Het plannetje.

 

We hadden het er wel eens over gehad. Mijn vrouw houdt van grote mannen met borsthaar. Zelf ben ik van gemiddelde lengte in beide opzichten, als je begrijpt wat ik bedoel. Niet dat ze niet tevreden is over mijn lichaam of bedprestaties, maar een mens wil af en toe even wat anders. Toch?

Ik fantaseer wel eens over het idee dat mijn vrouw flink onder handen wordt genomen door een andere vent en dat gun ik haar ook wel. Maar hoe reageer ik daarop? Ik raak door dat idee behoorlijk opgewonden, maar ik voel ook jaloezie. Hoe dan ook, ik had een plan. Met volle moed ben ik gaan surfen op internet en heb iets geregeld. Nu alleen maar hopen dat het werkt...

We boekten een paar maanden geleden een hotel vlakbij zo’n termenbad. Je kent dat wel, warme zwembaden, golfslagdingen, kruidenbaden, sauna’s. Als je langs de dikbuikige mannen en dito vrouwen kijkt, zie je soms ook wel mooie mensen. Of in elk geval mannen en vrouwen die in de categorie leuk of prima vallen. We kleedden ons uit en liepen lekker in ons blootje door de saunagangen. Mijn vrouw keek door het raampje van een 80-gradenhokje en wenkte mij: “Hier kunnen we wel bij”, zei ze. Maar ik wees haar op het hokje ernaast. “Hmmm, dát ziet er ook goed uit”, zei ze. En ze bedoelde natuurlijk de forse man die recht tegenover de ingang zat op het hoogste bankje.

We stapten naar binnen. Er zat nog een andere man en een vrouw, aan de linkerzijde. Ik ging rechts zitten, zodat mijn vrouw alleen nog maar onder de grote man kon gaan zitten. Ze greep die kans goed: ze ging recht onder hem liggen, gestrekt, zodat ze vrij uitzicht had. Ik observeerde hoe ze naar hem keek. De man deed alsof hij haar niet opmerkte, maar ik zag dat hij in een korte flits mijn vrouw op de interessante punten bespiedde. Terecht, want mijn vrouw heeft een goed figuur en haar tepels stonden mooi omhoog. Het andere stel stapte op, zodat alleen wij drieën in het hokje zaten te stomen. Na enkele minuten trok mijn vrouw haar linker knie iets naar buiten, zodat haar netjes bijgewerkte schaamstreek nu duidelijk zichtbaar was voor de man. Ik zag hem, heel even maar, glinsteren met zijn ogen.

“Goh, ik heb wel zin in een lekkere massage vanavond”, zei ze. “Dan kijk ik wel of we een masseur kunnen regelen voor in het hotel...” antwoordde ik, terwijl ik het schouwspel tussen mijn vrouw en de grote man vanuit mijn ooghoeken in de gaten hield. “Goed idee, voor mij alleen, of ook voor jou?” “Ik zie wel, ik zal straks eens informeren aan de balie” en ik pufte even. Ik merkte dat ik licht opgewonden was en dat is bij mannen natuurlijk direct zichtbaar. Daarom zei ik dat ik maar naar buiten ging. “Ik kom er zo aan”, zei mijn vrouw. En ik liep naar buiten, naar het zwembadje dat er tegenover lag.

Op dat moment was ik toch wel een beetje jaloers, want nu wist ik natuurlijk niet wat er in het saunahokje zich afspeelde. Maar gelukkig kwam mijn vrouw slechts enkele minuten naar buiten, gevolgd door de grote man. Verbeeldde ik het me, of zag ik dat goed? Het leek of de man een halve erectie had. Wat een joekel zeg! Mijn vrouw liet zich langzaam in het water glijden. We zwommen een beetje heen en weer en ik kuste haar even op de mond. De man ging een minuutje onder de douche en daarna ging hij op een bankje zitten aan de rand van het bad. Zijn grote handen liet hij naast zich op het bankje leunen. Ik meen dat mijn vrouw opzettelijk haar benen extra spreidde als ze van de man afzwom. Hij móet haar billenpartij—en alles daartussen goed gezien hebben. Ja, ze is goed in teasen, dat wist ik natuurlijk al wel.

“Volgens mij vind je dit wel spannend”, zei ik. “Wat?” vroeg ze en ze glimlachte ondeugend. We bleven nog een uurtje en het viel gewoon op dat mijn vrouw oog had voor de grote man. In de open doucheruimte inspecteerde ze hem vanaf borsthoogte met veel borsthaar tot zijn prima uitgeruste kruisstreek. Ik liet het gaan en glimlachte in mijzelf...

“Ik vraag straks aan de balie of er een masseur te regelen is, goed?” “Doe maar, ik ga alvast naar de kamer”, antwoordde ze. Ik bleef achter bij de receptie. Pas een kwartier later klopte ik op de kamerdeur en mijn vrouw deed open. Ze had haar kleren alweer omgewisseld voor de badjas, die rook naar allerlei kruiden van de stoombaden. “En? Gelukt?” vroeg ze nieuwsgierig. “Ja, er komt iemand om half 9. Maar ik moet vanavond zelf even weg. Ik kreeg een telefoontje van Maarten, of ik nog enkele zaken wilde bespreken. Hij gaat morgen op vakantie, dus...” “Nou, dan hoop ik dat er vanavond een lekkere mannelijke masseur komt”, grapte mijn vrouw en we lachten allebei. We gingen een hapje eten in het restaurant en we pakten om 8 uur de lift weer naar boven.

“Goed, ik ben dus even weg. Veel plezier met de massage straks. Ik bel wel...” en ik zoende haar op de volle mond en gaf haar een knipoog. Ze knipoogde terug.  Ik liep de kamer uit, de gang op. Aan het eind van de gang bleef ik staan, net om de hoek. Even later kwam de lift omhoog en de deuren openden zich. Daar kwam de grote man van vanmiddag uitgestapt, met een grote sporttas in zijn ene grote hand en een opklapbaar massagetafeltje in de andere. Hij liep naar onze hotelkamer en klopte. Mijn vrouw deed open. “Heeee wouw, JIJ!” riep ze en ze nodigde de man uit om binnen te komen.

De deur sloot zich, maar bleef op een kier staan. Ik sloop dichterbij en luisterde vanachter de deurpost wat er binnen gebeurde. “Ik ben Lex, uw masseur”, zei de man. Mijn vrouw vergat haar naam te noemen en leidde de man naar de achterkamer. Ik glipte ook naar binnen en verstopte mij achter de gordijnen die beide ruimtes van elkaar scheidden. Tussen de middenkier door kon ik zien hoe de man het uitklapbedje stevig opstelde. Uit de sporttas kwamen allerlei flesjes en handdoeken. De afstand tussen mij en het tafereel was slechts enkele meters.

“Zo, mevrouw”, gaat u maar lekker liggen en ontspan u maar.” De man had een donkere, volle stem. Mijn vrouw liet haar badjes vallen en stond nu in slip en beha voor de grote man. Ze liep naar de massagetafel en ging op haar buik liggen.  “Zo ongeveer?” Ik hoorde een beving in haar stem.  “Dit is prima, maar wilt u uw behabandje los doen?”

“Daar kan ik niet bij, dat mag ú wel doen!” Lex opende het bandje met een snelle, geroutineerde knip van zijn vingers. Hij pakte één van zijn flesjes en smeerde daar eerst zijn handen mee in. Hij wreef even heel snel z’n handen tegen elkaar en zette ze toen op de onderrug van mijn vrouw. Ze slaakte heel even een zucht. Lex’grote handen gleden langzaam over haar rug en bij haar nek aangekomen kneep hij even lichtjes. Mijn vrouw genoot zichtbaar van de grote handen. Het wrijven en knijpen duurde zeker tien minuten, af en toe nam hij even haar linker en rechterzij mee. Lex wreef met zijn beide handen aan de zijkant van haar bovenrug, richting haar oksels en kwam nu heel dichtbij haar borsten. “Ohhh, jaaahhh, dat is lekkerrrr”, zei mijn vrouw.

Lex begreep dat onmiddellijk en herhaalde deze beweging nog een paar maal. Toen waren de benen aan de beurt. Lex pakte eerste het linkerbeen aan, van onder naar boven en stopte steeds op gepaste afstand van haar slipje. Hij hield dat vele minuten vol, links en rechts afwisselend. En toen ... deed mijn vrouw haar benen iets uit elkaar. Ik kon van meters afstand zien dat ze kletsnat was! Lex had dat natuurlijk ook door, maar hij bleef stoïcijns doorgaan met zijn lange knedingen, steeds dichter bij het slipje. Nu masseerde hij beide bovenbenen en kneedde ze iets uit elkaar.

“Hmmm, jij doet dit zeker vaker, hè?” zij mijn vrouw zachtjes. Lex zei niets. Maar ondertussen zag ik dat in zijn trainingsbroek iets groeide. Het maakte mij jaloers én ik raakte behoorlijk opgewonden. “Zal ik mij omdraaien?” vroeg mijn vrouw en ze wachtte het antwoord niet af. Ze ging op haar rug liggen en haar opgezwollen tepels maakten duidelijk dat ze behoorlijk ‘in de stemming’ was. Lex stond nu net als die middag in de sauna glinsterend te kijken. Maar nu mocht hij er aankomen. Hij pakte weer een flesje olie en begon met smeren, van de buik naar boven... Mijn vrouw deed haar ogen dicht toen hij in de buurt van haar borsten kwam. “Ga door...!” zuchtte ze.

“Maar mevrouw...?” “Ga door”, zei ze nog een keer en knipoogde even naar Lex. Zijn handen gleden nu naar haar borsten en ... erover, en hij kneep lichtjes in de tepels van mijn vrouw! Ik had het even niet, maar ik kon achter het gordijn natuurlijk niets laten merken! Ik merkte dat mijn broek begon te knellen. Mijn vrouw kreunde zachtjes, elke keer als Lex over haar borsten ging. Zijn handen gleden nu weer naar beneden. Lex begon nu eerst de onderbuik te masseren, net boven haar slip. Hij kneedde de buitenkant van de dijen en zakte tot haar bovenbenen. Toen Lex met haar linker been bezig was zette mijn vrouw haar rechter voet op de tafel, zodat hij nu vrij zich had op haar slipje. Het was overduidelijk waar ze op uit was, want de slip toonde een grote natte vlek. Ze keek Lex strak aan, ondeugend.

“Wat denk je nu?” vroeg ze plagend en geil glimlachend. Ik keek Lex op de rug en kon zijn gezicht niet zien.  “Ik draai me weer even om, dan mag je me bilpartij even masseren”, zei mijn vrouw en nog voor ze uitgesproken was ging ze rechtop zitten, stond op en ... en deed haar slip uit! Daar stond ze, wederom poedelnaakt, voor de grote man. Alleen had híj nog zijn trainingspak aan. “Dit heb je toch al eerder gezien?”, zei ze uitdagend en ze ging op haar buik op de massagetafel liggen.

Ik keek nu ook mooi tegen haar billen aan. Lex kwam dichterbij haar staan. “Maar mevrouw, het is hoogst ongebr...”, maar mijn vrouw liet hem niet uitspreken. “Mijn man heeft u waarschijnlijk goed betaald voor deze massage, neem ik aan?” “Nou ... eh ... ja, dát wel, maarreh..” “Nou, ik wil graag dat je mijn billen en benen doet. Toe maar!” Ze draaide even met haar kontje en liet haar gezicht weer op de handdoek rusten. Lex pakte een ander flesje olie. Hij sprenkelde wat op de onderrug. Een straaltje van de olie liep tussen haar billen door naar beneden. Lex zette zijn grote handen op haar onderrug en begon langzaam over haar billen te wrijven.

“Hmmmmm”, gromde mijn vrouw. Lex begon zijn terughoudendheid van daarnet te verliezen. Met zijn duim trok hij af en toe de binnenkant van haar bovenbenen uit elkaar, terwijl zijn andere vingers stevig grip hadden op haar billen. Zijn handen verplaatsten zich richting de binnenkant van haar dijen. Op dat moment trok mijn vrouw haar knieën iets op en zei: “Mooi uitzicht, vind je niet?”  Lex deed even een stapje terug. Mijn vrouw deed haar hoofd opzij en wenkte dat Lex dichterbij moest komen. Dat deed hij. Lex stond nu zijwaarts ten opzichte van mij en ik zag dat zijn trainingsbroek uitpuilde.

“Trek je shirt eens uit..?”, zei m’n vrouw, een beetje vragend. Lex ontblootte z’n bovenlijf en mijn vrouw zag dat de beharing van de borst zich over de hele buik uitspreidde. Mijn vrouw werd daar nog meer opgewonden door. Ze pakte Lex bij z’n broekband en trok die een paar centimeter omlaag. “En nu deze ook uit!” Dit klonk al wat strenger. Lex pakte met beide handen zijn broek vast en met een langzame beweging trok hij de broek naar beneden. Hij moest aan de voorkant veel ruimte laten, want met een zwiep sprong zijn enorme knots naar voren.

Dit was dus de situatie: mijn vrouw lag op twee meter van mij af, haar heerlijke billen in zicht, glimmend van de olie en iets rood van het kneden. De grote behaarde man stond met een kanjer van een erectie vlakbij het gezicht van mij vrouw. Zijn pik was net als de rest van zijn lichaam enigszins gebruind en een flinke slag groter en dikker dan die van mij. Haar ogen schitterden gretig. Hééél gretig. Ze raakte heel even zijn zak aan en haar hand gleed toen langzaam omhoog. Even was het stil.

Mijn vrouw zei niets en ze ging op haar knieën zitten, zodat ik recht tegen haar natte schaamlippen keek. Ik kreeg het spaans benauwd. Ik knoopte mijn broek los en liet die zachtjes op de grond zakken. Vanaf nu moest ik getuigen hoe Lex achter mijn vrouw ging staan. Hij legde zijn handen op haar billen en trok ze iets uit elkaar. Haar inmiddels gezwollen schaamlippen gingen uiteen en de binnenkant glom van het natte geil. Haar ademhaling werd sneller en ook Lex hijgde ook iets. Zonder te spreken deed hij een stapje naar voren. Ik reageerde anders dan ik gedacht had: ik was supergeil geworden. Ik deed met mijn hand het gordijn aan de zijkant iets open, zodat ik beter zicht had op het gebeuren. En ja, het gebeurde...! Lex spreidde met twee vingers haar schaamlippen. Ik zag hoe hij recht in haar geile kutje keek. Zijn kloppende donkerrode eikel ter grootte van een kippenei zette hij resoluut tegen de ingang van haar vuurrode en natte grotje. Ze voelde dit en reageerde door haar knieën nog iets verder uit elkaar te zetten. Lex had nu vrij spel.

Hij hield haar dijen stevig vast, kneep er even hard in en met een rustige, maar ferme stoot zag ik zijn pik in mijn vrouw verdwijnen! Mijn god, deze man was mijn vrouw aan het neuken! Mijn eigen eikel klopte als een idioot en ik kon niets doen! Jézus, wat was ik geil. “Oaarhhhjaaaah!!!” kreunde ze. “Jaaaaoooowwwhhh ... jeeeaaahh!!!” Lex bleef zwijgen en pompte in een langzaam tempo door. Door het formaat van zijn lekkere pik zag ik dat bij het in en uitgaan de schaamlippen van mijn vrouw iets mee gingen naar binnen .. naar buiten ... naar binnen... Wauw! Lex begon zwaarder te ademen, maar bleef zwijgen. Mijn vrouw werd steeds luidruchtiger.

“OEOEOEHHWWWJAA!!! Neuk me, jaaah! Neuk me lekker diep! Alsjeblieft!” en ze liet zich door haar ellebogen zakken, zodat haar kontje nog meer omhoog stond. Ik kon haar andere heerlijke gaatje zien tussen haar strakgespannen billen. En daar een paar centimeter onder ... Lex pompte maar door. Lange, zware stoten deelde hij uit. Ik hoorde zijn harde, behaarde schaambeen tegen haar billen kletsen. Hij zat helemaal in haar, en neukte haar en neukte haar...  “Oewja! Kom maar! Kom dan! Spuit maar!” smeekte mijn vrouw.

Lex schroefde het tempo op. Zijn ademhaling werd sneller en zijn manier van stoten nog iets krachtiger. Ik hoorde mijzelf fluisteren: “Okee, grote man, stort je zaad maar in mijn vrouw...” Ze bewoog een hand naar haar kutje en zocht haar klitje op. Dat viel niet mee, want Lex gíng maar door met zijn stevige stoten. Mijn vrouw begon steeds harder te kreunen... “Oewja! Ga dóór!!! Ga dóórrrr!! Spuit m’n kutje vol!!!” gilde ze en ik wist dat ze nu ging klaarkomen. “OAAAAAOOOOWWWHHHHJJJJJMMMMM!!!!!” klonk het en ze haalde haar hand weer terug om zich flink schrap te zetten.

Het geklets van haar billen werd nu begeleid door een geilklinkend gesop. Haar hoofd lag op de handdoek, haar handen er overheen. Ze wilde maar één ding nog. En ik ook. Lex zette nog even flink aan en begon woest te snuiven. Ik kon zijn gezicht niet zien, maar hij moet behoorlijk aan het zweten zijn. Hij bleef maar zijn grote paal in mijn vrouw boren. “Kom dan! Spuit m’n kutje vol!!!” gilde ze nog een keer en ik zag dat Lex hard in haar dijen kneep, ze liepen rood aan. Hij gromde nu, wat harder dan eerst en begon te briezen.

De laatste stoten, ik zag elke keer tussen twee stoten die rode schaamlippen die ikzelf al zo vaak had geneukt. Maar nu was Lex aan de beurt. Nog een stoot, nog een stoot, Lex vertraagde zijn tempo nu en begon luid te grommen... en ... Hij gaf één, finale stoot, drukte het bed een halve meter van zijn plaats en spoot zijn zaad diep in het kutje van mijn vrouw. “GrrrhhhoooahhhjAAAAAHH!!!” klonk het luid door de kamer.  “Oooahhhh!!!”kreunde mijn vrouw en ik wist dat ze nu van binnen de lading warm zaad van Lex voelde. “Hmmmmmmm!!”

Lex bleef nog een halve minuut stevig in haar. Toen trok hij zich heel langzaam terug. Ik kon nu goed zien hoe zijn nog steeds harde pik naar buiten kwam. Héééél langzaam. Zijn stam glom en het geile vocht droop eraf. Na een paar tellen zag ik ook zijn eigrote eikel naar buiten komen. De flarden witgele sperma dropen eraf. Lex deed een stap naar achteren en opzij. Ik ging weer in het midden van de gordijnen staan en zag nu hoe het zojuist lekker afgeneukte kutje van mijn vrouw wijd openstond. Lex moet wel wat hebben opgespaard, want een flinke straal sperma liep uit haar kutje langs haar bovenbeen naar beneden. Mijn vrouw liet haar kontje zakken en zuchtte. “Dat was nou eens een geweldige massage met ‘happy end’” zei ze.

Lex kleedde zich aan zonder iets te zeggen. Hij trok mijn vrouw vriendelijk omhoog en klapte daarna de tafel weer in. Mijn vrouw ging nog natrillend in een stoel zitten. “Ik hoop dat de massage naar wens was, mevrouw”, zei Lex bij de deur. Hij opende de deur en wachtte het antwoord niet af. “Jazékerrrr! Bedankt, hè?” En mijn vrouw knipoogde richting het gordijn.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Spannende contacten via Redmatch