Het was zijn fantasie die uitkwam.

Hoi, mijn naam is Amanda een redelijk slanke meid uit Zeist waar ik al sinds twee jaar samenwoon met mijn vriend Herman. We hebben allebei een redelijk drukke baan en een druk sociaal leven. De laatste tijd hebben we dan ook niet veel tijd voor elkaar. Als we seks hebben is het meestal Herman die zich makkelijk laat verwennen. Door alle drukte kan ik mijn hoofd er ook niet zo goed bijhouden.

Op een van de weinige keren dat we lekker met elkaar bezig waren vertelde Herman mij zijn fantasie om een vreemde man mij te laten verwennen. Direct tintelde er een bepaalde spanning door mijn lijf. Onze seks was die avond anders en heftig. Dit duurde enkele maanden voort waarbij wij bij tijden fantaseerde over een trio met nog een man. Tot het moment dat Herman mij vertelde dat hij een advertentie had gezet op een datingsite. Ik was eerst erg boos over zijn plotselinge actie, maar moest snel toegeven dat ik deze stap ook erg spannend vond. Al snel stroomde de reacties binnen. We raakten aan de chat met Rob, een half bloed jongen van 32 jaar uit Tilburg. Na enkele gesprekken en foto’s uitgewisseld te hebben besloten we een avond te gaan stappen in Tilburg. Dit was een erg gezellige avond en het bleek dat Rob net als ons ook een grote vriendengroep had. We hebben Rob toen uitgenodigd om ook bij ons in Zeist te komen.

De andere week was het al zover en we gingen op zaterdagavond eerst gezellig met elkaar op stap. Tegen 01.00 uur hadden we allemaal flink wat gedronken en stelde Herman voor om naar ons huis te gaan waar Rob ook zou blijven slapen, dat hadden we van te voren al afgesproken. Thuis aangekomen ging Herman nog even wat eten maken in de keuken. Ik klaagde over mijn voeten want ik had weer eens de fout gemaakt op nieuwe schoenen de deur uit gaan. Rob regeerde hier direct op door ze uitvoerig te masseren. Toen Herman binnen kwam, keek hij lichtelijk jaloers naar mijn tevreden blik. Herman ging in de fauteuil tegen over ons zitten en begon aan zijn klaargemaakte broodje. Rob vervolgde zijn massage naar mijn rug. Om er goed bij te kunnen verzocht hij mij mijn T-shirt uit te trekken en vervolgens ook mijn beha. Ik zag aan Herman dat hij opgewonden werd van de aanblik van mijn borsten. Ik ben hier dan ook het meest trots op, ik heb een stevige cup C met mooie kleine tepels. Herman had echt zin gekregen en stelde voor om naar onze slaapkamer te gaan.

Daar aangekomen had Herman zich snel uitgekleed en ging in bed liggen. Ik friste mij nog even op en kwam even later ook de slaapkamer binnen. Daar zag ik voor het eerst Rob helemaal naakt. Hij had een mooi stevig lichaam, wel met veel haar, dat was ik niet zo gewend want Herman scheert zich volledig. Zijn pik was al helemaal stijf en ook deze was net als zijn lichaam lekker stevig en in uitzondering op de rest wel netjes bijgeschoren. Rob verzocht Herman ruimte te maken zodat hij samen met mij in bed kon stappen. Herman wist niet goed wat hij moest doen, maar ging toch maar een beetje beteuterd aan de kant. We hadden het hier uiteraard van te voren over gehad, maar nu het dan zover was viel het Herman zichtbaar zwaar.

Rob begon mij heerlijk te verwennen, we tongzoenden langdurig. Iets wat ik met Herman al lang niet meer deed. En ik begon zachtjes aan zijn pik te trekken. Al snel werd mijn kutje voor het eerst sinds tijden weer kletsnat. Mijn schaamlippen waren al helemaal opgezwollen. En ik schokte toen hij me heerlijk begon te vingeren. Ondertussen keek Herman toe. Ik commandeerde hem van zijn pik af te blijven zodat hij al zijn aandacht kon focussen op ons, “misschien leer je nog wat” riep ik hem streng toe. Toen mijn kutje kleddernat was voelde ik Rob zijn pik naar binnen glijden. Hij begon me zalig te neuken. Eerst erg subtiel, maar al snel stootte hij hard in me. Ik dacht dat ik het niet meer hield zo lang kon Rob neuken. Mijn kut was helemaal heet en nat toen Rob hevig kreunend in mij klaarkwam. Ik voelde zijn zaad diep in me spuiten.

Ondertussen lag Herman op zijn rug toch met zijn pik te spelen. Ik zei, “wat hebben wij afgesproken?” Herman wist niet goed wat ik bedoelde dus ik vertelde hem dat hij van zijn pik af had moeten blijven. “Ik ben nog niet klaargekomen” vertelde ik hem “maar dat heb je zeker weer niet doorgehad omdat je alweer met je pikje bezig was. Ga me nu eerst maar eens lekker klaar beffen.” Ik ging met een beweging op Herman zijn gezicht zitten die nu niet anders kon dan mijn warme kutje uit te likken. Ik voelde het zaad uit me lopen en voor Herman was het slikken of stikken. Na een minuut of vijf kwam ik na tijden weer eens heerlijk klaar.

Ik stapte van Herman af pakte zijn hoofd en duwde hem naar de half stijve pik van Rob. “En nu hij nog, hij heeft zeker wat verdient nadat hij me zo lekker geneukt heeft” zei ik. Herman begon aarzelend Rob te pijpen. Al snel was de pik van Rob weer volledig stijf. Rob en ik zoende lekker en hij speelde met mijn tepels. Omdat hij al een keer gekomen was duurde het lang. Herman had het zichtbaar zwaar maar na bijna een kwartier kwam Rob nogmaals klaar in Herman zijn mond. “Zo nu wij klaar zijn gekomen ben jij aan de beurt Herman”, zei ik. “Nu mag je aan dat pikje van je trekken, maar niet hier bij ons in bed ga maar aan het voeteneind staan en kijk me aan.” Ik zag dat Herman ook erg geil was geworden dus hij deed snel wat ik hem vroeg. En na een paar maal trekken spoot hij zijn sperma op de vloer. “Opruimen Herman en pak jij vannacht het logeerbed maar, misschien dat we je morgenochtend weer kunnen gebruiken.”

Sinds die dag komt Rob regelmatig bij ons, soms ook als Herman er niet is, maar altijd wel in overleg. Soms heb ik de indruk dat Herman het wel makkelijk vind dat hij niet zoveel tijd in mij hoeft te steken dan kan hij zich meer focussen op zijn werk. Maar uiteindelijk als ik hem opdraag mijn uitgeneukte kut schoon te likken lijkt hij toch te beseffen dat hij letterlijk en figuurlijk aan het kortste eind trekt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb