Het begon op een terras

Het begon op een terras.

Het was op een middag, we zaten op een terras en dronken een kop koffie met iets lekkers erbij. Mijn man keek me aan en zei, schat je hebt aandacht. Ik keek rond en zag een drietal mannen naar me kijken. Behalve dat ik een leuk zwart jurkje met witte bloemen erop droeg was er niets bijzonders waardoor ik hun aandacht kon trekken. Ik lachte wat naar hun en ging verder met mijn koffie op te drinken.

Plotseling hoorde ik het geluid van een fototoestel en zag dat er een foto werd gemaakt. Ik keek op en zag dat een van de mannen een foto van mij had gemaakt, ik stond op en liep naar hun tafel. Ik vroeg de man met de camera wat hij aan het doen was? Hij lachte wat verlegen en vertelde dat hij mij puur natuur vond en heel sexy. Ik begon te lachen en vertelde dat ik al in de 50 was en hij een stuk jonger. Zoek je soms een moederfiguur of zo iets. Hij reageerde geïrriteerd op mijn opmerking en gaf als antwoord; geen moeder maar een mooie sexy MILF! Ik begon te lachen en draaide me om en liep naar mijn tafel. Na een nog half uur te hebben gezeten vertrokken we en reden met de auto naar Assen.

Na een tijdje zei mijn man plotseling: het lijkt wel of die drie mannen achter ons rijden. Wat hebben jullie eigenlijk besproken, ik vertelde het en hij keek me verbaast aan. Werd hij niet boos toen je wegliep? Ik knikte en keek achterom. Er werd met de lichten geknipperd en de man achter het stuur wees naar de zijkant het bos in. Mijn man zag het ook en remde af en stuurde de eerste zijweg op. De weg werd na een halve km een onverharde weg en alle bebouwing was verdwenen. We stopten en de auto achter ons passeerde ons en draaide iets verderop. Mijn man was al uitgestapt en leunde tegen de auto toen de mannen uitstapten en naar ons toekwamen. Ik zat nog in de auto en was wat nerveus, want wat ging er gebeuren? De mannen waren tussen de 30 en 40 jaar, redelijk slank al had een van hun een aardig buikje. Mijn man vroeg wat er aan de hand was.

De mannen begonnen te praten en omdat mijn raam openstond kon ik het gesprek aardig volgen. Woorden als een mooie vrouw en ziet er goed uit, mooie borsten en billen ving ik op. Ik voelde me gevleid en besloot uit te stappen en naar hun toe te lopen. Ik was blij dat ik niet te hoge hakken aan had, want dan zakte ik alleen maar in het zand weg. Ik keek mijn man aan en deed alsof ik niets had gehoord. Mijn man vertelde me dat de heren mij sexy vonden en dat ik mooie borsten en billen had. Ik keek ze aan en vroeg waar ze dat op baseerden? De oudste van het stel, die met het buikje, keek me aan en gaf als antwoord dat hij goede ogen had en mijn borsten kon zien. Ik lachte en vroeg of dat zo was. Terwijl ik daar stond te praten zag ik de jongste naar mijn benen kijken. Hij glimlachte en zei tegen zijn buurman: ze heeft ook nog hele mooie benen. Op mijn vraag of dat zo was knikte hij en ik trok mijn jurk iets omhoog. Nog steeds, vroeg ik. Alle drie de mannen knikten en weer trok ik mijn jurk iets omhoog.

Mijn man liep naar de auto en haalde de videocamera van de achterbank en ging verderop staan filmen. De mannen trokken zich er niets van aan en bleven naar mijn benen kijken en maakten opmerkingen dat de jurk beter maar uit kon worden getrokken. Ik maakte de knoopjes op mijn rug los en trok de jurk over mijn hoofd. Ik voelde me zo gevleid daar hun aandacht en vasthoudendheid dat ik me steeds opgewondener voelde. Ik stond daar in mijn slip en BH. Ondanks dat het warm weer was stonden mijn tepels stijf vooruit. De oudste man stapte naar voren en streelde mijn rug en schouders, ik leunde tegen de auto en liet hem zijn gang gaan. Door mijn houding kregen de anderen ook meer moed en al gauw voelde ik hun handen over mijn lichaam gaan. Mijn billen en borsten kregen alle aandacht. Ik keek naar mijn man die ons aan het filmen was. Hij knikte en liep iets verder bij de auto vandaan zodat hij een goed overzicht van alles had.

Plotseling werd mijn BH losgemaakt en werd er aan mijn tepels gezogen. Al snel stond ik met alleen mijn schoenen nog aan voor deze mannen. Ik werd op de motorkap gelegd en voelde een tong tussen mijn schaamlippen verdwijnen. Ik keek naar beneden en zag dat de oudste van de mannen me aan het likken was. Ik spreidde mijn benen volledig en genoot van de likkende tong. De twee andere mannen hadden hun kleren ook uitgetrokken en stonden met hun stijve pikken naast mij. De twee harde pikken waren niet groot , een van de pikken was juist heel dun en ongeveer 15 cm lang. De andere was dikker en had ongeveer dezelfde lengte. Ik pakte ze vast en begon ze langzaam af te trekken. Ondertussen werd mijn klitje stevig aangepakt. Ik begon te kreunen en de man stopte en trok ook zijn kleren uit. Ik voelde de zon op mijn lichaam. Ik gleed van de motorkap af en liep naar de achterbak van de auto en haalde daar een kleed uit. De mannen lagen het kleed op de grond, ondertussen was de oudste man ook naakt en ik zag dat hij een dikke en grote paal vlees had staan. Zijn eikel glom in de zon. Ik liet me op mijn knieën op het kleed zakken en pakte de dunste pik vast en streelde deze langs mijn wangen. Toen ik de roze eikel in mijn mond nam pakte ik de dikke pik vast. Ik kon mijn beide handen erom heen doen en dan was er nog een heel groot stuk vlees onbedekt. Ondertussen werd ik in mijn mond geneukt en kon ik deze helemaal inslikken. Ik wisselde ondertussen regelmatig van het harde pikkenvlees in mijn mond. De dikste paal van het stel ging wat moeilijker naar binnen en ik besloot daarom dat deze maar ergens anders in moest.

Ik ging op handen en voeten zitten en pakte de dikke pik vast en hield die voor mijn drijfnatte kut. Al snel voelde ik mijn schaamlippen verder open gaan en werd mijn kut met een dikke harde pik gevuld. Hij stopte even en begon me toen stevig te neuken. Het voelde zo goed en ik begon daardoor bij iedere stoot terug te duwen. Ik voelde zijn pik tegen mijn baarmoeder aanstoten. Ondertussen had ik ook een vleesstaaf in mijn mond geduwd gekregen en zoog er stevig aan. Een tweede pik schoof er later ook in en met twee pikken in mijn mond werd ik door drie mannen geneukt. De man in mijn kut spoot kreunend zijn lading in mijn drijfnatte spleet. De twee anderen wilden zijn plaats innemen en ik vroeg er een op de grond te gaan liggen en kroop vervolgens op hem, de andere man liet ik achter mij plaats nemen. Ik pakte zijn pik vast en hield deze ook voor mijn kutje. Hij duwde gehaast zijn pik naar binnen en begon me te neuken. Het voelde goed maar ik was wat anders van plan.

Ik stopte met bewegen en trok zijn pik uit mijn spleet en hield deze nu voor mijn kontgaatje. De man onder mij bleef stil liggen terwijl de ander zijn lange dunne pik in mijn kont duwde. Het was even een scherpe pijn wat al gauw in een geil gevoel overging. Toen hij er helemaal in zat begon ik weer te bewegen. Het voelde zo goed en ik werd alleen maar geiler en geiler. Bij iedere stoot voelde ik zijn ballen tegen mijn kut aanslaan. Ondertussen stond de oudste man met zijn druipende pik naast mij, ik keek hem aan en nam zijn pik in mijn mond. Zijn sperma zoog ik naar binnen en het smaakte heerlijk zout. Plotseling hoorde ik een van de mannen zeggen dat hij nog nooit zo‘n geil hoertje had genaaid en hij mijn kut wel even zou uitwonen. Ook de anderen begonnen nu dingen te zeggen als vuile slet en kuthoer. Het wond me op want zo voelde ik me ook en ik werd alleen maar geiler en geiler. Ik voelde mijn kut krampen en kwam na een paar stoten in mijn kont klaar. Ik bleef door neuken en al gauw werd mijn kont gevuld met een lading sperma. Ik moest plotseling flink slikken toen een lading wit glibberig vocht in mijn mondje werd gespoten.

Ondertussen werd mijn kut nog stevig geneukt. Mijn tieten bewogen alle kanten op. Ik voelde me zo ontzettend geil dat ik bleef doorgaan. Ik ging op mijn rug liggen en spreidde mijn benen, met de benen omhoog en mijn kut wijd open werd ik door alle drie achter elkaar geneukt. De pikken verdwenen diep in mijn spleet en het geil liep tussen mijn bilnaad uit mijn kut op het kleed. Terwijl de laatste zijn geil in mij spoot trokken de anderen hun kleren weer aan. Alles bij elkaar waren we een uur bezig geweest. Terwijl de mannen weg reden bleef ik hijgend op het kleed in de zon liggen. Ik keek opzij en zag dat mijn man nog steeds aan het filmen was.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten