Hij mag er bij zijn.

Vorige week kreeg ik opeens een telefoontje van Chantal. Chantal is een getrouwde vrouw die ik een paar maanden geleden in een bar had ontmoet en ik had haar die avond mee naar huis genomen en heerlijk met haar liggen neuken. Het was dan ook een complete verrassing voor me dat ze mij opeens belde en mij vroeg om naar een hotel te komen, ze zei dat ze een verassing voor me had. Nadat ik me snel even had gedoucht en een fles wijn uit de kast had gepakt, ben ik die kant op gereden. Toen ik bij het bewuste hotel aankwam heb ik haar eerst nog maar even gebeld. Ze nam al snel de telefoon aan en ik vertelde haar dat ik voor het hotel stond. Ze klonk enthousiast en zei “mooi, ik ben er al, kom maar gauw naar de kamer, ik ben in kamer 17”.

Dus ik naar binnen, de kamerdeur opengemaakt en daar lag ze in een ontzettend geil lingerie setje op het bed, op mij te wachten. Ze was gehuld in een licht paars setje met een cuploze bh en een kruisloos slipje, een jarretellegordeltje en netkousen. Met haar knieën opgetrokken en haar hoge hakken was het een verrukkelijke verschijning. Gelijk begon mijn lul te steigeren, zeker toen ik ook nog zag dat mevrouw zichzelf al vreselijk lag te verwennen met een vibrator. Ik had nog maar net de deur achter me gesloten of daar volgde nog een verassing, uit de badkamer kwam haar man tevoorschijn.

“Schrik niet” zei ze “Bert en ik hebben in goed overleg besloten dat hij er bij mag zijn als ik me door jou laat neuken”. Ik wist me in eerste instantie geen houding te geven en stelde me al handschuddend aan hem voor. Al snel vertelde Chantal mij de ware reden dat haar man hier ook aanwezig was, Chantal wilde gewoon een keer lekker gesandwiched worden. Dat was de reden dat ze mij had gevraagd om hier naar toe te komen, ze hoopte erop dat ik haar wens in vervulling zou laten gaan, nou dat wilde ik maar al te graag. Vlug trok ik mijn kleren uit en Chantal wilde mij wel helpen met mijn boxer, verheugd keek ze toen mijn lul tevoorschijn kwam. “Kijk eens Bert, wat is hij lekker groot hé” kraaide ze van plezier richting haar man. Bert liet ook zijn broek zakken en samen kropen we nu naar zijn geile vrouw die zo naar twee lullen smachtte. Bert begon met zijn vrouw te tongen, alles verliep heel gemoedelijk maar het was toch wel erg opwindend.

Terwijl die twee lagen te tongen ben ik langzaam kussend over haar buik richting haar slipje gegaan en heb ik haar lipjes eens lekker uit open getrokken, zo kon mijn tong rustig aan het werk. Mijn snel bewegende tong miste zijn doel niet, dat was wel te merken aan de spastische bewegingen die er vanuit haar bekken kwamen. “Ja, lik me, geil ding” kwam er uit haar mond. Nou, je kunt je wel voorstellen dat het orgasme van haar niet lang op zich liet wachten. Dankbaar als ze was vroeg ze om mijn lul en gretig begon ze mij te pijpen, haar man was al in staat van paraatheid. Toen vond ze het tijd worden dat ik haar zou gaan neuken en ze vroeg me op mijn rug te gaan liggen.

Langzaam zakte Chantal met haar mooie borsten voor mijn gezicht over mijn harde paal heen. Een zucht van verrukking was er bij ons beiden te horen. Ze heeft toch zulke mooie borsten, een heerlijk strak kutje en lekkere zachte billen, ondanks dat ze al een kind had gebaard was ze nog steeds een prachtig mooie vrouw. Toen Chantal en ik lekker wat getongd hadden begon het Bert wat te lang te duren, hij wilde ook. Chantal strak haar kontje in de lucht en zei dat ze hem er nu graag bij wilde voelen. Bert plaatste zijn eikel tegen haar spleetje aan en duwde rustig zijn lul boven die van mij bij haar naar binnen. “Aaah, wat geil” was de reactie van ons geile vrouwtje. Rustig penetreerden we haar kutje met onze lullen. Omdat Bert niet zo groot geschapen is konden we samen gemakkelijk bij haar naar binnen. Langzaam voerden we het tempo op en Chantal begon te kronkelen van genot. “Neem me, ik ben jullie slet, geef me jullie zaad” kreunde ze. Ik weet niet meer precies wat ze allemaal nog meer uitkraamde, maar ze raakte in totale extase. Bert trok ineens terug slaakte een kreet en spoot zijn zaad over haar rug, die geile vent was al snel klaar gekomen.

Chantal keek beteuterd achterom, maar Bert was al naar de badkamer verdwenen om de zaadresten van zijn lul af te spoelen. “Kom maar, dan gaan wij toch lekker verder” zei ik. Chantal ging op haar rug liggen en zo drong ik weer bij haar binnen. Zo heb ik haar hard afgeneukt en toegeroepen dat ze me zo geil had gemaakt. Na een aantal minuten zag ze kans om mij op mijn rug te draaien en bereed ze me weer als een wilde, terwijl ze zei dat ze bijna kwam duwde ze de vibrator in haar kont en begon toen nog wilder te bewegen. Het getril miste zijn uitwerking niet op ons en met een luid gekreun kwamen we klaar. Ik streelde haar over haar rug toen we samen lagen bij te komen van ons spetterende orgasme. Daarna zijn we opgestaan en naar de bank gelopen waar Bert al op ons zat te wachten. Hij was stil, ook na het opentrekken van de fles wijn. Terwijl we lekker zaten te nippen begonnen er twee handen aan twee pikken te trekken. Of we nog eens konden, was de vraag van Chantal. Mijn lul stond al snel weer paraat en ik boog me naar de tepels van Chantal, mijn vinger vond al gauw haar geile spleetje weer. Dit werd ongetwijfeld nog een keer lekker neuken. Bert hield zich afzijdig en terwijl ik er al weer klaar voor was, ontstond er een discussie tussen Chantal en Bert.

Bert vond het genoeg zo, maar Chantal wilde nog een lul in haar kont voelen. Hij is toen naar de badkamer gelopen en Chantal keek me geil aan. Terwijl mijn vingers haar sterretje oprekten waren er twee tongen hevig in gevecht. Ze ging onderuitgezakt op de bank zitten en legde haar lange benen op mijn schouders. Zo kon mijn eikel naar haar kontje toe en die gleed daar al snel en soepel naar binnen. Alsof we in een droom verkeerden zo wipten we op en neer. Terwijl we steeds van tempo wisselden wreef Chantal over haar klit heen. Toen ik voor de laatste keer versnelde raakte ze buiten zinnen en kwam ze weer gillend klaar terwijl ik mijn zaad in haar strakke kontje spoot. “Bedankt lieverd” zei ze nog en tongend goot ik de laatste wijn over haar borsten heen waarna alles nog eens lekker opgelikt werd. Toen kwamen we er achter dat Bert de hele tijd naar ons had staan kijken en zich ondertussen had afgetrokken. Hij had een flinke lading zaad over de vloer gespoten en er hing zelfs nog een sliert sperma aan zijn lul te bengelen. Chantal en ik hebben na overleg met Bert meer vrijheid gekregen om met elkaar te neuken en we bezoeken elkaar nu regelmatig, bij mij of bij hun thuis.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb