Het gaat er heet aan toe.

Ik ben Sheila, een vrouw van 34 jaar en absoluut gelukkig getrouwd. We hebben een prima seksleven en we neuken dan ook bijna elke dag. Een dag zonder seks, is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd. We zijn ook gek op speeltjes, als we wat nieuws zien kopen we het en proberen we het uit. Het is ook erg geil als ik mijn man lig te pijpen, dan stopt hij soms een dildo in mijn kutje en zegt dan “nu wordt je ook lekker van achter geneukt.” Ik ben dan zo ontzettend geil dat ik alleen maar kreunend uit kan brengen “ja, oh zalig, neuk me, oh neuk me.” Ik ben gek op zaad, zaad in mijn kut, mond, kont of over mijn tieten. Als mijn man dan ook nog eens geile taal gaat gebruiken ben ik echt niet meer te houden, daar word ik echt heel geil van. We zijn elkaar wel zeer trouw en hadden tot die bewuste avond nog nooit iets met een ander gedaan.

Het begon allemaal toen ik mijn man, weer eens lekker aan het pijpen was en hij weer een flinke dildo in mijn kutje duwde en mij daarmee weer flink aan het neuken was. “Wordt je weer lekker in je geile kutje geneukt” vroeg hij. Met zijn lul diep in mijn mond mompelde ik “ja, neuk me, ram hem diep in mijn kut.” Nadat we weer heerlijk klaar waren gekomen, zei mijn man opeens “waarom halen we er niet een keer iemand bij, dan kunnen we een trio doen, jij vindt het zo geil om te worden geneukt als je ligt te pijpen. Het lijkt mij voor jou toch veel geiler als er een echte lul in je kut zit.” Dit had ik nooit van hem verwacht, maar toen ik er even over nadacht zei ik “ja, waarom ook niet, dat lijkt me inderdaad erg geil, maar wie kunnen we daarvoor vragen?” Mijn man dacht gelijk aan zijn collega Rob, hij is ook een goede vriend van ons die regelmatig op visite komt en hij is nog vrijgezel ook, dat zou dus geen problemen geven. Mijn man zei “ik bel hem wel op en vraag hem of hij vrijdagavond zin heeft om langs te komen.”

Die vrijdag was ik behoorlijk zenuwachtig, hoe moesten wij hem zover zien te krijgen om mee te doen aan een trio? Ik had er echt problemen mee, het zou misschien wel het einde van een vriendschap kunnen betekenen, maar het zou ook mee kunnen vallen, allerlei gedachten gingen er door mijn hoofd heen. Ik ging mezelf al vroeg in de avond verkleden, ik trok het kortste rokje aan wat ik kon vinden met daaronder netkousen en hoge hakken, ik zag er lekker geil uit. Mijn borsten stonden mooi naar voren met mijn D cup en mijn kontje zat lekker strak in mijn korte rokje. Mijn man vindt het altijd erg geil om me zo te zien.

Toen ik beneden kwam zag ik tot mijn grote verbazing Rob al op de bank zitten, hij was druk in gesprek met mijn man over het werk. Ze keken gelijk op toen ik zo de woonkamer binnen liep, Rob begroete me met een kus op de wang en zei dat ik er fantastisch uitzag. De avond verliep zoals altijd, er werd over van alles en nog wat gesproken en veel gelachen. Om mezelf wat moed in te drinken schonk ik regelmatig de glazen vol en zo kwam ook het onderwerp seks een paar keer ter sprake. Zo kwamen we er achter dat Rob al in tijden geen seks meer had gehad, maar wel af en toe een pornofilm keek om zo aan zijn trekken te komen. Wat later op de avond zette mijn man een romantisch muziekje op en dimde het licht wat meer. Ik ging recht tegenover Rob en mijn man zitten, die naast hem op de bank zat. Ik deed mijn benen iets van elkaar zodat ik hun zicht gaf op mijn kutje, want mijn slipje had ik uiteraard niet aangetrokken. Ik wist zeker dat mijn kutje glinsterde van mijn geile sappen, want ik was ontzettend geil geworden door de spanning. Ik vroeg aan Rob of hij nog een stukje kaas wilde, waardoor hij op moest kijken. Hij verslikte zich bijna en zei, “lieverd ik kijk zo in je kruis hoor.” Ik zei niets, opende mijn benen nog wat meer en trok mijn rokje een stukje verder omhoog. Zijn ogen waren nu duidelijk op mijn kutje gericht, hij nam nog een grote slok van zijn drankje en zei toen “wat is hier de bedoeling van, wat willen jullie?“ Hier zat ik op te wachten, ik keek Rob geil aan en zei “ik wil een keertje lekker neuken met mijn man en jou erbij” zo het was eruit. Rob lachte en zei “ik lig me vaak af te trekken en dan denk ik dat ik met jullie lig te neuken.” We begonnen allemaal te lachen, het ijs was gebroken.

Ik stond op en zei “ik ga alvast naar boven, komen jullie zo en neem ook wat te drinken mee.” Toen ik op de slaapkamer was trok ik snel mijn kleren uit, alleen mijn netkousen hield ik aan, zo ging ik op het bed liggen, wachtend om mijn twee dekhengsten. Even later ging de deur open en daar stonden ze, alle twee naakt met hun stijve pikken in de aanslag. De lul van mijn man is een heerlijk ding hoor, maar die van Rob mocht er ook zijn. Ik schatte zijn lul op toch ruim 20 cm en hij stond recht overeind. Ze kwamen ieder aan een kant naast me liggen en begonnen me strelen in mijn nek en over mijn tieten. Rob boog zich voorover en begon me te zoenen, even kreeg ik het benauwd zou mijn man niet jaloers zijn. Dit was toch de eerste keer dat ik met een ander bezig was, maar hij had het te druk met het zuigen aan mijn tepels waar ik altijd heel geil van wordt. Rob zoende me heerlijk en zocht met zijn hand mijn geschoren kutje en begon mijn klitje zalig te vingeren. Ik kreunde en steunde “oh, vinger me Rob, oh wat lekker.” Rob hield nu op met zoenen en zijn lippen bewogen langzaam naar mijn andere tepel, waar hij nu aan begon te zuigen. “Oh, geile kerels, wat geil, wat geil kreunde ik” ik was in een roes en liet het allemaal met me gebeuren.

Rob daalde verder met zijn hoofd en lippen over mijn lichaam richting mijn kutje. Ik voelde zijn tong over mijn klitje gaan en ik kreeg al snel mijn eerste orgasme. Als ik klaar kom verlies ik altijd veel vocht en heb ik ook mijn blaas niet onder controle, zodat er altijd een beetje plas mee komt. Rob slikte en slobberde alles door en bleef aan mijn kut likken, zijn vingers zochten mijn kontgaatje en ik voelde een vinger naar binnen gaan, geiler kan je mij niet krijgen. Mijn man was nog steeds met mijn tieten bezig, hij kneep hard in mijn tepels en zoog er aan, “vind je het geil” vroeg hij. “Ja, heel geil lieverd, heel geil” zei ik. Rob vingerde en likte mijn kontje en het was echt geil toen hij zijn tong in mijn kontgaatje duwde. Hij kwam weer naast me liggen en begon me weer te zoenen, nu pakte ik zijn paal beet. Zijn eikel was nat van zijn voorvocht en ik trok langzaam aan zijn grote lul. “Wat een geile lul heb jij, die mag al mijn gaatjes wel vullen” hoorde ik mezelf zeggen.

“Pijp hem” fluisterde mijn man in mijn oor. Ik kroop naar beneden en nam zijn paal in mijn mond. Deze was toch wel iets groter dan die van mijn man, die ik helemaal in mijn keel kan hebben. Met veel moeite lukte het om zoveel mogelijk van zijn heerlijke vleesstaaf achter in mijn keel te krijgen. Rob hijgde en zei: “O, pijp me, ik neuk je in je geile mondje”. Mijn man was nu achter me gaan zitten en ik voelde zijn eikel langzaam mijn kutje in gaan. Hier had ik de hele dag al over nagedacht en nu gebeurde het. Een lul in mijn mond en een in mijn kut. Ik liet me gelijktijdig in mijn mond en in mijn kut neuken. Toen haalde mijn man zijn lul uit mijn zeiknatte kutje en plaatste hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje, langzaam voelde ik zijn lul naar binnen gaan en hij begon langzaam mijn kontje te neuken. Rob had me bij mijn haren vast en duwde me steeds verder over zijn grote lul heen. Ik kreeg het benauwd en hij liet me meteen los. “Hij is wel erg groot” zei ik en alle drie moesten we even lachen.

Rob lag nog steeds op zijn rug met zijn pik recht omhoog, ik kende geen remmingen meer en ging bovenop hem zitten en loodste zijn grote lul in mijn kut. Ik voelde zijn paal mijn lichaam in gaan en begon hem te berijden, op en neer, net zo lang totdat ik zijn ballen tegen mijn billen voelde kletsen, ik liet me voorover vallen. Nu lag ik bovenop hem en ik neukte en zoende hem. Ik voelde dat mijn man alweer achter me zat en hij hield me even vast zodat ik me niet kon bewegen, ik begreep meteen wat hij van plan was. Hij duwde zijn lul weer in mijn kontje en toen voelde ik voor de eerste keer in mijn leven hoe ik door twee zalige lullen gelijktijdig werd geneukt. Ik had dat al vaak in films gezien, maar dat het zo geil was wist ik echt niet, ik voelde weer een orgasme opkomen en toen ik weer klaar kwam plaste ik alles over Rob heen en kuste hem hartstochtelijk. Maar ze gingen gewoon door, Rob stootte zijn lul weer diep in mijn kut en mijn man ramde zijn paal nog harder in mijn kont. Ik voelde dat Rob op het punt stond om klaar te komen en ik spande mijn kutspieren extra aan, ik was zo geil dat ik die lul in mijn kutje wilde voelen spuiten. Ik moedigde hem aan en zei: “Rob je mag je geile zaad lekker diep in mijn kutje spuiten, geef het me, ik wil het.” Toen kwam Rob met luide kreunen heerlijk in mijn kutje klaar, ik voelde de stralen sperma diep naar binnen spuiten en er leek geen einde aan te komen. Mijn man voelde duidelijk de pulserende lul van Rob in mijn kutje en ook hij kwam nu klaar. Dit was echt geweldig, ik voelde nu ook het zaad van mijn man in mijn kontje gespoten worden en ik voelde dat Rob nog steeds bezig was om mijn kutje te vullen met zijn zaad. In twee gaten op hetzelfde moment volgespoten worden is iets wat volgens mij de mooiste belevenis voor een vrouw moet zijn. Nu liet ik echt al mijn pis over Rob zijn lul heen lopen en dat kwam gewoon doordat ik aan twee kanten werd volgespoten. Ik voelde de stromen zaad uit mijn kont en kut lopen, uitgeput lieten we ons achterover vallen.

“Wat was dit geil jongens” zei ik, ze konden het alleen maar beamen. We lagen op bed, rookten een sigaret en dronken even wat. Toen ik mijn glas leeg had moest ik even naar het toilet, ja er was weer vocht binnen gekomen. Maar toen ik weer de slaapkamer binnen liep viel mijn mond open van verbazing. Ik zag dat Rob aan de lul van mijn man lag te trekken en ze lagen elkaar te zoenen. Ik keek ze aan en zei “oh jongens wat geil, wat is dit geil, ga door dit wil ik zien.” Ik ging aan het voeteneind van het bed zitten en keek vol spanning naar wat ze deden. Rob was nu aan de tepels van mijn man gaan zuigen en allebei hun palen stonden weer recht omhoog. Rob ging met zijn hoofd nog verder naar beneden en begon mijn man te pijpen, wat een geil gezicht was dat. Hij zat op zijn knieën en pijpte en likte de stijve lul van mijn man. Ik kroop achter Rob en begon zijn kontgat te vingeren, ik liet een tweede vinger naar binnen glijden en neukte zijn kont nu met beide vingers. Hij draaide met zijn kont en stootte af en toe naar achteren om mijn vingers helemaal in zich te voelen. Rob hield op met pijpen en ging opeens rechtop zitten, waardoor mijn vingers uit zijn kont floepten. Nu sloeg hij zijn been over mijn man heen. Hij ging recht boven hem zitten, pakte zijn lul en zette die tegen zijn kontgaatje aan, even zag ik mijn man twijfelen, maar meteen begon hij neuk bewegingen te maken. Ik zat achter Rob en zag hoe de lul van mijn man steeds dieper in de kont van Rob verdween en hoe hij hem nu echt neukte. Rob bewoog in een hoog tempo zijn kont over de lul van mijn man heen en door de stotende bewegingen van mijn man hadden ze geen oog meer voor mij. Ik werd gek van geilheid en begon me zelf te vingeren en toen ik zag dat mijn man klaar kwam in de kont van Rob, kreeg ook ik mijn zoveelste orgasme die avond.

Na enige tijd ging Rob van mijn man af en ik zag het zaad uit Rob zijn kontgat druipen. Onmiddellijk zocht Rob met zijn mond de paal van mijn man op en begon hij hem schoon te pijpen. Ik had niet verwacht dat hij dat zou doen en vroeg me af of hij dat misschien al vaker had gedaan. Mijn man was nu ook niet meer te houden en nu ging hij op Rob zitten, de grote paal van Rob verdween met gemak in het strakke gaatje, ik neuk mijn man ook vaak met een voorbinddildo, dus dat was niet zo vreemd. Hij liet zich heerlijk neuken en het was een ontzettend geil gezicht. Ik zat met een zeiknatte kut te kijken hoe die grote lul in en uit de kont van mijn man schoof en wachtte vol spanning op het moment dat Rob mijn man vol zou gaan spuiten. Rob wilde nog een keer van houding veranderen en vroeg mijn man om op zijn knieën te gaan zitten. Weer zag ik die grote lul van Rob in het kontgaatje van mijn man verdwijnen en hij duwde hem nu echt diep naar binnen, mijn man kreunde het uit. Een paar tellen later zei Rob opeens “ik ga klaar komen, ik spuit je kont vol.” Mijn man sjorde met een hand aan zijn lul en kon alleen nog maar uitbrengen “kom maar, kom maar, dan komen we samen.” En inderdaad op het moment dat Rob zijn gigantische lading sperma diep in de kont van mijn man spoot kwam mijn man weer een keer klaar, het zaad spoot zo uit zijn lul over de lakens heen. Ik keek hoe Rob nog een paar keer pulserende bewegingen maakte in het strakke kontgaatje van mijn man en zijn lul er toen langzaam uit liet glijden. Toen zag ik pas echt hoeveel zaad hij bij mijn man naar binnen had gespoten, het zaad liep uit zijn kontgat, langs zijn ballen en druppelde op het bed. Alle drie waren we nu even uitgeblust en we gingen languit, naast elkaar op het bed liggen.

Na verloop van tijd zei mijn man tegen mij “zo nu ben jij weer aan de beurt schatje.” Ik ging op mijn knieën zitten en begon opnieuw de paal van Rob te zuigen, mijn man was naast Rob gaan zitten en liet zich weer door hem pijpen. Mijn vingers neukte Rob zijn kont en na ongeveer vijf minuten voelde ik dat hij klaar ging komen en een ware explosie van zaad schoot mijn keel in, ik slikte alles door, op dat moment kwam ook mijn man weer klaar en hij spoot zijn zaad in Rob zijn mond.

Het was al ver na middernacht toen we alle drie uitgeteld op bed lagen. “Zeg, ik wist niet dat jij Bi was” zei ik tegen Rob. “Ik ook niet, maar het was wel heel geil” antwoordde hij. Aan mijn man hoefde ik het niet te vragen, want hij had mij wel eens verteld dat het hem wel geil leek om een keer een echte lul in zijn kont te voelen. En onze vriend Rob, die komt nu regelmatig een weekend bij ons logeren en dan gaat het er heet aan toe.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten