Hier is uw minnaar.

‘Vrouw, 42 jaar, zoekt heer om haar te verwennen terwijl haar man toekijkt. Leeftijd onbelangrijk.’ Een eenvoudige contactadvertentie, maar hij trof me vol in de maag. Mijn gedachten gingen gelijk alle kanten op en ik kon niets anders dan gelijk reageren. Na enkele e-mails met deze vrouw, Ingrid, voelden we duidelijk een klik. Het scenario dat ik voor ogen had kwam bijna naadloos overeen met wat Ingrid voor ogen stond. En zo stond ons niets meer in de weg voor een afspraak op zaterdagavond.

Op die zaterdagavond belde ik aan bij hun woning en Joost, een joviale kerel van 48, deed open. Ik gaf een bos rozen aan Ingrid en Joost serveerde koffie met een grote koek voor zijn vrouw en mij. Zelf mocht hij alleen maar een glas water. Het gesprek ging ook alleen maar tussen haar en mij. Ze vertelde me dat Joost haar had geholpen om haar voor te bereiden op deze avond. Hij had haar gewassen, gemasseerd met bodymilk, en haar gekleed. Ze zag er inderdaad goed verzorgt uit. Ik gaf haar daar ook complimenten voor die ze enigszins onzeker in ontvangst nam. Ik zei dat ik ook wel zo’n behandeling wilde hebben en Ingrid vond dat een goed plan. “Bereid mijn minnaar voor op vanavond Joost en doe alles wat hij wil.” Was de opdracht die hij mee kreeg. Samen met Joost verdween ik naar boven.

“Kleed je maar uit Joost.” zei ik in de doucheruimte. Zichtbaar ongemakkelijk deed hij het. Uiteindelijk stond hij naakt voor me, een toch wel tien jaar oudere man, die moest doen wat ik hem zei en wist dat ik zijn vrouw vanavond zou gaan verleiden. Ik bekeek hem van kop tot teen. Met zijn armen langs zijn lijf stond hij zichtbaar ongemakkelijk te wachten op wat komen ging.

“Omdraaien.” schuchter deed hij wat ik hem opdroeg. Met mijn handen voelde ik aan zijn schouders en rug. Ik kneep in zijn billen en zei, “Bukken.” Weer deed hij gehoorzaam wat ik vroeg. Ik trok zijn billen van elkaar en liet een vinger in zijn kontgaatje rond draaien. Eerst gespannen maar even later iets meer ontspannen. Ik zag natuurlijk ook zijn zak goed hangen en kon het niet nalaten daar even flink in te knijpen. Ook trok ik zijn pik een paar keer af die daar niet stijf van werd. Wel zuchtte hij een paar maal maar liet me gedwee begaan. “Het wordt tijd dat je mij ook eens uitkleed Joost.” Ik deed niets anders dan me slap houden en hij kleedde me helemaal uit.

Ingrid keek nog eenmaal door de deur en gaf me een knipoog. “Ik ga alvast naar de slaapkamer. Ik zie je zo.” zei ze en sloot de deur weer. Joost moest eerst de douche aanzetten en op warmte testen voordat ik eronder ging staan. “Was me maar eens lekker met zeep jongen.” Ik begon hem steeds meer te vernederen en ‘jongen’ was ook zo bedoeld. Gestaag ging hij aan het werk en hij mocht geen plekje overslaan. Mijn pik was dus als laatste aan de beurt. Maar na enige aarzeling begon hij er toch aan. Het was duidelijk dat hij het niet graag deed maar dat maakte mij niets uit. Sterker nog ik zei, “Trek me maar even helemaal af dan kan ik je vrouw straks langer verwennen.”

Frappant hoe mannen aanvoelen hoe ze een andere man af moeten trekken, Joost had al gauw het goede ritme te pakken en niet lang daarna spoot ik in zijn handen. “Trek de laatste druppels er ook uit en smeer dan je eigen kruis ermee in.” gebood ik hem. Ik genoot van het gezicht van een man die mijn sperma over zijn lul aan het masseren was. Al die tijd had hij geen erectie gekregen dus ik kon niet goed zien hoe groot zijn lul was.

Hij droogde me af en schoor me ook. Hij gebruikte zijn eigen aftershave zodat zijn vrouw zijn geurtje bij mij zou herkennen. Het werd tijd Ingrid niet langer te laten wachten en ik zei hem, “Meld me aan bij je vrouw. Zeg, hier is uw minnaar.” Hij ging me voor en inderdaad zo werd ik bij Ingrid aangekondigd. Zij lag op het grote bed en had haar bovenkleding al uit gedaan. Het was zeker geen fotomodel maar voor haar leeftijd zag ze er prachtig uit. Ze was zeker enkele kilo’s te zwaar maar dat ben ikzelf ook en op deze leeftijd mag dat toch wel?

Joost moest op een stoel gaan zitten en ik ging naast haar liggen. Ik maakte haar complimenten over haar lijf en de manier hoe ze het had ingepakt in mooie lingerie. Zij was al snel op haar gemak want ze liet haar handen over mijn lijf gaan inclusief mijn pik. Doordat ik net was klaar gekomen kon ik mezelf goed onder controle houden en lagen we ongedwongen te vrijen. Ze kon ontzettend goed zoenen en langzaam maar zeker pakte ik het cadeautje uit. Joost zat al die tijd haast onbewogen op zijn stoel. Ingrid was dus een mollige vrouw, maar daardoor heel zacht, mede omdat Joost haar die middag nog had gemasseerd. Haar borsten waren formidabel met prachtige tepelhoven en tepels. Zacht zoog ik eraan wat zijn uitwerking niet leek te missen, want al snel werden ze stijf. Wat Joost die middag had gedaan deed ik nog eens dunnetjes over, ik aaide haar over heel haar lijf, van rug naar buik, van schouders naar billen, die ook lekker vol en zacht waren. Al de mooie punten van haar lichaam benoemde ik. Ze kreeg ook een prachtige blos over heel haar lichaam. Ze lag nu vrij passief op haar rug en instinctmatig spreidde ze haar benen toen ik over haar venusheuvel ging. Ik kon haar geiligheid ruiken en met twee vingers weldra voelen. Op mijn verzoek had ze haar poes niet geschoren en was het een rijke bos, omdat ze hem toch al nooit helemaal schoor. Ik graaide nog eenmaal door het schaamhaar en begon haar toen te likken met mijn neus in het krulhaar. Met vingers en tong bracht ik haar dichter naar een hoogtepunt. Doordat ik merkte dat ze het zo lekker vond en daarop reageerde met zuchten, kreunen en een enorme sapproductie was mijn pik ook al weer in behoorlijke staat.

“Joost ik heb een condoom nodig.” Zei ik tegen hem, omdat we het natuurlijk wel safe zouden doen. Toen hij er mee aankwam kwam, voor hem misschien wel het vernederendste want ik zei hem, “Doet hem er ook maar om.” En terwijl ik nog lag te vrijen met Ingrid was hij me een condoom om aan het doen. Ingrid ging dwars op het bed liggen en ik hield mijn pik in de aanslag.

“Leidt hem maar bij haar naar binnen.” zei ik tegen Joost. Zonder al teveel moeite schoof mijn pik in haar vochtige schede. Joost werd naar de andere kant gedirigeerd bij het hoofd van Ingrid die weinig zei. Het leek wel of ze van de wereld was, ze genoot waanzinnig en was helemaal in haar eigen wereldje.

“Vraag eens netjes of ik je vrouw wil verwennen en haar lekker wil neuken.” schoor en schuchter vroeg Joost het mij. Ik gaf haar een diepe stoot en zei, “Zeg tegen je vrouw dat ze mag genieten van deze heerlijke neukbeurt.” Weer deed Joost wat hem gezegd werd en weer kreeg Ingrid een heerlijk diepe stoot. Zij begon nu ook meer te praten en aan Joost te vragen. Steeds sneller kwamen nu de stoten en Joost moest nu meer uit zijn eigen dingen zeggen.

“Geniet maar Ingrid van deze heerlijke lul die je nu neukt. Die je geeft wat ik niet kan. Die geeft jouw heerlijke lijf wat het zo nodig heeft.” En steeds die stoten, nu minder diep maar steeds sneller. De armen van Ingrid waren om mij heen geslagen en ik voelde haar nagels in mij rug krabben. Ze gilde en krijste en kwam klaar in een spasme van spiertrekkingen, bijna gelijktijdig met mij.

Moe, bezweet en voldaan viel ik naast haar neer. Ingrid was de eerste die wat zei. “Lik me schoon Joost.” Alsof hij daarop had gewacht schoot hij toe en likte haar. Al snel duwde ze hem weg. “Het is nog te gevoelig, laat maar even. Haal maar een doekje en maak zijn lul schoon.” zei ze en aldus haalde Joost weldra de condoom van mijn pik en maakte mijn kleine, verschrompelde plassertje schoon.

“Netjes doen.” voegde ik hem nog toe, zodat hij de voorhuid naar achteren moest halen. Daarna moest hij wat te knabbelen en te drinken halen terwijl ik met Ingrid in mijn armen nog wat napraatte. Het was ons beide heel goed bevallen en ze vroeg me te blijven slapen. Aangezien het al laat was stemde ik graag toe.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten