Hij heeft een heerlijke lul.

Al jarenlang fantaseerden mijn vrouw Bianca en ik over een triootje met nog een andere man. Het idee dat mijn vrouw het zou doen met twee kerels tegelijk wond ons beiden enorm op. We vonden het dan ook de hoogste tijd worden om onze fantasie nu eindelijk eens om te zetten in werkelijkheid. Gehuld in lingerie en sexy ondergoed maakten we met een digitale camera foto’s van elkaar. Samen met een uitdagende tekst plaatsten we de foto’s in een contactadvertentie op het internet in afwachting van wat ging komen.

De foto’s van mijn vrouw zagen er strak en lekker uitdagend uit. Bianca ziet er namelijk goed uit. Ze heeft een paar lekkere borsten en een goed figuur. Het duurde dan ook niet lang of de reacties stroomden binnen van tientallen mannen die een triootje met ons wel zagen zitten. Bij veel reacties zaten foto’s van mannen en pikken. We vonden het moeilijk om te kiezen uit het enorme aanbod. Een mail trok onze bijzondere aandacht. Zijn uitdagende manier van schrijven liet ons niet onberoerd. Bij de mail zat een foto van een aantrekkelijke man met een mooie en behoorlijke lange lul. We waren het er al snel over eens dat we maar eens nader kennis moesten maken met deze man.

Voor onze eerste ontmoeting hadden we afgesproken in een sauna in een nabijgelegen stadje. Om negen uur zouden we elkaar ontmoeten in het bubbelbad. Om niet te laat te komen, waren we al vroeg van huis gegaan. We waren dan ook ruim op tijd ter plaatse. Bianca kleedde zich alvast uit. Ik keek verlekkerd naar haar. Ze had een zwart jurkje aangetrokken met daaronder eveneens mooie zwarte lingerie en een paar sexy kousen. Na ons te hebben gedoucht gingen we in het bubbelbad zitten wachten. Het was erg rustig in de sauna en ik ging lekker dicht tegen mijn vrouw aanzitten. Bianca merkte dat ik geil was en pakte me onder water vast bij mijn stijve lul. Voorzichtig begon ze mijn pik af te trekken. Op dat moment stapte een goed uitziende jongeman het saunacomplex binnen. Het was de man van de foto. Hij had een mooi gebruind lichaam en ik zag dat mijn vrouw goedkeurend naar hem keek. Zijn uiterlijk beviel haar waarschijnlijk wel, want ze pakte mijn lul nog steviger vast. De man keek om zich heen en zocht het bubbelbad. Toen hij ons zag zitten liep hij direct naar ons toe en ging bij ons in het bubbelbad zitten. ‘Hallo, ik ben Simon’ lachte hij en gaf ons beiden een hand. Ook wij stelden ons netjes aan hem voor. Simon bleek een leuke gozer te zijn. Hij was erg spraakzaam en had een goed gevoel voor humor, een echte vrijgezelle vrijbuiter van achter in de twintig. Bianca moest erg lachen om zijn grapjes en ik merkte dat ze geil op hem werd. Nadat we met ons drieën een paar keer in het Turks stoombad en de sauna waren geweest, besloten we om nog een keer in het bubbelbad te gaan zitten.

Bianca ging tussen ons in zitten. Ze sloot haar ogen en ging met haar hoofd loom achterover leunen op de rand van het bad. ‘Vind je haar aantrekkelijk?’, vroeg ik Simon recht op de man af. ‘Ik vind dat je een mooie vrouw hebt’, antwoordde Simon mij en glimlachte hitsig. Simon wachtte even de reactie van mijn vrouw af, maar zij hield haar ogen gesloten en deed net alsof ze niets had gehoord. ‘Vooral haar borsten vind ik erg mooi’ ging Simon verder. Bianca hield haar ogen gesloten, maar ik voelde dat haar hand onder water mijn lul zocht. ‘Je mag haar tieten best wel even vasthouden hoor!’, zei ik tegen Simon. Nu opende Bianca haar ogen en keek mij geil aan. Ze begon mijn piemel voorzichtig af te trekken. Simon maakte dankbaar gebruik van mijn aanbod en zijn hand begon onder water haar borsten te kneden. Bianca sloot haar ogen weer en begon zachtjes te kreunen. Ik duwde mijn hand tussen haar benen en begon haar spleetje te verkennen. Plotseling zag ik dat Simon zijn ogen sloot en lichtjes kreunde. Bianca had kennelijk zijn pik gevonden. Alhoewel je door de bubbels van het bubbelbad niets kon zien wist ik dat ze onder water dus twee lullen tegelijk zat af te trekken. Het idee wond mij erg op en ik werd enorm geil! Ze opende haar ogen, keek mij loom aan en fluisterde: ‘Oh hij heeft een langere pik dan die van jou schat, echt hij heeft een heerlijke lul!’ Een gevoel van opwinding enerzijds en jaloezie anderzijds gierde door mijn lichaam en ik merkte dat ik klaar zou gaan komen. Ik pakte daarom haar hand vast, zodat ze niet verder kon gaan met aftrekken. ‘Laten we naar huis gaan’, stelde ik voor. Simon opende zijn ogen en knikte instemmend. Ik zag dat ook hij enorm geil was geworden. Voordat hij het bubbelbad verliet gaf hij Bianca daarom nog een lekkere tongzoen.

In de kleedkamer kleedden we ons aan. Mijn vrouw deed haar zwarte lingerie weer aan en ik zag dat Simon opgewonden naar haar zat te kijken. Toen zij haar bh wilde vastmaken liep Simon naar haar toe en pakte haar van achteren bij haar tieten. Bianca boog haar hoofd naar achteren en zoende hem vol op de mond. Ze draaide zich om en zei lachend tegen Simon dat we thuis verder zouden gaan. In zijn auto reed hij achter ons aan naar huis. Onderweg zat Bianca lekker over de bobbel in mijn broek te wrijven en zei ‘Ik vind dit ongelooflijk geil’. Ik kon dit alleen maar beamen.

Thuis aangekomen stak ik de open haard aan, terwijl Bianca voor ons alle drie een glas rode wijn in schonk. Daarna trok ze haar jurkje uit en ging ze in haar lingerie op het kleed voor het warme vuur liggen. Simon en ik gingen allebei aan een kant van haar liggen en begonnen haar te zoenen. We maakten haar bh los en streelden en likten tegelijkertijd haar lekkere tieten. Bianca begon te kreunen en sloot haar ogen. Terwijl ik bezig was met haar borsten, daalde Simon af naar haar liefdesgrotje en begon haar kut te likken. Het kreunen van mijn vrouw werd heviger en ze begon lichtjes te schokken. Simon ging onverminderd door met het likken van haar spleetje, waardoor ze nog heter werd. De wetenschap dat ze door een andere kerel werd gelikt maakte haar klaarblijkelijk gek, want al binnen een paar minuten kwam ze in alle hevigheid klaar. Haar hele lichaam schokte wild en ze duwde Simon zijn hoofd krachtig tegen haar kut. ‘Oh, wat is dit geil!’ hijgde ze. ‘Nu wil ik jullie pikken!’ sprak ze hitsig en ze begon onze broeken open te maken. Zowel Simon als ik hadden een enorme bobbel in de broek. We waren dan ook beide enorm opgelucht dat onze lullen eindelijk werden bevrijd van het knellende textiel. Twee leuters sprongen tevoorschijn en Bianca ging op haar knieën voor onze pikken zitten. Ze bewonderde de stijve lullen en begon er voorzichtig aan te trekken. Nu was het onze beurt om zachtjes te kreunen.

‘Hoe lang is jouw pik eigenlijk Simon?’ vroeg Bianca. ‘Weet ik niet precies’, antwoordde Simon ‘Een centimeter of twintig?’ Mijn vrouw stond op, liep naar de kast en haalde een liniaal tevoorschijn. ‘Even meten’ glimlachte ze en ging weer op haar knieën voor de stijve piemels zitten. Ik was als eerste aan de beurt. Ze legde de liniaal langs mijn lul en zei ‘17 centimeter’. Toen pakte ze de enorme piemel van Simon vast en begon hem te meten. Zonder liniaal kon ik zo wel zien dat Simon zijn pik aanmerkelijk langer was dan die van mij. ‘Jeetje, wat een lekkere lange lul’ sprak ze bewonderend ‘21 centimeter!’ Ze pakte onze pikken weer vast en ging verder met aftrekken. Toen nam ze de pik van Simon in haar mond en begon hem te pijpen, terwijl ze mijn lul aftrok. Na ongeveer een minuut haalde ze de lul van Simon uit haar mond en wisselde die in voor mijn lul, terwijl ze Simons lul begon af te trekken. Dit wisselde ze een paar keer af, waarna ze onze pikken stevig vast pakte en de eikels naar haar mond bracht. Ze begon ons tegelijkertijd te pijpen en haar tong kronkelde over onze eikels. Ik voelde Simon zijn eikel tegen mijn eikel wrijven en dat maakte mij nog geiler dan ik al was. Ook Simon vond dit blijkbaar ontzettend opwindend, want hij begon steeds luider te kreunen. Bianca ging echter onverstoorbaar door met het pijpen van beide pikken. ‘Oh, lekkere teef,’ zei ik. ‘Zuig maar lekker aan die dikke pikken!’ Ze haalde de leuters uit haar mond en begon vlak voor haar gezicht de eikels tegen elkaar aan te wrijven. Simon en ik werden gek van geilheid en Bianca merkte dat.

‘Jullie vinden het lekker hè dat ik jullie pikken tegen elkaar aanwrijf!?’ sprak ze uitdagend. Zowel Simon als ik kreunden bevestigend. Terwijl ze de pikken tegen elkaar hield begon ze ons beide af te trekken. Dat werd ons teveel en Simon en ik stonden nu op het punt om klaar te komen. Bianca had dit in de gaten en richtte onze lullen op haar gezicht en tieten. Simon begon als eerste ongecontroleerd te schokken en al snel spoten dikke klodders sperma tegen Bianca’s gezicht en tieten. ‘Oooh, jaah,’ kreunde Simon. Ik vond dit zo geil dat ook ik direct een orgasme kreeg. Een lading sperma spoot over haar gezicht en haar rechtertiet en vermengde zich met dat van Simon. Mijn vrouw genoot met volle teugen van zoveel sperma en wreef het zaad van Simon en mij over haar tieten. ‘Dit was lekker jongens,’ sprak ze dankbaar en ze stopte een klodder sperma in haar mond.

‘Nu wil ik dat jullie me neuken,’ zei ze vastberaden. ‘Eerst mag Simon, want die heeft de langste pik van jullie twee. Bovendien heeft hij me klaar gelikt. Daarna mag jij pas schatje’ en ze keek me aan met een ondeugende geile blik. Ik was blij dat ik even mocht pauzeren, want door het hevige orgasme was mijn lul een beetje slap geworden. Simon zijn enorme leuter stond daarentegen nog steeds fier overeind. Hij ging op haar liggen en duwde zijn gevaarte in een keer naar binnen. ‘Oooh,’ kreunde mijn vrouw. Zoveel neukvlees had ze waarschijnlijk nog nooit in haar gevoeld. Langzaam begon hij op en neer te gaan met zijn dikke paal, terwijl Bianca onder hem lag te hijgen. ‘Oh ja lekkere hengst van me, neuk me met jouw paardenlul,’ moedigde ze Simon aan. ‘Lekkere pik! Oooh’. De aanblik van het neukende stel zorgde ervoor dat ik in ‘no time’ weer een erectie kreeg. Mijn vrouw lag daar te neuken met een andere kerel en ik vond het vreselijk geil. Ik liep naar het neukende stel en stopte mijn pik in Bianca’s openstaande mond. Direct begon ze mij te pijpen, terwijl Simon haar wilder begon te neuken. Ik zag zijn lul op en neer gaan en bij elke stoot van hem gaf mijn vrouw een gilletje. Het tempo versnelde en het kreunen werd harder. Het was duidelijk dat Simon ging klaarkomen. Bianca had dit schijnbaar ook in de gaten, want ze haalde mijn pik uit haar mond en begon Simon aan te moedigen.

‘Oh ja, lekkere lange lul van me. Kom op met dat hete zaad. Spuit je volle zak leeg in mij. Oh ja, toe dan, toe dan, ik wil het hebben, laat zien wat je kunt!’ Meer aanmoediging had Simon niet nodig, hij begon te schokken en ik wist dat hij zijn zak in haar leeg spoot. Wild drukte hij zijn tong in de mond van Bianca. Hevig snuivend en kreunend lag Simon klaar te komen in haar. Toen hij na enkele ogenblikken enigszins tot rust was gekomen haalde hij zijn halfslappe lul uit de kut van mijn vrouw. Zijn pik was voor een groot deel bedekt met zijn eigen sperma. Bianca keek geil naar zijn pik en daarna keek ze naar mij en mijn stijve lul. ‘Nu mag jij mij neuken schat,’ zei ze tegen mij. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Snel ging ik tussen haar benen liggen en duwde mijn lul voorzichtig naar binnen. Het was daarbinnen gloeiend heet en toen ik mijn lul weer uit haar kut haalde zat die onder het kleverige sperma van Simon. Het idee dat ik lag te neuken in het sperma van een andere kerel die zojuist in mijn vrouw was klaargekomen maakte me gek!

Wild begon ik te stoten en mijn vrouw jammerde. ‘Ooh, alweer een lekker pik in me. Toe maar schatje, ga je gang!’ Simon bracht zijn halfslappe lul naar de mond van mijn vrouw en Bianca begon het sperma van zijn lul af te likken. Ik was ondertussen bloedgeil geworden. De aanblik van het neukende stel had mij al enorm opgewonden. En nu zag ik hoe mijn vrouw het sperma van een wildvreemde lul aflikte. Ik hield het niet meer! Ik moest klaarkomen. Net als Simon wilde ook ik mijn sperma in haar grot lozen! Het sperma van ons beiden zou zich vermengen in Bianca’s kut. Na jarenlang erover gefantaseerd te hebben, zou het nu dan daadwerkelijk gebeuren. Het werd zwart voor mijn ogen en met een paar kreten kwam ik schokkend in haar klaar. Simon vond dit schijnbaar zo geil dat hij zijn lul in snel tempo begon af te trekken. Binnen een minuut kwam hij klaar en spoot hij kermend zijn sperma over het gezicht van mijn vrouw.

Nadat we alledrie een beetje waren bekomen gingen we uitgeput elk aan een zijde van Bianca liggen en streelden en zoenden we haar borsten. Bianca keek ons voldaan aan en op dat moment wisten we alle drie dat dit niet ons laatste triootje was geweest. Tot de volgende keer fluisterde Simon na enige tijd en met een lekkere tongzoen van Bianca nam Simon afscheid van ons.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb