Het moest er van komen.

“Weet je zeker dat je het wil? vraag ik mijn man terwijl hij op mij ligt. ”Wil je het echt zo graag?” zegt hij terwijl hij zijn lul extra diep in me stoot. “Ja. Het lijkt mij wel spannend.” Kreun ik. “Oké, dan moet het er maar eens van komen”, zegt hij terwijl hij van mij afrolt. “Ga dan maar naar hem toe. Ik wacht wel tot je weer terug komt.” Zegt hij en geeft me een kus. “Wil je niet eerst even klaarkomen?” vraag ik hem nog. “Nee, ik wacht wel tot je terug komt, ik wil je vol gespoten kutje voelen.” Is zijn reactie.

Rick en ik fantaseren al een tijd over seks met een andere man. En nu doet zich eindelijk de gelegenheid voor, want Rick’s maatje helpt ons een paar weekenden mee ons nieuwe huis op te knappen. Voor ons beiden is hij de ideale kandidaat om onze fantasie te verwezenlijken. Rick had hem al eens gepolst, en hij had het initiatief dankbaar aan ons gelaten.

Vanavond voelde ik de spanning tussen ons drietjes al, maar hoe begin je dan? Uiteindelijk waren Rick en ik toch maar gewoon naar bed gegaan. Hij begon me op te geilen en kwam op me liggen. Even later vroeg hij waaraan ik lag te denken. “Ik vroeg me af wanneer het een keer met Jeroen gebeurt”, gaf ik maar toe. “En jij?” Hij aarzelde even. “Ik vroeg mij af of ik jou straks even naar hem toe zou laten gaan. Zou je dat willen?” Ik gaf aan mijn verlangens toe. “Ja, als dat van jou mag, dan wil ik dat wel.” En even later sta ik dan in mijn blootje voor onze slaapkamerdeur. Met mijn hand al op de deurklink kijk ik Rick nog eens aan. “Dit is toch wel heel raar.” Zeg ik nog. “Ja, ik weet het. Maar ga maar liefje. Ik wil het ook. Geniet er maar van, moedigt hij me aan.”

Als ik de logeerkamerdeur open zie ik Jeroen in het schemerdonker in bed liggen. Ik hoor dat hij zich naar mij omdraait. “Hoi”, zegt hij verbaasd. Hij kan vast al zien dat ik helemaal naakt ben. “Hoi, mag ik even bij je komen liggen.” fluister ik? “Eh.. ja. Maar weet Rick hiervan?” zegt hij enigszins voorzichtig. “Ja, en hij vind het goed. Echt.” Zeg ik vol overtuiging en ik loop naar het bed toe. Hij houdt het dekbed voor me omhoog en ik kruip naast hem. “Ik kom je nog even een nachtzoentje brengen om je te bedanken voor jouw hulp bij het opknappen van het huis” lach ik. Dan geef ik hem een klein kusje op zijn wang. “Zo, of wil je er meer?” “Ja, een zoentje is wel heel karig, vind je niet?” fluistert hij in mijn oor en ik voel zijn arm om me heen slaan. Ik grinnik en ik kus hem op zijn lippen. Onwillekeurig open ik zijn lippen met mijn tong. Onze tongen raken elkaar en voor ik het weet zijn we in een innige tongzoen verwikkeld. Hij kan lekker zoenen. Ooh… dit is zo geil. Ik voel mijn kutje tintelen. Tijdens het zoenen streelt hij mijn rug en mijn billen. Ik kan aan hem merken dat hij mij echt graag wil.

“Weet je echt zeker dat Rick dit goed vindt?” vraagt hij nog eens terwijl hij het nachtlampje aan doet. “Ja. Ik mag van hem een keertje met jou vrijen. Maak je geen zorgen. Hij wil dit net zo graag als ik.” Dan laat hij zijn terughoudendheid varen. Zijn ruwe handen verkennen onrustig mijn lijf, en zijn lippen vinden mijn borsten en mijn tepels. Hmmm… Als ik mijn hand laat afdalen stuit ik op een warme en heel stijve pik. Het topje is nat en glibberig van zijn voorvocht. Ik kijk hem verlangend aan terwijl ik naar beneden afdaal. Als ik mijn lippen over zijn eikel schuif merk ik dat hij een lekkere grote pik heeft. Hij smaakt ook lekker, een beetje staalachtig. Ik trek zijn dikke voorhuid zachtjes af terwijl ik zijn eikel met mijn tong bewerk. Tegelijk streel ik zijn ballen. Op deze manier kan ik hem gemakkelijk doen klaarkomen, maar niet nu. Na een paar minuten kom ik weer omhoog en kijk ik hem aan. “Vond je dat lekker?” vraag ik naar de bekende weg. Hij gromt bevestigend en drukt zich tegen mij aan. Zijn vingers vinden mijn natte kutje via mijn billen.

“Hmm, wat een lekker nat kutje”, fluistert hij. Ik voel zelf ook even. Oh ja, ik ben echt heel nat. “Wacht, dan pak ik een condoom”, hijgt hij. Daar had ik helemaal niet aan gedacht. “Dat hoeft niet” zeg ik. “Ik ben aan de pil. Tenzij je het zelf wilt natuurlijk…” “Als het zonder mag… Weet je het zeker?” zegt hij verbaasd. “Ja, en wat doe jij trouwens met een condoom op zak als je bij ons komt logeren?” vraag ik plagend. “Je weet maar nooit, toch?” zegt hij lachend. “Dus jij had al met de gedachte zitten spelen dat je de vrouw van je maat misschien wel eens zou pakken?” zeg ik terwijl ik op hem kom zitten en zijn stijve pik overeind houd. Ik druk mijn kutpoesje tegen zijn eikel en kijk hem aan. “Nou?” zeg ik nu op vragende toon. Hij grijnst bevestigend, en dan zak ik langzaam over hem heen. “Ooehhh….” Ik kan een diepe zucht niet onderdrukken. Ik voel me zo vol! Ik blijf even stil op hem zitten om te wennen. “Ohh, je bent lekker strak”, hijgt hij. “Pfff ja, en jij hebt een lekkere pik.”

Als we naar elkaar glimlachen begint het tot me door te dringen wat ik aan het doen ben. Ik laat de gedachte voor wat het is, en geniet. Met een paar lange, langzame halen bevoel ik de lengte van zijn pik. Hij steekt heel diep in me. We schuiven zo een tijdje in elkaar en voeren het tempo langzaam op. Ik hijg en kreun luid en dat zal Rick vast niet ontgaan. Na een tijdje voel ik iets dat ik al lang niet meer heb gevoeld. Zou ik…? Oh ja… ik ben er bijna…  “Oh.. ja… neuk me… ga door…” smeek ik. We schuiven onafgebroken in het juiste ritme in elkaar en zo lekker diep… Ik voel dat ik er bijna ben… Ik voel een miniorgasme door me heen trekken…. En dan… Ik trek mijn rug hol… “Ohhh… ahh… oohh…!!” kreun ik terwijl golven van genot door me heen trekken. Ik ben even helemaal van de wereld.

Als ik weer bijgekomen ben is hij ook bijna daar. Ik zie het aan de troebele hete blik in zijn ogen. Ik laat me zijwaarts vallen, en hij komt over mij heen zonder uit me te glijden. “Toe, spuit me maar vol…” kreun ik. “Echt?” vraagt hij. “Ja, toe maar, ik wil het” reageer ik heftig kreunend. Ik blijf nu rustig onder hem liggen terwijl hij zich aan mij verlekkert. “Ohh… ik kom..” hijgt hij even later.” Hij stoot sneller en sneller tegen mijn heupen op en dan…. “Aahh… hmmm…” grommend komt hij diep in me klaar. Even lijkt het of er geen einde aan zijn orgasme komt maar dan ontspant hij toch en komt hij voluit op me liggen. Even liggen we zo bij te komen. Hij rolt van me af en ik geef hem een kusje.

“Wow, wat ben jij lekker. Rick is een gelukkig man”, zegt hij. “Ja. Ik hou ook heel veel van hem. Maar we hadden al een tijdje deze fantasie. Ik ben blij dat het een keertje gebeurd is.” Ik wilde zo het eenmalige karakter van wat er pas gebeurde laten blijken.  Hij pikt het op, maar geeft blijk van zijn interesse om het hierbij juist niet te laten. “Als je me nog eens wilt bedanken ben je van harte welkom” zegt hij met een grijns. “Wie weet? Maar ik heb natuurlijk wel een man en die moet dat ook maar goed vinden. Ik ga nu ook weer even naar hem toe.” We wisselen een laatste kusje uit en dan sta ik voorzichtig op. Ik loop met mijn vol gespoten kutje weer naar onze slaapkamer.

Rick kijkt me vanuit ons bed verbijsterd en opgewonden aan. Zijn blik glijdt over mijn lijf als ik naar hem toe kom lopen. Ik kruip weer naast hem in bed. We kijken elkaar aan. “Ik hou van je” zegt hij terwijl hij me op mijn lippen kust en over mijn wang streelt. “Ik ook van jou” zucht ik opgelucht. Hij begint mijn lijf te verkennen. Zijn lippen raken mijn tepels en gaandeweg daalt hij af naar mijn onderbuik. Zijn hete adem voel ik tegen mijn kutje. Ik voel zijn tong over mijn klitje likken. “Ik weet niet of ik wel lekker smaak” zeg ik verontschuldigend maar hij blijft me likken. Ik vind het wel spannend, maar ik ben al klaargekomen en wil mijn eigen man nu weer even in me voelen. Ik haal hem weer naar me toe en hij komt over me heen en schuift zijn lul in me.

Om eerlijk te zijn voel ik hem nauwelijks, maar hij hijgt opgewonden in mijn oor. “Kan het zijn dat je Jeroen’s sperma nog in je hebt?” vraagt hij. “Ja,” zeg ik “kan je dat voelen?” “Ohh.. dat is het enige dat ik voel… Je zit zo vol!” zegt hij geil. “Wil je dat ik me even afveeg?” vraag ik. “Nee, nee… Het is een heerlijk gevoel. Zo anders…” kreunt hij. Ik laat hem even bijkomen van de ervaring. “Hoe was het?” vraagt hij. “Ja.. heerlijk en heftig, dat wel…” beken ik eerlijk. “Ik kon jullie horen…” zegt hij en hij stoot zijn lul nogmaals krachtig in mijn soppende kutje. “Ja? Was je niet jaloers?” vraag ik. “Weet ik niet, een beetje wel. Zou ik jaloers moeten zijn?” vraagt hij. “Nee,” grinnik ik, “ik ben toch jouw meisje?” Hij kust me. “Ik hou van jou. Ik ben trots op je…” “Echt?”vraag ik. “Ja. Ik ben trots op ons. Dat we dit hebben gedaan.” Zegt hij.

Hij streelt over mijn gezicht en door mijn haren. We moeten even lachen om de soppende geluidjes tussen mijn dijen. “Ik ben bij Jeroen klaargekomen” biecht ik op. Dit is wel een gevoelig punt, want bij Rick lukt me dat zelden. Hij is er dan ook even een beetje stil van. “Gaaf” zegt hij dan toch. “Ja. Ik zat op hem en voelde hem heel goed in me. Opeens voelde ik het opkomen. Eerst een klein orgasme en daarna kwam ik helemaal.”  “Ik wil dat wel eens zien, dat je bij hem klaarkomt” zegt hij nu en ik merk dat dit hem nog geiler maakt. “Echt? Dan moeten we maar eens een triootje doen.” Zeg ik kreunend. “Wil je dat?” Is zijn geile reactie. “Ja, ik wil best nog een keer met Jeroen naar bed als dat van jou mag. Maar kan je nu klaarkomen, want ik word nu al drie kwartier geneukt en ik ben heel schraal.” Dan voel ik Rick zuchtend in mij klaarkomen. Het is toch wel heel bijzonder allemaal! Aangezien Jeroen nog een paar weekendjes bij ons logeert is het natuurlijk wel een mooie gelegenheid om het niet bij deze ene keer te laten…

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb