Hij kijkt en wij genieten.

Het zijn toch lekkere meiden die huisvrouwtjes die voor amateur-hoertjes spelen. Ik kan er over meepraten, want via stelvoorsex heb ik geregeld contact met Marjolein en Remco. Marjolein is een vrouwtje dat er beslist wel pap van lust en Remco geniet ervan als hij toe mag kijken hoe ik zijn vrouwtje gebruik. Het gaat hun niet om een vergoeding, nee het is puur om de kick die het hun beiden geeft.

Marjolein is een heerlijke vrouw, ondanks haar 39 jaar. Ze heeft grote stevige staande borsten, zeg maar gerust memmen, met tepels zo dik als een pink. Een kont om te zoenen en een altijd natte kut om van te watertanden. En dit alles staat op stevige lange benen en romige dijen. Zij ontvangt mij altijd slechts gekleed in haar string, slipje, jarretelgordeltje, kousen en hoge hakken. Precies zoals een echte beroepshoer, maar dat is dit vrouwtje echt niet. Als ik haar zo zie dan springt mijn pik gelijk op volle oorlogssterkte.

Wanneer we de woonkamer binnengaan zit Remco al op zijn stoel met zijn pik in de hand, wachtend op de voorstelling. Ik ga dan snel uit mijn kleren en neem dan een duik naast haar op de bank. En terwijl zij geraffineerd met mijn stijve genotsknuppel speelt, verwen ik haar memmen. Zuig en lik haar tepels knoerthard wat zij lekker vind, ik krijg niet genoeg van haar zachte stevige vleesbollen. Het lijkt mij ieder keer weer dat ze dan nog groter worden. Als ik dan zacht in haar spenen bijt, dan kreunt ze van genot. Ja, ze weet wel hoe heerlijk ik haar verwen. Met mijn ene hand zit ik in haar slipje te woelen en zij is al lekker nat tussen haar benen. Als ik haar zoen dan steekt zij haar kwispelende tong diep in mijn mond. En onze monden zuigen zich vast op elkaar. Ik vinger haar natte kut wat intensiever en voel haar kutlippen zwellen, ik hoor haar zacht kreunen en dat is voor mij het teken om tussen haar dijen te knielen.

Zij spreidt haar benen en ik plant haar hoog gehakte voetjes op de bank. Vlak voor mijn gezicht is nu haar super genotsgrot. Met mijn tong lik ik haar lipjes en af en toe flitst mijn tong naar binnen. Het smaakt heerlijk, haar kutsap. Met mijn duimen trek ik haar kut helemaal open en begin ik haar te likken en te zuigen. Het duurt dan ook niet lang voordat haar kittelaartje als een klein piemeltje tussen haar schaamlippen omhoog komt. Ik laat mijn tong om haar genotsknobbeltje cirkelen dat trilt van begeerte. Zij drukt met haar handen mijn hoofd nog steviger op haar nu kletsnatte kut. Ha, wat is dat heerlijk. Mijn gezicht is kletsnat van haar sappen en ik neem haar gezwollen knopje tussen mijn lippen. Ik voel haar lichaam schokken en als ik dan mijn vinger in haar poepgaatje duw, dan hoor ik haar een kreet slaken. Ik weet dat zij dit het lekkerste vind en ik weet ook dat zij zo lekker wil klaarkomen. Ik slurp, lik en zuig aan haar kut en zij klemt mijn hoofd tussen haar stevige dijen. Haar hoge hakken slaan een roffel op mijn rug. Ik hoor haar allerlei onverstaanbare kreetjes slaken en ik bespeur dat zij weldra lekker zal klaarkomen. En dan, een siddering door haar lijf. Ik stik bijna tussen haar klemmende dijen en duw haar benen iets terug om mezelf wat lucht te verschaffen. Mijn vinger zit nu helemaal in haar kont en zij, zij komt als een raket klaar. Wild en ongecontroleerd bonkt zij met haar schoot tegen mijn gezicht. Haar kutsap begint rijkelijk te stromen en het druipt langs mijn kin. “Ja, ja” hoor ik haar kermen, “ga door, ga door, lik mijn scheur helemaal uit.” Dat laat ik me geen twee maal zeggen, ik drink gulzig van haar kutsap, wat heerlijk smaakt.

En dan na enige minuten komt zij weer tot rust, ik sta voor haar met mijn stijve pik die trots vooruit staat. Zij ligt met half gesloten ogen nog na te genieten met een hand haar tieten bespelend en de andere die over haar natte flamoes wrijft. Dan komt haar hoofd naar voren. Zij neemt mijn kloppende pik in haar handen en haar lippen tuiten zich om mijn paal. Geraffineerd begint zij me te pijpen en daarbij knijpt ze zacht in mijn nog volle ballen. Diep zuigt zij mijn pik in haar keel, sluit haar lippen om mijn slijmerige eikel en laat haar tong over mijn kop cirkelen, waarbij zij ook nog met het puntje van haar tong in mijn pisgaatje dringt. Dan voel ik haar ene hand tussen mijn billen doorgaan. Ik ga iets meer gespreid staan en zij duwt langzaam haar vinger in mijn kont. Wat is dat een lekker gevoel. Die vinger die alsmaar dieper in mijn kont dringt en haar zuigende en likkende mond aan mijn harde paal. Ik maak langzame neukbewegingen en neuk haar in haar mond. Zij knijpt lekker in mijn op springen staande ballen. Oei, dit houd ik niet lang meer vol. Mijn benen trillen en zij kijkt me met haar zaadvragende ogen aan. “Ja” hoor ik haar zeggen, “kom maar lekker klaar, geile vent van me, spuit jouw warme zaad maar lekker diep in mijn mond en keel.” Dan zuigt ze mijn pik weer in haar mond en als ze dan zacht in mijn eikel bijt, dan houd ik het echt niet meer. Mijn kloten exploderen en ik spuit het zaad uit mijn kloppende pik. Zij slikt alles door, maar het is zoveel dat zij een gedeelte naar buiten moet laten komen en langs haar kin laat druipen. Ik spuit en ik spuit en de laatste druppels melkt zij met haar handje uit mijn lul en dat moet ik dan op haar memmen spuiten. Dan trekt ze tergend langzaam haar vinger uit mijn reet en likt mijn pik helemaal schoon.

Ik plof naast haar op de bank en neem haar in mijn armen. Een lange zwoele kus is het gevolg en onze beider handen weten hun weg te vinden. Daarna drinken we wat en dan maakt ze mijn pik weer lekker stijf met haar handjes en mondje. En dan moet ik haar lekker neuken. Wij doen alle mogelijke en onmogelijke standjes. Ik ram haar meerdere malen klaar en haar kutlippen zuigen zich vast om mijn lul. En als laatste mag ik haar in haar kont neuken. Zij gaat dan op haar knieën op de bank zitten en ik duw staande, achter haar omhoog stekende kont, mijn lul in naar donkere rozetje. Gillend van genot komt zij dan nogmaals tot haar hoogtepunt en ik spuit het laatste druppeltje geil in haar warme kont. Daarna zijn we beiden de uitputting nabij en als we dan naar Remco kijken, dan zien we hoe hij zijn zaad over zijn buik heeft gespoten. Remco heeft weer genoten van deze liveshow die wij voor hem opvoerden.

Het is al ver na middernacht als ik afscheid van hun neem. Ik weet dat de volgende keer echt niet lang op zich laat wachten. Zo zie je maar weer, sommige datingsites werken echt wel.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb