Het liep wat uit de hand.

De zomer komt er weer aan en dan gaan niet alleen de temperaturen buiten omhoog, maar ook de temperatuur bij mijn vrouw. Dat heb ik vorig jaar zomer voor de eerste keer mee mogen maken en ik verwacht dat ze dit jaar wel weer zo’n avontuur wil gaan beleven. Het begon vorig jaar met een beetje kinky idee van mij. Wij gaan namelijk nogal vaak het bos in voor een wandeling en nemen dan wat eten en drinken mee om tijdens de wandeling even te rusten. Het viel mij op een gegeven moment op dat er veel mannen alleen door het bos wandelden en ik had ook al een paar keer een stelletje uit de bosjes zien komen en die hadden echt niet naar paddenstoelen gezocht. Dat was bij een paar stelletjes wel duidelijk te zien omdat ze soms nog bezig waren om hun kleding te fatsoeneren.

Zo kwam ik op het idee om mijn vrouw het volgende voorstel te doen. Ik vroeg haar wat zij er van dacht om een keer te proberen een man te verleiden tijdens onze boswandeling. Wij hadden in het verleden al eens een trio met een andere man gedaan en ik wist dat zij dat wel fijn had gevonden, dus kon ik mijn voorstel gerust ter sprake brengen. Natuurlijk vroeg ze hoe ik dat in gedachte had en hoe ze in een bos een man moest zien te verleiden. En wat ik dan van plan was, want een trio midden in het bos, dat vond ze wel een beetje te ver gaan. Ik legde haar toen uit wat mijn plan was. We zouden een plek opzoeken in het bos waar zij alleen zou gaan zitten en ik zou dan op enkele meters afstand kijken hoe zij een man zou proberen te verleiden. Als er wat geks zou gebeuren dan zou ik immers gelijk in kunnen grijpen, er was dus geen enkel risico dat haar wat zou overkomen. Ze was nog niet voor de volle honderd procent overtuigd, maar wilde het uiteindelijk wel een keer proberen.

Een paar weken later was het prachtig weer, de zon scheen volop en we besloten om weer een boswandeling te gaan maken. Mijn vrouw en ik hadden het al helemaal niet meer over mijn plan gehad en ik denk dat ze er ook geen moment meer bij stil had gestaan om een vreemde man te verleiden tot ik haar onderweg opeens vroeg of ze haar slipje uit wilde trekken. Ze keek me namelijk in eerste instantie vragend aan alsof ze wilde zeggen, ben je soms gek geworden. Ik herinnerde haar aan ons gesprek van enkele weken eerder en zei haar dat we dat vandaag wel eens uit zouden kunnen proberen. Logischerwijze vroeg ze mij wat ik dan van haar verwachtte. Nou, dat is vrij simpel, jij doet je slipje uit en gaat straks op een bankje naast het bospad zitten en ik verstop me achter een paar bosjes. Als er dan een leuke kerel langs komt lopen die jij een beetje gek wilt maken, dan doe jij je benen wat van elkaar zodat hij je kutje kan zien. Je merkt vanzelf wel of die belangstelling heeft of niet en als die belangstelling in je toont dan bepaal je zelf hoe ver je gaat. Je zou hem aan je kutje kunnen laten voelen en jezelf klaar laten vingeren of je geilt hem op door wat met zijn lul te spelen, dat lijkt me ontzettend geil om te zien.

Met enige tegenzin ging ze hier mee akkoord en zo zat ik even later verscholen achter een paar struiken en mijn vrouw op een bankje met een flesje drinken. Toen kwam ik er ook achter dat wachten soms heel lang kan duren want het duurde zeker tien minuten voordat er een man alleen aan kwam lopen. De man kwam steeds dichter bij mijn vrouw en die deed precies wat ik haar had gevraagd, ze spreidde haar benen ietsjes, waardoor haar mooie kutje goed zichtbaar werd, ik werd er gelijk al geil van. Maar helaas had de man geen belangstelling voor haar, ik zag hem wel naar haar kijken en wist ook zeker dat hij haar kutje gezien moest hebben maar hij liep gewoon door. Zo volgde er nog een paar mannen maar stuk voor stuk liepen ze langs mijn vrouw alsof ze niet bestond, ik was de enige die er met de minuut geiler van werd. Na ongeveer drie kwartier, toen ik net op het punt stond om het geheel maar af te blazen zag ik weer een man aankomen lopen. Deze man zag er echt goed uit en waarschijnlijk dacht mijn vrouw er ook zo over want ze gunde hem wel een duidelijk blik op haar kutje. Hij hield even in, keek haar aan, liep ook voorbij en draaide zich toen om. Ik hoorde hem vragen of hij naast haar mocht gaan zitten en mijn vrouw zag ik goedkeurend knikken.

Op het moment dat hij naast haar zat hield mijn vrouw nog steeds haar benen uit elkaar en ik begreep gelijk dat ze wel zin had om wat met deze man te gaan spelen. Hij vroeg haar of ze alleen aan de wandel was en mijn vrouw antwoordde dat ze inderdaad alleen was en wel vaker alleen een boswandeling maakte. De man keek voortdurend naar haar korte rokje, maar kon natuurlijk haar kutje niet zien, waar hij waarschijnlijk wel op hoopte. Het was duidelijk dat hij meer wilde maar hij was nog aan het zoeken naar een manier om dat kenbaar te maken. Het lek dan ook wel alsof hij alle moed bij elkaar had verzameld toen hij opeens tegen haar zei dat ze er wel heel erg luchtig bij zat. Mijn vrouw lachte naar hem en vroeg hem hoe hij dat bedoelde. Waarop hij weer aan haar vroeg of ze misschien per ongeluk haar slipje was vergeten aan te trekken. Ze zei hem dat ze dat wel lekker vond in de zomer en vroeg hem of hij er last van had. De man zei gelijk dat het hem niet stoorde en dat het hem zelfs opwond en dat hij wel wat meer zou willen zien. Gelijk ging mijn vrouw ietsjes met haar billen omhoog en trok ze haar rokje wat verder omhoog, hij had nu vol zicht op haar kutje en ik ook. Is dit beter, zei ze met een geil lachje. Ik zag aan de man dat hij er geil van werd en dat hij geil was op haar bleek wel toen hij haar ook nog vroeg of hij haar kutje even aan mocht raken. Weer knikte mijn vrouw goedkeuren en zo was ik er getuige van dat een wildvreemde kerel zijn hand tussen de benen van mijn vrouw plaatse en met zijn vingers haar kutje begon te strelen. Mijn vrouw sloot haar ogen even en ik wist nu zeker dat ze van dit spel genoot. Op dat moment kwam er echter een stel met kinderen aangelopen en mijn vrouw trok snel haar rokje weer goed.

Toen dat stel voorbij was gelopen zei mijn vrouw tegen de man dat ze misschien beter een stukje het bos in konden gaan, voordat iemand ze zo zou zien. De man had daar wel oren naar en mijn vrouw pakte hem bij de hand en leidde hem mee het bos in, precies naar een open plek die achter mij lag en niet zichtbaar was vanaf het bospad. Ze pakte een laken uit haar rugzak, spreidde deze uit op de grond en ging er op zitten, de man ging gelijk naast haar zitten. Vanuit mijn positie had ik nu een veel beter zicht op hun en ik was benieuwd hoe ver ze zou gaan. De man legde zijn hand weer tussen haar benen en zij spreidde haar benen automatisch voor zijn kroelende vingers. Al snel zag ik een vinger in haar kutje verdwijnen en zij begon zijn broek open te maken. Binnen een paar tellen had ze zijn stijve lul in haar handen en dat was zeker geen kleintje. Langzaam begon ze hem af te trekken en hij begon haar sneller te vingeren. Ik hoorde mijn vrouw zachtjes kreunen en zag hoe de man af en toe even zijn hand tussen haar benen vandaan haalde om zijn natte vingers af te likken, hij had dus al meer dan een vinger in haar kutje gehad. Maar mijn vrouw wilde schijnbaar meer dan alleen maar gevingerd worden want ze draaide zich om en kwam zo in standje 69 te liggen. Ze pakte zijn lul weer vast en nam hem toen in haar mond en begon hem vol overtuiging te pijpen. De man begreep wat de bedoeling was en hij begon haar geile kutje te likken. Het duurde niet lang of ik zag mijn vrouw heftig met haar lichaam schokken en ik kon duidelijk zien hoe ze daar op de tong van deze vreemde man lag klaar te komen.

Ik dacht dat het nu wel over zou zijn, maar daar vergiste ik me behoorlijk in want op het moment dat de man het kutvocht van zijn lippen veegde zei mijn vrouw tegen hem dat hij haar nu mocht neuken. De man ging staan en trok zijn broek nu helemaal uit en toen zag ik dat zijn lul toch wel erg groot was, ik kon wel begrijpen dat ze die er wel eens in haar kutje wilde voelen. Mijn vrouw lag met haar benen wijd gespreid op het moment dat hij bezit van haar zou nemen. En dat deed hij dan ook, hij ging op haar liggen en langzaam schoof hij zijn grote lul in het kutje van mijn vrouw. Op dat moment realiseerde ik me pas dat hij geen condoom om had gedaan en daar schrok ik wel van. Maar op dit moment kon ik er moeilijk iets van zeggen, dus ik hoopte maar dat dit ons geen ellende zou gaan bezorgen. Hij neukte haar echt stevig en het leek wel alsof hij bij elke stoot dieper in haar kutje wilde dringen. Mijn vrouw as zo geil, zo geil had ik haar nog nooit gezien en ze sloeg haar benen rond hem heen om hem nog dieper in haar kutje te voelen. Ik kon het soppen van haar kutje horen, ondanks dat ik toch wel een paar meter van hun verwijderd zat. Ik moest mijn eigen lul nu ook de vrije ruimte geven, want dit schouwspel werd me toch teveel, ik was ook nog nooit zo geil geweest als toen.

Ik begon mezelf af te trekken al kijkende naar mijn vrouw die zich gewillig liet neuken door een totaal onbekende man en ik zag haar keer op keer klaar komen op zijn lul. Af en toe moest er even een korte pauze ingelast worden als er mensen voorbij kwamen lopen, maar zodra die weer ver genoeg weg waren gingen ze weer in vol tempo door. Waarschijnlijk was het door die korte pauzes ook zo dat de man niet al te snel klaar kwam en ik vroeg mezelf al af of hij wel op tijd terug zou trekken. Nou daar kwam ik sneller achter dan ik had verwacht want op het moment dat mijn vrouw haar zoveelste hoogtepunt bereikte en hem met haar benen nog dieper in haar kutje drukte begon de man klaar te komen. Ik zag zijn billen samen trekken en hij maakte wat vreemde geluiden waaruit ik begreep dat hij zover was. Nee, hij trok zijn lul niet uit haar kutje, hij lag haar gewoon vol met zijn zaad te spuiten en mijn vrouw genoot er zichtbaar van. Ze liet het hem zelfs weten door hardop te zeggen dat ze zijn sperma in haar kutje voelde spuiten en dat ze het lekker warm vond. Ze had zich dus gewoon vol laten spuiten door een vreemde en ze had het nog lekker gevonden ook. De man bleef nog even op haar uit hijgen en trok zich toen langzaam uit haar terug. Daar lag ze dan, afgeneukt door een vreemde en met het zaad van die man nog uit haar kutje lopend. Eerlijk is eerlijk, ik vond het wel ontzettend geil om te zien.

De man pakte zijn broek op, trok die weer aan en bedankte mijn vrouw en liep door de struiken weer naar het bospad en was binnen een paar seconden uit het zicht verdwenen. Toen kwam ik vanachter de struiken vandaan en liep ik met mijn stijve lul in mijn handen op mijn vrouw af. Zij lag nog steeds in dezelfde positie, wijd gespreide benen en een kutje waar het zaad uit droop. Ik liet mijn broek zakken, knielde tussen haar benen en duwde mijn lul in haar glibberige kutje. Nog nooit heb ik mijn vrouw zo lekker geneukt als die keer in dat bos. Het gevoel van haar warme kutje en het vele zaad wat de vreemde man in haar achter had gelaten was ongekend geil. Mijn vrouw was door het dolle heen en smeekte me bijna om haar ook vol te spuiten. “Ik wil mijn kutje goed vol hebben zitten met heel veel zaad, kom op spuit me ook vol” kreunde ze. Het duurde nog geen twee minuten voordat ik in haar explodeerde en de tweede lading zaad van die dag in haar kutje deponeerde. “Oh schat, wat is dit lekker, ik zou zo nog een lul erbij kunnen hebben die me vol spuit” zei ze terwijl ze me geil aankeek.

En toen kreeg ik bijna een hartverzakking, want achter me hoorde ik opeens een mannenstem zeggen “dat kan geregeld worden hoor.” Er stonden twee jonge knullen van een jaar of 20 achter ons die we door het intensieve neuken niet hadden gehoord. Ze waren misschien ook wel een tijdje naar ons aan het kijken geweest, want ze stonden allebei al met hun lul in de aanslag. Met mijn broek op mijn knieën en zo liggend op mijn vrouw kon ik weinig beginnen. Maar gelukkig redde mijn vrouw ons uit deze bizarre situatie door te zeggen dat ze ook wel even mochten. Mijn door de schrik, slap geworden lul gleed uit haat natte kutje en ik stond met veel moeite op. Gelijk nam een van de jongens mijn plaats in en die ramde in een keer zijn paal bij haar naar binnen. Hij neukte haar in een hoog en wild tempo en kwam dan ook al heel snel klaar, dat was de derde lading zaad in haar kutje. Zijn maat die deed er wat langer over maar kwam toch ook wel binnen vijf minuten klaar. Toen hij zijn lul uit haar kutje trok was het een smeerboel van sperma tussen haar benen en mijn vrouw keek me met een grote glimlach aan. Ze was duidelijk gelukkig maar ook nog steeds erg geil. Dat bleek wel toen ze tegen mij zei dat ik haar nog een keer klaar moest neuken.

Omdat mijn lul alweer behoorlijk stijf was geworden na het zien van die twee knullen met mijn vrouw en haar met een cocktail van sperma gevulde kut, had ik daar weinig moeite mee. Ik heb haar nog een keer geneukt en haar nog drie keer klaar zien komen voordat ik echt het laatste zaad uit mijn ballen in haar kutje spoot. Daarna hebben we onze kleren weer aangetrokken en mijn vrouw pakte een slipje uit haar rugtas zodat het vele zaad niet langs haar benen zou lopen onderweg naar onze auto. Toen we thuis kwamen trok ze haar slipje naar beneden en liet ze me zien hoeveel zaad er in het kruis van haar slipje zat. Omdat we daar beiden weer geil van werden hebben we nog even snel een nummertje in de woonkamer gemaakt en daarna zijn we gaan douchen.

We kijken nu alweer uit naar de dagen met veel zon, dan gaan we dit weer proberen. Of het net zo’n succes gaat worden, dat weten we nog niet maar we hopen van wel. Maar we zijn al tevreden met een man hoor, want met die twee knullen liep het toch wel enigszins uit de hand.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb