Het was toch wel lekker.

Hallo allemaal, graag zou ik jullie willen vertellen over een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven die vorige week heeft plaatsgevonden. Het was zaterdagavond toen ik onderweg was naar mijn vriend Sjaak. Ik en mijn vriend zijn al meerdere jaren bij elkaar en hij is eigenlijk mijn eerste echte vriendje met wie ik ook een seksuele relatie heb gehad.

Ik kwam aan bij zijn huis en parkeerde mijn auto op zijn oprit. We zouden die avond samen gaan stappen in de stad en omdat hij er net buiten woont, is het heel makkelijk te lopen. Ik belde aan en hij deed de deur open. Eenmaal binnen begroette ik ook Ton, hij is een goede vriend van Sjaak en hij zou met ons meegaan richting de stad. Ik zette boven op Sjaak’s slaapkamer mijn tassen neer en werkte nog even snel mijn make-up bij. Daarna gingen we met ons drieën nog wat indrinken en vertrokken al snel richting de stad.

Eenmaal daar aangekomen kwamen we de rest van onze vrienden en vriendinnen tegen en gingen we al snel richting onze stamkroeg. Het was als vanouds gezellig en terwijl we met elkaar kletsten en wat dansten vlogen de uren en de alcohol voorbij. Het was iets na 03.00 uur toen ik en mijn vriendinnen opmerkte dat Sjaak en Ton wel heel lang samen afgezonderd aan de bar stonden te praten. Ik zag ze druk met elkaar in gesprek terwijl ze heel vreemd af en toe beiden richting mij keken. Ik zocht er toen verder niks achter en na een dik kwartier kwamen ze alweer bij de rest staan en sloten we de avond al dansend af. Rond 04.00 uur gingen de kroegen dicht en gingen we noodgedwongen weer richting huis. Ik en Sjaak waren licht aangeschoten en ik vond het vreemd dat Ton ook met ons meeliep richting huis. Ik vroeg aan Ton waarom hij niet terug fietste richting huis, maar Sjaak antwoordde dat hij bij hem thuis zijn sleutels had laten liggen.

Ik zocht er niks achter en eenmaal bij Sjaak aangekomen stapten we met ons drieën naar binnen. Maar toen ik eenmaal de woonkamer binnenliep en Sjaak de voordeur dicht deed sloeg als een donderslag de sfeer om. Verlekkerd begonnen Sjaak en Ton elkaar en mij aan te kijken. Ik was verbaasd en voelde me toch wel ongemakkelijk bij hun blikken. Is er iets? Vroeg ik vragend aan hen. Ze keken elkaar heel even aan en knikten. Sjaak liep vervolgens op me af en kuste me terwijl zijn handen plotseling over mijn lichaam gleden. Ik schrok hiervan en stapte terug. Wat doe je nu? Vroeg ik aan hem. Hij keek me verlekkerd aan en stapte achteruit. Ik heb het er met Ton over gehad schatje en hij zou je wel eens beter willen zien. Ik keek hem en Ton geschrokken aan. Hoe bedoel je? Nou, vervolgde Sjaak. Ton zou jou lichaam wel eens beter willen zien. Dit voelde voor mij aan als een koude douche!

Dit meen je niet! Riep ik naar hun uit. Verontwaardigd wilde ik terug naar de voordeur lopen maar werd tegen gehouden door mijn vriend Sjaak en handhandig duwde hij me terug de kamer in. Ik zag ze verlekkerd naar mij kijken en keek angstig naar hun terug. Nou, waar wacht je op? Ging Sjaak verder. Geschrokken keek ik naar mijn zwarte korte jurkje en mijn zwarte pumps. Alsjeblieft, smeekte ik Sjaak nog en ik was met stomheid geslagen. Maar Sjaak kwam op me af en plaatste me even terug naar de harde realiteit. Hij haalde uit en veegde met zijn vlakke hand hard langs mijn gezicht. Ik schrok hiervan en voelde mijn wang pijnlijk gloeien. Kleed jezelf uit! zei hij bevelend tegen mij. Geschrokken keek ik naar de grond en de tranen schoten in mijn ogen. Dat mijn eigen vriendje me dit kon aandoen! Sjaak en Ton namen beiden plaats op de bank in de woonkamer en ik stond bibberend tegenover hun.

Met grote moeite maakte ik mijn pumps los en deed deze uit. Vervolgens ritste ik van achteren mijn jurkje open en liet ik de bandjes van mijn jurkje van mijn schouders glijden. Met een rood gezicht en knikkende knieën deed ik wat hij wilde en liet ik mijn zwarte jurkje wat net eindigde tot onder mijn billen van me af glijden en stapte eruit. Mijn blonde lange haren hingen half voor mijn blauwe ogen en verslagen keek ik naar de grond. Beiden heren keken goedkeurend naar mijn lichaam. Ik voelde hun ogen over mijn volle stevige C-Cupjes glijden die strak zaten verpakt in een rode kanten push up BH. Verder hield ik aarzelend mijn handen voor mijn rode string. Na mijn slanke lichaam zo eventjes bestudeerd te hebben commandeerde Sjaak me om de rest ook uit te trekken. Zijn woorden kwamen als een mokerslag binnen en er liep een rilling over mijn rug.

Twijfelend reikte ik met beiden handen achter mijn rug en klikte mijn BH open. Tot nu toe had alleen Sjaak mijn borsten gezien en ik schaamde me toen ik mijn BH van me liet afglijden en op de grond liet vallen. Beiden heren keken tevreden naar mijn volle stevige borsten die bungelend voor voren kwamen door de verkregen ruimte. Ze hingen als twee waterdruppels langs elkaar toen ik ook noodgedwongen mijn string uittrok en deze over mijn kleine kontje liet glijden. Verslagen en beschaamd stond ik zo tegenover hun. Ze keken me verlekkerd aan en ik voelde hun ogen branden op mijn lichaam. Je vriendin heeft echt een lekker lichaam Sjaak. Hoorde ik Ton tevreden zeggen. Sjaak en Ton stonden vervolgens op en begonnen zichzelf nu ook uit te kleden. Gespannen keek ik toe hoe ze vervolgens met alleen hun boxershort aan naar me toe liepen. Sjaak pakte me vast bij mijn arm en trok me dwingend mee naar de slaapkamer. Eenmaal daar aangekomen gingen beiden heren tegenover me staan en werd ik op mijn knieën gedwongen door Sjaak.

Ik voelde een misselijk makend gevoel in mijn onderbuik toen ik op mijn knieën moest gaan zitten en Sjaak en Ton beiden hun boxershort uittrokken waar zich al langer een dikke bobbel had gevormd. Ik schrok en begon het warm te krijgen toen ik hun stijve lullen voor mijn gezicht zag. Sjaak’s stijve lul is 18 cm groot en ik had al vaak tijdens de seks moeite met zijn formaat. Maar toen ik die van Ton zag viel mijn mond open! Zijn harde paal was zeker 21 cm groot en dik geaderd. Zuchtend keek ik naar zijn paal, want naast Sjaak had ik nog nooit iemand zo gezien. Ik werd gedwongen om Sjaak eerst te gaan pijpen en met een angstig gezicht en een beschaamd gevoel dat ik dit moest doen in het bijzijn van Ton pakte ik zijn vertrouwde paal vast en trok hem langzaam af terwijl ik zijn eikel in mijn mondje nam. Ik hoorde hem genieten terwijl ik hem zo verwende en al gauw commandeerde hij me na een paar minuten hem gepijpt te hebben om ook Ton aandacht te geven. Ik liet Sjaak zijn lul los en focuste me op Ton die me lustig aankeek.

Iets wat gespannen en bezorgd over zijn formaat pakte ik zijn paal vast bij de stam. Ik voelde zijn paal kloppen in mijn hand en trok voorzichtig zijn voorhuid terug. Dit was de eerste keer dat ik een andere man moest verwennen en ik had hier zichtbaar moeite mee. Sjaak dwong me om door te gaan en dreigde me nogmaals te slaan. Geschrokken begon ik Ton af te trekken en opende mijn mondje half om zijn eikel te proeven. Zijn eikel proefde zoutig en met een vies gezicht likte ik zijn eikel schoon. Vervolgens begon ik gedwongen en met flinke tegenzin hem ook te pijpen en ik hoorde hem goedkeurend kreunen boven me. Ik kwam bij Ton niet zo diep als bij Sjaak en ik schrok toen Ton zijn handen achter mijn hoofd hield en met geweld mij naar onder duwde. Kokhalzend en kuchend nam ik zijn geslachtsdeel steeds dieper en ik voelde zijn eikel tot diep achter in mijn keel glijden.

Met een pijnlijk gezicht dwong hij me zo om hem te deep throaten en na een paar seconden liet hij me los waarna ik hijgend omhoog kwam en naar adem snakte. De tranen schoten in mijn ogen terwijl ik hijgde naar adem en tevreden keken Ton en Sjaak mij aan. Veel tijd om bij te komen kreeg ik niet want al gauw riep Sjaak mij om op bed te gaan liggen. Met een slap gevoel in mijn benen liep ik naar zijn bed en ging ik op mijn rug liggen met mijn benen beschermend gesloten. Kom schatje, open je benen eens en laat Ton maar eens goed zien wat voor een lekker strak kutje jij hebt. Verdrietig opende ik mijn benen en toonde ik nu voor het eerst goed mijn kutje aan beiden mannen.

Sjaak stapte naar me toe en kroop tussen mijn benen. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlipjes drukken en kreunde zacht toen hij bij me naar binnen gleed. Langzaam begon hij in me te stoten terwijl ik beschamend onder hem lag en zacht kreunde. Ton keek vanuit de zijkant naar me, terwijl hij zijn groot geschapen geslachtsdeel aftrok in zijn eigen hand. Beschamend dat ik seks moest hebben met Sjaak in zijn bijzijn kreunde ik als vanzelf bij iedere stoot mee. Ook al wilde ik dit niet, mijn lichaam ging als automatisch hierop reageren en dus werden mijn tepels langzaam hard en stijf en werd mijn kutje alsmaar natter. Na een paar minuten stopte Sjaak en liet hij zijn vertrouwde lul uit mijn rood aangeslagen kutje glijden. Opgelucht haalde ik adem toen hij uit me ging. Zijn grootte is altijd net iets te groot voor mijn gevoel. Sjaak ging van me af en stapte uit het bed. Hij knikte naar Ton en ik zakte zowat door de grond toen hij op het bed kwam en plaats nam tussen mijn benen. Dit was de eerste keer dat ik iemand anders in me zou krijgen dan mijn vriend Sjaak. Gespannen en met rode ogen lag ik onder hem terwijl hij zijn 21 cm grote paal positioneerde en ik zijn kloppende natte eikel tegen mijn schaamlipjes voelde drukken. Ik sloot mijn ogen en mijn gezicht verkrampte toen hij in me gleed en ik zijn onbekende lul in me voelde glijden.

Hijgend voelde ik hoe hij mij vulde en halverwege smeekte ik hem te stoppen en gilde ik het uit van de pijn. Mijn strakke en gevoelige kutje was strak gespannen om zijn dikke paal en mijn schaamlipjes stonden onder een immense spanning. Na een paar seconden nam de druk af en voorzichtig en met grote moeite perste hij zijn laatste centimeters bij me naar binnen. Hijgend ging hij met zijn paal tot op zijn diepst bij me naar binnen. Terwijl ik kreunend en snikkend onder hem lag en probeerde zijn grootte te nemen. Na een paar seconden begon hij langzaam in me te stoten en ik voelde hoe hij met iedere stoot mijn strakke en gevoelige kutje oprekte en mij pijnlijk diep begon te nemen. Dit was ik niet gewend en ik voelde zijn eikel bij iedere stoot in me tegen mijn baarmoedermond aan komen. Na een paar minuten ebde het pijnlijke gevoel weg en stilletjes lag ik onder Ton terwijl hij langzaam en rustig in me stootte. Ik voelde zijn kloppende paal steeds diep en langzaam in en uit me glijden en kennelijk had hij mijn kutje ver genoeg opgerekt want de pijn was verdwenen en maakte plaats voor een nieuw gevoel, dat van genot.

Langzaam begon ik mijn gedachten over wat er hier gebeurde uit te schakelen en lag ik alleen nog heerlijk genietend onder hem te kreunen. Na een paar minuten stopte Ton en gleed hij uit me. Ik betrapte mezelf erop dat ik teleurgesteld was, maar ze lieten me niet met rust en al snel werd ik bevelend door Sjaak in een doggy-style houding gezet. Ik hoorde Sjaak iets fluisteren tegen Ton en Sjaak was de eerste die op het bed kwam en op zijn knieën recht voor mijn gezicht ging zitten. Dreigend hield hij zijn geslachtsdeel voor mijn gezicht en als vanzelf voelde ik hoe hij me hardhandig vastpakte bij mijn haren en mijn gezicht naar zijn paal trok. Al hijgend opende ik mijn mondje en slurpte ik zijn paal bij me naar binnen terwijl hij dwingend het ritme bepaalde met zijn hand die pijnlijk in mijn haren was gegrepen. Terwijl ik op handen en knieën zo bezig was met pijpen voelde ik Ton achter me kruipen en voelde ik hoe hij met zijn ene hand mijn billen uit elkaar hield. Met zijn andere hand pakte hij zijn lul bij de stam vast en ik voelde zijn warme kloppende eikel tegen mijn sterretje drukken.

Ineens gingen alle alarmbellen bij mij rinkelen! Anaal was nou niet echt iets waarvan ik genoot en ik had het al enkele keren geprobeerd met Sjaak, maar hij was al te groot in formaat voor mijn kleine en strakke kontje. Ik kon het niet toelaten dat Ton in me zijn komen want hij zou mijn kontje uit kunnen scheuren! Ik voelde hoe hij mijn sterretje bevochtigde met wat spuug en hij plaatste zijn eikel tegen mijn sterretje aan. Ik wilde er wat van zeggen maar Sjaak wist dat ik ging tegenstribbelen en propte dwingend zijn harde paal nog dieper in mijn keel. Kokhalzend probeerde ik adem te halen en tegen te stribbelen maar Ton hield mijn lichaam in bedwang en mijn gekreun en gesteun werd gesmoord door het gedwongen pijpen van mijn vriend. Pijnlijk en hard schreeuwend gilde ik het binnensmonds uit, terwijl Sjaak zijn lul met veel geweld in me propte en ik Ton’s kloppende eikel van achter voelde doordrukken. Mijn gezicht verkrampte pijnlijk en ik probeerde tevergeefs mijn kontje te ontspannen terwijl Ton mij moeizaam penetreerde van achter en mijn kontje begon uit te wonen. Na een paar seconden zat hij helemaal in me en begon hij in mijn kontje te stoten terwijl ik rillend tussen hun inzat en schreeuwde van de pijn. Dwingend bleef Sjaak zijn harde paal in mijn mondje houden terwijl Ton kreunend en stotend mij vanachter misbruikte. Trillend en kreunend van de pijn zat ik weerloos tussen hun in en in voelde hoe Ton zijn 21 cm lange paal met geweld steeds dieper in mijn kontje perste. Het duurde een paar minuten voordat de pijn wegebde en ik eindelijk mijn kontje kon ontspannen. Ik voelde mijn sterretje branden terwijl Ton mij langzaam van achter nam. Ondertussen bleef ik Sjaak doorpijpen en ik betrapte mezelf erop dat ik zacht mee kreunde op het ritme. Ton merkte het en sloeg me plagend op mijn kontje.

Ik kreunde het tevreden uit en begon Sjaak af te trekken zodat ik hijgend kon mee kreunen op het ritme. Ze begint het lekker te vinden Sjaak! Riep Ton goedkeurend uit. Sjaak knikte instemmend mee en even later stopte ze beiden. Zacht genietend voelde ik Ton uit mijn kontje gaan en enigszins teleurstellend kropen ze beiden van het bed af. Het is tijd om het af te maken! Hoorde ik mijn vriend Sjaak bevestigend roepen. Sjaak kroop vervolgens op bed en ging op zijn rug liggen. Kom maar op mijn harde paal zitten schatje. Riep hij bevelend naar me terwijl hij zijn paal met een hand omhoog hield. Ik zuchtte diep en klom op zijn lichaam. Ik hield mijn rood aangeslagen kutje boven zijn eikel en liet me in een vloeiende beweging over zijn paal zakken. Mijn kutje was ondertussen zo nat geworden dat ik als vanzelf eroverheen zakte en gelijk zacht kreunend en zichtbaar genietend hem begon te berijden. Sjaak kreunde hard mee terwijl ik mijn best deed om hem te berijden en ik voelde zijn paal met schokjes groter worden in mijn nauwe en kleine kutje. Na een paar stoten kreunde hij dat hij bijna ging komen en terwijl ik luid kreunend het tempo opschroefde en zijn paal flink aan het berijden was schreeuwde hij het uit dat hij ging komen. Ik zuchtte diep en genietend voelde ik zijn paal in mijn kutje verstijven. Ik voelde al kreunend zijn eerste straal warm zaad recht in mijn grotje spuiten en wild stotend bleef ik hem berijden terwijl hij zijn hele lading in mij spoot. Er leek geen eind aan te komen en hij spoot zeker 6 stralen in mijn kutje.

Al genietend bleef ik hem door berijden en voelde ik dat ik zelf ook bijna begon te komen. Maar helaas zei hij me te stoppen en kwam ik teleurstellend omhoog. Sjaak maakte nu plaats voor Ton en Sjaak’s zaad stroomde uit mijn kutje en langs mijn benen op het bed. Ook Ton hield zijn immense paal omhoog en terwijl ik erboven hing en langzaam met moeite naar beneden zakte droop Sjaak’s zaad nog uit mijn kutje. Ik zakte langzaam maar zeker helemaal over Ton’s paal heen en begon hem vrijwel gelijk luid kreunend en genietend te berijden. Na een paar minuten bracht zijn immense en heerlijke lul mij wel tot een hoogtepunt en genietend begon ik klaar te komen terwijl Ton kreunend ook begon te komen.

Beiden luid kreunend kwamen we na een paar seconden tot stilstand. Hijgend en met trillende benen kwam ik omhoog en vrijwel meteen begon Sjaak’s en Ton’s zaad uit mijn kutje te lekken. Bevredigd en bezweet lag ik op bed terwijl Sjaak en Ton tevreden op mij neerkeken. Zou dit het begin kunnen zijn van iets nieuws?

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten