy genoot van de strelingen, maar ook mij in de gaten hield. Haar ogen stonden echter niet meer helder, ze waren troebel van geilheid. Het enige textiel wat ze nog aan had werd uitgetrokken en Remy gooide het mijn kant op. Ik pakte het vast en rook eraan, haar zoete zachte geur was overduidelijk aanwezig. Paul deed nu voorzichtig haar benen uit elkaar en ik kon zien hoe nat Remy al geworden was. Met zijn tong beroerde hij even haar kittelaar en een luide kreun was het gevolg, Remy was al behoorlijk geil. Paul begroef zijn gezicht tussen haar benen en begon Remy uitgebreid te beffen, zijn tong ging diep haar kut in en af en toe plagerig langs haar klit. Ik herken haar reacties en wist dat het niet lang kon duren voordat ze klaar ging komen. Paul wist dit kennelijk niet, want hij schrok heel even toen ze ook echt kwam. Met een luide schreeuw kwam ze klaar, een golf van geil kwam uit haar kut. Dit was voor mij en Paul even een moeilijk moment. Zeker voor Paul want hij had niet verwacht dat ze spuitend klaarkwam, maar hij herstelde zich moedig en dronk zoveel mogelijk op. Voor mij omdat ik dat zo geil vond om mee te maken. Een gevoel van jaloezie deed mij even schrikken, maar Remy nam het heft in handen en gooide Paul op zijn rug. Een flinke lul stond fier in de lucht.

Remy stond op en liep even mijn kant op. Met licht gespreide benen ging ze voor me staan en ze begon zichzelf te strelen terwijl ze mij aankeek. “Kun je alles goed zien” vroeg ze mij hijgend. Zonder het antwoord af te wachten stak ze de vingers die net over haar klit streelden in mijn mond, mmm het smaakte heerlijk. Remy draaide zich om en liep langzaam weer naar het bed, ze bukte voorover en gaf een lik over de lul van Paul. Haar billen waren naar mij gericht toen ze zo gebukt stond, ik kon zo haar natte glimmende lippen zien. Ik zag hoe haar borsten naar beneden hingen, en daaronder zag ik hoe ze de eikel van Paul in haar mond nam. Mmm, vreemd genoeg dacht ik dat het mijn lul was die ze pijpte, maar dit uitzicht beviel me erg goed, het maakte me supergeil. Steeds dieper verdween zijn lul in de mond van Remy, ze pakte zijn lul vast en trok hem af in hetzelfde tempo als ze hem pijpte. De hand die ze nog vrij had gebruikte ze om haar schaamlippen uit elkaar te houden, waardoor mijn uitzicht nog geiler was. Het liefst was ik opgesprongen om Remy vreselijk hard te gaan neuken, maar ik hield me in.

Paul begon heviger te kreunen en ik merkte dat hij ook bijna klaar ging komen. Volgens mij had Remy dit niet in de gaten en lette ze meer op de vingers die ze zelf in haar kut had en ze ging vrolijk door met pijpen en trekken. “Stop, nu nog niet“ kreunde Paul. Verschrikt liet Remy los en keek geil naar Paul “wat nu nog niet”. “Klaarkomen, ik wil nog niet klaar komen, Erwin moet zien hoe ik je ga neuken”. Remy gaf Paul een duw, zodat hij in het verlengde van mij lag. Ze kroop naar hem toe en ging boven op hem zitten met haar rug naar Paul toe, zijn lul raakte haar kut nog net niet. Ze keek mij recht in mijn ogen aan, ze was supergeil dat zag ik ook wel. “Zal ik het doen Erwin, is dit wat je wilt zien, wil je zien hoe ik deze vreemde lul ga neuken, hoe hij tot aan zijn ballen in mijn kut verdwijnt” kreunde ze. “Jaaaa, neuk hem”antwoordde ik bijna smekend. Langzaam liet ze zich zakken en ik zag hoe zijn lul centimeter voor centimeter in de voor mij zo bekende kut verdween. “Oooh Erwin, dit is zo geil” kermde ze. Hij zat nu helemaal in haar, ze bleef even zitten, genietend van het gevulde gevoel en rekte zich uit naar boven, ze steunde met haar armen op zijn borst waardoor ik precies kon zien wat er ging gebeuren. Langzaam ging ze weer omhoog en omlaag, steeds sneller, steeds harder verdween die lul uit mijn gezichtsveld in haar kut. Steeds dieper, steeds harder. “O, dit is zo geil” fluisterde ik haar toe, genietend van het uitzicht ging ze door met het neuken van die lul.

Opeens zei Paul dat ze op haar knieën moest gaan zitten. Ze luisterde naar het verzoek en ging op haar knieën zitten. Paul ging achter haar zitten en bedacht zich geen moment, hij nam haar nu hard van achteren, ik weet dat dit haar favoriete standje is. Ze sloot haar ogen na de eerste stoot en klemde haar handen aan de rand van het bed. Een paar stoten verder was het al zo ver en kwam ze luid kreunend klaar en weer was er een golf van geil die probeerde een weg naar buiten te vinden. Die werd gestopt door de lul die in haar zat, en de orgasmen volgden zich in hoog tempo op. Remy kon het niet houden, ze opende haar ogen en strekte haar hand uit naar mij. Omdat ik me ondertussen had uitgekleed en mezelf langzaam aan het aftrekken was vond ik dat uiteraard geen probleem en ik stapte op haar af. Ze pakte mijn hand, trok me dichterbij en hapte naar mijn lul, in één beweging gleed mijn lul haar keel in en begon ze mij wild te pijpen, in hetzelfde tempo als de wilde neukbewegingen van Paul achter haar. Mijn handen pakte de billen van Remy vast en ik deed ze iets uit elkaar om mij het schitterende uitzicht te geven.

Op slechts een paar decimeter afstand werd mijn vrouw geneukt terwijl ik toekeek, een geiler gezicht is bijna niet denkbaar. Paul hield het niet meer, trok zijn lul terug en trok zichzelf af, met een luide schreeuw kwam hij spuitend klaar over de rug van Remy, ladingen geil spoten over haar lichaam, niet van mij maar van een ander. Discreet deed Paul een paar stapjes terug en liet ons over aan het voltooien van onze fantasie, ik gooide Remy op haar rug, pakte mijn lul en begon mezelf af te trekken, geil en verliefd kijkend naar haar gezicht en haar geile lichaam. Ik bleef mezelf aftrekken, mijn lul dicht tegen haar kut aan, zodat ik haar kittelaar streelde met dezelfde hand als waarmee ik mezelf aftrok. Het gevoel van samen zijn en samen beleven was zo intens dat we allebei klaarkwamen op een manier zoals we zelden hebben meegemaakt, mijn geil en haar geil vermengden zich weer als vanouds en verliefd vielen we weer uitgeput in elkaars armen.

“Was het een geil gezicht” vroeg ze me na een paar minuten, ik knikte bevestigend en kan alleen maar zeggen dat ik genoot van de geilheid van haar lichaam en dat het zo geil was om te zien. We draaiden ons om te kijken waar Paul was, die waren we even vergeten, maar die had zich keurig teruggetrokken, hij wist dat hij zijn deel had gedaan en stuurde ons de volgende dag een kort mailtje om ons te bedanken voor de avond. We hebben zijn nummer en mogen hem altijd bellen. Dat zal zeker nog een keer gebeuren, dit was mijn fantasie en Remy had er echt van genoten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb