Het ondeugende meisje

Het ondeugende meisje.

Het is zaterdag, mijn vriend en ik zitten knus tegen elkaar op de bank. Zachtjes streelt hij mijn voeten en krabbelt door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse steekt gaat de telefoon. Als ik opneem, blijkt het een oud collega te zijn die even langs wil komen.

“Hij belt je nog al eens”, zegt mijn vriend. “Jaloers?. Moet je niet zijn, het enige wat we met elkaar hebben zijn lange, geile gesprekken”, zeg ik plagerig. Ondeugend kijk ik hem aan. Als ‘straf’ legt hij zijn beide handen op mijn borsten en trekt aan mijn tepels. “Dus je vindt hem wel leuk” vraagt hij. “Zeker, heel leuk. Hij heeft iets heel charmants” antwoord ik met een glimlach. “Maar het is nooit iets geworden” vroeg hij weer. “Jammer genoeg niet” zeg ik nu een beetje sarcastisch.

Ik had geen zin te zeggen dat zijn heerlijke lul mijn kutje al diverse keren tot grote hoogte had geneukt. “Aha”, reageert mijn vriend, ”het ondeugende meisje. Zou je het met twee mannen…” “Lijkt me heel opwindend”. Ik leg zijn hand op zijn pik en voel hem opzwellen. Ook hij heeft er iets mee. “Weet je wat”, zeg ik, “ik trek wat spannends aan, je weet maar nooit”. Eigenlijk wist ik het al wel. Ik ken ze allebei en ken hun fantasieën. Mijn vriend lacht, ik geef hem een kus en ga naar boven. De gedachte aan twee mannen maakt me zo geil als boter.

Beneden gekomen, fluit mijn vriend ouderwets op zijn vingers “Sexy”, zegt hij en pakt me lekker stevig beet. Zijn handen legt hij op mijn ietwat Surinaamse achterwerk en slaat er even op. Omdat Frank komt, heb ik een strakke spijkerbroek aangedaan. In tegenstelling tot mijn vriend die meer een borstenman is, is Frank gek op heupen en volle billen. Om mijn middel zit bewust een brede riem, die mijn rode bloes goed strak trekt. Zo moeten alle rondingen en vormen goed op het netvlies van de mannen tot hun recht komen.

Dan gaat de bel en ik doe open. “Hé, Frank wat leuk je weer te zien”. We omhelzen elkaar en vertederend kus ik hem op de mond. “Wat zie je er goed uit zeg”. “Dank je”, zeg ik en loop voorop naar de huiskamer. Zoals ik had verwacht, voel ik van achteren zijn blikken op mijn benen en billen rusten. “Dit is mijn vriend Erik”. Ze geven elkaar de hand. “Dus jij bent de gelukkige”. Mijn vriend lacht. “Het is maar hoe je het bekijkt”. “Wil je wat drinken?”. Hij knikt en ik loop naar de keuken. “Nou”, hoor ik hem zeggen, “Ik zou wel weten hoe ik het zou moeten bekijken”. Ze lachen allebei en praten wat.

Ik kom terug met de drankjes en zet ze op tafel. Onverwacht neemt mijn vriend het initiatief. Hij pakt me beet en zet me op zijn schoot. “Dit is mijn lekkere wijf. En een tieten man”. Ongegeneerd legt hij zijn handen op mijn borsten, omhelst me en zoent me intens. Een beetje gênant en snel vind ik het wel, maar tegelijk ook weer lekker en spannend. “Frank, kom eens hier jongen. Moet je eens voelen”. Mijn vriend staat op en ik met hem. Voordat ik er erg in heb, wordt ik zowel van voren als van achteren aan alle kanten betast. Overal voel ik handen. Ze glijdend over mijn benen, billen, borsten en door mijn haar. Ik ontkom er niet aan om af en toe te kreunen van genot. De gedachten aan een warme lul in me, maakt mijn kutje vochtig. “Zullen we naar boven gaan”, fluister ik.

Als ik op de rand van het bed zit, laat ik de mannen lekker met hun handen over mijn lichaam glijden. Ik kom helemaal in de stemming. Ik ga staan en geef aan dat ik wil dat zij me uitkleden. Erik knoopt mijn bloes los, ontdoet me van de bh en wrijft met zijn handen over mijn borsten. Ondertussen voel ik dat Frank mijn rits open maakt en voorzichtig mijn broek naar beneden trekt. Als ik zijn bewondering voor mijn lingerie zie en zijn mond warm tegen mijn dijbenen voel, wordt de tinteling in mijn klit groter. Hij legt zijn handen op mijn slanke onderbenen en schuift ze over de panty’s langzaam omhoog. Ik voel de warme tong van Erik over mijn tepels glijden, terwijl Frank voorzichtig mijn slipje opzij schuift en zijn tong langs mijn schaamlippen brengt. Ik kreun van genot. Ondertussen gaat mijn vriend achter me staan en trekt me mee het bed op. Achter me zittend, masseert hij mijn borsten en zoent mijn nek en oren. Ik spreidt mijn benen en laat me beffen door de warme tong van Frank. Een stroom van genot vloeit mijn hele kut door. Tegelijkertijd voel ik de bobbel van Erik in mijn rug duwen. Met mijn linkerhand pak ik hem bij zijn hoofd en druk mijn mond op de zijne. Onze tongen omstrengelen elkaar intens. Door de warme tong zwelt mijn klit op, die vol op mijn lippen en klit rust. Steeds krachtiger glijdt hij erlangs. Dan voel ik het ultieme genot door me heen gaan.

Mijn vriend schuift achter me vandaan, doet zijn broek uit en brengt zijn stijve tot bij mijn gezicht. Zacht schuif ik hem mijn mond in. Ook Frank ontdoet zich van zijn kleding en legt mijn hand om zijn stevige paal. Na een tijdje verruil ik de pik van Erik voor die van Frank. Als ik Erik aan zijn pik zie trekken, pak ik hem beet en zuig beide pikken diep mijn mond in. Daarna ga ik op bed liggen en wip mijn achterste op om mijn slip te verwijderen. Op mijn rug liggend, komt Erik boven op me zitten en legt zijn lul tussen mijn borsten. Frank komt tussen Erik en mij in staan en legt zijn kaalgeschoren ballen tegen mijn mond. Geil laat ik mijn tong en mond en er omheen vallen.

Als eerste is het Erik die mijn benen pakt, ze omhoog haalt en in de richting van mijn hoofd duwt. Warm voel ik zijn lul mijn spleet in glijden. Ik kreun door het warme, stotende gevoel in me. Mijn kutspieren trek ik zoveel mogelijk aan om de pik nog lekkerder in me te voelen. Af en toe spreidt hij mijn ledematen, kust mijn dijbenen en sluit ze dan weer. Ondertussen masseert Frank mijn tepels, terwijl ik met zijn lul bezig ben. Kijkend naar de mannen valt er een soort last van me af en ik geef me volledig over aan de situatie. Erik stopt opeens en wenkt naar Frank en mij. Zijn bedoeling is duidelijk. Ik weet dat hij pijpen erg lekker vindt en hij wil zich er graag aan over geven.

Als Erik naast mij staat kijkt hij hoe Frank zijn dikke lul in mijn gleuf schuift, voordat ik de zijne in mijn mond neem. Ik heb Frank altijd heerlijk in bed gevonden. Hij lijkt de kneepjes van het vak goed te kennen. Ook nu voel ik zijn paal stevig in me zitten. Soms stoot hij met zijn lul tegen de linkerkant van mijn gleufwand, dan weer tegen de rechter, om daarna zijn paal hard mijn tunnel in te slaan. Zo maakt de pik zijn aanwezigheid goed duidelijk. Intussen vibreert de lul van Erik in mijn mond. Kijkend naar het gezicht van Frank en het leuke jongens hoofd van Erik, gaat er een overheerlijk gevoel door mij heen. De aandacht van twee mannen vindt ik geweldig. Zou er ook iets van macht bij zijn? Na een tijd je neem ik het initiatief. Ik wil meer. Met twee lekkere pikken in de buurt wil ik ze ook voelen.

Ik vraag aan Erik of hij op bed wil gaan liggen. Ik weet dat hij het prachtig vindt, als hij mijn stevige bovenbenen en billen, met gebogen knieën naar beneden ziet gaan en het kruis om zijn paal voel glijden. Ik voel zijn eikel trillen van genot. Met mijn kletsnatte kutje draai ik over zijn ballen. Frank legt zijn lul tegen mijn mond, die ik onmiddellijk naar binnen zuig. Met zijn lul in mijn mond, berijd ik draaiend de pik van Erik. Dan buig ik me voorover. Onmiddellijk voel ik een warme mond aan mijn tieten zuigen. Met mijn handen trek ik mijn billen opzij. Frank begrijpt mijn bedoeling en brengt voorzichtig zijn lid in mijn kontgat. Even is het gevoelig, maar dat gaat al heel snel over in zinderend genot. Twee pikken in je voelen stoten vind ik ongekend. Hoe rustig Frank begon, zo hard neukt hij nu in mijn reet. Ik voel zijn dijbenen lekker tegen mijn benen kletsen.

Ondertussen voel ik de andere pik stevig in mijn grotje slaan. Allebei voel ik ze hard tegen de wanden kloppen. Mijn billen beginnen te tintelen van genot. Neuken op z’n hondjes vind ik het lekkerste wat er is. Ook omdat het de man er achter vaak erg opwind. Ik maak duidelijk dat ik graag door allebei van achter geneukt wil worden. Zo veroverd Erik staande mijn hol, terwijl de lul van Frank mijn gleuf inglijdt. Door de dikte van zijn pik, wijkt mijn spleet en sluit zijn lul mijn kutje volledig af. Intussen probeer ik mijn kont zo hoog mogelijk naar achteren te brengen. “Jullie neuken heerlijk”, roep ik.

Ik voel de pikken harder worden. Wetend dat Erik sneller spuit dan Frank zal het zijn lul zijn die als eerste hevig begint te kloppen. Een golf van warmte gaat er door me heen als zijn lul het vocht bij me naar binnen stuwt. Sneller dan ik had verwacht voel ik ook de andere pik zijn zaad lozen. Een majestueus gevoel, twee manen die in me klaarkomen. Als ik me omdraai, voel ik aan alle kanten het sap weglopen. Maar het geeft niet, het is heerlijk. Ondertussen zie ik de lul van Erik alweer opveren. Frank komt naast me liggen en streelt me lief, terwijl ik Erik pijp. Voor de tweede keer schiet het zaad in me, maar nu in mijn mond. Erik is uitgeput en draait naar rechts. Ik draai met hem mee en leg mijn armen over de zijne. Zo lig ik warm tussen twee mannen in. Zalig. Zo heerlijk lief liggend, voel ik de lul van Frank weer hard worden. Mijn kutje gloeit nog lekker en laat hem zijn gang gaan, als hij van achter bij me naar binnen gaat.

Zo liggen we een tijdje heerlijk lief tegen elkaar. Een lekker gevoel, wegdommelend met een gevuld gaatje. Als ik Erik aankijk, heeft het er alle schijn van dat hij in slaap is gevallen. Frank daarentegen duidelijk niet. Als zijn handen tot leven komen, schuif ik iets bij Erik vandaan en laat ik me overal strelen. Heerlijk voel ik zijn handen over mijn buik en borsten gaan. Zacht glijdt hij over elk plekje. Als hij de binnenkant van mijn dijbenen tussen duim en wijsvinger masseert, voel ik mijn kutje weer natter worden. Als zijn opwinding groter wordt buigt hij zich helemaal over me heen. Zijn warme lichaam drukt tegen het mijne. Met mijn handen schuif ik over zijn rug en stevige billen, terwijl zijn lul hard tegen mijn kruis drukt. Ondertussen vinden onze monden elkaar en zoent hij me teder op mijn mond, in mijn nek en achter mijn oren. Hij weet als geen ander wat ik lekker vind.

Dan pakt hij met beide handen mijn borsten, legt zijn hoofd ertussen en zuigt mijn tepels zijn mond in, terwijl Erik rustig doorslaapt. “O Frank”, fluister ik, “naai me nog een keer”. Ik trek zijn hoofd naar mijn mond en wrijf door zijn leuke zwarte haar. Dan fluister ik lekkere woordjes in zijn oor. “Ik wil je in me voelen. Diep en hard. Alle gaatjes wil ik bezet hebben”. Hij lacht. “Nog altijd dezelfde geile teef”. Onvermijdelijk denk ik terug aan de andere keren dat ik hem tussen mijn benen voelde. Het was altijd romantisch, lief en ook wild. Ik krijg bij hem altijd de zin om lieve en ondeugende woordjes te zeggen.

Op mijn geile woorden voel ik hem teder bij mij naar binnen gaan. Ik zie hoe hij zijn ogen dicht knijpt van genot. Met zijn handen wrijft hij over mijn lange benen en steekt ze in de lucht. Daarna buigt hij ze iets naar voren en dringt dieper bij me naar binnen. Heerlijk voel ik zijn paal in mijn spleet stoten en zijn handen over mijn onderbenen strelen. Ik kijk naar hem. Het beeld voor me vind ik prachtig. Een mooie man, die van mijn lichaam opgewonden raakt en vol overgave zijn harde paal op en neer mijn lichaam in laat gaan. De dikte van zijn pik, doet mijn kutgat trillen van genot. Af en toe trekt hij zijn lul even terug, om dat heerlijke gevoel van binnengaan opnieuw te ervaren. Frank is zo’n man die lijkt te weten wat een vrouw lekker vindt.

Langzaam voert hij het ritme op. Het heeft me altijd verbaasd hoe lang hij dat hoge tempo kan vol houden. Als een allegro van Mozart, naait hij zijn lichaam aan het mijne vast. Als ik iets lekker vind is het wel dat heerlijke tempo. Als een waterval stroomt dat heerlijke gevoel mijn kutje in. Dan verminderd hij en zoent me op de mond. Heftig hijgend nog van opwinding, maak ik hem duidelijk nog een keer van achter genomen te willen worden. Hij knikt, maar likt eerst sensueel en vol overgave langs mijn klit en lippen. Ik houd het niet meer. Mijn lichaam begint te trillen en schokkend kom ik klaar. Als de ergste heftigheid voorbij is, ga ik op mijn knieën zitten.

Terwijl hij mijn lange haar vast houdt en als een kwast ermee over mijn rug streelt, voel ik zijn paal mijn poort verwijden en heerlijk naar binnen glijden. Rustig snel, langzaam, dan weer wild en hard stotend langs mijn spleet. Als hij op mijn billen slaat, doe ik mijn vinger op mijn mond. Ik wil dat Erik blijft slapen. Waarom weet ik niet, maar het is even heel intiem zo. Lekker kletst hij met zijn stevige bovenbenen en kaalgeschoren ballen tegen mijn kont. Af en toe masseert hij mijn billen. Zijn lul voel ik nog stijver worden dan hij al is. Ook bij mij neemt de opwinding toe. “Kom maar”, fluister ik, “kom maar lekker”.

Maar hij komt helemaal niet. Opeens voel ik mijn sterk verwijdde kutgat slinken. Mijn poort gaat langzaam dicht, als zijn lul uit mijn spleet glijdt. Dan brengt hij zijn hoofd naar mijn kontgat en begint mijn kontgaatje te likken. Hij legt zijn beide handen op mijn kont en duwt ze uit elkaar. Zijn hele hoofd legt hij tussen mijn billen en hij likt mijn reet. Als ik kerm van genot, priemt hij opeens zijn grote lul in mijn licht geopende hol. Ik steek mijn kont nog verder naar achteren en schud mijn billen heen en weer. Zijn pik zit ongekend strak in mijn reet. Zinderend van genot, wrijf ik met mijn hand over mijn klit. Billen, kutje, alles lijkt te trillen. Ik denk niet dat hij merkt dat ik weer klaarkom. Dan gaat hij staan en priemt zijn lul nog dieper mijn kontgat in. Ik kerm van genot. Als hij weer op zijn knieën zit, trekt hij zijn pik terug en schuift zijn dikke paal in mijn kletsnatte spleet.

Zijn ballen slaan wild tegen mijn kletsende billen en de warmte van zijn eikel klopt hard tegen mijn natte gleufwand. Opeens een kreet. Zijn ene hand legt hij op mijn rug en de ander drukt hij van onder tegen mijn buik. Zo trekt hij mijn billen nog meer omhoog. Zijn eikel voel ik schokken en als een tsunami golft het warme zaad met grote hoeveelheden mijn tunnel in. Nog een keer voel ik zijn pik schokken en trillen. Weer spuit er zaad naar binnen. Zijn beide handen legt hij nu om mijn middel en hij houdt mij zo vast alsof hij me nooit meer los wil laten. Aan alle kanten loopt het zaad langs mijn gleuf mijn lichaam uit. Stevig drukt hij zijn bovenbenen tegen mijn billen. Ik voel nog een paar kleine naschokjes. Dan draait hij zich om en stevig gearmd kussen we elkaar.

Als ik hem aankijk, vraag ik me af waarom het tussen ons nooit een relatie is geworden. Tegelijkertijd kijk ik naar de nog steeds slapende Erik. Ach, denk ik, de tijd zal het leren.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten